Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vadõr felhenteli a lovasokat, de a gránátos lazán felrobbantja. Gránátos jó vadõr ellen, még muskétás ellen is, kevésbé hatékony dragonyos ellen, viszont muskétásoknak 2-3 lövés.
Én vadõrt használok.

LoSA
Melyiket ajánljátok nekem? Vadõrt vagy a a gránátost? 😊 Dragonyos mellé szeretném valamelyiket. (automatán szoktam harcolni....)

darki81
akkor kellene már a fúzió 😊

Találtam egy képet 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

LoSA
Arany kellene SOS-be, valaki segítsen rajta, tettem ki! 😉 thx!!!

Maximus4
Ja.De ti vagytok 79-en és gondolom mindenki aktív,nálunk meg a 20 emberbõl 10 van aki még játszik😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

darki81
nálunk úgy mûxik hogy ha valaki letesz egy épületet, a klán 1 ponttal beszáll az építésbe, így hamar fent van az 1. szint

Maximus4
Az építésbe is be lehet szállni másnak ugyanúgy,mint fejlesztésbe.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BuriP
Nekem is van 50 pontom még a raktáramban, annyit mindig benntartok. Az elsõ szint eléréséhez 40-50 kell, ezzel aktiválod az épületet ha jól értelmeztem. Van hogy megugrik a betett pontok száma Pl.: reggel mielõtt elmennek iskolába/munkába megszabadulnak az éjjel felgyûlt pontoktól, aztán mikor hazaérnek, vagy este mielõtt lefekszenek csinálnak helyet az újabb pontoknak.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Nehezen tudom elhinni,hogy a 2. pont akkor volt ott,amikor valaki más elkezdett hajrázni,ami 70-80 pont berakását jelenti,ezt egy kicsit sokallom.Ráadásul azt sem tudom elképzelni,hogy valakinek még dugig van a raktára pontokkal.Már egy ideje megy ez az épületes balhé.De mindegy is,mert mint mondtam,sok értelme nem volt a kapott tervrajzoknak sajnos😞

BuriP
Nem egy ember dobott be 80at hanem többen kezdtek el hajrázni, gondolom õk nem az elsõ helyért. A második helyezettnek elég volt 17et berakni hogy megelõzzön. raktáron is lehet sok pont, egyrészt a téli eventbõl is 40-50 összejött játszva, másrészt az épületek szintlépésekor kapott pontokat is a raktárba adja a játék, így az elsõ helyezett a következõ szintnél is elõnnyel indul, ami nem éppen igaszságos...

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Ilyen nincs!80 pont hiányzott a szintlépéshez az egyik épületnél.Nekem volt 84 pontom az elsõ helyen,a másodiknak 68.Miután megnéztem,hogy állunk,elmentem motiválni,takarítani stb.Erre pár perc múlva jön az üzenet,hogy megtörtént a szintlépés és második lettem.Ezt,hogy a bánatba csinálják?Nem hiszem el,hogy valaki vesz 80-90 pontot egyszerre.Ennyi nem lehet raktárba se.Létezik,hogy valaki(k) ezért is képesek gyémántra költeni?Az már csak hab a tortán,hogy 2 már meglévõ tervet kaptam és most már két olyan van amibõl 3-3 darab van😞
Jöhetne már a tervrajz cserélgetõ frissítés.

darki81
Nekem van 3 nevezetes épületem, palotám, cirkuszom, és csak egyszer vettem 300 gyémántot!
(de elõször és utoljára!)
azt is 2 dolog miatt, az egyik az hogy már egy jó ideje játszom a játékkal és szerintem már kiérdemelte, a másik meg az, hogy már volt 18 deal részletem és nem bírtam letenni, ezért befektettem 300 gyémántra, vettem 2 részletet és letettem, ennyi 😊)
Persze vannak milliomosok bõven, akiknek már 5-6 épületük is van, de ha belegondolunk játék sem lenne ha õk nem lennének 😄

BuriP
Posztóra nem látok kint ajánlatot (nekem nincs is posztóm mondjuk) csak egy puskapor-porcelánt.

LoSA
Posztóra lenne szükségem, valaki fogadja már el az ajánlatomat légyszi! 😉

BuriP
Onnan van ennyi részletem hogy szinte naponta végigmotiválok mindenkit, plusz a szomszédban egy emberkének már maxon van a castle de m. oda dobáltam már sokat, most meg a zeuszt húzza fel. Az a baj hogy sok ember tolong már a sorban és sokan beleölik a téli eventen szerzett raktárpontjaikat, azzal pedig nem tudok lépést tartani. Ma reggel is 2 ponttal csúsztam le a még tervrajzot adó 5. helyrõl, de mivel már csak 1 pont hiányzott a szinthez nem tudtam annyit belerakni hogy beférjek a jutalmazottak közé. 😞
A srác gyémántvásárló, nemhiába van már 2 nevezetes épülete a többi is szinte mind gyarmati neki, és ezzel a két bonusszal amit az épületek adnak majd, a gyarmati serege legyözhetetlenné teszi. A játék szépen csúszik a "fizetõsöknek áll a világ" kategóriába így.

LoSA
Kitakarítást kérhetnék a falumba?! 😉

LoSA
Köszönöm maximus! 😉

Maximus4
<#eljen>

LoSA
Kávé kellene, valaki fogadja már el valamelyik ajánlatomat! 😉 thx

Maximus4
Kérdés az,hogy mondjuk más országbeli ip-vel mûködnek-e az ajánlatok,úgy mint más böngészõs játéknál,mert akkor annyit lehet szerezni,mint az állat 😊

BoneDragon
Na ez az. Pedig most elég sok gyémántot össze lehetne kaparni vele. Nem merem megadni, ki tudja....

darki81
én kamu számokat írtam, és nem engedett tovább mert sms-t kellett volna küldeni 😄
ki tudja mennyit vonnának le..

azokat érdemes ha van néha olyan, amit le kell tölteni és telepíteni, utána persze uninstallálni, vagy még azokat éri meg, amikor regisztrálni kell, persze olyan emaillal amit nem használsz, ne küldjék az idióta reklámjaikat 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

BoneDragon
Probáltátok ezeket az ingyen gyémántokat? Sms-be kapsz valami kódot és azt kell beírni. Vajon hivogatni fognak mindenféle ügynökségek ha megadom a számomat? Régi telefonszámomat nem fogadja el....

Maximus4
Ez nem reklámozás.Az ilyen gyökeret szívesen elküldeném melegebb éghajlatokra.Felveszlek szívesen barátnak,de nekem most van egy potenciális emberem,akinek még "csak" 6-os szinten van és van Hagia Sophia épülete.Oda dobálok minden forge pontot.Már így is egy valag aranyat elköltöttem😊

BoneDragon
Bejelölnélek én szívesen, csak most vettem észre, hogy a barátlistámon is van olyan akinek 2db épülete van... Eddig nem kellett a forge pont, most meg hirtelen kevés is lett. Meg igazából már nem igen játszok a játékkal, van hogy napokig elfelejtek bejelentkezni.

darki81
hát, nálam castel de monte és deal kastély van ha gondolod 😊
a castelbe 2 részletet ad, a dealban meg már 3 tervrajzon 😊
Ez a 2 elég zsír cucc, az ágyúval 2 lövés a muskétás 😄
meg majd maxon a deal ad naponta 196 medált meg 100% védelmet 😊
a másik meg támadást - védelmet és forge pontokat 😊
Most ép a zeuszra gyúrok, de abból alig van még részlet, valamiért nehezen adja a motiválás..

BoneDragon
Pont ma nézelõdtem szomszédoknál, találtam is egy nevezetességet. Azonnal belepakoltam 40 pontot, raktárba volt egy kis tartalék... <#rolleyes>

darki81
látom más is reklámoz 😄
engem felvehetnél, még ha csak egymást motiváljuk az is jó 😊
(volt hogy 2 perc alatt 3 részletet kaptam, és abból 2 jó volt 😊 Bár ez csak egyszer volt) 😄

Ám lehet sok ingyé gyémántokat szerezni, pl. a jobb felsõ sarokban szokott lenni néha, én mondjuk márt vagy 7-8 embert meghívtam, az darabja 200 ha eléri a vaskort 😊

darki81
Sziasztok!

Aki szeretné hogy naponta végigmotiváljam illetve takarítsam az felvehet barátnak, de cserébe õ is takarítson vagy motiváljon nálam, ha lehet minden nap 😊
(Takarítás - motiválás - kifosztásért már kaptam elég sok tervrajzrészletet, ám nálam vannak nevezetes épületek onnan tudtok szerezni, az a biztos 😊)

Akik a legtöbb forge pontot teszik bele szintlépésig, azok megkapják a jutalmat (ha a neve után a kincsesládára húzod az egeret kiírja mit kap, de csak az elsõ 5 játékos, akik a legtöbbet tették bele)
Kattints valamelyik nevezetes épületemre és ha a barát listámban vagy, már mehet is a téma 😊
(gondoltam ezt leírom mert a játékban sokan kérdezgették hogysmint.)

(a drezai miasszonyunk templom már fullos, oda nem lehet már tenni, de még ott a deal kastény és a castel del monte, az már elég zsíros részleteket fog adni 😊)

Hát mindenkinek jó játékot, és sok szerencsét 😊
üdv. darki

Maximus4
Ezt,hogy csináltad,hogy ennyid van?

BuriP
Nekem is megvan 4 térkép 2 épületbõl is a zeuszszobor talán meg is lesz egy nagy adag szerencsével, egy srác most építette fel a szomszédban és ha sikerül párszor az elsõ 5 támogató között lenni mire eléri a 10es szintet kapok még annyit hogy meglegyen (csak hát nagy a konkurencia).

10 épülethez van összesen 24 részletem a legtöbbhöz 2, egyhez 1, kettõhöz 4, van amihez 3. Van olyan amihez ugyanaz a részlet van meg 2x! Jól lenne ha tudnánk velük kereskedni, cserélni legalább céhen belül!

Maximus4
Alakul😊

LoSA
Csillámpor kellene, tettem ki puskaporért!! Köszi!

BuriP
Köszönöm a válaszokat, és boldog új évet mindenkinek!!!

A mészkõ helyett kérnék egy kátrány ikont a fejlécembe.

Maximus4
Persze,ez alap.

BoneDragon
Gondolom, mert vigyorog a nép.

Maximus4
Nekem most 4 órás alatt 1584-et ad.

BoneDragon
Én már egy hete, most 4 órás termeléssel 1320 a dohányültetvény meg 1500. Összehasonlítás képpen...

BuriP
Valaki kirakta már a cukrászdáját amit a téli event adott? Kíváncsi lennék mennyit termel egy óra alatt!

Maximus4
Tegnap felvettem egy gyereket barátnak,mert hirdette magát a hivataloson,hogy tele van nevezetes épülettel és vegyék fel nyugodtan.Erre ma ezt a levelet kaptam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szeretem,amikor valaki istent játszik,mert költött egy játékra <#kocsog>

Maximus4
Ehhez azt hiszem nincs mit hozzáfûzni 😞

Maximus4
Neked lehet,hogy ad 3-4-et naponta,de én amióta elindult,kaptam összesen 4-et,amibõl kettõ,feladat után jött.Minden nap motiváltam,takarítottam,támadtam,de semmi.Arról már ne is beszéljünk,hogy egy szomszédomnak sincs még nevezetes épülete.De kár erre szót vesztegetni,szar a rendszer és kész.

Átlagosan 3-4 naponta ad egyet, ha csak a saját céhedet, és néhány szomszédot motiválsz, vagy takarítasz.
Ezt úgy lehet megfejelni, hogy felveszel jó pár barátot, és az õ motiválásukkal is nõ az esélyed.
Ezenkívül próbálj beszállni ilyen különleges épületek felépítésébe. Persze ott is zömmel olyat szokott adni, ami már van! 😊))
Maximus4
Baromira elegem lett a játékból.A kezdés óta összegyûjtött 3 darabom van,plusz egyet kaptam a télapósból.Azóta sincs,de már nem is érdekel.Az egy dolog,hogy azt szajkózzák a hivataloson,hogy elveszne játék "varázsa",ha mindenki rögtön meg tudná szerezni,de azért mindennek van határa.Ennek totál semmi értelme így.De van aki már nem az elsõt építi és nem gyémántért vette a tervrajzokat.

Most már napi egy-két belépéssel játszom csak,4-8 órás betakarítással.Már rég elfogyott a térképen minden terület,kifejleszteni meg már nem lehet semmit sem.Van 2,5 milla aranyam és nyersem,de kb. a hajamra is kenhetem,semmit nem érek velük.Jó lenne ha valamit baromi gyorsan kitalálnának,mert vannak még hiányosságai a játéknak,és akkor még finoman fogalmaztam.Például a területbõvítés.Csak a szomszédok támadásával mire összeszedek 1000 medált,nyugdíjas leszek.Persze ez csak egy darab 4x4-es kocka.

Azt hittem gyorsabb ütemben fog fejlõdni a játék😞

Igen, másoknak sem. Vagy ha ad, olyat, ami már meg van. Vannak, akiknek ugyanabból a tervrajz részletbõl már 4 db van!!!!
Persze egyszerû az ok. Pénzrõl szól a dolog, vagyis vegyél gyémántot! 😊
BuriP
Már 4. napja nem dob tervrajzot.....
Másnak hogy jönnek? Milyen sûrûn?

A húszon ötödik küldit mikor kapjuk meg? Nincs valami infó?

Sziasztok a Brisgard szerveren keresek egy klán-t aktiv vagyok és és jó motiváló emberke 😊
Nevem ricsa2
Cserélnék a fejlécemben lévõ dolgokért 40 selymet.

Ente

Ez a hóember egy szihopata. Szereljek le katonát... Oké. Képezzek katonát... há' ez a köcsög szórakozik. Szeretet ünnepe.... fosszak ki öt szomszédot. Miva'?
Mi lesz a következõ? Nyissam meg újra Auschwitzot? Ezek után ez a hóember képes lesz erre is...