4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#3601 Semmi gond,csak egy kicsit furcsállom,hogy honnan van ennyi pontja.Ráadásul dugig van nevezetessel.
Az Almos nevezetű egyén befejezte nálatok? -
#3600 Ő Lord Bimbo sógor unokatesója, és 1 forintot nem költött a játékra! :)
Gyűjtögette a pakkokat és szerintem csak a felső sort fejlesztette ki! :)
(pár nap és én is odajutok plusz F.pontok nélkül :) -
#3599 Egyébként miért kérded? -
#3598 Arra még egy kicsit várni kell,mert nincs meg a terület:( -
PzPuma #3597 Igen, olvastam hogy meglett a lövészed :) de attól még üzletelhetünk ;) ugyanis szén jó lenne.
Ment a baráti kérés. :) -
#3596 Tavaly június huszon-valahányadikán (22-23) kezdtem. -
#3595 Visszaolvasva,tavaly június közepe körül kezdte :) -
Mentol #3594 Szia,
Megkérdezhetem, hogy mióta nyomod ezt a játékot? -
#3593 Köszi,de közbe már megkaptam és már épül is a lövészem:)
Viszont ha kell gumi,ami szintén most épül,vagy majd szén,akkor vegyél fel barátnak és akkor majd tudunk cserélni. -
PzPuma #3592 Arvahall-on vagyok, botolhatunk. :) -
#3591 Ez nem rossz ötlet.Tőlem akár bele is vághatunk:) -
#3590 Érdemes lesz szerintem összeállni párokba csoportokba, akik egymásnak küldenek tojásokat, hogy ne csak osztogass, kapj is. (Meg kirakni dekorációkat, mert csak oda lehet dugni őket).
Mindenesetre az hogy csak 6 lehet maximum az szemétség, hiszen az ember alszik, dolgozik, iskolába jár. Így jópár tojás megy a habokba, ha nem tudsz 6 óránként gépközelbe jutni. Ráadásul húsvét lesz (ezért az event XD )amit az ember a családdal tölt. -
#3589 Ezt olvastam,csak önző módon arra gondoltam,hogy remélem nem sok felesleges dolgot fogok kapni:) -
#3588 "A kereskedőnél számos tárgyat találhatsz majd, Forge Pont csomagokat, egyedi képeket, egyedi épületeket...és egy új egységet speciális tulajdonsággal! Az épületek és az egységek az aktuális korodnak megfelelőek lesznek!"
Portrékat, forge-pont csomagokat, meg gondolom dekorációkat(mint a Valentines fa), alapanyagadó épületeket (mint a karácsonyi cukorkagyár).
Hogy speciális tulajdonságú egységen mit értenek??? -
#3587 Én csak azt remélem,hogy normális nyeremények lesznek. -
#3586 Hááááát nem tudom mit gondoljak erről.... majd meglátjuk.:
húsvéti event -
#3585 Nagyon szépen köszönöm a segítséget!Ez már nagyon kellett! -
#3584 Gondolhatod hogy nem free player. Én viszont böngészős játékokba nem vagyok hajlandó pénzt ölni, inkább haladok lassabban. -
#3583 Céhesbe kirakva -
#3582 Ez már komolyan mondom,beteges.Már majdnem a végénél jár jár az ipari kornak :D
-
#3581 Az király lenne!Igaz még nincs lerakva egy termelőm se,de van annyim,cserélhetünk ha neked is jó! -
#3580 20 textil 20 szénért? -
#3579 Tudom,hogy kell és azt is,hogy a textilből kell a legkevesebb összesen.De ugye nem kell mondanom,ha nincs textil,nem tudok tovább menni. -
#3578 az a 2 is kell pont a lövész alatt :) -
#3577 Én meg gumit és szenet kaptam a térképen:S
Ha az Arvahall-on vagy,boltolhatnánk majd:) -
PzPuma #3576 Nekem szerencsém volt mivel textil termelést kaptam meg és ahogy néztem mindenki más csak a többi új nyersanyagból kapott, máris monopolhelyzetben vagyok valamint már van 8 lövészem.
Ipari torony első helyét remélem egy darabig kibérlem... -
#3575 Elvesztettem a lövészemet és ahogy elnézem egyhamar nem nagyon lesz +20 darab textilem,hogy termelhessek.Mindent adnak az épületeim,de azt nem:( -
#3574 igen, a másik toronyról lekéstem, de a 250-es az éppenhogy megvan :D -
-
-
#3571 Ok,már én is megkaptam:) -
PzPuma #3570 Igen, 1 lövészt és 2 vadászt. ;) -
#3569 Valaki kapott már ipari korból származó katonákat feladat teljesítésért?Mert nálunk már 2 ember is van az új pvp toronyban,de egyiknek sincs katonai épülete hozzá :S -
#3568 Össze is jött a nevezetesktől annyi textil hogy nekiláthatok ma megépíteni a puskás laktanyát. -
#3567 Az ipari korba 400 medált kap az első helyezett a pvp toronyba :O -
#3566 Annyira szar ez kereskedelem. Simán benéztem az ajánlat és igényt igy fél 11 fele és olyanokat fogadtam el amik nem is kellenek, sőt amiből kevés volt, most még kevesebb lett... Fuuu... -
#3565 Igaz,erre nem gondoltam,akkor én is lépek mindjárt:) -
#3564 Kort lépni nem árt, mert! A nevezetes épületeim így már az új kor termékeit fogják adni, és nem kell várni a területfoglalásra, hogy nagyüzembe gyárthasd őket.
A fejlődésfán a második oszlopban már mindenhol kellenek az új kor termékei is, és ha vannak újkori egységeid a térkép is gyorsabban meglesz.
PVP-ben is jóval könnyebb az első hetekben, mikor még nem túl nagy a konkurencia, a medálokkal pedig növelheted a beépíthető területet, ami 3x2es házaknál szintén nem árt.
Direkt az új kor miatt raktam félre 70 forge-pontot és nem raktam be nevezetes épületekbe. -
#3563 Pedig pont,hogy a térkép része a fontosabb,mint a kor lépés a tech fán.Jó nagy kicseszés a térkép,mert azt hittem szinte rögtön a termékes rész jön,de jó sokára lesz csak.Bejelöltem a sorrendet,nézd meg.
-
#3562 Olyan messze vagyok attól a hajótól! Másfél nap mire leér hozzá a lovasom :(
Van az új korban 350 gyémántért egy ház ami 569 embert és 1320 aranyat ad 4 óránként :/