4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Maximus4
  • PzPuma
    Engem is elégé idegesít, csinálhatnának már vele valamit.
    Némi infó (látva hogy maximus4 hol tart):
    Dragon city : gyarmati egységek lesznek
    St. Marque, Garrincton tartományokban : ipari egységek lesznek (utóbbinál +20 tám/véd bónusszal)
  • BuriP
    Nálam is folyton összeomlik.
  • Maximus4

Agyrákot kapok már ettől a flash összeomlástól!Míg végigzongorázom a céhet és a barátokat,minimum ötször sz@rik be.Rohadtul idegesít:( Már kitöröltem a pluginokból az egyiket,de semmi változás.Már a harmadik böngészőt próbálom.Elegem van:(
  • BuriP
    kár=már*
  • BuriP
    A dragonyosnál a dragoon-dragon miatt nézhették be sárkánynak, egy "o" és a kiejtés az eltérés.
    Viszont a másikkal nem értek egyet. A tarack nevezhető inkább ágyúnak igaz rövidebb csövű , így talán pontatlanabb, a lövedék magasabb, rövidebb röppályát ír le...
    Viszont a hátultöltős puska az egy puska, csupán ezek váltották fel a régebbi elöltöltős fajtákat, ahol a csövön át rakták bele a golyót, lőport, fojtást. A hátultöltősöknél viszont kár töltényt használtak.
  • medvexxx
    ezt nem elrontották mert a hátultöltős puska igazából hátultöltős ágyú csak rosszul fordították(akadt már példa erre:pl dragonyos helyett sárkány)
    és a tarack a nehéz harcos és a hátultöltős ÁGYÚ ahosszútávú.
    és köszönöm az üdvözletet
  • BuriP
    Valamit elrontottak szerintem, az ipari kor utolsó oszlopában felcserélték a két katonai egység besorolását, a taracknál jelenik meg a nehéz harcos ikon, a hátultöltős puskánál pedig az ágyú ikonja, ha ráviszed a kurzort. XD

medvexxx: Légy üdvözölve!
  • W B
    Szerintem az újra éledései limitálva lesznek. Összesen vagy csatánként. Továbbá gondolom, hogy a kor katonáihoz képest gyengébb lesz.

Ja és szerintem lazán vissza jöhetsz.
  • medvexxx
    Üdv!
    két dolgot szeretnék közölni.

1.Most először írok vagy hat hónapja és el kell magyaráznom hogy a céhből azért léptem ki mert abba akartam hagyni a játékot (ezér van 24000 pontom) és gondoltam fölöslegesem foglalom a helyet de pár hete meggondoltam magam és újra elkezdtem játszani úgyhogy ha lehet visszalépnék a céhbe nemtudom ti hogy vagytok ezzel de örülnék neki.

2.Tudjátok van az a húsvéti egység ami ha meghal akkor átváltozik egy másik katonává a támadó seregedből.
    na tehát ha mondjuk támadsz 2 ilyennel akkor ha megölik az egyiket átváltozik saját magává mert a másik ugyanolyan és így a végtelenségig újragenerálódnak. tehát így meg lehet hódítani a világot? nektek mi a véleményetek erről?
    100 a támadása és 1 a védelme
  • Maximus4
    Ja így már értem.Ezen ne csodálkozz,minden kornál így volt amikor még voltak felderítetlen helyek a térképen.Én is jártam hasonlóan bár az az ipari kor előtt volt,hogy a szomszédlistámon az elsőt soha nem tudtam befogni pontszámba.Igaz akkor csak szomszédok támadása volt,de amíg én összeszedtem 300 000 pontot,ő rámverte a dupláját.És ha megszakadtam sem tudtam vele mit csinálni.
    Most még örülök,mert csak négyen vagyunk az ipari pvp-ben,de ő még nincs benne.Ha bekerül,akkor megint rohanhatok utána.
    Mondjuk nem értem,mert majdnem 500 000 az összpontszáma és bőven előbb lépett az új korba mint én.
  • BuriP
    Itt az iparin a második helyen is annyi pontot kapok mint ott az elsőn, és csak 3an vagyunk versenyben. Engem csak az zavar hogy a sok harc eredménye negyed óra alatt semmivé foszlik. Nem kicsit frusztráló.
  • Maximus4
    Akkor utána,az már mindegy.Egyszer csak elfogy neki is a terület:)
    Lehet,hogy most érné meg a gyarmosításos pvp nyomni,nem?Tudom,hogy az nem 400 pont,de hátha ott több esélyed lenne az első helyre.
  • BuriP
    Gyémántom az csak 20 van most, és ismétlőküldetések nélkül ez egy ideig nem is fog változni.
    De mire én odajutok addigra ő is elér a következőhöz, és újabb két nap nekem a következő szektor megint... :(
  • Maximus4
    De majd ha te is odajutsz,akkor simán fogod őket előzni és akkor majd ő lesz a béka segge alatt:)
    Én sem rohanok,bár toltam bele maradék gyémántból a felderítéshez a nyersanyag miatt és most itt tartok.

• BuriP
    Meg elkeserítő PvPben, hogy én végiggyaktam a szomszádaimat 1.5x, a gyerek meg egy szektor elfoglalásából többet összeszedett és vezet a bajnokságban, abból a 6 csatából több pont bejött neki mint nekem 70ből!
  • BuriP
    Most hogy mondod a lova már megdöglött , most valami kuvasz ugrál mellette. Én csak már kíváncsi lennék milyen nyersanyag-lelőhelyeket kapok. :(
  • BoneDragon
    Mert elfárad a lova, vagy nehezen tud közlekedni az erdőben. Pihennie is kell...
  • Maximus4
    Ez csak az én véleményem.
    Szerintem azért,mert ez a kor már nem a rohanásról szól.110 pontos területbővítés sem semmi.Kicsit olyan érzésem van,hogy ezt a kort úgy rakták be,hogy nesztek,de most egy jó darabig csönd legyen az újításokkal kapcsolatban.
  • BuriP
    Ami engem kiakaszt az a várakozás, Miért kell már majdnem két teljes napot menni a felderítőnek a szektorok közt?!
  • Maximus4
    Ja jól van,ezt én is levágtam.Azt hittem perfekt vagy Cseh és Lengyel nyelvből :P
    Amúgy percekig pislogtam csak és néztem,hogy mi a túrót állítottam el.Frissítettem,kiléptem de bennmaradt :D
  • BoneDragon
    Szerintem valaki nagyon be volt baszva fordítás közben.
  • BuriP
    A küldetés neve elég árulkodó! A polishski meg vagy lengyel, vagy polirozás, fényezés. XD
  • Maximus4
    Bakker,ne mondd,hogy te ebből bármit is megértettél :D
    A takarítshski még hagyján,de a többi :P
  • BuriP
    Igen, 20-20 mindkettőből.
  • Maximus4
    Igen,nekem is ez ugrott be rögtön
    Ki halt meg?

#3613: Ezt nem tudom én se.Ilyen feladatot kaptam:)
    Gondolom takarítani és motiválni kell.
  • BuriP
    Mikor megkaptam a küldetést én is azt hittem valamit kihagyott vagy összekevert a fordítócsapat.
  • BoneDragon
    Mivan?
  • BuriP
    Ubub sramazna jeimerei fungur!
  • Maximus4
    Hát hogyne :P

• Maximus4
    Én általában kezdéskor meg sem mozdulok az első körben,de van olyan,hogy csak a harmadiknál indulok el,persze ez függ az ellentől is.
  • darki81
    egy ideje afk :)
  • BoneDragon
    Na jó .... Mindjárt lerombolok mindent aztán **** bele... :P Igazából én ha viszek dragonyost azt is sebzésfogónak. Nem sok hasznát vettem. Ha előre megyek hamar kiszedik, ha meg később küldöm előre akkor meg már az ágyúm szedett ki mindent.
  • BuriP
    Néhány gondolat a húsvéti eventhez:

A tojás elrejtésének módja az ismertetőben (amit #3586-ben linkeltem) látott kép alapján, mint a takarítás működik majd, meglátogatod az emberkét a menüablakban kiválasztod a "tojás eldugás" funkciót majd rákattintasz a dekorációra ahova el szeretnéd rejteni a tojást. Sajnos ebből valószínűnek látszik hogy naponta csak egyszer küldhetsz majd valakinek tojcit, és azzal már nem léphetsz más interakcióba (nem motiválhatod, vagy támadhatod meg. ez hátráltatja a tervrajzszerzést, és ha szomszéd az illető akkor a pvp-t). Tehát naponta 24 embert tudsz megajándékozni -optimális esetben- mivel óránként kapsz tojást. Viszont mivel 6 tojással betelik a tárhelyed, aztán a számláló megáll, mint a forgepont-kijelzőnél. Ezért legalább 6 óránként fel kell menni az oldalra és szétosztani a jóságot, vagy nem lesz napi 24 tojás! Na most ez nem mindenkinél megoldható (munka, suli, stb.). Ha csoportba akarunk szerveződni, és hatékonyan működni akkor kell Kb. 25 fő.: Te, és 24 akinek küldesz, és akiktől kapsz.
    Ha egy csepp érzés is szorult beléjük akkor a támadás/motiválás-hoz hasonlóan benne lesz az eseménynaplóban hogyha valaki tojást rejtett el nálad, akkor könnyen tudod viszonozni a dolgot, mert csak végigmész a listán.

Most ennyi jutott az eszembe.

Ezért fura az éjszakás műszak: Nyugi van, mert nincs főnök, de mindenféle hülyeségeken kezdek el agyalni. XD
  • Maximus4
    Az meg még jujjabb:P
    Én szinte csak muskétással és dragonyossal toltam végig a gyarmatosítás korát és most is nagyon jól elvagyok velük:)

• BoneDragon
    Akkor most bonthatom le a dragonyost.
  • Maximus4
    Juj,azt nem szabad :D
    Nagyon sok egység ellen jók.
  • BoneDragon
    Az király, pont tegnap bontottam le mindkettőt. :D
  • Maximus4
    Pl. muskétás.
  • BoneDragon
    Gránátos ellen melyik egység hatékony?