Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
De csak ha 2-2 darab van,azt lehet cserélni.Bár ez nem világos,mert a fórumból a kép alapján nekem szürke a csere gomb.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BuriP
2 részletet be tudsz cserélni egy másikra az adott épületre!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Nekem eddig összesen 7 tervrajz esett,4 zeusz szobrához,de abból is 3 egyforma.

Maximus4
Ez tényleg full random dobálja,lehet,hogy holnap meg kapsz 3-4 darabot.Én naponta egyet,de van olyan,hogy 2 nap alatt jön egy darab.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

darki81
nekem 125-bõl semmi, de volt hogy 25bõl 4-et is kaptam.
(motiválás-takarítás-fosztás)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

50-bõl semmi...

toysoldier
szerintem én minimum napi egyet kapok motiválásért

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

25-bõl semmi...

Maximus4
Én ezeket csak motiválással és takarítással szereztem.

Nektek ad tervrajzot, amikor valaki másnál motiválsz/takarítasz? Nekem semmit...

toysoldier
köszi, átraktam korlátlanra, most gyorsabbnak tûnik

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Ha jobb gombot nyomsz a beállításokban lehet tologatni a csúszkát,azt hiszem az arra való,hogy mennyi memóriát zabáljon.

toysoldier
az oké, ma is kaptam eddig kettõt 😄
de elmegy tõle a kedvem mire betölt egy várost 😄
valahogy nem lehet kicsit butítani a játékon?

BuriP
170? Az nem kevés. Amúgy mennyi a max létszám a barátlistán, mert múltkor fel akartam iratkozni valakinél, és azt írta ki hogy ennek a játékosnak már nem lehet több barátja!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Nem baj az,kellenek a tervrajzok😊

toysoldier
<#eljen>

szegény gépem el fog füstölni, ha ennyi embert végig motiválok 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
"Rövid" idõ alatt sikerült megdupláznom a taglétszámot és még jönnek,plusz írtam még pár céhnek is <#taps>

Maximus4
Ez egyre viccesebb😄

Maximus4
Most én is arra gyúrok 😛

darki81
170-en vannak a barát listámon....

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Ebbe a motiválós dologba ne menjünk bele,már ezerszer letárgyaltuk,hogy ott megy,itt nem.Ezért nem cserélem le az összes árkádos házaimat gambrel tetõsre.Mindegy,már megbarátkoztam vele,az biztos,hogy több a semminél.

darki81
miért??
nekem van 80 gambrel házam amit 24 óránként lehet beszedni, a szent márk 90 begyûjtést támogat/nap, így marad pluszban 10 😊
Szóval most 6-os szintû a nevezetes épületem, és a 80 gambrelbõl 650.000 arany jön naponta!
(persze mind le van motiválva) 😊
Mi a nagy marhaság? 😊

Maximus4
Már rájöttem,ez így egy nagy marhaság😞

Maximus4
Na ezt a Szt. Márkot nem értem.
Ma lett 1-es szintû és ki is jött oldalt az ikon,hogy 100%-kal növeli az arany bevételt.Ez az elsõ házak aratásainál meg is történt,de azóta nem és az ikon sincs ott.Ez van az épület leírásában a fórumon:

"Ez az épület naponta 90-szer növeli a bevételedet és 24 óránként véletlenszerû terméket ad a korodból."

A játékba pedig azt írja,az elsõ 90 pénzbeszedést növeli csak meg és a 10 véletlenszerû terméket ad..

Most akkor,hogy is van ez?

Maximus4
Írtam levelet a játékban!

LoSA
Maximus: Az ébent, és aranyat vedd már ki tõlem, viszont huzalt tegyél már be. Köszi

LoSA
Papír kellene SOS. Tettem ki!

Hogy tudok jelentkezni a cégbe?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Maximus4
Ennek örömére,le is raktam a Szt. Márkot😊
Ahogy letettem,újra elõjött az ablak,de most 235%-os 😛

<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

darki81
ezt a szent márk csinálja, gondolom jól elirkáltak valamit 😄

Maximus4
Ez mi a rák?A frissítésbe nem olvastam róla és nevezetesem sincs hozzá <#fejvakaras>

LoSA
Papír kellene nekem!!

Maximus4
Gyertek hozzánk 😄

BuriP
Kérdezd meg õket hányadikak a rangsorban a szerveren, ezt felül a bal sarokban látják a babérkoszorú mellett.
Aztán a városodban válaszd ki a szociális menüt:
Alul a bal alsó sarokban a felsõ sorban a második, három figura van rajta. azt megnyomva feljön egy fül rajta három ábra. Válaszd a babérkoszorú szimbólumot, akkor megjelenik a szerver játékosainak a ranglistája. Keresd meg õket benne -ha tudod hányadikak könnyebb- és a sorukban a jobb szélén a szélsõ ikonnal (egy pajzs a sarkában + jellel) meghívót küldesz nekik a céhbe, nekik ezt csak el kell majd fogadni.

Fontos hogy egy szerveren legyetek, mert most már három is van. és csak szerveren belül lehetnek a céhek!

BuriP
Nekem ad naponta 1-3 darabot, bár volt hogy egyet sem adott vagy nem azt amiket szeretnék. Érdemes kinézned egy adott kort és olyan korhoz tartozó épületeken próbálkozni. Én például a vaskorra megyek a (kolosszeum, és a világítótorony miatt), esetleg bronzkorra a (Bábel tornya). A "nagyoknál" ezek nemigen vannak, ott a gyarmati épületek simogatom, a drezdai templom miatt, bár azzal lesz egy kis meló mire összeszedem a nyersanyagokat.

Sziasztok,nemrég kezdtem el a játékot olyan kérdésem volna hogy az ismerösökkel hogy tudunk céhbe szervezödni? én csináltam egyet de mi a menete hogy fel tudjak valakit venni? barátnak kell lenni vagy miként lehet?

LoSA
Hát gyerekek, 3 napja takarítom a céhtagokat, és a szomszédokat, de semmit nem kapok az égvilágon. 😊

50 üveget vennék a fejlécemben lévõ dolgokért, elõre is köszönöm!

Ente

Maximus4
Nekem még 3 részlet hiányzik a Szt. Márkból és aztán gõzerõvel beszállok.Addig is nem lenne rossz ha ti is toboroznátok embereket,hogy tudjunk haladni.Én már egy hete ezt teszem.Komplett céheknek is írok,hogy jöjjenek át.

Sõt, úgy is kapsz, ha ForgePont-okat nyomsz valami híres épületbe! Pl.: Bernardonál.

BuriP
Mindkettõvel szerintem, sõt úgy tudom fosztogatással is lehet.

LoSA
Tervrajzokat motiválással vagy kitakarítással lehet találni?

Céhtagok!
Akit érdekel, Bernardonál van lehetõség híres épületeket szponzorálni!
Nuygodtam tolongjatok! <#wave>

DarkHorSe
Nem is tudtam 😛 Akkor tenyleg kurva jok

Swedish people are albino monkeys&#65279;

BuriP
+5%-ot az elsõ szinten adnak az épületek. Aztán szintenként újabb és újabb ötöt, ha kimaxolom a Zeuszom és a Castle del Monte-m akkor a támadó seregem támadása, és védelme megduplázódik. (2x 50%)

DarkHorSe
Meg a zeusz ami jo szerintem.

DarkHorSe
Baszki, arcom mikor most jovok ra hogy a csodak nem csak egy oldalon vannak 😄

DarkHorSe
Szerintem ezt a harmat erdemes megepiteni Deal kastely(a medalok miatt), Aacheni katedalis(+5tamadas+5 vedekezes), Castel del monte(+5tamadas+5 vedekezes), a tobbi szar. Talan meg a boldog vazul szekesegyhaz ha lesz barmi ertelmes vedekezni(Jelenleg nincs)

BuriP
Nem! A Castle del Monte, és a Zeuszszobromhoz az is van írva, hogy: "támadás során az egységek +X támadást és védekezést kapnak". Egyedül a Boldog Vazul, és a Deal kastély ad a védõknek + védelmet, viszont az tényleg csak védelemhez ad a támadásukat nem növeli, és az meg a támadó seregre nincs semmilyen hatással.