4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • BuriP
    Akkor légyszíves kapcsold be őket nálam is.
  • Maximus4

Ha valakit érdekel még ez a dolog,akkor szóljon és bekapcsolom.
  • BoneDragon
    Most már látom, köszi! :)
  • Maximus4
    Upsz,ezt nem tudtam.Most bekapcsoltam valamit nálad,frissíts rá és most nézd meg,hátha te is látod.
  • BoneDragon
    Szerintem azt csak a céhvezető látja, mert nálam nincs semmi.
  • Maximus4
    A céh fülön belül a tagok menüpontban megnézed kinek a neve mellett van piros pont vagy sárga és annak nem küldesz:)
  • BoneDragon
    Kár, hogy mindegyiket aranynak mutatja. :P Amúgy vannak még inaktív playerek a céhbe? Azoknak nem szívesen küldenék.
  • Maximus4
    1 tojás
    5 tojás
    20 tojás
    50 tojás
  • BoneDragon
    Na nekem olyan nem lesz. Amúgy most szedtem be tojást és 1 helyett 5-öt írt jóvá. Szóval változó ezek szerint.
  • Maximus4
    Igen,sőt olvastam olyat is,hogy valaki tervrajzot is kapott miután beszedett egy pár tojást.
  • BoneDragon
    Ez a tojásosdi hogy vagy? Azok után is kapunk, ha küldünk valakinek és ő kiszedi? Mert 23-ból lett hirtelen 46...
  • Maximus4
    Nem feltétlenül meghívás után kapsz csak gyémántot,sok esik küldetésekből is.Legalábbis nekem az elején sokat adott,a végén meg már alig.
  • medvexxx
    Ti hogy a frr@ncba tudtok anny embert meghívni a játékba hogy legyen 5 palotára elég gyémánt.???
  • Maximus4
    Ezek a mocskok tényleg 50%-os támadással és védelemmel vannak ellátva Dragon City-ben:(

• Maximus4
    Szerintem mindenképp megéri várni a gyarmati korra.Én már ezt sokszor elmondtam,de ahány játékos,annyi vélemény,nekem végig a muskétás és a lovas vált be a térképen.Most hozzácsaptam még a gránátost is.Ezzel a három féle sereggel,tuti nyerőnek kellene lenned.
  • toysoldier
    na már van 100 tojásom :D remélem legalább az 500 összejön majd

egy kérdés: késő középkorban tartok, 2-3 fejlesztés és megvan a gyarmatosítás kora. érdemes most lerakni majd mondjuk császári őrséget vagy ágyút, vagy inkább várjak a következő korra? jelenleg csak íjászom és íjpuskásom van, a térképen meg már elég régóta csak vásárolva jutok tovább :D
  • Maximus4
    1 napot
    Az anyukájukat:P
  • BoneDragon
  • toysoldier
    fórumon erről ezt olvastam:
    Az első kettő úgy mint bármelyiknél nem kerül pluszba! A 3. ill a 4. egység eléréséhez plusz tojás kell akár csak a többinél plusz anyag!
    Az 5.-hez pedig gyémánt úgy mint a többinél! De mint bármelyik másik kiképzőben itt is csak egyszer kell kifizetni a plusz feloldást! A Képzése az új egységeknek ingyenes és 1 napot vesz igénybe!
  • Maximus4
    Ez az event is bujtatottan arról szól,hogy vegyél gyémántot ha kell valamelyik épület:(
  • BoneDragon
    Ja hogy ja... Hát ezt elég bután csinálták meg, mert miért az én mennyiségemet írja oda költségnek. Amúgy ha összejön nekem 500 megeszem a kalapomat, vagy akár 400.
  • Maximus4
    Ja,az nem az.Ott azt írja jelenleg mennyi tojásod van és mellette azt a gyémánt mennyiséget,amennyi kellene,hogy kiváltsd tojás nélkül.
  • BoneDragon
    Ráviszed az egeret ott írja a költséget. De lehet az a slot feloldás? Igazából passz, csak gondolom.. :)
  • Maximus4
    Ezt hol olvastad?Nem mertem rákérdezni,mert ez nekem is eszembe jutott.Keresgéltem ugyan a hivatalosban,persze nem találtam semmit erről,de ha ez tényleg így van,akkor hagyom a kukiba.
  • BoneDragon
    Nekem nem kell épület, mert ahogy nézem tojással kell fizetni a termeléshez, ami meg 2 hét múlva kuka.
  • Maximus4
    Ja és,igen.Nekem szükségem van plusz védelemre,mert minden nap lever a tegnap emlegetett első helyezett szomszédom :D
    Mondjuk mindíg elfelejtem berakni a 8 lovast védekezni,de korrekt módon,csak az árkádos házam fossza ki állandóan,csak a pontokra hajt.Támadása 65% és az én 50%-os védelmem sz@rt se ér:)

• Maximus4
    Olvassa el a feltételeinket és ha be tudja vállalni,akkor küldöm is a meghívót.Mert érdekes módon,most jó pár céhtag jelent meg tojást dugdosni,akik azelőtt soha nem látogattak meg motiválás vagy takarítás miatt és gondolom mást sem.Szóval csak azért,hogy céhbe legyen és nem tesz semmit a közösségért,akkor inkább ne.
  • darki81
    maximus lenne felvétel Horec spanomnak? aktív és első a szomszédok közt :D
  • Maximus4
    Én is vettem egy zsiványt és egy őrlángot,de most már gyűjtögetek a 2 épületre:)
  • darki81
    inkább az épület jöjjön össze hamarabb...
    zsivány rejtekhely meg a kívánságok kútja.
    meg nemárt néhány őrláng ha sokszor támadnak :)
  • Maximus4
    A zsiványt vetted meg?
  • BoneDragon
    Én már vettem is egy egységet. Kár, hogy korlátozva van a tojás küldés (6) és csak óránként töltődik mint a forge pont.
  • Maximus4
    Ne is mondd!Nekem is ez a bajom,mondjuk érthetetlen,hogy ilyenkor miért nem lehet ezt megoldani,hogy lehessen küldeni és ne kelljen várni.Hiszen a tojások száma limitálva van.De a vicc,hogy már most kaptam 15 tojást,de,hogy a rákba fogom ezt viszonozni? :)
  • BuriP
    Ez gyönyörű, megy az event de legkorábban 11 óra múlva tudok csak bárkinek is tojást küldeni a céhben. Tegnap délután motiválgattam mindenkit végig.
    Ez.: Szívás!!! :(
  • PzPuma
    Kép lemaradt ...
    [IMG][/IMG]
  • PzPuma
    Szépen elhaladt...
    Erről jut eszembe (h.puska kapcsán) hogy Garrincton tartományhoz erősen javallott a dragonyos mivel 1-2 lövész mellett szinte csak ágyúk vannak az ellenél.
    Valamint meghódítottam Amerikát :
  • Maximus4
    Ez már tényleg vicc :P
    Az utolsó fejlesztés:)

• Maximus4
  • BoneDragon
    Hát te nagyon ráérsz... :D Amúgy egész jó lett, motiváltam is a szemét, most már csillog
  • BuriP
    Az eventre való tekintettel kertészkedtem egy kicsit, és csináltam egy nyuszit! XD