Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Ez még eszembe se jutott,hogy egyszerre gyártsak 😊 Mondjuk én a vitorlásat mindíg kihagyom,mert nincs épületem hozzá.Engem csak azok a feladatok zavarnak,amiket nem lehet elutasítani,ott rohad már hónapok óta :S

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

410 gyémántom van, úgy hogy eddig két gyémántért való terület bõvítést csináltam. (szal 400-at már költöttem, így elvben 810 gyémántom lenne összesen) És ugye én egy fityinget sem költöttem gyémántra.

Legjobb taktika, hogy gyártsál egy idõpontra dohányosnál, hajóvitorlásnál és órásnál egy napos gyártást. Így három küldit letudhatsz egy egyszerre.

Maximus4
Az jó,nekem már egy jó ideje ez megy és eddig csak egyszer kaptam gyémántot.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nekem is rejtett jutalom van, de ugyan azaz ismétlõdõ feladat már adott kétszer is gyémántot.

Hát na jaaa , idõ az rengeteg kell hozzá . Szerintem én is nyugdíjas leszek mire össze jön még egy különleges épület 😊) Nekem a Zeushoz kell még 2 részlet . Talán azt még össze tudom szedni ebben az életben 😄 és akkor még a felhúzásukról ne is beszéljünk . Még a világítótorony is csak a 3. szinten van .
Maximus4
Szerintem nem fog mindíg gyémántot adni.Nem tudom nálad mi van,de nekem amik ismétlõdnek,azoknál rejtett jutalmat ír.Kaptam már gyémántot,forge pontot,tervrajzot is,de általában 5 terméket ad.De lehet,hogy nem egyrõl beszélünk.

Amikor olyan küldetés van, hogy szerelj le X-Y egységet, akkor jók lesznek.

BuriP
Kaptam a bolondtól egy küldetés jutalmaként 5 parittyást, és 5 lándzsást!!!
De jól jönnek most így a gyarmati korban!!! XD

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Most elvileg van 7 ismétlõdõ küldi mi véletlenszerûen gyémántot is ad? Tehát lassú, de elvben végtelen ingyenes gyémánt forrás ez?

Maximus4
Én most raktam le a Drezdai templomot,de el kellene érnem sürgõsen az elsõ szintet,mert fogytán van a lakosaim lelkesedése 😞
Hogy mit akarok lerakni?Castelt mindenképp,de majdnem mind kellene egy-két kivétellel.De hely hiányába,a tervrajzokról már nem is beszélve,az elkövetkezõ 100-200 évbe nem sok esélyem lesz rá 😊

Hali ! Hozzátok képest még az elején járok a gamenak , a virágzó közép elején tartok . Viszont már sikerült össze hozni az Alexandriai világítótornyot . Most épül épp a 3.-szint 😊) Maximus te mit szeretnél fel húzni ?
Maximus4
Köszönöm szépen!

BuriP
Találtam még 20-at, a piacon egy szomszédnál, azt is kiraktam a céhesbe rézért.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
20 darabom van, azt kiraktam kávéért.

Maximus4
Fasza!130 porcelán hiányzik ahhoz,hogy megépítsek egy épületet,pedig a tervrajzok meglettek:S

DarkHorSe
Azert ez az endgame content nevetseges. Arrol szol a jateko hogy masokat motivalsz meg takaritasz. nevetseges 😄

Swedish people are albino monkeys

BuriP
Hát érdemes is barátokat keresni, mert minden motiválás egy újabb esély egy térképrészletre!

Sajnos nem lehet befolyásolni mi essen, nekem is csak 1-1 részlet hiányzik a Kolosszeumból, és a világítótoronyból, 2 a drezdaiból, de ki tudja mire lesz meg akármelyik is. Szinte csak vaskori dolgokat motiválok. Addig is reménykedek és cserélgetek hátha bejön valamelyik (igazából a tornyot szeretném, a Kolosszeumra nincs igazán most szükségem, elég sok helyet is foglal...).Csak 155 gyémántom van pedig megvenném azt az utolsó darabot.

Maximus4
Én most tartok 70 barátnál.Hidd el,baromi sokat számít ha fölveszel embereket és õket is motiválod,takarítod.Nekem tegnap 4 tervrajzot dobott,többek közt miattuk is.

2+a szomszédok+a céhtagok

Maximus4
Mennyi barátod van?

Én ezekre innentõl fogva nem hajtok. Napok óta nem adott semmit, pedig már fénylik a szomszédok városa, mint SalamonTöke... Ha még így sem ad semmit, hogy beleölök egy csomó FP-ot a más épületébe, akkor BEKAPHATTTTTTYÁK a fejlesztõk!

Maximus4
Én is olyat kaptam,ami már van 😞

Én ma kaptam a Bernardonál épített CasteldeMonte-ért 2 tervrajzot. Mindkettõ megvolt már, így tudtam cserélni. Most sem rendelkezem több tervrajz részlettel ehhez az épülethez, mint 120ForgePonttal, többszáz arannyal ezelõtt...
Én nem is értem, hogy a többieknek hogy a frászban lehet már felépített nevezetes épülete - én meglehetõsen aktívan játszok, de eddig NULLA szerencsém van ezekkel a dolgokkal.

Maximus4
Így már érthetõ😊

Megõrülök!1 rész hiányzik a Drezdaiból.Ma motiválással kaptam 4 darabot belõle,persze már a meglévõkbõl,de már volt olyan amibõl 2 darabom volt eleve.Rommá cserélgettem a darabokat,de sikerült körbelövöldöznöm azt ami hiányzik :S

BuriP
Ez a nevezetes épületek bónuszaival feldoppingolt gyarmati katona esete, a régebbi korok kis balekjaival! XD

Maximus4
<#fejvakaras> Ez micsoda?

darki81
elszórakozok ezzel a terminátor bádogemberrel 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Semmi konkrétum nincs még.

Hali . Tudtok már valamit , mikor fog jönni az új korszak ?
Maximus4
LOL
Be akartam jelentkezni és véletlenül a Brisgardra nyomtam.Így sikerült oda is beregelnem 😛

toysoldier
a küldetéseket nem szoktam csinálni 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Igen,ezt néztem én is.Lesz 70 új küldetés is 😊

toysoldier
nembaj, kiraktam céhes piacra 20-as csomagokban, hátha van valakinek 😄

amúgy ha jól tudom, akkor az ipari korszak lesz a következõ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Annyim nincs.

toysoldier
97 alabástrom kéne, van valakinek?

Nekem tegnap elött délután 14.00-tól éjfélig dobott 6 részletet . Abból 1 volt csak dupla 😊 A világìtótoronyhoz hiányzik még a jobb alsó részlet .
Hali ! 2050-ben mik lesznek már ? Ûrhajó kilövõ állomás ???
BoneDragon
Remek, 2 napja semmi pedig vagy 150 embert végigjártam / nap. Agyhalál ez a játék. 😄

Maximus4
Nekem tegnap volt így,de mind a kettõ ugyanahhoz az épülethez jött.Viszont így 2 részletbõl lett 2 -2 darab,becseréltem és kaptam olyat ami még nem volt😊

Ma 21 szomszédomnál jártam körbe motiválni és takarítani,két tervrajz is jött.Bábel tornya és colosseum.

Maximus4
Már írtam a játékban.Amit még tudok,hogy állítólag a korokban 2050-ig terveznek.

darki81
maximus4 ezeket hol olvastad?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Kiválasztod valamelyikünk nevezetes épületét,és azon belül megtalálod😊

Martinez01
Nekem van egy 10 fölös forge pontom 😊
Hogy lehet õket bedobálni?

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Maximus4
Majd jön egy frissítéssel,hogy céhtárasak között is lehessen cserélgetni.Plusz nem tudom,hogy fog haladni a nevezetes fejlesztés,mert állítólag több új koron is dolgoznak,és ha minden igaz,az elsõ 1 hónap múlva jön.Akkor meg mi lesz a forge pontokkal,a kutya nem fogja bedobálni õket.

BuriP
Nem túl nagy az esély hogy pont azt adja amire számítasz, de van hogy bejön és egyenlõre mást úgysem tudsz kezdeni a felesleges darabokkal. nekem az utolsó darab a zeuszhoz így lett meg, cserével.

Maximus4
Akkor jól értelmeztem,köszi.

BuriP
Nem. Két feleslegesnek kell lenni. Tehát vagy olyat jelölj be ahol 3, vagy több van, vagy két olyat ahol 2.

Maximus4
De most összezavarodtam.Nem így kellene tudni cserélni,hogy kiválasztom azt amibõl 2 darab van?

BoneDragon
Ez a kereskedelem egy nagy átverés. Akárhányszor próbáltam mindig olyat adott, amibõl már úgy is van.