Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
79 tégla, 185 üveg és 99 sóra lenne szükségem. Kötelet, szárított gyógynövényt, aranyat, alabástromot, vasat, posztót, huzalt, papírt tudok adni cserébe.

toysoldier
2 vagy 3 nem ugyanaz 😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Dehogynem 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

toysoldier
hát jó 😄

ma eddig kaptam 4 tervrajzot és a szomszédokat még nem is motiváltam 😄 remélem nem mind a 4 olyan, ami már van

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Akkor az csak arra vonatkozik,hogy te ne tudj küldeni 😄
Törõdj bele 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

toysoldier
nem sikerült, ugyanúgy kapom õket ):

Úgy max 140 gyémántot kaszálhattam eddig eme küldikkel.

Maximus4
Tényleg mázlista vagy.Én nem kapok gyémántot egy dekát se.Csak árukat,kávé,huzal,kátrány,ilyeneket.

Ezen a héten 60 gyémántot szereztem ezekbõl az ismétlõdõ küldikbõl. Elõtte két hétig semmit.
Forge pont költés, 2-2-2 egynapos vitorla-dohány-óra (Egy nap jól belõve mind a három teljesíthetõ.) termelés és az arany-alapanyag gyûjtések jók. Hosszútávon szerintem megéri a gyémántokért. Fõleg, hogy új korral lesz pár új küldi és azokkal pár gyémánt.

toysoldier
köszi 😄

Maximus4
Elvileg letiltottam nálad😊

toysoldier
a körleveleket le lehet valahogy tiltani?

BoneDragon
Üdv a klubban, ha egyszer csak megszûnök létezni a játékba, akkor idegességembe töröltem. 😄

Maximus4
Komolyan mondom ez már vicc kategóriába tartozik.

Egy tetves hete görcsölök 1 rohadt tervrajzzal.Egyik körutam során 3 darab tervet kaptam,persze mind ugyanazt.Így lett belõle 4 ugyanolyan.Mondom no problem,mivel csak egy hiányzik,csak beadja.Hát nem!Azóta vadászok az épületekre,ami 2-3 szinten van,hogy ne kelljen sokat várni.Rengeteg pontot beleöltem már 6 darab tervet kaptam,mindíg mást és persze rögtön kereskedtem vele és állandóan össze-vissza adogatja,de bezzeg azt ami kellene,azt nem.Olyan szinten elegem van ebbõl a szarakodásból,hogy az nem igaz😞

Martinez01
Kitudna valaki segíteni 15 darab kõvel?

Tudok adni érte:
Festõanyagot, aranyat, mészkövet, ébent, üveget.
Köszike 😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Maximus4
Az aktuális korodból kell építeni egyet.

LoSA
Telepesek korából ház az melyik? 😊

Maximus4
Próbálj meg lebontani utat amitõl bosszúsak lesznek,aztán meg visszarakod és szerintem sikerülni fog.

LoSA
Ezt a "tedd lelkessé az embereket" hogyan kell megoldani?

BuriP
Egyenlõre nem is foglalkozom vele, ott a három épületem, még 8 szektor a térképrõl amit el kell foglalnom, kis városrendezés/modernizálás, stb.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Szívesen segítenék,de totál kifogytam szinte mindenbõl 😞

BuriP
Grat a drezdai-d szintlépéséhez Maximus, pont azt a térképrészletet kaptam jutalmul a támogatásért ami még hiányzott a tervrajzhoz! XD

Már csak azt a pár száz nyersanyagot kell összeszednem ami kell hozzá... 😞

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

toysoldier
kéne a küldetéshez 3 db bazalt, sárgaréz, magnéziumpor, puskapor <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Van egy pad a fa alatt. Ülõhely :p

BuriP
Ha életlen a pengéje, az ágakra akasztod fel az embert? XD

370 boldogság és 2x2 területet foglal. Én a Giotin mellé tettem. Így gyönyörû :p

BuriP
Mennyit ad az a fa gyarmati korban?

Maximus4
Már vártam 😄

darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

BuriP
Megoldva! Elvágtam az utakat a városháza mellett amik a kulturális épületekhez mentek, és máris becsípte a cipzár a pofájukat! A következõ küldetésben meg lelkessé kellett tenni õket, a két útblokk vissza és le is tudtam azt is. 😊

Igen. Ha kevés a boldogság, akkor nagyon morcosak.

BuriP
"Dühítsd fel az embereket!" ezt kaptam a játékból egy küldetésben. Most mit vár tõlem?
Lelkesbõl váltsanak vissza boldogba, vagy van olyan állapot hogy dühös, ha nagyon kevés a boldogságpont?

toysoldier
valaki tud adni 7 alabástromot?

vas, posztó, méz, só. ezeket tudok érte adni

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Akkor én tudtam rosszul,bocsi.

Én írtam a Céhnek üzenetet,és azzal is megadta.

Maximus4
Srácok!Olyan embernek írjatok,aki a barátlistátokon van.Reggel még nem mûködött,de engem már tovább engedett.

BoneDragon
Maximusnak címeztem egy sima levelet. 😄 Amúgy lehet pont az a quest bugos, írták hogy javítanak valamelyik küldetésen.

Hogy kell barátságos üzenetet írni?

GYÍNÓ!!!!! KELL!

darki81

Maximus4
Én is elköltöttem pontokra 1-2 millió között amikor beindult ez a nevezetes õrület,de azóta már rájöttem,hogy fölösleges.Arra már nincs esély,hogy valamit is gyorsan felhúzzunk a max szintig.Azt már a bevezetés után kellett volna,de már annyi embernek van épülete,hogy lassan már a kutyát sem érdekli ha nekünk épül.

BoneDragon
Én se, állandóan pontokra költöm.

BuriP
Az szép, én meg már lassan két hónapja nem voltam 200k felett!

Maximus4
<#taps>

BuriP
Meglett a világítótorony utolsó darabja is, el is indítom mindjárt! Akit érdekel ne fogja vissza magát jöjjön nyugodtan! XD

Maximus4
Igen,csak azért kérdeztem,mert itt konkrétan azt írja,hogy rendelkezz és nem azt,hogy építs.Tehát lehet,hogy meg kell építeni õket.Mindegy,majd kipróbálom valamikor 😊

darki81
én úgy emlékszem amint leteszed már ki is pipálja, ez után törölheted ha kész a feladat

Maximus4
Ez a rendelkezz ilyen-olyan épülettel feladatnál,meg is kell építeni vagy elég ha elkezdem és törölhetem is õket?

Maximus4
Akkor te mázlista vagy,mert én ezeket a feladatokat már hosszú hetek óta csinálom,és egyszer sem kaptam gyémántot értük.A vitorlást meg mint mondtam,kihagyom,mert ezért nem fogok letenni hozzá épületet.A fizess x aranyat és nyerset szintén ignorálom.

A játék történetéhez tartozók állnak ott már egy ideje.Például az egyikhez kell 2 könyvtár és 2 akadémia.Nekem nincs,de nem akarok elkölteni rá közel fél milla aranyat,inkább forge pontot veszek helyette ha kell.Nem mintha nem tudnám megvenni,mert az utóbbi idõbe eléggé legatyásodtam pénzügyileg,de végre elértem a 4,5 milliót és ki tudja ha jön az új korszak,mennyire lesz még szükség 😊

Amit nem lehet elutasítani, az konkrétan a játék "története". Azok közt is van mi gyémántot ad.

3 olyan feladat van hogy 2-2-2 egy napos termelés kell. Én ezeket egy idõpontra idõzítettem. Ha toronyóra kell, akkor betakarítom õket és meg van a feladat. Jön a következõ, hogy két egynapos dohány kell, akkor a dohányt takarítom be, majd a vitorla. Így egy nap alatt meg van 3 egynapos feladat, és picivel gyorsabb a gyémánt gyarapodás eme taktikával.

Ezenkívül még az alábbi feladatok vannak:
- Költs 53 (ez ugye nem nagy dolog, ha beszállsz nevezetes épületekbe)
- Gyûjtsd 100 000 pénzt vagy nyersanyagot. (Ez még el megy.)
- Fizes X-Y nyersit és pénzt. (Ezt annyira már nem éri meg, sõt talán abszolutte nem.)