4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#3721 Nekem jól jönne egy kis szén, meg sárgaréz is, ha esetleg van valakinek. -
medvexxx #3720 mindenkitől elnézést kérek akinek még nem adtam tojást csak tegnap nem tudtam játszani. -
#3719 Nekem most lett meg a 337. darab.Remélem összejön a 900,már bánom,hogy az elején elköltöttem 100-at :(
Ha valakinek kell gumi vagy szén,az szóljon!Van egy kevés felesleg. -
PzPuma #3718 Így vagyok vele én is...
Jelenleg 190 db nál tartok és semmit nem vettem még.
Az tudd igazán mérgessé tenni mikor tojást rakok le egy szomszédnál s erre visszamotivál egy háznál... -
#3717 szarul, folyton 1et kapok..166 van, még nem vettem semmit -
#3716 Én az elején elszórtam 100 darabot és most csak 274 van. -
#3715 Hogy álltok tojásokkal? Nekem már 247 van úgy, hogy 50-et már költöttem. Egész jól lehet haladni, végén meg lesz mindkét épület. :) -
#3714 Csak nekem tűnik úgy,hogy a mai nap sokkal lassabban gyógyulnak az egységek? -
#3713 más városok meglátogatásakor az animációk kikapcsolva
ideje volt -
#3712 -
#3711 Ez volt minden álmom.... Ja nem, az a raktár volt. -
#3710 Csinálják.Amennyit én fogom használni a csetet.....
Szerintem nem kerül vissza,de tuti ha rákattintasz ki kellene írnia,hogy végleg eltűnik-e. -
#3709 De valószínűleg a globális chat-et szétspam-elik cserébe.
A raktárról jut eszembe, ha egy eventes épületet lebontok, mint pl a szerelmesek fáját visszakerül a raktárba vagy végleg eltűnik? Mert ugye a nevezetes épületekből újra össze lehet szedni a tervrajzot és megint felhúzni, de az eventes dolgokat nem tudod újra beszerezni. -
#3708 De raktár még mindíg nem lesz:((((
Legalább vége lesz a körüzeneteknek:) -
#3707 Na a jövő héten az új verzióval lesz ingame chat, külön céhes is. -
#3706 A tojás visszaküldéssel,tegnap délután 2 körül járok az eseménynapló alapján :S
Ez borzalmas :D -
#3705 Ok,megyek a sarokba :D -
#3704 Mondja az, aki tele van nevezetesekkel... :P -
#3703 Most már fejezd be :P -
#3702 Ohh, most kaptam 2x 50-es tojást. :p -
#3701 Tárt karokkal várunk ha esetleg át akarnál/akarnátok jönni hozzánk:) -
#3700 Az sosem baj:) -
#3699 Igazából nem, mert teljesen új épülethez adott... :) -
#3698 Mázlista.Legalább hasznos volt? -
#3697 Wow, kaptam tojás elrejtésből egy tervrajzot. :) -
medvexxx #3696 Van egy őrlángom.
És egy halott zsiványom. -
#3695 Jó lenne ezt megtartani még vagy 2 hétig :D
-
#3694 Én abba látom a problémát,hogy aki vért verejtéket izzadva felhúzta például a Boldog Vazult,azt most se perc alatt lenyomják ezzel a fáklyával.Szerintem ez nem fair.Oké,hogy nem kevés tojásba kerül mondjuk 50%-ig eljutni,de akkor is.
#3693: -
#3693 Hello!
Köszönöm a meghívót a céhbe! ;) -
medvexxx #3692 különben nem tudom mért kérsz bocsánatot nem hiszem hogy itt bárki gyémántozik meg ez twoheadedsnake városa :) -
PzPuma #3691 maximus4, gond nincs akkor küldesz tojást amikor tudsz. ;)
medvexxx, tényleg durván gyémántozhat de így hol a kihívás ? hol a játék ? mert szerintem sehol sem...
Arról nem is beszélve hogy van aki így biztosítja a nagy játéktudását. (már elnézést s tisztelet a kivételnek)
Nekem is 20-as tojás volt eddig a legnagyobb. :)
Céhem tagsága kicsi és barát sincs sok így aki napi szinten visszasegít nyugodtan felvehet barátnak. ;)
-
medvexxx #3690 Ez a csávó durván gyémántozhat
-
medvexxx #3689 felraktam üveget és selymet ha valakit érdekel vegye meg
különben mi volt a legnagyobb tojás amit kaptatok?
-
#3688 Holnapra meg lesz az első 110 pontos területfejlesztés!Gusztustalanul sok kell még utána is :D -
#3687 Most írtam a barátoknak akik küldtek tojást egy sablonszöveget,hogy igyekszem viszonozni:)
Nem baj,ma nem alszom :D -
#3686 köszi -
#3685 Nekem most dobott egy 20-ast. Amúgy én azt csinálom, hogy sorba végigmegyek a céh tagokon, aztán jönnek a szomszédok akik normálisabbak. -
#3684 Bekapcsoltam.
Kezd káosz lenni nálam,fingom sincs,hogy fogom viszonozni ezt a rengeteg tojást.A fele céhtől kaptam és jó pár embertől is a barátlistámon.Ezt követni,hogy kinek,mikor,hogy,mennyit,hányszor?Pedig ez még csak az első nap :D
Persze nagyon hálás vagyok mindenkinek ezért!
de persze csak 1 pontosokat dobál a mocsok:( -
#3683 nálam is légyszi :) -