4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#3761 26 márványra lenne szükségem, cserébe bort, festoanyagot és mészkőt tudok adni -
#3760 Rakd ki a piacra és lesz:) -
PzPuma #3759 Textil mellett bálnaolaj lesz még nekem (holnap estére), nekem fontosabb volt a lövész és a vadász egységek kifejlesztése, utóbbi most lett meg. ;)
Idézet a FoE fórumról :
"A Kívánságok kútja bónuszai 24 óránként (véletlenszerű bónusz);
Bronzkorszak: ~500 pénz, ~500 alapanyag, 2 medál
Vaskorszak: ~1000 pénz, ~1000 alapanyag, 3 medál
Korai Középkor: ~2000 pénz, ~2000 alapanyag, 5 medál
Virágzó Középkor: ~3000 pénz, ~3000 alapanyag, 10 medál
Késő Középkor: ~4000 pénz, ~4000 alapanyag, 19 medál
Gyarm. Kora: ~5000 pénz, ~5000 alapanyah, 31 medál
Ipari Kor: ~6000 pénz, ~6000 alapanyag, 49 medál
Kortól függetlenül, 50 Gyémánt, 2 Forge Pont, és 10 véletlenszerű árucikk jár."
Hihetetlen de csak 1 pontos tojásokat kapok... (néha bejön egy öt pontos) de ha sikerülne akkor inkább két kívánságkutat veszek és a többit hagyom. -
#3758 31 bazaltja van valakinek? -
W B #3757 Gyémánt miatt már alap, hogy van, csak mégis mennyit termel pl.
Továbbá a zsiványtanyát megéri? -
#3756 Nagyon is van értelme szerintem. -
W B #3755 Kívánságok kútjának ti mennyi értelmet láttok? Ill. hogy működik 24 óránként véletlenszerűen termel? -
#3754 Na összejött 500 tojás, de csak utolsó nap veszem meg az épületeket, hátha addig még összejön akár 1000 is. :P -
#3753 Talán a másik lelőhely majd... XD -
Neked van olajad,Pumának textil,nekem meg gumi és szén.F@szán össze tudunk majd dolgozni és ha jönnek föl a többiek,akkor nem lesz gond segíteni:) Már csak műtrágyás kell:) -
#3751 Kérnék egy bálnaolaj-ikont a fejlécembe. Terület elfoglalva, és már épül a bálnaállomásom (elég hülyén hangzik a neve). -
#3750 Köszönjük:)
Ez veled csak megerősödött:)
Nem olyan régen még csak 20 ember volt nálunk,de jó pár hét és rengeteg elküldött levél után jutottunk el idáig.Nem kevés melóm van benne
Bár hozzátenném,hogy nekem nem a mennyiség,inkább a minőség számít,jelen esetben az aktivitás és a céhtársak segítése. -
PzPuma #3749 Köszönöm !
Aktív,de majd jön ha belép a játékba.
Céh kapcsán csak annyi megjegyzésem lenne hogy nagyon jó a csapat ! minden elismerésem. ;) -
#3748 Raktam 3 épületedbe 1-1 pontot.A volt céhtársad nem jön?Azt mondtad,hogy aktív. -
PzPuma #3747 Naná ! ;) :D
A két nevezetes templomomnak jó lenne legalább egy szintet nőnie, aki tudd még ha csak egy ponttal is, kérem segítsen.
Csatlakozásommal kiesett jó pár célpontom... :( :D /így viszont erősebb ellenfeleket kell legyűrnöm a pontokért./ -
#3746 Rendesen odab@sztunk a céhes piacnak:D -
#3745 100%.Jó tudom,hogy a tojással összeszedni lehetetlenség,hogy addig felhúzza az ember,de akkor is. -
W B #3744 Mért az mennyit ad max szinten? -
#3743 Azt nem lehet fejleszteni.Egyszeri 4%-ot ad,persze ha többet veszel,akkor összeadódik.Ezért kicseszés a Boldog Vazul tulajokkal. -
#3742 Látom vettél őrlángot tojásért. Ezt is lehet fejleszteni tojással? Ha igen mennyibe fáj? -
#3741 Na ne szórakozz:)
Örömmel látunk minden aktív játékost:) Nem vagyok én vezető,nálunk mindenki egyenrangú. -
PzPuma #3740 Köszönöm a SG Empire céh vezetőjének hogy elfogadta a jelentkezésemet.
Máris elkezdtem besegíteni a céh piacon.
Ahogy tudom viszonozom a tojásokat, motiválásokat. (amiket máris köszönök a tagságnak ) -
-
#3738 Takarítást kérek szépen! ;) -
#3737 -
#3736 köszi -
#3735 Rakd ki borért. -
#3734 15-kőre lenne szükségem, tudok értene adni festőanyagot vagy bort. -
#3733 Ha nálunk lennél,akkor ezt céhen belül el tudnánk intézni ingyen -
PzPuma #3732 Most nézegettem a SG empire céh taglistáját, páran nem panaszkodtak nagyon rám ? :D
Ez a húsvéti event kapcsán komolyan fontolóra vettem hogy belépjek egy nagyobb céhbe.
Eddig jól el voltam, céhet is csak azért alapítottam hogy a napi több meghívást elkerüljem már...
Elnézést a dupla hsz-ért ! -
PzPuma #3731 Textilt gyártok így ha kell írj (sárgarezem is van bőven), gumi, szén érdekelne cserébe. ;) -
#3730 Kár,hogy ez csak PS. és nem lehet ténylegesen betenni saját képet. -
#3729 Na megyek megnézem a szomszédokat! :D
-
#3728 Én nem akarok panaszkodni,de textilt soha nem kapok.Még az elején dobott összesen 20 darabot,azóta se:( -
#3727 Köszi, köszi. Amúgy ez a bazilika nagyon hasznos épület, már elég sok termékem van a mostani korból, úgy hogy még nem is termelek. :) -
#3726 Kiraktam! -
#3725 Rendben, tedd ki és elviszem. Köszi. :) -
#3724 Mondjuk papír? -
#3723 19. Mit kérsz cserébe? Sajnos én még nem termelek az új korból, mert még csak a hajón utazik az emberke... -
#3722 Én minden nap nézem a piacot és el is szoktam vinni azokat,amik vannak bőven,hogy segítsek a többieknek,de sárgarezem az alig van:(
Mennyi szén kellene?