Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Ok,már én is megkaptam😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Igen, 1 lövészt és 2 vadászt. 😉

Maximus4
Valaki kapott már ipari korból származó katonákat feladat teljesítésért?Mert nálunk már 2 ember is van az új pvp toronyban,de egyiknek sincs katonai épülete hozzá :S

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BuriP
Össze is jött a nevezetesktõl annyi textil hogy nekiláthatok ma megépíteni a puskás laktanyát.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Az ipari korba 400 medált kap az elsõ helyezett a pvp toronyba 😮

BoneDragon
Annyira szar ez kereskedelem. Simán benéztem az ajánlat és igényt igy fél 11 fele és olyanokat fogadtam el amik nem is kellenek, sõt amibõl kevés volt, most még kevesebb lett... Fuuu...

Maximus4
Igaz,erre nem gondoltam,akkor én is lépek mindjárt😊

BuriP
Kort lépni nem árt, mert! A nevezetes épületeim így már az új kor termékeit fogják adni, és nem kell várni a területfoglalásra, hogy nagyüzembe gyárthasd õket.
A fejlõdésfán a második oszlopban már mindenhol kellenek az új kor termékei is, és ha vannak újkori egységeid a térkép is gyorsabban meglesz.
PVP-ben is jóval könnyebb az elsõ hetekben, mikor még nem túl nagy a konkurencia, a medálokkal pedig növelheted a beépíthetõ területet, ami 3x2es házaknál szintén nem árt.
Direkt az új kor miatt raktam félre 70 forge-pontot és nem raktam be nevezetes épületekbe.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Pedig pont,hogy a térkép része a fontosabb,mint a kor lépés a tech fán.Jó nagy kicseszés a térkép,mert azt hittem szinte rögtön a termékes rész jön,de jó sokára lesz csak.Bejelöltem a sorrendet,nézd meg.

BuriP
Olyan messze vagyok attól a hajótól! Másfél nap mire leér hozzá a lovasom 😞

Van az új korban 350 gyémántért egy ház ami 569 embert és 1320 aranyat ad 4 óránként :/

Maximus4
A 2. területen már ipari kori katonák vannak.

Maximus4
Te könnyen beszélsz a 6 millió százalékos seregeddel😛
De szegény ember vízzel fõz 😊
Kávém is van bõséggel.

darki81
látom van gyógynövényed, van kint kávé érte ha gondolod 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

darki81
jah.. majd akkor nem 1 hanem 2 gránátost küldök be hozzájuk 😄

Maximus4
Azok is,de kemények mint a bakaszar😄

darki81
az új pvp toronynál lovas Íjászok védenek azt írják a többiek 😄
az igen! 😄

Maximus4
Szerintem nincs.A gránátos és a vadõr nagyokat tud sebezni egy dragonyoson.Legalábbis szomszédok támadásánál ezt tapasztaltam.

BoneDragon
Esetleg van valami leírás arról pl: dragonyos ellen milyen egység jó? Esetleg összefoglaló táblázat. Fórumon nem találtam.

Maximus4
50%-os támadás és védekezéssel rendelkeznek az új térképen az ellenfelek az én 55%-kommal szemben 😮
A korai középkorból vannak csak,de 2 területnél nem jutottam tovább😛

Maximus4
Nekem most van 155 darab raktáron.Mikor lesz,10 körül vagy csak délután?

darki81
mindjárt új kor 😊
(spóroljatok a forgéval)

BoneDragon
Nekem mondod.. Amit most felhúztam épületet konkrétan 1 db hiányzott belõle mielõtt odamentem hozzád rakosgatni a pontokat. Nézd meg hányszor kellett megnyernem hozzá, hogy meglegyen... Ez a játék az agyamra megy. 😊

Maximus4
Tudom,hogy 6 épülettel fogjam be a pofámat,de megint ott tartok ahol múltkor.Egy tetves részlet hiányzik.Már megszámlálhatatlan részletet szedtem össze,de mindíg máshova.És most is a bal felsõ sarok az üres.grrrrrr........
Szóval tényleg meg vagyok átkozva😞
Ráadásul holnaptól szerintem jó sokáig,a kutya nem fog beletenni egy pontot se sehova.

BoneDragon
Holnap jön az új kor.
Más: Van valakinek jó sok bazaltja és selyme? Fontos lenne!
Maximus, el vannak átkozva az épületeid komolyan mondom. Most nyertem 3 tervrajzot egy épülethez és mind a 3 ugyan az... pfff ekkora böszmeséget még nem láttam.

Maximus4
Csináltam egy összesítést,mibõl mennyi kell:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kiváltáshoz:

tégla: 220
üveg: 160
só: 210
bazalt: 170
selyem: 210
textil: 100
sárgaréz: 260
szén: 105
szárított gyógynövény: 190
gumi: 160
csillámpor: 130
mûtrágya: 95
kötél: 190
kávé: 170
huzal: 160
kátrány: 150
porcelán: 160
bálnaolaj: 110
papír: 120
puskapor: 210

alapanyag: 1 495 000
arany: 303 000

Építéshez: (persze nem kell mindent megépíteni)

alapanyag: 2 063 960
arany: 1 545 320

Ami elkeserít,hogy a lakóépületeket sikerült 3x2-re csinálni😞(((
Az alapanyagról és az aranyról már nem is beszélve😞
Ha ezek után még lesznek korok,akkor el sem tudom képzelni milyen árak lesznek.

Maximus4
Itt van az ipari kor térképe.

Ez pedig egy videó,amibõl talán kiderül valami,ami kell majd.

Nevezetes épületek:

Albert Herceg Színház
Méret: 7x6
Szükséges Termékek: 360 Kóla,420 Bálnaolaj,200 Gumi(kerékre való),100 Mûtrágya,420 Pamut
1.Szinthez Szükséges: 60 ForgePont
Bónusz 1.Szinten:Elsõ 70 Alapanyagbegyûjtést 70%-kal növeli és 24 óránként 11 véletlenszerû terméket ad a korodból

Kapitólium(USA)
Méret: 7x5
Szükséges Termékek: 240 Kóla,180 Bálnaolaj,400 Gumi,500 Mûtrágya,180 Pamut
1.Szinthez Szükséges: 60 FP
Bónusz 1.Szinten: 2450 Lakosság, 3900 Alapanyag 24 óránként

Érdekes észak amerika.
Valaki nem tudja, hogy az új korban milyen árucikkek kellenek majd? (Elõre gyûjteni)

Végre el tudtam kezdeni egy nevezetes épületet.

Jó napot, a fejlécembe kérnék sárgarezet s selymet ( nemrég kezdtem õket termelgetni). Elõrre is ksözönöm!

Ente

Grove4
A raktár már csak azért is kellene, hogy át lehessen rendezni a várost anélkül, hogy le kéne bontani épületeket a hely miatt.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Maximus4
Pont ezt akartam még írni,hogy elõször alap dolgokat kellene megcsinálni,raktár stb.,aztán jöhetne a többi kor.

BoneDragon
Na igen... Nagyon lassan haladnak a fejlesztéssel. Kit érdekel az új kor ha alapvetõ hiányosságok vannak.

Maximus4
Ez mind így van,ahogy mondod,és én még egy dolgot hiányolok,de nagyon,hogy nem lehet forgatni az épületeket.

BoneDragon
Rendkívül rosszul van megoldva az építkezés, ráadásul még mindig nem csinálták meg, hogy be lehessen rakni az épületeket raktárba. Arról már ne is beszéljünk milyen drága egy új hely vásárlása, kész vicc.

Maximus4
Szép baleset lesz építkezni azoknak,aki tele vannak nevezetesekkel.

toysoldier
március 14-én jön az ipari korszak
75 új küldetés a fõszálon
hajózz egy új kontinensre és fedezd fel mind a 8 provinciáját
találkozz a helyiekkel és a vezetõjükkel
lépj be egy polgárháborúba észak és dél között
döntsd el melyik oldalra állsz: észak vagy dél mellé, esetleg kimaradsz belõle?
különbözõ történet a döntésed szerint
plusz 64 normál küldetés és 11 visszatérõ
menj nyugatra és fedezz fel egy kalandokkal, kihívásokkal és veszélyekkel teli új világot

kár, hogy még a késõ középkorban vagyok 😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Most nekem is elkezdte😊 Mondjuk tervrajzot még nem kaptam,de jött 2x 20 gyémánt és 5 pont😊

Most egymás után kétszer is adott 20 gyémántot :p Meg tervrajzot és közepes forge pontot. XD

Maximus4
Lovasok.

Sziasztok! A hosszú távolsági fegyverek ellen mi hatásos? Dárdavetõ stb...
Lovasságra tippelnék, de nem biztos.
Maximus4
Mivel már nincs nagyon hely a térképen és ha betartják az ígéretüket,hogy rengeteg kor lesz még,akkor valahogy meg kell oldani😊

darki81
mi az a hajó a térképen? 😄
tetszik! sejthetõ volt hogy lehet majd haladni tova 😛

BoneDragon
Megépült az elsõ nevezetes épületem, el se hiszem!

BuriP
Tegnap este összetákoltam egy kisebb Bábel tornyát a kert sarkában, akit érdekel azt szívesen várom!

Nálam még "csak" 17k egy forgepont, viszont aranyam az általában nincs. XD

darki81
én ma elköltöttem pár millát 😄
55000 arany 1 forge :/ 😄

Maximus4
Szép kerek számok😊

BoneDragon
Ki tudna hozzám vágni 85db üveget?

Maximus4
<#eljen>

BoneDragon
Raktam ki, sajnos csak ennyit tudtam. Köszi.

Maximus4
Sót és téglát tudok adni.Nekem huzal és papír kellene.Rakd ki ahogy gondolod és megveszem.