4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
-
#3800 Most nézem, nálam is előjött ez a bug. Úton van a csávó, de eltudom foglalni a területeket. -
#3799 Na ezt a BUG-ot figyeljétek ami nálam van XD
Elindítom a felderítőt és egy frissítés után már fel is fedezte, viszont azt mutatja hogy még úton van :D
Elfoglalom a szektort és már nincs is úton, jöhet a következő :D
Hétfő-Kedd =
-
#3798 Semmi értelme sincs az tuti.Ha mindenkinek akarsz üzenni mondjuk a céhbe,akkor csak az látja az üzenetet,aki éppen ott van. -
#3797 Én inkább a 2 kutat választanám. Egy már nekem is megvan(ma már adott is 10 textilt), ha összejön lesz egy második, ha nem őrlángot veszek. Porték nem érdekelnek, a játék kezdete óta ugyanazt használom és nem is akarok mást. A forge pont szerintem nem éri meg, és a specális egység sem győzött meg. A zsiványok sem vonzanak, mert általában távolsági egységeket használok, max ha lovasok ellen megyek akkor valami tankot de akkor inkább nehéz harcost.
Maxi! Légyszives a textilt, és a puskaport cseréld le a fejlécembe egy "műkakira", estére kész a gyáram. -
#3796 ennek a chatnek nem látom értelmét :) -
#3795 Kukk. -
#3794 Mióta működik a chat? -
#3793 Nekem is ezen jár az agyam napok óta.Van előnye és hátránya is.1 napig 'készül' egy egység,az nem valami nyerő.Ráadásul ha átváltozik,akkor sem lesz semmi extra teljesítménye.Előnye csak annyi,hogy lenyel egy támadást a harc során,főleg ha esetleg 4 van belőle.
Viszont azt is érdemes megfontolni,ha elfogy a terület a térképen,akkor a szomszédokhoz bőven elég a meglévő sereg.
Szóval passzolom a kérdést :D -
#3792 Szerintetek megéri a zsivány rejtekhely? Vagy inkább 2db kívánság kútja? -
#3791 az egyik tojásban, amit kaptam 50 darab volt
így most 432 db van -
#3790 Befejeztem a térképet:((
Már megint csak a szomszédok maradtak harcolni:( -
#3789 Tedd ki valamiért. -
Ha valakinek van 40 felesleges sárgareze szívesen elfogadom. :) -
#3787 Csak bírjam elfoglalni a szektort. A fele legyűrésével lenulláztam a seregem! -
#3786 Az király,akkor nagyüzembe nyomhatjuk az ipari cuccokat:) -
#3785 A második alapanyag-lelőhelyem elég "szar" lett. XD -
#3784 Az 123 Forge pontra gondoltam:D -
#3783 Lehet még korán van nekem,de nem értem :) -
#3782 Tök véletlen így sikerült :D
[LINK] -
PzPuma #3781 Van, kiraktam. ;) -
#3780 Esetleg valakinek van 4db textilje? -
PzPuma #3779 Tervrajzokkal szinte én is így vagyok, amiket meg tudtam építeni azokat szinte még egyszer megtudnám építeni... (max 1-2 hiányzik)
Lovas Íjászok ellen távolsági egység, bár függ a stratégiától. ;)
Én ált kirakok egy csali nehéz egységet jó előre(gránátos) s míg azzal foglalkozik az AI távolsági egységek, szépen szétszedem...
550 medál jött ma be pvp toronyból(gyarmat 2.hely és ipari 1. hely), bár nem adták ingyen mert követtet egy-két lelkes szomszédom és össz 330 csatát kellett lenyomnom.
Auto csatát egyedül csak a 2 alap lándzsás esetén teszem meg.
A sok csata másik hátránya hogy nagyon figyelni kell az egységekre hogy ne sérüljön, ne veszítsen sok életet mert idő a gyógyulása és közben támadni is kellene hogy meg ne előzzenek.
Egyszóval türelem, idő és jó stratégia kell. :) -
#3778 Megnéztem az épületeidet,a gránátos és muskétás kombó,tökéletes. -
#3777 Nem szoktam, de azért nem mindegy, hogy leveszi a fél életemet, vagy éppen hogy csak. :P -
#3776 Vadőr,gránátos és a sima íjász is jó.Sőt,ha megfelelő távolságra tudsz kerülni tőle,akkor a lovas is elpicsázza.Ezzel sokat segítettem:D
De egyébként az,hogy mi ellen mi jó,nagyon sok függ a stratégiától meg persze a tereptől is.Például jöhet az ellen egy rakat lovasíjásszal,de lehet,hogy meg sem tud sebezni egyáltalán.Soha nem szabad kamikaze módon csatázni,pláne nem automatán lenyomni a harcot. -
#3775 lovas ijjász ellen milyen egység jó? -
#3774 Nem rég volt egy event,ahol medálokért lehetett tervrajzokat venni,de jelenleg csak területhez kellenek. -
#3773 A medalokkal csak teruleteket tudok feloldani ? -
#3772 Az a vicc,hogy van egy max szintes Hagia-m és a raktáron 1 tervrajz híján le tudnám rakni még egyszer.A Drezdaiból 2 hiányzik,Castelből 3.Be kellett volna már vezetni,ha az embernek már megépült egy épülete bizonyos korból,akkor ahhoz már ne kapjon tervet.De nem baj,remélem hamar lesz terv csere céhen belül is,és akkor majd nem lesz ennyi feleslegbe. -
#3771 mostanában minden pontot a fejlesztésekre rakok, hogy haladjak egy kicsit. pedig raknék a nevezetesekbe is, főleg, hogy 4-5 épülethez 1 terv hiányzik :D -
#3770 Szia! -
tucsi007 #3769 Üdvözlet a céh tagoknak, végre tudok írni ide -
#3768 Az zsír!Holnap meg is lesz,ha nem vásárolsz:) -
30 pont és a gyarmatosítás korába lépek :D -
#3766 -
#3765 kiraktam gyógynövényért (: -
Csak azt sajnálom,hogy téglám nincs:( -
#3763 csak meglett, ty -
#3762 Igen?Nem látom:D