Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Ez a tojásosdi hogy vagy? Azok után is kapunk, ha küldünk valakinek és õ kiszedi? Mert 23-ból lett hirtelen 46...

Maximus4
Nem feltétlenül meghívás után kapsz csak gyémántot,sok esik küldetésekbõl is.Legalábbis nekem az elején sokat adott,a végén meg már alig.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ti hogy a frr@ncba tudtok anny embert meghívni a játékba hogy legyen 5 palotára elég gyémánt.???<#conf>
Maximus4
Ezek a mocskok tényleg 50%-os támadással és védelemmel vannak ellátva Dragon City-ben:(

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Szerintem mindenképp megéri várni a gyarmati korra.Én már ezt sokszor elmondtam,de ahány játékos,annyi vélemény,nekem végig a muskétás és a lovas vált be a térképen.Most hozzácsaptam még a gránátost is.Ezzel a három féle sereggel,tuti nyerõnek kellene lenned.

toysoldier
na már van 100 tojásom :D remélem legalább az 500 összejön majd

egy kérdés: késõ középkorban tartok, 2-3 fejlesztés és megvan a gyarmatosítás kora. érdemes most lerakni majd mondjuk császári õrséget vagy ágyút, vagy inkább várjak a következõ korra? jelenleg csak íjászom és íjpuskásom van, a térképen meg már elég régóta csak vásárolva jutok tovább :D

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
1 napot <#wow1>
Az anyukájukat:P

BoneDragon
<#eljen>

toysoldier
fórumon errõl ezt olvastam:
Az elsõ kettõ úgy mint bármelyiknél nem kerül pluszba! A 3. ill a 4. egység eléréséhez plusz tojás kell akár csak a többinél plusz anyag!
Az 5.-hez pedig gyémánt úgy mint a többinél! De mint bármelyik másik kiképzõben itt is csak egyszer kell kifizetni a plusz feloldást! A Képzése az új egységeknek ingyenes és 1 napot vesz igénybe!

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Ez az event is bujtatottan arról szól,hogy vegyél gyémántot ha kell valamelyik épület:(

BoneDragon
Ja hogy ja... Hát ezt elég bután csinálták meg, mert miért az én mennyiségemet írja oda költségnek. Amúgy ha összejön nekem 500 megeszem a kalapomat, vagy akár 400.

Maximus4
Ja,az nem az.Ott azt írja jelenleg mennyi tojásod van és mellette azt a gyémánt mennyiséget,amennyi kellene,hogy kiváltsd tojás nélkül.

BoneDragon
Ráviszed az egeret ott írja a költséget. De lehet az a slot feloldás? Igazából passz, csak gondolom.. :)

Maximus4
Ezt hol olvastad?Nem mertem rákérdezni,mert ez nekem is eszembe jutott.Keresgéltem ugyan a hivatalosban,persze nem találtam semmit errõl,de ha ez tényleg így van,akkor hagyom a kukiba.

BoneDragon
Nekem nem kell épület, mert ahogy nézem tojással kell fizetni a termeléshez, ami meg 2 hét múlva kuka.

Maximus4
Ja és,igen.Nekem szükségem van plusz védelemre,mert minden nap lever a tegnap emlegetett elsõ helyezett szomszédom :D
Mondjuk mindíg elfelejtem berakni a 8 lovast védekezni,de korrekt módon,csak az árkádos házam fossza ki állandóan,csak a pontokra hajt.Támadása 65% és az én 50%-os védelmem sz@rt se ér:)

Maximus4
Olvassa el a feltételeinket és ha be tudja vállalni,akkor küldöm is a meghívót.Mert érdekes módon,most jó pár céhtag jelent meg tojást dugdosni,akik azelõtt soha nem látogattak meg motiválás vagy takarítás miatt és gondolom mást sem.Szóval csak azért,hogy céhbe legyen és nem tesz semmit a közösségért,akkor inkább ne.

darki81
maximus lenne felvétel Horec spanomnak? aktív és elsõ a szomszédok közt :D

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Én is vettem egy zsiványt és egy õrlángot,de most már gyûjtögetek a 2 épületre:)

darki81
inkább az épület jöjjön össze hamarabb...
zsivány rejtekhely meg a kívánságok kútja.
meg nemárt néhány õrláng ha sokszor támadnak :)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
A zsiványt vetted meg?

BoneDragon
Én már vettem is egy egységet. Kár, hogy korlátozva van a tojás küldés (6) és csak óránként töltõdik mint a forge pont.

Maximus4
Ne is mondd!Nekem is ez a bajom,mondjuk érthetetlen,hogy ilyenkor miért nem lehet ezt megoldani,hogy lehessen küldeni és ne kelljen várni.Hiszen a tojások száma limitálva van.De a vicc,hogy már most kaptam 15 tojást,de,hogy a rákba fogom ezt viszonozni? :)

BuriP
Ez gyönyörû, megy az event de legkorábban 11 óra múlva tudok csak bárkinek is tojást küldeni a céhben. Tegnap délután motiválgattam mindenkit végig.
Ez.: Szívás!!! :(

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Kép lemaradt ...

Szépen elhaladt...
Errõl jut eszembe (h.puska kapcsán) hogy Garrincton tartományhoz erõsen javallott a dragonyos mivel 1-2 lövész mellett szinte csak ágyúk vannak az ellenél.
Valamint meghódítottam Amerikát <#eplus2>:

Maximus4
Ez már tényleg vicc :P
Az utolsó fejlesztés:)

Maximus4
<#banplz>

BoneDragon
Hát te nagyon ráérsz... :D Amúgy egész jó lett, motiváltam is a szemét, most már csillog <#hehe>

BuriP
Az eventre való tekintettel kertészkedtem egy kicsit, és csináltam egy nyuszit! XD

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Maximus4
<#worship>

Engem is elégé idegesít, csinálhatnának már vele valamit.
Némi infó (látva hogy maximus4 hol tart):
Dragon city : gyarmati egységek lesznek
St. Marque, Garrincton tartományokban : ipari egységek lesznek (utóbbinál +20 tám/véd bónusszal)

BuriP
Nálam is folyton összeomlik.

Maximus4
<#rinya>

Agyrákot kapok már ettõl a flash összeomlástól!Míg végigzongorázom a céhet és a barátokat,minimum ötször sz@rik be.Rohadtul idegesít:( Már kitöröltem a pluginokból az egyiket,de semmi változás.Már a harmadik böngészõt próbálom.Elegem van:(

BuriP
kár=már*

BuriP
A dragonyosnál a dragoon-dragon miatt nézhették be sárkánynak, egy "o" és a kiejtés az eltérés.
Viszont a másikkal nem értek egyet. A tarack nevezhetõ inkább ágyúnak igaz rövidebb csövû , így talán pontatlanabb, a lövedék magasabb, rövidebb röppályát ír le...
Viszont a hátultöltõs puska az egy puska, csupán ezek váltották fel a régebbi elöltöltõs fajtákat, ahol a csövön át rakták bele a golyót, lõport, fojtást. A hátultöltõsöknél viszont kár töltényt használtak.

ezt nem elrontották mert a hátultöltõs puska igazából hátultöltõs ágyú csak rosszul fordították(akadt már példa erre:pl dragonyos helyett sárkány)
és a tarack a nehéz harcos és a hátultöltõs ÁGYÚ ahosszútávú.
és köszönöm az üdvözletet
BuriP
Valamit elrontottak szerintem, az ipari kor utolsó oszlopában felcserélték a két katonai egység besorolását, a taracknál jelenik meg a nehéz harcos ikon, a hátultöltõs puskánál pedig az ágyú ikonja, ha ráviszed a kurzort. XD

medvexxx: Légy üdvözölve!

Szerintem az újra éledései limitálva lesznek. Összesen vagy csatánként. Továbbá gondolom, hogy a kor katonáihoz képest gyengébb lesz.

Ja és szerintem lazán vissza jöhetsz.

Üdv!
két dolgot szeretnék közölni.

1.Most elõször írok vagy hat hónapja és el kell magyaráznom hogy a céhbõl azért léptem ki mert abba akartam hagyni a játékot (ezér van 24000 pontom) és gondoltam fölöslegesem foglalom a helyet de pár hete meggondoltam magam és újra elkezdtem játszani úgyhogy ha lehet visszalépnék a céhbe nemtudom ti hogy vagytok ezzel de örülnék neki.

2.Tudjátok van az a húsvéti egység ami ha meghal akkor átváltozik egy másik katonává a támadó seregedbõl.
na tehát ha mondjuk támadsz 2 ilyennel akkor ha megölik az egyiket átváltozik saját magává mert a másik ugyanolyan és így a végtelenségig újragenerálódnak. tehát így meg lehet hódítani a világot? nektek mi a véleményetek errõl?
100 a támadása és 1 a védelme
<#pias>
Maximus4
Ja így már értem.Ezen ne csodálkozz,minden kornál így volt amikor még voltak felderítetlen helyek a térképen.Én is jártam hasonlóan bár az az ipari kor elõtt volt,hogy a szomszédlistámon az elsõt soha nem tudtam befogni pontszámba.Igaz akkor csak szomszédok támadása volt,de amíg én összeszedtem 300 000 pontot,õ rámverte a dupláját.És ha megszakadtam sem tudtam vele mit csinálni.
Most még örülök,mert csak négyen vagyunk az ipari pvp-ben,de õ még nincs benne.Ha bekerül,akkor megint rohanhatok utána.
Mondjuk nem értem,mert majdnem 500 000 az összpontszáma és bõven elõbb lépett az új korba mint én.

BuriP
Itt az iparin a második helyen is annyi pontot kapok mint ott az elsõn, és csak 3an vagyunk versenyben. Engem csak az zavar hogy a sok harc eredménye negyed óra alatt semmivé foszlik. Nem kicsit frusztráló.

Maximus4
Akkor utána,az már mindegy.Egyszer csak elfogy neki is a terület:)
Lehet,hogy most érné meg a gyarmosításos pvp nyomni,nem?Tudom,hogy az nem 400 pont,de hátha ott több esélyed lenne az elsõ helyre.

BuriP
Gyémántom az csak 20 van most, és ismétlõküldetések nélkül ez egy ideig nem is fog változni.
De mire én odajutok addigra õ is elér a következõhöz, és újabb két nap nekem a következõ szektor megint... :(

Maximus4
De majd ha te is odajutsz,akkor simán fogod õket elõzni és akkor majd õ lesz a béka segge alatt:)
Én sem rohanok,bár toltam bele maradék gyémántból a felderítéshez a nyersanyag miatt és most itt tartok.

BuriP
Meg elkeserítõ PvPben, hogy én végiggyaktam a szomszádaimat 1.5x, a gyerek meg egy szektor elfoglalásából többet összeszedett és vezet a bajnokságban, abból a 6 csatából több pont bejött neki mint nekem 70bõl!

BuriP
Most hogy mondod a lova már megdöglött , most valami kuvasz ugrál mellette. Én csak már kíváncsi lennék milyen nyersanyag-lelõhelyeket kapok. :(

BoneDragon
Mert elfárad a lova, vagy nehezen tud közlekedni az erdõben. Pihennie is kell... <#idiota>

Maximus4
Ez csak az én véleményem.
Szerintem azért,mert ez a kor már nem a rohanásról szól.110 pontos területbõvítés sem semmi.Kicsit olyan érzésem van,hogy ezt a kort úgy rakták be,hogy nesztek,de most egy jó darabig csönd legyen az újításokkal kapcsolatban.

BuriP
Ami engem kiakaszt az a várakozás, Miért kell már majdnem két teljes napot menni a felderítõnek a szektorok közt?!