4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • Maximus4
    Dicsak buksi,te már meg is csináltad? :P
  • toysoldier
    nem éri meg, 250 tojást kapsz érte
  • Maximus4
    Kész vagyok a 99 tojásos küldéssel,most tartok 1642 darabnál,és ez jön utána,köszi :(

• Maximus4
  • BuriP
    Valaki nemigazán olvasta el a dolgot, és csupa zsiványból rakta ki a védelmét!!! XD
  • W B
    Nem tudom mért hisztiztek ezen. Amit nem lehet átugrani az a játék "története". Én nem ragadtam le sehol. Megérte eme vacakolósakat is megcsinálni, volt mi gyémántot adott.
  • Maximus4
    Én sem :)
  • BoneDragon
    Akkor nem értem. :P
    Legyél szíves betenni fejlécembe papírt, huzalt, gumit és szenet. Puskapor, csillámpor maradhat, többit kiveheted. Köszi.
  • Maximus4
    Annyira azért nem vagyok fanatikus :)
  • BoneDragon
    Éjjel is csináltad? Nekem még kell 38 úgy, hogy reggeltől éjfélig osztogattam, max 2-3 db veszhetett kárba naponta.
  • Maximus4
    Na már csak 9 tojás kell a 99 darabos feladatból és akkor 1500 + lesz :)
  • BoneDragon
    Ezeknél minden nap április 1 van.
  • Maximus4
    Igen,ilyenhez már volt 'szerencsém'.Valamelyik nap olyasmi volt,hogy fizessek 40 000 alapanyagot rejtett jutalomért és kaptam kettő.azaz kettő aranyat :P
  • BoneDragon
    Azokat szeretem, mikor kér 40-50ezer aranyat meg még valamit és cserébe ad 2 egységet, vagy 10db sót. Ráadásul ezeket nem lehet elutasítani....
  • Maximus4
    Én se értem,hogy miért nem lehet minden küldetésnél egy piros gomb is.Ennél leragadtam és valószínűleg nem is fogok továbbjutni,mert kipróbáltam,meg kell,hogy épüljön,nem elég csak elkezdeni.Fölöslegesen nem akarok építkezni,ráadásul a maradék helyet sem akarom erre pazarolni.

Az is baromság,hogy a vegyi üzemes és a fegyverkovácsos feladat rögtön azzal kezdődik miután megépült,hogy gyárts 1 napos cuccokat,ráadásul többet is:(
  • BoneDragon
    Küldiket már rég nem csinálom. Ilyen van: legyen 1 farm, kuruzsló és alkimista. Meg építsek egy gazdasági épületet... Na már most drágák ezek, helyem sincs, ráadásul 1 korral le vannak maradva. Ki x-elni se lehet, ekkora baromságot még nem láttam. Iszonyat béna a küldetés rendszer. Úgyhogy nem is nagyon lesz ilyen küldetésem. :)
  • Maximus4
    Még nem volt a 12 gázlámpás küldid?
  • BoneDragon
    Raktam ki pár db gázlámpát, ha valaki az ipar kori nevezetességekre hajt.
  • Maximus4
    Köszi,viszont :P
  • BoneDragon
    Boldog Születésnapot mindenkinek!
  • Maximus4
    Szurkolok,hajrá A?S:DA?S:D
  • toysoldier
    jólvan :D
    amilyen szerencsém van én tuti nyersanyagot fogok kapni :D
  • Maximus4
    Majd értesítsél a nyereményekről :D
  • toysoldier
    na megvettem a kutat, nem tudom miért vártam vele eddig :D

maradt 376 tojásom, ha összejön az 500 lehet veszek még egy kutat, bár szívem szerint az egészet tervrajzokra költeném :D
  • Maximus4
    Nem véletlenül ő az első :)
    Gondolom csak motiválás,takarítás és harc volt amiért kapott tervet és összejött neki :D
  • BuriP
    Zerg felépítette az első ipari kori nevezetesét a Royal Albert Hall-t! Nekem meg van 2 részletem a Capitoliumhoz ! :(
  • BuriP
    Kellemes húsvétot mindenkinek!!!
  • Maximus4
    Vége lehetne már ennek a húsvéti mizériának :)
    Már tényleg nem tudom követni,kinek,hova,mikor.
    Meglesz az 1500 tojás úgy néz ki,de olvasva titeket,még mindíg nem tudom mire költsem :D
  • tucsi007
    Nekem meg csak árukat ad minden nap
  • Grove4
    Már 4. napja csak aranyat ad ez a szar kút...én nem ezért fizettem :DDDDDDDDD
  • Maximus4
    Szerverhiba volt,de már visszakaptam:)
  • BuriP
    nekem sem tűnt el még a 20 pici kövecském! XD
  • BoneDragon
    Nekem még mindig meg van mind a 16.
  • W B
    Nekem is eltűntek...
  • Maximus4
    Na ez fasza!Eltűnt az összes gyémántom :(
    Már kezdtem pánikba esni,de most olvasom,hogy nem én vagyok az egyedüli :(((((
  • BoneDragon
    Nem vártam gyémántot, de ha állandóan aranyat dobál nem éri meg. Gyémántot jobb esetbe fogok látni 3 havonta egyszer. Bár nem tudom akkor mennyit adna, 10-20 db-ot?
  • BuriP
    Hát gyémántot még én sem láttam tőle de termékeket már osztott.
  • Grove4
    nekem 3 napja van meg és mindig 6k aranyat adott, ideje lenne már mást is.
  • BuriP
    Miért, minden nap gyémántot vártál?
    Legtöbbször aranyat és alapanyagot ad, néha termékeket, ritkán gyémántot.
  • BoneDragon
    Tegnap meg ma is 6300 aranyat adott a kívánság kút, szóval nem fogok belőle még 1-et venni...