4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#3881 Dicsak buksi,te már meg is csináltad? :P -
#3880 nem éri meg, 250 tojást kapsz érte -
#3879 Kész vagyok a 99 tojásos küldéssel,most tartok 1642 darabnál,és ez jön utána,köszi :(
-
#3878 -
#3877 Valaki nemigazán olvasta el a dolgot, és csupa zsiványból rakta ki a védelmét!!! XD -
W B #3876 Nem tudom mért hisztiztek ezen. Amit nem lehet átugrani az a játék "története". Én nem ragadtam le sehol. Megérte eme vacakolósakat is megcsinálni, volt mi gyémántot adott. -
#3875 Én sem :) -
#3874 Akkor nem értem. :P
Legyél szíves betenni fejlécembe papírt, huzalt, gumit és szenet. Puskapor, csillámpor maradhat, többit kiveheted. Köszi. -
#3873 Annyira azért nem vagyok fanatikus :) -
#3872 Éjjel is csináltad? Nekem még kell 38 úgy, hogy reggeltől éjfélig osztogattam, max 2-3 db veszhetett kárba naponta. -
#3871 Na már csak 9 tojás kell a 99 darabos feladatból és akkor 1500 + lesz :) -
#3870 Ezeknél minden nap április 1 van. -
#3869 Igen,ilyenhez már volt 'szerencsém'.Valamelyik nap olyasmi volt,hogy fizessek 40 000 alapanyagot rejtett jutalomért és kaptam kettő.azaz kettő aranyat :P -
#3868 Azokat szeretem, mikor kér 40-50ezer aranyat meg még valamit és cserébe ad 2 egységet, vagy 10db sót. Ráadásul ezeket nem lehet elutasítani.... -
#3867 Én se értem,hogy miért nem lehet minden küldetésnél egy piros gomb is.Ennél leragadtam és valószínűleg nem is fogok továbbjutni,mert kipróbáltam,meg kell,hogy épüljön,nem elég csak elkezdeni.Fölöslegesen nem akarok építkezni,ráadásul a maradék helyet sem akarom erre pazarolni.
Az is baromság,hogy a vegyi üzemes és a fegyverkovácsos feladat rögtön azzal kezdődik miután megépült,hogy gyárts 1 napos cuccokat,ráadásul többet is:( -
#3866 Küldiket már rég nem csinálom. Ilyen van: legyen 1 farm, kuruzsló és alkimista. Meg építsek egy gazdasági épületet... Na már most drágák ezek, helyem sincs, ráadásul 1 korral le vannak maradva. Ki x-elni se lehet, ekkora baromságot még nem láttam. Iszonyat béna a küldetés rendszer. Úgyhogy nem is nagyon lesz ilyen küldetésem. :) -
#3865 Még nem volt a 12 gázlámpás küldid? -
#3864 Raktam ki pár db gázlámpát, ha valaki az ipar kori nevezetességekre hajt. -
#3863 Köszi,viszont :P -
#3862 Boldog Születésnapot mindenkinek! -
#3861 Szurkolok,hajrá A?S:DA?S:D -
#3860 jólvan :D
amilyen szerencsém van én tuti nyersanyagot fogok kapni :D -
#3859 Majd értesítsél a nyereményekről :D -
#3858 na megvettem a kutat, nem tudom miért vártam vele eddig :D
maradt 376 tojásom, ha összejön az 500 lehet veszek még egy kutat, bár szívem szerint az egészet tervrajzokra költeném :D -
#3857 Nem véletlenül ő az első :)
Gondolom csak motiválás,takarítás és harc volt amiért kapott tervet és összejött neki :D
-
#3856 Zerg felépítette az első ipari kori nevezetesét a Royal Albert Hall-t! Nekem meg van 2 részletem a Capitoliumhoz ! :( -
#3855 Kellemes húsvétot mindenkinek!!! -
#3854 Vége lehetne már ennek a húsvéti mizériának :)
Már tényleg nem tudom követni,kinek,hova,mikor.
Meglesz az 1500 tojás úgy néz ki,de olvasva titeket,még mindíg nem tudom mire költsem :D -
tucsi007 #3853 Nekem meg csak árukat ad minden nap -
#3852 Már 4. napja csak aranyat ad ez a szar kút...én nem ezért fizettem :DDDDDDDDD -
#3851 Szerverhiba volt,de már visszakaptam:) -
#3850 nekem sem tűnt el még a 20 pici kövecském! XD -
#3849 Nekem még mindig meg van mind a 16. -
W B #3848 Nekem is eltűntek... -
#3847 Na ez fasza!Eltűnt az összes gyémántom :(
Már kezdtem pánikba esni,de most olvasom,hogy nem én vagyok az egyedüli :((((( -
#3846 Nem vártam gyémántot, de ha állandóan aranyat dobál nem éri meg. Gyémántot jobb esetbe fogok látni 3 havonta egyszer. Bár nem tudom akkor mennyit adna, 10-20 db-ot? -
#3845 Hát gyémántot még én sem láttam tőle de termékeket már osztott. -
#3844 nekem 3 napja van meg és mindig 6k aranyat adott, ideje lenne már mást is. -
#3843 Miért, minden nap gyémántot vártál?
Legtöbbször aranyat és alapanyagot ad, néha termékeket, ritkán gyémántot. -
#3842 Tegnap meg ma is 6300 aranyat adott a kívánság kút, szóval nem fogok belőle még 1-et venni...