4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#3921 az szép :D kicsit küldhetnél :D -
-
#3919 A nevezeteseim szórakoznak velem!!!
Már harmadik napja csak kétféle dolgot adnak: bálnaolaj, műtrágya!!!
De én ezeket termelem nagyüzemeben amúgy is!!! XD
A kútjaimban van minden bizodalmam... :( -
#3918 Barátok közt :D
-
#3917 Én ezt jól tudom és más is, mert a szomszédaim ezzel a taktikával jöttek ellenem, még is visszavonulót fújtak. Érdekes... -
#3916 A három támadásbónuszt adó épület (kimaxolva) 150% támadást és védekezést ad. 11 őrláng pedig csak 44% védekezést a védőknek, a támadóerőhöz semmit! A gépi irányítás miatt pedig hátrányban van a védekező sereg. 7 ágyú, és 1 nehéz harcos kell csak. ezt előretolod tanknak, és akkor a gép ráfókuszálja a támadást, míg azt a nem kevés páncélt leszedi róla a gép az ágyúk felőrlik a sereget. -
#3915 Engem minden nap elkalapál az első :P -
PzPuma #3914 Ez elég érdekes mert én is most kaptam 49 medált... :)
-
PzPuma #3913 A őrláng megjelenése nálam nem okoz gondot, elverem akit akarok. :D
(a szomszéd top 1-et is, mert mikor meg mert támadni, kétszer visszamentem azóta békén hagy. :) ) -
#3912 Na most nekem is medált dobott a kút, ráadásul 2db 50-es tojást is kaptam, nem panaszkodhatok. Bárcsak a tervrajzokkal lennék ilyen szerencsés... -
#3911 Nem-e? Nézz rám, mióta megvettem az őrlángokat senki se verte el a számat, pedig előtte napi szinten kifosztottak. Ezt úgy, hogy ők is tele vannak nevezetesekkel. -
#3910 "...a beállítások közé egy új rész került három lehetőséggel: ki-be lehet kapcsolni a gyémánt megerősítő kérdést...".
Kapcsold csak ki hátha egy miss-klikk-el, kiadod az összes gyémántod valamilyen kis pitiáner dologra! XD -
#3909 Most kaptam az egyik kutamtól 49 medált! XD
Azt hiszem befizetek egy harmadik kútra is. Sok helyet nem foglal és még ha csak aranyat ad is jól jön.
Most 546 tojásom van, estig csak lesz még 4 akkor veszek egy őrlángot is mellé. Gondolkodtam hogy vegyek-e inkább 11 őrlángot, de utána gondolva a szomszédságomban elég erős vagyok, csak egy ember mer megtámadni, igaz ő el is keni a számat, mert dugig van nevezetes épületekkel és mert a játék harci automatikája egy faék bonyolultságával vetekedik. Ellene az a 44% se lenne elég semmire. -
#3908 0.30 Csütörtökön (2013.04.12.) -
#3907 -
#3906 köszi -
#3905 Tedd ki,megveszem! -
#3904 márcsak 135 tégla kéne -
#3903 Üdv a klubban :) -
#3902 Nem tudom eldönteni, hogy vegyek még 1 kívánság kutat, vagy még 10db őrlángot?! Hmmhmmm -
#3901 Miből mennyi kell?Írd össze. -
#3900 megvan a Notre Dame :DD
csak cuccaim nincsenek megépíteni -
W B #3899 Mert egy órája kaptá' tőle tojást. -
#3898 -
W B #3897 Véletlen nem tőlem kaptad? -
#3896 Jaj megint egy 50-es tojás, most nagyon happy vagyok : o -
W B #3895 Két kút, egy zsiványtanya 4 hellyel, egy láng... és még van 10 tojásom... -
#3894 Így egy nappal a vége előtt nekem is leesett végre egy 50es tojás! -
#3893 Ne is mondd!Most tartok tegnap délnél a visszaküldéssel az eseménynapló szerint :D
De már van 1695 darabom -
#3892 Végre esett megint egy 50-es tojás. Viszont mindenki most pörgött fel, dél óta 2 oldal telt be az eseménynaplóba tojások miatt! -
#3891 Ha lesz cserebere valamikor,akkor tuti lesz,majd adok :) -
#3890 kezdek beletörődni, hogy sose lesz nevezetesem :DD -
#3889 Amikor elkezdődött az event,én is arra gondoltam,hogy veszek egy rakás tervrajzot,de tuti,hogy én is úgy jártam volna mint te:)
Bár neked jól áll A:S?DAS?D -
#3888 elköltöttem több, mint 300 tojást tervrajzra és egy se jött össze :DD persze csomó olyat kaptam, ami nem volt meg, de akkor is.. -
#3887 Hát a tojásokkal én bajban leszek azt hiszem! Még 19-et kell kiosztanom a 99-hez, és ennél sokkal többet már nem is fog adni a játék, a munka miatt pedig elveszik pár felhasználatlanul. :( -
PzPuma #3886 Tegnap délben letudtam a tojásos feladatsort, a legvégül kapott 250 tojással meg lett egy második kút. :)
-
#3885 az jól jönne
10 huzalt kaptam a kútból -
#3884 Kereken 200-at adott. -
#3883 a 99 tojásos feladatért mennyit kaptál?
32 hiányzik nekem, jó lenne ha meglenne -
#3882 nem, csak szoktam olvasni a fórumot :D