4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#3961 Kérdésem még mindíg adott.Persze azt elfelejtettem,hogy ha maradt még a térképen hely,akkor el tudom képzelni,de csak a szomszédok támadásával?Én legyapálom az elsőt és 5-6 ezernél nem kapok többet veszteség nélkül és ahogy haladok lefele ez csökken elég rendesen.Ráadásul vannak jópáran,akik nem raknak be senkit védekezni és az ugye csak 216 pontot ad.Akkor ezek szerint,nektek mázlitok van a szomszédokkal és lehet,hogy többen is vannak,mint például nálam. -
#3960 negyedmilliót is összelehet kb. fél óra alatt :P :) -
#3959 Hogy a retekbe tudtál te összeszedni 80 ezer pontot,hogy a toronyba levő embereket meg sem támadtad? :D -
PzPuma #3958 Huszáros rohammal sikerült megnyernem a ipari tornyot. :)
Behívtak melózni majd du 5kor hazajöttem és 80e pont hátrányban voltam, nekigyürkőztem a csatáknak de közben az ellenfelem is észrevette hogy megjöttem és hozzáfogott ő is hogy további pontokat gyűjtsön de későn... :D
Elég szoros volt, fej-fej mellett haladtunk de végül én nyertem :D
Nem mostanában kellett ennyi pontot gyűjtenem az első helyért...
-
#3957 -
Ente WT #3956 Előrre is kösz! -
#3955 Gumi,szén és kávé van.Sárgaréz,gyógynövény kombóért kirakod,elviszem őket. -
Ente WT #3954 A fejlécemből kérem a festéket levenni, s helyére mehet a szárított győgynövény. Köszönöm! -
Ente WT #3953 Helló!
Ha van valakinek fölös:
50 tégla
50 üveg
100 szén
90 gumi
100 kávé
40 textil
50 porcelán
akkor megvenném, amit cserébe tudok adni az: mészkő,vas,só,szárított gyógynövény,arany, réz, sárgaréz, selyem.
Előre is köszönöm! -
#3952 nekem 4 kutam van de még sosem adott gyémántot...
hátha majd te szerencsésebb leszel :) -
#3951 első -
#3950 Segítsetek,mit vegyek? :D
3 kút és 7 őrláng
2 kút,1 rejtekhely és 9 őrláng -
PzPuma #3949 Jó is azért írtam, tettem ki. ;)
Főleg úgy hogy a hátultöltős ágyú vonalán megyek.
Védő seregem meg is van : 1 lövész, 2 vadász, 3 tarack, 2 pikás, eddig nem tudták feltörni a védelmem. :D (igaz, +90% van a védekező egységeknél) -
#3948 Szerintem jó az :) -
PzPuma #3947 Végre egy "értékes" nyeremény :
-
#3946 11 ébenre lenne szükségem a tovább haladáshoz, kiraktam néhány ajánlatot piacra! :) -
#3945 Bírom az ilyeneket,legalább szólt volna. -
#3944 Gabbarn01 feladta... -
#3943 Ez nem sokon múlt :) Holnap tuti újra próbálkozik :)
-
#3942 Én arra gondoltam,hogy például egy azon szomszédnak megyünk neki mind a ketten.Totál egyenlő feltételekkel. -
#3941 minél fejlettebb kor katonáit győzöd le, annál több pontot kapsz. az hogy kinek mennyi pontja van az mindegy. 120%-on legyen a boldogság és minél kevesebb legyen a veszteség -
#3940 Szakmai kérdés!Nem találtam erről semmilyen leírást.
Ha valakinek van mondjuk 500 ezer pontja és megtámad valakit,az több pontot kap a harcért,mint az,akinek mondjuk csak fele annyi pontja van?Tételezzük föl,hogy mindkét támadó veszteség nélkül nyert. -
#3939 SIR YES SIR! AS:D?A:SD -
#3938 pedig minden reggel írnod kellene egy jó reggelt köszöntést nekik és óvatosan megérdeklődni melyik nevezetesükbe teheted a forge pontjaidat -
#3937 Hát nem,de én kérek elnézést,hogy nem nyalom senki seggét :) -
#3936 hát, biztos kitakarítottál egy bokrot vagy nem tudom :D
arra harapnak :D
oké ;) -
#3935 Ne érts félre,nem hat meg,hogy töröltek,de az baromi érdekes,hogy naponta írtak,hogy küldjem a meghívókat,hogy tudjanak jönni a céhbe takarítani/motiválni tervrajzokért.És miután összejöttek az épületek,akkor mindjárt töröltek is.
Nincs semmi gond,de ez az én szemembe szánalmas és gusztustalan :D
ne merészeljél törölni :P -
#3934 nekem ilyenről miért lenne tudomásom meg mi közöm hozzá :D
de ha már szóba hoztad lehet töröllek ;)
-
#3933 Csak kérdeztem,mert már tőletek ketten megtették,és azt hittem ez láncreakció szerűen végigmegy majd :) -
#3932 minek? -
#3931 Te mikor törölsz a barátlistádról? A?SD?A:SD -
#3930 lehet igazad van.. :)
2x annyi pont = 2x annyi csata :) hát kicsit lemaradtam aranyban :D
viszont 50páraezer 1 forge :P -
#3929 Na van 21 őrlángom, most már támadhatnak -
#3928 Több mint 2x annyi pontod van mint nekem,szóval elég kevés ez a mennyiség :P -
-
már mindegy :D -
#3925 Én megmondtam :D -
#3924 én alapanyagból mindig jól állok, 370 ezer körül vagyok mindig. majd ha meglesz a dohányültetvény, akkor még jobb lesz mert majd le tudom cserélni a suszterműhelyeket.
aranyból 96 ezrem van, várom az árkádos házakat :D
nekem a harcokra kéne ráhajtanom, de jelenleg egy katonám van csak :D szar az ágyú, nem kellett volna megvennem :D -
Mentol #3923 Engem minden nap elkalapál az első 5-6... -
#3922 Ha lehetne,küldenék :)
Rá kell hajtanom alapanyagra,mert azzal le vagyok gatyásodva.