Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Nevek melletti anyagok azt jelentik, hogy azt termeltek pluszosan?
Maximus4
24 óránként ad valamit.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

LoSA
Az egyszer ad valamit, vagy folyamatosan fog? ?! 😊

Maximus4
Akkor ezek szerint megéri beruházni akár 2 darabra is?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BuriP
Textilt, és gumit.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

darki81
2x 6k aranyat meg 10 szenet

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Maximus4
Akinek van már kútja,attól kérdezném,kinek mit adott már?

toysoldier
köszi!

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

toysoldier
én is raktam ki a piaca cuccot, 70 ékszer kéne összesen

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
<#wave>

Köszönöm szépen!!!!
3 márvány kellene a piacon, ékszer van helyette<#help>
Tettem piacra árut, márvány kellene, hogy tudjak íjászt képezni.
Maximus4
<#eljen>

BoneDragon
Köszi maximus <#worship>

Ez mit jelent?: "...elindítom a felderítõt..."

Maximus4
Azt a fegyverkovácsnál lehet gyártani.

Gondolom sima puskás akar lenni :p

BuriP
"Termelj 3 golyószórót vagy toborozz 6 tábori ágyút"

3 MIT???

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BoneDragon
Nekem 835 van 😛 Na jó már csak 335, mert vettem kutat.

Maximus4
<#wave>

BoneDragon
Most nézem, nálam is elõjött ez a bug. Úton van a csávó, de eltudom foglalni a területeket.

darki81
Na ezt a BUG-ot figyeljétek ami nálam van XD
Elindítom a felderítõt és egy frissítés után már fel is fedezte, viszont azt mutatja hogy még úton van 😄
Elfoglalom a szektort és már nincs is úton, jöhet a következõ 😄

Hétfõ-Kedd =

<#hehe><#violent>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Semmi értelme sincs az tuti.Ha mindenkinek akarsz üzenni mondjuk a céhbe,akkor csak az látja az üzenetet,aki éppen ott van.

BuriP
Én inkább a 2 kutat választanám. Egy már nekem is megvan(ma már adott is 10 textilt), ha összejön lesz egy második, ha nem õrlángot veszek. Porték nem érdekelnek, a játék kezdete óta ugyanazt használom és nem is akarok mást. A forge pont szerintem nem éri meg, és a specális egység sem gyõzött meg. A zsiványok sem vonzanak, mert általában távolsági egységeket használok, max ha lovasok ellen megyek akkor valami tankot de akkor inkább nehéz harcost.

Maxi! Légyszives a textilt, és a puskaport cseréld le a fejlécembe egy "mûkakira", estére kész a gyáram.

darki81
ennek a chatnek nem látom értelmét 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4

BoneDragon
Mióta mûködik a chat?

Maximus4
Nekem is ezen jár az agyam napok óta.Van elõnye és hátránya is.1 napig 'készül' egy egység,az nem valami nyerõ.Ráadásul ha átváltozik,akkor sem lesz semmi extra teljesítménye.Elõnye csak annyi,hogy lenyel egy támadást a harc során,fõleg ha esetleg 4 van belõle.
Viszont azt is érdemes megfontolni,ha elfogy a terület a térképen,akkor a szomszédokhoz bõven elég a meglévõ sereg.
Szóval passzolom a kérdést 😄

BoneDragon
Szerintetek megéri a zsivány rejtekhely? Vagy inkább 2db kívánság kútja?

toysoldier
az egyik tojásban, amit kaptam 50 darab volt <#ijedt>

így most 432 db van

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Befejeztem a térképet😞(
Már megint csak a szomszédok maradtak harcolni😞

Maximus4
Tedd ki valamiért.

BoneDragon
<#worship>

Ha valakinek van 40 felesleges sárgareze szívesen elfogadom. 😊

BuriP
Csak bírjam elfoglalni a szektort. A fele legyûrésével lenulláztam a seregem!

Maximus4
Az király,akkor nagyüzembe nyomhatjuk az ipari cuccokat😊

BuriP
A második alapanyag-lelõhelyem elég "szar" lett. XD

Martinez01
Az 123 Forge pontra gondoltam😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Maximus4
Lehet még korán van nekem,de nem értem 😊

Martinez01
Tök véletlen így sikerült 😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Van, kiraktam. 😉

BoneDragon
Esetleg valakinek van 4db textilje?

Tervrajzokkal szinte én is így vagyok, amiket meg tudtam építeni azokat szinte még egyszer megtudnám építeni... (max 1-2 hiányzik)
Lovas Íjászok ellen távolsági egység, bár függ a stratégiától. 😉
Én ált kirakok egy csali nehéz egységet jó elõre(gránátos) s míg azzal foglalkozik az AI távolsági egységek, szépen szétszedem...<#vigyor>
550 medál jött ma be <#vigyor> pvp toronyból(gyarmat 2.hely és ipari 1. hely), bár nem adták ingyen mert követtet egy-két lelkes szomszédom és össz 330 csatát kellett lenyomnom.
Auto csatát egyedül csak a 2 alap lándzsás esetén teszem meg.
A sok csata másik hátránya hogy nagyon figyelni kell az egységekre hogy ne sérüljön, ne veszítsen sok életet mert idõ a gyógyulása és közben támadni is kellene hogy meg ne elõzzenek.
Egyszóval türelem, idõ és jó stratégia kell. 😊

Maximus4
Megnéztem az épületeidet,a gránátos és muskétás kombó,tökéletes.

BoneDragon
Nem szoktam, de azért nem mindegy, hogy leveszi a fél életemet, vagy éppen hogy csak. 😛

Maximus4
Vadõr,gránátos és a sima íjász is jó.Sõt,ha megfelelõ távolságra tudsz kerülni tõle,akkor a lovas is elpicsázza.Ezzel sokat segítettem😄

De egyébként az,hogy mi ellen mi jó,nagyon sok függ a stratégiától meg persze a tereptõl is.Például jöhet az ellen egy rakat lovasíjásszal,de lehet,hogy meg sem tud sebezni egyáltalán.Soha nem szabad kamikaze módon csatázni,pláne nem automatán lenyomni a harcot.

BoneDragon
lovas ijjász ellen milyen egység jó?

Maximus4
Nem rég volt egy event,ahol medálokért lehetett tervrajzokat venni,de jelenleg csak területhez kellenek.

Horec
A medalokkal csak teruleteket tudok feloldani ?

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

Maximus4
Az a vicc,hogy van egy max szintes Hagia-m és a raktáron 1 tervrajz híján le tudnám rakni még egyszer.A Drezdaiból 2 hiányzik,Castelbõl 3.Be kellett volna már vezetni,ha az embernek már megépült egy épülete bizonyos korból,akkor ahhoz már ne kapjon tervet.De nem baj,remélem hamar lesz terv csere céhen belül is,és akkor majd nem lesz ennyi feleslegbe.