4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#4001 Na úgy látszik meghallgattatott, ért valamit a tegnapi "hisztim". Meg tudom építeni az egyik nevezetest, de rendkívül sok cucc kell hozzá ezért segítséget kérnék. Bármit tudok adni cserébe a fejlécemből kivétel huzalt, mert abból is kell még 100 és termelek.
Ami kell:
Kátrány 162db
Porcelán 89db
Kávé 207db -
#4000 nekem 11 épülethez 23 tervrajz hiányzik összesen, ebből öthöz csak 1 :D -
#3999 Áh ne vedd magadra csak ilyenkor agyfaszt kapok, mennyire szerencsétlen vagyok ebbe a játékban. :) -
#3998 Nem akartam magam sajnáltatni,csak a poén kedvéért raktam be. -
#3997 Most sajnáljalak annyi nevezetessel? Én mit szoljak akinek másfél hónapja hiányzik 2 nevezetesből konkrétan 1db és nem esik... Ez a szívás nem a tiéd :P -
#3996 És igen!!!Megszereztem a 2. részletet is Royal Albert Hall-ból!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#3995 Mai kút adakozásom :)
-
#3994 Én nem reklámozok senkit.Direkt nem írtam nevet:) -
#3993 már megint reklámozod bimbo haveromat? :D
én hívtam őt játszani ;)
én már a késői középkorban voltam amikor elkezdte a játékot, és a minap le is előzött :D
Nem hiába írtam a klánfelvételiébe hogy ő a stratégiai játékok nagymestere és utol fog érni :D
(gyémántot egyszer sem vett, csak meghívott pár embert játszani úgy tudta letenni a boldog cuccokat)
ui. én egyszer vettem 300 gyémántot mert türelmetlen hülye voltam :D -
#3992 Na ne szórakozz!Akkor csendben maradok azt hiszem :D -
#3991 nekem a 224%-os védelmem is áttöri az egyik jó szomszéd :) -
#3990 Igen,a barátlistámon van,Óz a a hatalmasságos földjéről :P -
#3989 Ezt "barát" írta?
Mert érdeklődnék, miként ad neked terméket? Ajándékozás nincs a játékban, a piacon csak valami másért tud cserélni, és ott is van egy kötelező váltási arány, nem tehet ki 20 terméket 1-ért. És elég rizikós is ha kitesz valami ipari terméket vaskoriért teszem azt, és valaki pont a piacot nézi, hüje lenne (így, pontos j-vel) nem elvinni, de azonnal. A forge pontok mellett még terméket is adj neki? -
#3988 Ez már komolyan mondom,vicc!
Udv heti uzleti ajanlatom :)
minden 2db elkoltott forge pontod utan valaszthatsz 1 darab ipari termeket cserebe.tehat ha beteszel 20 at akkor 10 termeket adok erte :) minden szint vegen szamlazas :D
remelem felkeltettem az erdeklodesedet :)
Gondolom hamarosan itt is törlésre kerülök,mert nem érdekel :P -
#3987 #3985:
#3986:Az [email protected] tudok ellene 102%-kal.
-
PzPuma #3986 Nekem 90% a védekezésem, 35% a támadás. ;)
Mivel más játék kapcsán van némi tapasztalatom így megpályázom a foe "állást". :) (skype lapkövetelmény más játéknál így nekem ez nem gond) -
tucsi007 #3985 Köszönöm Maximus -
tucsi007 #3984 Ajánlatom van kint a piacon, ha valaki leütné, megköszönöm -
#3983 kiraktam, köszi -
#3982 yep
Pakold ki és viszem:) -
#3981 valaki tud adni 112 üveget? -
#3980 Én jelentkeznék,ahogy más játékoknál is akartam,de ez a skypozást nem nekem találták ki.Nincs az az isten,hogy ilyen sz@rokat használjak :)
A 102%-os védekezésem,kb. semmit nem ér az első helyen lévő szomszédom ellen :( -
#3979 Link
Tessék "állást" hirdet a foe. Jelentkeznék, csak már 1x bannolva voltam. -
#3978 Eddig jutottam ma,de persze én nem tudom egyhuzamban lenyomni a harcokat.Nekem kell egy nap és lépésről lépésre tudok haladni a csatákkal.De majd még jön a bajnok és 3 harccal csinál 200 ezret :D
-
#3977 van 2 szomszédom akik kibírnak 5 ágyúlövést is, meg kb 2 ember akik kergetnek a toronyban, de csak összejön :)
A nagy toronnyal szoktam indítani, és ha már van kb 250k előny utána megyek a másikba -
#3976 Gondolom a a szomszédaid serege,meg sem közelíti az embereid támadási és védekezési bónuszait.
A másik meg,ha első tudsz lenni mindkét toronyba,akkor gondolom a többiek fele annyira sem aktívak. -
#3975 nekem most 76 szomszédom van, de majdnem minden nap változik a létszám. (csak mostanában van ilyen sok)
a szomszédokból min. 10 klántag!
mindet le szoktam győzni ami naponta kb. 240.000 harci pont, és a max pontszám 1 csatáért az kb. 11.000
2 toronyban megy a móka, amikben a felállás a következő:
1 gránátos 7 gyarmi ágyú
1 lövész 7 gyarmi ágyú
A csata közben az alakzat az, hogy az 1 gránátost vagy lövészt (vagy vadászt) előreküldöm egy kicsit hogy azt lőjék-csapják.
Jobbról balra haladok én is a listán, és a csata sebességét 9x-esre teszem, és a legtöbbet (a gyengébbeket) automatán és azonnali eredmény... Az egész max fél óra :)
Remélem segítettem a tippekkel! :)
Más: Nekem van 4 kutam, és még sosem adott gyémántot :D
megérte.. -
W B #3974 És akkor megkérnélek, hogy a fejlécemben lévő termékeket légy szíves vedd ki, éppen semmit nem gyártok. -
W B #3973 Hát... csodálkoztatott hogy az embörkének hunnan van annyi PvP pontja. Gondoltam, hamár Izralet pont akkor hackelte fel pár ezer hacker, akkor ő is gonoszkodhatott, és kértem gyémántot ha már bent van a rendszerben XD
Logikus nem? -
#3972 Ez mi volt? :D -
W B #3971 Két fejlesztési pontot dobott a kút...
Amúgy mért van az hogy a nevezetes és a kutak nekem leggyakrabban bálnaolajat dobnak? -
#3970 45 szomszédból 2 céhes, 3-4-et nem éri meg megtámadni (túl sok a nevezetesük, túl nagy lenne a veszteség), a többin most végigmentem, 88k pontot szereztem. -
#3969 Én is mindíg legalulról kezdem a szomszédok támadását,de a bibi ott van nálam,hogy csak 42 szomszédom van,míg neked 55-65.És ebből 4-5 nem tesz be védekezni senkit.Így már érthető,köszi! -
#3968 -
#3967 A térképfoglalós csaták is beleszámítanak a pontversenybe! -
#3966 PVP-pontokat kapsz, és ha jó helyezést érsz el a heti bajnokságon, medált kapsz jutalmul! Azokkal pedig ugye területbővítést válthatsz ki, amikért még aranyat sem kell fizetni hogy letehesd. -
Mentol #3965 Azt hagy kérdezzem már meg, hogy mire jó a szomszédokat támadni? -
PzPuma #3964 A toronyban látható szomszédaim meg sem támadom mivel többségük bár pontban nálam kisebb de nevezetes épületeik jobban állnak (többségük top szövi tag) jól elvagyunk egymás mellett, motiváljuk egymást s ennyi.
Egyedül csak a mostani 2ik helyzet támad néha, (eddig)sikertelenül. :)
Kérdésedre válaszolva :
Kérlek szépen csak a kedvedért megszámoltam hogy pontosan 41 szomszédomat támadtam meg jelen esetben.(15e-80e pont közöttiek)
Amúgy napi átl 2 órás mulatság amíg végigtámadok minden verhető szomszédot, ez kb 55-65 szomszéd és ez függ attól hogy mennyire marad a végére katonám valamint így napi szinten kb 130-150 e pont jön be
kb 5-6 szomszédnál van 2 alap fős védősereg.
És mivel már rég letudtam a új földrész felfedezését (írtam nem oly rég) így csak a szomszédok maradnak.
Támadni pedig mindig a legkisebb pontost szoktam először majd szépen sorban jönnek a nagyobbak, erősebbek.
A megtámadott szomszédaim kb felét úgy tudom megverni hogy egységet nem vesztek ill alig sérül)
Na ezután kell a nagyobbakat mert itt már elkerülhetetlen a veszteség de másnapra tudom pótolni.
Még valami, 100-150 e pontos szomszédoknál (van pár) 7-8 e pontot kapok. -
W B #3963 Most szivatják szét Izraelt a hackerek... vajon... van ehhez köze? Márt mint, míg mindenki Izraelt széthackerkedőkkel foglalkozik addig... egy ilyen játék feltörése... hm....
KÉREK VÉGTELEN GYÉMÁNTOT!
Márt mint kérek szépen végtelen gyémántot. -
#3962 Engem is érdekel, hogy szedsz össze ennyit.