4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • BoneDragon
    Na úgy látszik meghallgattatott, ért valamit a tegnapi "hisztim". Meg tudom építeni az egyik nevezetest, de rendkívül sok cucc kell hozzá ezért segítséget kérnék. Bármit tudok adni cserébe a fejlécemből kivétel huzalt, mert abból is kell még 100 és termelek.
    Ami kell:
    Kátrány 162db
    Porcelán 89db
    Kávé 207db
  • toysoldier
    nekem 11 épülethez 23 tervrajz hiányzik összesen, ebből öthöz csak 1 :D
  • BoneDragon
    Áh ne vedd magadra csak ilyenkor agyfaszt kapok, mennyire szerencsétlen vagyok ebbe a játékban. :)
  • Maximus4
    Nem akartam magam sajnáltatni,csak a poén kedvéért raktam be.
  • BoneDragon
    Most sajnáljalak annyi nevezetessel? Én mit szoljak akinek másfél hónapja hiányzik 2 nevezetesből konkrétan 1db és nem esik... Ez a szívás nem a tiéd :P
  • Maximus4
    És igen!!!Megszereztem a 2. részletet is Royal Albert Hall-ból!

• Maximus4
    Mai kút adakozásom :)
  • Maximus4
    Én nem reklámozok senkit.Direkt nem írtam nevet:)
  • darki81
    már megint reklámozod bimbo haveromat? :D
    én hívtam őt játszani ;)
    én már a késői középkorban voltam amikor elkezdte a játékot, és a minap le is előzött :D
    Nem hiába írtam a klánfelvételiébe hogy ő a stratégiai játékok nagymestere és utol fog érni :D
    (gyémántot egyszer sem vett, csak meghívott pár embert játszani úgy tudta letenni a boldog cuccokat)
    ui. én egyszer vettem 300 gyémántot mert türelmetlen hülye voltam :D
  • Maximus4
    Na ne szórakozz!Akkor csendben maradok azt hiszem :D
  • darki81
    nekem a 224%-os védelmem is áttöri az egyik jó szomszéd :)
  • Maximus4
    Igen,a barátlistámon van,Óz a a hatalmasságos földjéről :P
  • BuriP
    Ezt "barát" írta?
    Mert érdeklődnék, miként ad neked terméket? Ajándékozás nincs a játékban, a piacon csak valami másért tud cserélni, és ott is van egy kötelező váltási arány, nem tehet ki 20 terméket 1-ért. És elég rizikós is ha kitesz valami ipari terméket vaskoriért teszem azt, és valaki pont a piacot nézi, hüje lenne (így, pontos j-vel) nem elvinni, de azonnal. A forge pontok mellett még terméket is adj neki?
  • Maximus4
    Ez már komolyan mondom,vicc!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Udv heti uzleti ajanlatom :)

minden 2db elkoltott forge pontod utan valaszthatsz 1 darab ipari termeket cserebe.tehat ha beteszel 20 at akkor 10 termeket adok erte :) minden szint vegen szamlazas :D

remelem felkeltettem az erdeklodesedet :)

Gondolom hamarosan itt is törlésre kerülök,mert nem érdekel :P
  • Maximus4
    #3985:

#3986:Az [email protected] tudok ellene 102%-kal.

• PzPuma
    Nekem 90% a védekezésem, 35% a támadás. ;)
    Mivel más játék kapcsán van némi tapasztalatom így megpályázom a foe "állást". :) (skype lapkövetelmény más játéknál így nekem ez nem gond)
  • tucsi007
    Köszönöm Maximus
  • tucsi007
    Ajánlatom van kint a piacon, ha valaki leütné, megköszönöm
  • toysoldier
    kiraktam, köszi
  • Maximus4
    yep

Pakold ki és viszem:)
  • toysoldier
    valaki tud adni 112 üveget?
  • Maximus4
    Én jelentkeznék,ahogy más játékoknál is akartam,de ez a skypozást nem nekem találták ki.Nincs az az isten,hogy ilyen sz@rokat használjak :)

A 102%-os védekezésem,kb. semmit nem ér az első helyen lévő szomszédom ellen :(
  • BoneDragon
    Link
    Tessék "állást" hirdet a foe. Jelentkeznék, csak már 1x bannolva voltam.
  • Maximus4
    Eddig jutottam ma,de persze én nem tudom egyhuzamban lenyomni a harcokat.Nekem kell egy nap és lépésről lépésre tudok haladni a csatákkal.De majd még jön a bajnok és 3 harccal csinál 200 ezret :D

• darki81
    van 2 szomszédom akik kibírnak 5 ágyúlövést is, meg kb 2 ember akik kergetnek a toronyban, de csak összejön :)
    A nagy toronnyal szoktam indítani, és ha már van kb 250k előny utána megyek a másikba
  • Maximus4
    Gondolom a a szomszédaid serege,meg sem közelíti az embereid támadási és védekezési bónuszait.
    A másik meg,ha első tudsz lenni mindkét toronyba,akkor gondolom a többiek fele annyira sem aktívak.
  • darki81
    nekem most 76 szomszédom van, de majdnem minden nap változik a létszám. (csak mostanában van ilyen sok)

a szomszédokból min. 10 klántag!
    mindet le szoktam győzni ami naponta kb. 240.000 harci pont, és a max pontszám 1 csatáért az kb. 11.000

2 toronyban megy a móka, amikben a felállás a következő:
    1 gránátos 7 gyarmi ágyú
    1 lövész 7 gyarmi ágyú
    A csata közben az alakzat az, hogy az 1 gránátost vagy lövészt (vagy vadászt) előreküldöm egy kicsit hogy azt lőjék-csapják.

Jobbról balra haladok én is a listán, és a csata sebességét 9x-esre teszem, és a legtöbbet (a gyengébbeket) automatán és azonnali eredmény... Az egész max fél óra :)

Remélem segítettem a tippekkel! :)

Más: Nekem van 4 kutam, és még sosem adott gyémántot :D
    megérte..
  • W B
    És akkor megkérnélek, hogy a fejlécemben lévő termékeket légy szíves vedd ki, éppen semmit nem gyártok.
  • W B
    Hát... csodálkoztatott hogy az embörkének hunnan van annyi PvP pontja. Gondoltam, hamár Izralet pont akkor hackelte fel pár ezer hacker, akkor ő is gonoszkodhatott, és kértem gyémántot ha már bent van a rendszerben XD

Logikus nem?
  • Maximus4
    Ez mi volt? :D
  • W B
    Két fejlesztési pontot dobott a kút...
    Amúgy mért van az hogy a nevezetes és a kutak nekem leggyakrabban bálnaolajat dobnak?
  • BuriP
    45 szomszédból 2 céhes, 3-4-et nem éri meg megtámadni (túl sok a nevezetesük, túl nagy lenne a veszteség), a többin most végigmentem, 88k pontot szereztem.
  • Maximus4
    Én is mindíg legalulról kezdem a szomszédok támadását,de a bibi ott van nálam,hogy csak 42 szomszédom van,míg neked 55-65.És ebből 4-5 nem tesz be védekezni senkit.Így már érthető,köszi!
  • BoneDragon
  • BuriP
    A térképfoglalós csaták is beleszámítanak a pontversenybe!
  • BuriP
    PVP-pontokat kapsz, és ha jó helyezést érsz el a heti bajnokságon, medált kapsz jutalmul! Azokkal pedig ugye területbővítést válthatsz ki, amikért még aranyat sem kell fizetni hogy letehesd.
  • Mentol
    Azt hagy kérdezzem már meg, hogy mire jó a szomszédokat támadni?
  • PzPuma
    A toronyban látható szomszédaim meg sem támadom mivel többségük bár pontban nálam kisebb de nevezetes épületeik jobban állnak (többségük top szövi tag) jól elvagyunk egymás mellett, motiváljuk egymást s ennyi.
    Egyedül csak a mostani 2ik helyzet támad néha, (eddig)sikertelenül. :)
    Kérdésedre válaszolva :
    Kérlek szépen csak a kedvedért megszámoltam hogy pontosan 41 szomszédomat támadtam meg jelen esetben.(15e-80e pont közöttiek)
    Amúgy napi átl 2 órás mulatság amíg végigtámadok minden verhető szomszédot, ez kb 55-65 szomszéd és ez függ attól hogy mennyire marad a végére katonám valamint így napi szinten kb 130-150 e pont jön be
    kb 5-6 szomszédnál van 2 alap fős védősereg.
    És mivel már rég letudtam a új földrész felfedezését (írtam nem oly rég) így csak a szomszédok maradnak.
    Támadni pedig mindig a legkisebb pontost szoktam először majd szépen sorban jönnek a nagyobbak, erősebbek.
    A megtámadott szomszédaim kb felét úgy tudom megverni hogy egységet nem vesztek ill alig sérül)
    Na ezután kell a nagyobbakat mert itt már elkerülhetetlen a veszteség de másnapra tudom pótolni.
    Még valami, 100-150 e pontos szomszédoknál (van pár) 7-8 e pontot kapok.
  • W B
    Most szivatják szét Izraelt a hackerek... vajon... van ehhez köze? Márt mint, míg mindenki Izraelt széthackerkedőkkel foglalkozik addig... egy ilyen játék feltörése... hm....

KÉREK VÉGTELEN GYÉMÁNTOT!

Márt mint kérek szépen végtelen gyémántot.
  • BoneDragon
    Engem is érdekel, hogy szedsz össze ennyit.