4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#4041 én még az átépítés előtt csináltam meg, te tudod megéri e -
#4040 Ezért bontsak házat? -
#4039 de sima ügy :) -
#4038 Ez mekkora baromság.
-
medvexxx #4037 -
#4036 Hát a random jutalmak tényleg elég randomok lettek. XD
A gyarmati kor végi ismétlő küldetéseknél mindig 2-őt kért mindenből: 2 teljes vitorla, 2 toronyóra... Elég volt lerakni 2-2 műhelyt és folyamatosan egynaposokat nyomni bennük. Most ahogy nézem az ipari kor végén mindig 4-et fog kérni mindenből. A 4 fegyverkovács, 4 vegyi üzem alap lesz azt hiszem. (A másik amit kérni fog az 4x gyógyszerek - a vegyi üzem 24órás terméke.) ÉS ebből következően számíthatunk a kerámiagyár napos termékére is, az nem tudom micsoda, olyanom még nincs.
Másrészt az ipari kor végén több 100 gyémánt összejött ezekből a küldetésekből, remélem most is kapok majd értük jópárat. -
#4035 azért mekkora patkány küldetések vannak... :D
termeljek 4 golyószórót, az 4 nap, és 11000 alapanyagot kapok, de ha 8 órásakat nyomok benne akkor sokkal több alapanyagot nyerek, és 2x is megcsináltam, de most már kihagyom nekem nem kell mert nem éri meg.
az a hülye udvari bolondnak is fárasztóak a baromságai :D
fizessek 35k aranyat meg 40k alapanyagot, és kapok 11k alapanyagot :D -
#4034 Végre kiraktam az ipari kort a fejlődésfán! -
#4033 az új távlövő ágyú miatt szinte minden 2-ik körben begagyizik a játék :/ -
#4032 A következő frissítés 5 nap múlva jön és csak akkor lesz javítva a csata!Kapják be! -
Mentol #4031 Jajj, de jó! Akkor ezért van most viszonylagos nyugalom? Senki nem támadja a falumat. VÉGRE! -
#4030 Akkor megnyugodtam,hogy nem csak nálam szar. -
#4029 Másnál is szarakodik a játék PvP része? Egy csatát sem tudok elkezdeni anélkül hogy ne kelljen újraindítanom. -
#4028 köszi Maximus -
#4027 akinek van esetleg 100 téglája az nézzen be a piacra -
#4026 Ranger -
#4025 Hát a ranger alatt nem a lövészt érti (vagy bugos), mert már vagy 10-et töröltem. -
#4024 Jobb klikk és Show Redraw Regions -
#4023 Ez valami bug? -
#4022 Ennek az opciónak mi értelme van? -
Mentol #4021 Én pont ma motivál/takarítgattam körbe a céhtagokat. Előtte 2 hétig nem foglalkoztam ilyennel (húsvéti akciókor a tojásokra koncentráltam), de korábban is, meg most is teszem a dolgom - főleg, mert néha azért leesik egy-egy tervrajz részlet.
Szerintem, megéri, főleg, ha van a kölcsönösség elve érvényesül! -
#4020 Horec miért nem a sövényt meg a fát takarítottad nekik ahogy megígérted :D -
#4019 Üzeneted előtt jártam nálad, remélem nem kattintottam baromságra :), talán házat motiváltam. -
#4018 Az a baj,hogy igazad van.Régebben írtam már,hogy baromi sok "melóm" van abban,hogy ennyien lettünk,de időközben rájöttem,hogy kár volt.Sajnos a 3/4-e a céhnek totál inaktív ha arról van szó,hogy egymásnak segítsen.Eljátszogatnak,kitesznek néha valamit a piacra,de kb. ennyi.Persze tisztelet a kivételnek,mert vannak páran,akikre lehet számítani.De fogalmam sincs mit kellene tennem.
Egy ötletem van csak,írok egy körüzit,hogy aki egy hét alatt nem jön motiválni,takarítani azt kiteszem a céhből.De akkor maradnánk kb. 10-en.
Ráadásul ki is van írva a céhprofilba elvárásnak,hogy legalább hetente háromszor illetne segíteni,de semmi eredménye.Sajnálom.Pedig úgy érzem mindent megtettem a céhért,hogy összetartó legyen,de bebuktam :( -
PzPuma #4017 Komolyan kezd elegem lenni hogy bárkinél is motiváljak...
Nemrég direkt írtam egy üzit az összes céhtagnak, erre mi történik ?
ketten máris a kereskedő cég épületét takarítják ki...
inkább nem írom le a véleményem...
-
#4016 Igen. -
#4015 Arra gondolsz,ahol (vagy) törölni kell 6 rangert? -
#4014 Az egyik küldetés ranger nevű egységet említ, ez most a lövész akar lenni? -
#4013 én lehet majd a palotát lecserélemrá -
#4012 Ja igen,azt még kihagytam,mert ott még nem tartok.De az tényleg megérné. -
#4011 Akkor jól láttam, hogy semmi értelmes nincs. Talán a vízszivattyú állomás érné meg, de eszméletlen drága! -
#4010 Semmi értelme lecserélni,még ipari korabelire sem,szerintem. -
#4009 Amúgy a könyvtárat és az akadémiát érdemes másra lecserélni? Ami helyben és mosolygó fejecskében jobban megéri? -
#4008 -
#4007 Nem pont 100 hiányzott. :) Amúgy sikeresen felépült pár épület lebombázásával. -
#4006 Elég lett volna 50,100 huzalért.ha még kell az 10 szólj,és viszem. -
#4005 Kiraktam papírért, most elláttalak vele életed végéig.
Köszi még egyszer! -
#4004 Van valamiből még 50 darabod?Ha igen,tedd ki huzalért. -
#4003 Kiraktam, örök hálám
Viszont huzalt nem rakok ki, mert az hamar összejön és már teljesen kifogytam az alapanyagból. Már csak azt nem tudom hova a bánatba fogom építeni... -
#4002 Rakd ki az összeset és a huzalt is,megveszem őket.Gumi,szén nem kell.