Forge of Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két fejlesztési pontot dobott a kút...
Amúgy mért van az hogy a nevezetes és a kutak nekem leggyakrabban bálnaolajat dobnak?

BuriP
45 szomszédból 2 céhes, 3-4-et nem éri meg megtámadni (túl sok a nevezetesük, túl nagy lenne a veszteség), a többin most végigmentem, 88k pontot szereztem.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maximus4
Én is mindíg legalulról kezdem a szomszédok támadását,de a bibi ott van nálam,hogy csak 42 szomszédom van,míg neked 55-65.És ebbõl 4-5 nem tesz be védekezni senkit.Így már érthetõ,köszi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BoneDragon
<#fejvakaras>

BuriP
A térképfoglalós csaták is beleszámítanak a pontversenybe!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

BuriP
PVP-pontokat kapsz, és ha jó helyezést érsz el a heti bajnokságon, medált kapsz jutalmul! Azokkal pedig ugye területbõvítést válthatsz ki, amikért még aranyat sem kell fizetni hogy letehesd.

Azt hagy kérdezzem már meg, hogy mire jó a szomszédokat támadni?

A toronyban látható szomszédaim meg sem támadom mivel többségük bár pontban nálam kisebb de nevezetes épületeik jobban állnak (többségük top szövi tag) jól elvagyunk egymás mellett, motiváljuk egymást s ennyi.
Egyedül csak a mostani 2ik helyzet támad néha, (eddig)sikertelenül. 😊
Kérdésedre válaszolva :
Kérlek szépen csak a kedvedért megszámoltam hogy pontosan 41 szomszédomat támadtam meg jelen esetben.(15e-80e pont közöttiek)
Amúgy napi átl 2 órás mulatság amíg végigtámadok minden verhetõ szomszédot, ez kb 55-65 szomszéd és ez függ attól hogy mennyire marad a végére katonám valamint így napi szinten kb 130-150 e pont jön be
kb 5-6 szomszédnál van 2 alap fõs védõsereg.
És mivel már rég letudtam a új földrész felfedezését (írtam nem oly rég) így csak a szomszédok maradnak.
Támadni pedig mindig a legkisebb pontost szoktam elõször majd szépen sorban jönnek a nagyobbak, erõsebbek.
A megtámadott szomszédaim kb felét úgy tudom megverni hogy egységet nem vesztek ill alig sérül)
Na ezután kell a nagyobbakat mert itt már elkerülhetetlen a veszteség de másnapra tudom pótolni.
Még valami, 100-150 e pontos szomszédoknál (van pár) 7-8 e pontot kapok.

Most szivatják szét Izraelt a hackerek... vajon... van ehhez köze? Márt mint, míg mindenki Izraelt széthackerkedõkkel foglalkozik addig... egy ilyen játék feltörése... hm....

KÉREK VÉGTELEN GYÉMÁNTOT!

Márt mint kérek szépen végtelen gyémántot.

BoneDragon
Engem is érdekel, hogy szedsz össze ennyit.

Maximus4
Kérdésem még mindíg adott.Persze azt elfelejtettem,hogy ha maradt még a térképen hely,akkor el tudom képzelni,de csak a szomszédok támadásával?Én legyapálom az elsõt és 5-6 ezernél nem kapok többet veszteség nélkül és ahogy haladok lefele ez csökken elég rendesen.Ráadásul vannak jópáran,akik nem raknak be senkit védekezni és az ugye csak 216 pontot ad.Akkor ezek szerint,nektek mázlitok van a szomszédokkal és lehet,hogy többen is vannak,mint például nálam.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

darki81
negyedmilliót is összelehet kb. fél óra alatt 😛 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Maximus4
Hogy a retekbe tudtál te összeszedni 80 ezer pontot,hogy a toronyba levõ embereket meg sem támadtad? 😄

Huszáros rohammal sikerült megnyernem a ipari tornyot. 😊
Behívtak melózni majd du 5kor hazajöttem és 80e pont hátrányban voltam, nekigyürkõztem a csatáknak de közben az ellenfelem is észrevette hogy megjöttem és hozzáfogott õ is hogy további pontokat gyûjtsön de késõn... 😄
Elég szoros volt, fej-fej mellett haladtunk de végül én nyertem 😄
Nem mostanában kellett ennyi pontot gyûjtenem az elsõ helyért...

Maximus4
<#eljen>

Elõrre is kösz!

Ente

Maximus4
Gumi,szén és kávé van.Sárgaréz,gyógynövény kombóért kirakod,elviszem õket.

A fejlécembõl kérem a festéket levenni, s helyére mehet a szárított gyõgynövény. Köszönöm!

Ente

Helló!

Ha van valakinek fölös:

50 tégla
50 üveg
100 szén
90 gumi
100 kávé
40 textil
50 porcelán
akkor megvenném, amit cserébe tudok adni az: mészkõ,vas,só,szárított gyógynövény,arany, réz, sárgaréz, selyem.

Elõre is köszönöm!

Ente

darki81
nekem 4 kutam van de még sosem adott gyémántot...
hátha majd te szerencsésebb leszel 😊

toysoldier
elsõ

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Segítsetek,mit vegyek? 😄

3 kút és 7 õrláng
2 kút,1 rejtekhely és 9 õrláng

Jó is azért írtam, tettem ki. 😉
Fõleg úgy hogy a hátultöltõs ágyú vonalán megyek.
Védõ seregem meg is van : 1 lövész, 2 vadász, 3 tarack, 2 pikás, eddig nem tudták feltörni a védelmem. 😄 (igaz, +90% van a védekezõ egységeknél)

Maximus4
Szerintem jó az 😊

Végre egy "értékes" nyeremény :

Horec
11 ébenre lenne szükségem a tovább haladáshoz, kiraktam néhány ajánlatot piacra! 😊

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

Maximus4
Bírom az ilyeneket,legalább szólt volna.

BuriP
Gabbarn01 feladta...

Maximus4
Ez nem sokon múlt 😊 Holnap tuti újra próbálkozik 😊

Maximus4
Én arra gondoltam,hogy például egy azon szomszédnak megyünk neki mind a ketten.Totál egyenlõ feltételekkel.

darki81
minél fejlettebb kor katonáit gyõzöd le, annál több pontot kapsz. az hogy kinek mennyi pontja van az mindegy. 120%-on legyen a boldogság és minél kevesebb legyen a veszteség

Maximus4
Szakmai kérdés!Nem találtam errõl semmilyen leírást.
Ha valakinek van mondjuk 500 ezer pontja és megtámad valakit,az több pontot kap a harcért,mint az,akinek mondjuk csak fele annyi pontja van?Tételezzük föl,hogy mindkét támadó veszteség nélkül nyert.

Maximus4
SIR YES SIR! AS😄?A:SD

darki81
pedig minden reggel írnod kellene egy jó reggelt köszöntést nekik és óvatosan megérdeklõdni melyik nevezetesükbe teheted a forge pontjaidat <#alien><#vigyor1><#hamm><#finom><#wink>

Maximus4
Hát nem,de én kérek elnézést,hogy nem nyalom senki seggét 😊

darki81
hát, biztos kitakarítottál egy bokrot vagy nem tudom 😄
arra harapnak 😄

oké 😉

Maximus4
Ne érts félre,nem hat meg,hogy töröltek,de az baromi érdekes,hogy naponta írtak,hogy küldjem a meghívókat,hogy tudjanak jönni a céhbe takarítani/motiválni tervrajzokért.És miután összejöttek az épületek,akkor mindjárt töröltek is.
Nincs semmi gond,de ez az én szemembe szánalmas és gusztustalan 😄

ne merészeljél törölni 😛

darki81
nekem ilyenrõl miért lenne tudomásom meg mi közöm hozzá 😄
de ha már szóba hoztad lehet töröllek 😉
<#hehe>

Maximus4
Csak kérdeztem,mert már tõletek ketten megtették,és azt hittem ez láncreakció szerûen végigmegy majd 😊

darki81
minek?

Maximus4
Te mikor törölsz a barátlistádról? A?SD?A:SD

darki81
lehet igazad van.. 😊
2x annyi pont = 2x annyi csata 😊 hát kicsit lemaradtam aranyban 😄
viszont 50páraezer 1 forge 😛

BoneDragon
Na van 21 õrlángom, most már támadhatnak <#hehe>

Maximus4
Több mint 2x annyi pontod van mint nekem,szóval elég kevés ez a mennyiség 😛

darki81
<#nemtudom>

<#wave>

toysoldier
<#oooo>
már mindegy 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Én megmondtam 😄

toysoldier
én alapanyagból mindig jól állok, 370 ezer körül vagyok mindig. majd ha meglesz a dohányültetvény, akkor még jobb lesz mert majd le tudom cserélni a susztermûhelyeket.

aranyból 96 ezrem van, várom az árkádos házakat 😄

nekem a harcokra kéne ráhajtanom, de jelenleg egy katonám van csak 😄 szar az ágyú, nem kellett volna megvennem 😄

Engem minden nap elkalapál az elsõ 5-6...

Maximus4
Ha lehetne,küldenék 😊
Rá kell hajtanom alapanyagra,mert azzal le vagyok gatyásodva.