4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • BoneDragon
    Bakker ma reggelre meg lett a 170 sárgaréz Év meglepetése...
  • Maximus4
    Az évfordulós főnyeremény,5040 aranyat ad 24 óránként.
  • BuriP
    Ilyenkor esz a méreg!
    27 embernél kellene kitakarítanom, még 3 hiányzik de azt csak 11 óra múlva tudom legközelebb megtenni bárkinél is!
  • BuriP
    Stornó!
    Most látom te a "nehéz" közelharcosokat kérded azokat a mellvérttel (vagy bőrmellény akar lenni) jelzett egységek közt nézd!
  • BuriP
    Nekem például kemény 6 db van! :D
  • BuriP
    Lándzsás, katona, zsoldos, barbár harcos, hosszú kardos harcos, vadőr, vadász.
    Olyan egységek amit egy cipő ikonnal jelöl a játék.
  • LoSA
    Nagyon nehezen fogsz. Mert tényleg hiánycikk! :)
  • BoneDragon
    Ennyire hiánycikk a sárgaréz? Mindenhol csak azt látom... Hogy fogok én 170db-ot szerezni
  • LoSA
    "Rendelkezz 4 nehéz közelharcos egységgel"

Ők kik?! :)
  • Maximus4
    Lesz olyan feladat,ahol majd azt kéri,hogy például a temetődet bontsd le és jutalmul megkapod az aktuális korod ugyanolyan épületét.
  • Sir Nyúl
    Hali .
    Valaki tudja , hogy a mostani küldiben hogyan müködik az épület csere ?
  • Maximus4
    Azért arra kíváncsi leszek,hogy a progresszív korba mit lehet majd kezdeni a zeppelinnel.
  • Maximus4
    A másodikat nem,de már írtam választ :)
  • PzPuma
    Maximus, megkaptad a játékon belüli üzenetemet ? (vasárnap 2 üzit is küldtem, nem értem miért nem kaptad meg...)
  • BuriP
    Új event!
  • BoneDragon
    Na várd még, hogy fejlesszenek, hisz nem mindenki végzett a kor kifejlesztésével.
  • LoSA
    Én átléptem... Mert szeretnék fejlődni a társak segítségével! :)
  • darki81
    de nem értem miért kell erőltetni a maradást-várást hisz ez a céh is olyan jó, a barátaid jönnek veled az új barátaitokhoz nem? Rosszabb nem lesz semmi, csak nagyobb lesz a társaság és bőségesebb és jobb lesz minden :)
    Az meg ne zavarjon senkit hogy van akinek 1 milla pontja van és van akinek 100ezer, attól még mindenki egyenrangú :)

Go - Go - GO!!

• Maximus4
    Köszi,de én nem megyek.Nekem nem szokásom elhagyni a süllyedő hajót.Ha most hirtelen kilépne mindenki a céhből,akkor mennék,de meglátjuk mit hoz a jövő.Jó pár napja parkolópályára tettem magam a céhvel kapcsolatban és csak figyelgettem és elkeserítő lett a helyzet.De fel a tejjel,majd lesz jobb is :)
  • darki81
    LoSA a gambrel motiválva ;)
  • darki81

Igen, ez az egyetlen megoldás!
    Én már beírtam a körlevélbe hogy jönnétek, hisz mi okotok lenne maradni, nem hiszem hogy az az sg név ennyire fontos :)

10 inaktív tagot számoltam, szóval gyertek minél előbb amíg van hely!
    Itt is jó a társaság, és bőséges a piac!
    A klánnak meg több mint a fele fog titeket motiválni, viszont én nem mert nekem nincs kedvem :D
    na de néha azért biztosan benézek majd a városotokba és nyomok valami nagy pontszámút, no para ;) :P
  • LoSA
    Az a baj tényleg, hogy nagyon kevés aktív játékot van itt már nálunk. Én majd' minden nap motiválok, vagy takarítok másoknál. A nevezetes épületeim fejlődésében NEM sokan segítenek be nekem, szinte saját magam fejlesztem már őket, 80 forge pontot költöttem el, hogy fejlődjek, mert senki nem segít be nekem. A kereskedésről NE is beszéljünk. Sajnos, vagy nem sajnos ez egy ilyen játék, ahol egy kicsit másokra is utalva vagyunk, de a többiek NEM tesznek semmit, akkor kár így...
  • Maximus4
    Tőlem átmehetsz nyugodtan.Itt úgyis ez a divat,ha valami nem megy,akkor menekülés van.A fele céhet valószínűleg ki fogom tenni és maradok majd olyanokkal,akik aktívak és tesznek is valamit a közösségért,nem csak kérnek.
  • LoSA
    Én viszont még nem unom a játékot, ám sajnos tényleg eléggé inaktív a CÉH... :(
  • darki81
    igen, ez számomra is hihetetlen unalmas, főleg hogy már tervrajzrészlet sem kell, szóval ezt munkának élem meg ... :D
    na meg leírtam nekik hogy engem sem kell motiválni, így is már van 40 milla aranyam :D

Továbbá a harc is dög unalom, de még kell 1500 medál hogy letegyem az utolsó kockát.

inkább a war of the roses játékot nyomatom jobban :P
  • BoneDragon
    Már én sem motiválgatok, rettentően unalmas számomra. Bocsi mindenkitől...
  • darki81
    én nem tudok róla, de átjöhettek nyugodtan mert sorra unják meg a játékot..
    én már a motiválással sem nagyon foglalkozok, csak azért nem hagyom abba mert kíváncsi vagyok a korszakokra :)
  • Maximus4
    Societas Imperia
  • LoSA
    Melyik céhbe hívtak titeket?! :) Engem nem... :) : )
  • Maximus4
    Ja,azt sejtettem,hogy nem csak engem egyedül,csak kicsit furcsállom :)
    Lehet,hogy menni kellene?A mi céhünk úgyis a a végét járja :)
  • PzPuma
    Ahogy engem is :)
  • Maximus4
    Ez most komoly,hogy engem hívtok át a céhetekbe? :)
  • BuriP
    Akkor ez is korfüggő, minél magasabb korban kaptad annál többet ad.
  • Mentol
    Azaz, zöld 90, de az - gondolom - a duplázás miatt zöld, nem?
  • Plata
    Nekem 78.
  • Maximus4
    Nekem 105 boldogságot.
  • Mentol
    Köszi!
    Nekem 45 boldogság pontot ad.
  • BuriP
    És mit ad?
  • Maximus4
    Itt a piros szöveg.
  • Mentol