4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#4121 Bakker ma reggelre meg lett a 170 sárgaréz Év meglepetése... -
#4120 Az évfordulós főnyeremény,5040 aranyat ad 24 óránként. -
#4119 Ilyenkor esz a méreg!
27 embernél kellene kitakarítanom, még 3 hiányzik de azt csak 11 óra múlva tudom legközelebb megtenni bárkinél is! -
#4118 Stornó!
Most látom te a "nehéz" közelharcosokat kérded azokat a mellvérttel (vagy bőrmellény akar lenni) jelzett egységek közt nézd! -
#4117 Nekem például kemény 6 db van! :D -
#4116 Lándzsás, katona, zsoldos, barbár harcos, hosszú kardos harcos, vadőr, vadász.
Olyan egységek amit egy cipő ikonnal jelöl a játék. -
#4115 Nagyon nehezen fogsz. Mert tényleg hiánycikk! :) -
#4114 Ennyire hiánycikk a sárgaréz? Mindenhol csak azt látom... Hogy fogok én 170db-ot szerezni -
#4113 "Rendelkezz 4 nehéz közelharcos egységgel"
Ők kik?! :) -
#4112 Lesz olyan feladat,ahol majd azt kéri,hogy például a temetődet bontsd le és jutalmul megkapod az aktuális korod ugyanolyan épületét. -
Sir Nyúl #4111 Hali .
Valaki tudja , hogy a mostani küldiben hogyan müködik az épület csere ? -
#4110 Azért arra kíváncsi leszek,hogy a progresszív korba mit lehet majd kezdeni a zeppelinnel. -
#4109 A másodikat nem,de már írtam választ :) -
PzPuma #4108 Maximus, megkaptad a játékon belüli üzenetemet ? (vasárnap 2 üzit is küldtem, nem értem miért nem kaptad meg...) -
#4107 Új event! -
#4106 Na várd még, hogy fejlesszenek, hisz nem mindenki végzett a kor kifejlesztésével. -
#4105 Én átléptem... Mert szeretnék fejlődni a társak segítségével! :) -
#4104 de nem értem miért kell erőltetni a maradást-várást hisz ez a céh is olyan jó, a barátaid jönnek veled az új barátaitokhoz nem? Rosszabb nem lesz semmi, csak nagyobb lesz a társaság és bőségesebb és jobb lesz minden :)
Az meg ne zavarjon senkit hogy van akinek 1 milla pontja van és van akinek 100ezer, attól még mindenki egyenrangú :)
Go - Go - GO!!
-
#4103 Köszi,de én nem megyek.Nekem nem szokásom elhagyni a süllyedő hajót.Ha most hirtelen kilépne mindenki a céhből,akkor mennék,de meglátjuk mit hoz a jövő.Jó pár napja parkolópályára tettem magam a céhvel kapcsolatban és csak figyelgettem és elkeserítő lett a helyzet.De fel a tejjel,majd lesz jobb is :) -
#4102 LoSA a gambrel motiválva ;) -
#4101 | #4092
Igen, ez az egyetlen megoldás!
Én már beírtam a körlevélbe hogy jönnétek, hisz mi okotok lenne maradni, nem hiszem hogy az az sg név ennyire fontos :)
10 inaktív tagot számoltam, szóval gyertek minél előbb amíg van hely!
Itt is jó a társaság, és bőséges a piac!
A klánnak meg több mint a fele fog titeket motiválni, viszont én nem mert nekem nincs kedvem :D
na de néha azért biztosan benézek majd a városotokba és nyomok valami nagy pontszámút, no para ;) :P -
#4100 Az a baj tényleg, hogy nagyon kevés aktív játékot van itt már nálunk. Én majd' minden nap motiválok, vagy takarítok másoknál. A nevezetes épületeim fejlődésében NEM sokan segítenek be nekem, szinte saját magam fejlesztem már őket, 80 forge pontot költöttem el, hogy fejlődjek, mert senki nem segít be nekem. A kereskedésről NE is beszéljünk. Sajnos, vagy nem sajnos ez egy ilyen játék, ahol egy kicsit másokra is utalva vagyunk, de a többiek NEM tesznek semmit, akkor kár így... -
#4099 Tőlem átmehetsz nyugodtan.Itt úgyis ez a divat,ha valami nem megy,akkor menekülés van.A fele céhet valószínűleg ki fogom tenni és maradok majd olyanokkal,akik aktívak és tesznek is valamit a közösségért,nem csak kérnek. -
#4098 Én viszont még nem unom a játékot, ám sajnos tényleg eléggé inaktív a CÉH... :( -
#4097 igen, ez számomra is hihetetlen unalmas, főleg hogy már tervrajzrészlet sem kell, szóval ezt munkának élem meg ... :D
na meg leírtam nekik hogy engem sem kell motiválni, így is már van 40 milla aranyam :D
Továbbá a harc is dög unalom, de még kell 1500 medál hogy letegyem az utolsó kockát.
inkább a war of the roses játékot nyomatom jobban :P -
#4096 Már én sem motiválgatok, rettentően unalmas számomra. Bocsi mindenkitől... -
#4095 én nem tudok róla, de átjöhettek nyugodtan mert sorra unják meg a játékot..
én már a motiválással sem nagyon foglalkozok, csak azért nem hagyom abba mert kíváncsi vagyok a korszakokra :) -
#4094 Societas Imperia -
#4093 Melyik céhbe hívtak titeket?! :) Engem nem... :) : ) -
#4092 Ja,azt sejtettem,hogy nem csak engem egyedül,csak kicsit furcsállom :)
Lehet,hogy menni kellene?A mi céhünk úgyis a a végét járja :) -
PzPuma #4091 Ahogy engem is :) -
#4090 Ez most komoly,hogy engem hívtok át a céhetekbe? :) -
#4089 Akkor ez is korfüggő, minél magasabb korban kaptad annál többet ad. -
Mentol #4088 Azaz, zöld 90, de az - gondolom - a duplázás miatt zöld, nem? -
Plata #4087 Nekem 78. -
#4086 Nekem 105 boldogságot. -
Mentol #4085 Köszi!
Nekem 45 boldogság pontot ad. -
#4084 És mit ad? -
#4083 Itt a piros szöveg. -
Mentol #4082