12
-
teddybear #12 "Olyan mintha a Samsungot baszogatnád a Telenor-nál uralkodó viszonyokért."
Nem azért baszogatnám, hogy a te szavaiddal éljek, mert Samsungot árul, hanem a munkakörülmények miatt.
Le kéne végre szokni a seggnyalásról. -
#11 Viszont cserébe nem apple alkalmazottak, semmi közük az apple-hez. Ezek külön magyar cégek, akik szerződéses viszonyban vannak az apple-lel. Olyan mintha a Samsungot baszogatnád a Telenor-nál uralkodó viszonyokért. -
Papichulo #10 "Egyre több ilyesmit hallottam, tapasztaltam az utóbbi időben."
Az Apple szervizekkel kapcsolatban?
"Ami pedig a vásárlást illeti, az EU-n belül nem szabadna lenni területi szegregáció, de mégis van."
Mire gondolsz? Nagyon keves szolgaltatas van, ami nem egyseges az EU-n belul.
"A szervizt meg te sem tagadhatod."
Mit nem tagadhatok? Meg miert tagadnek barmit is? Semmi erdekem nem fuzodik hozza :)
Nem tudom olvastad-e, de a cikkben eleg kedvezo tapasztalatokrol szamolnak be.
Meg ez a vilaggarancia, ahogy az Apple-nel mukodik, nem kicsit kenyelmes.
Szerencsere ezzel a dologgal nincsenek szemelyes tapasztalataim... nalam meg egyetlen Apple termek sem romlott el, holott van ezek kozott 8 eves PowerBook G4 is. -
teddybear #9 A Munkahelyi Terror blogon írta az egyik hozzászóló. Szóval ez kérdéses megbízhatóságú füles. De egyáltalán nem lepődnék meg rajta. Egyre több ilyesmit hallottam, tapasztaltam az utóbbi időben.
Ami pedig a vásárlást illeti, az EU-n belül nem szabadna lenni területi szegregáció, de mégis van.
A szervizt meg te sem tagadhatod. -
Papichulo #8 "Viszont csak rajtuk keresztül lehet Apple terméket venni, és ők a garanciális szerviz is az országban. "
Rosszul tudod.
Termeket mar lehet kozvetlenul az Apple-tol is venni Magyarorszagon: http://store.apple.com/hu/
Egyebkent meg vannak az APR-ok melyek az ertekesitessel foglalkoznak es az ASP-k (Authorized Service Provider), akik a szervizelest intezik. Van ugyan atfedes a ketto kozott, de van olyan APR MO-on, aki nem ASP es van olyan ASP, aki nem APR...
Itt olvashatsz a magyar allapotokrol bovebben: http://mobilarena.hu/teszt/apple_termekek_jotallasa_magyarorszagon/nyomtatobarat/teljes.html
A szervizes horrorsztori remelem, hogy csak mendemonda, mert az tenyleg eleg szornyen hangzik... tobb szempontbol is. -
teddybear #7 "Szerintem nem. Itt viszonteladokrol van szo. APR = Apple Premium Reseller."
Ez csak megnevezés. Viszont csak rajtuk keresztül lehet Apple terméket venni, és ők a garanciális szerviz is az országban. Amivel kapcsolatban is hallottam panaszt nem keveset. -
teddybear #6 Szervizest kerestek, az alkalmazási feltételek viszont kifejezetten pocsékok. Alig fizet 80-100 ezret, azt is zsebből, hosszú műszak, és vagy be vagy jelentve vagy nem és ehhez jön a szokásosan hülye főnök stílus. -
Papichulo #5 "itt ők a márkaképviselet. "
Szerintem nem. Itt viszonteladokrol van szo. APR = Apple Premium Reseller.
En amugy harom cegrol tudok - melyek foglalkoztatasi politikajahoz semmi koze az Apple-nek - ezek az XMS, az iStyle es a Starking.
Mit hallottal es hol? Mennyire pocsek a helyzet? Milyen szempontbol?
Handras ennyire kizsakmanyolna az alkalmazottait? :) -
teddybear #4 Tök mindegy hogy hívod, itt ők a márkaképviselet. -
Papichulo #3 Magyarorszagon nincs corporate Apple Store. Itt csak APR-ok vannak... -
teddybear #2 Az érdekelne, hogy nálunk mi a helyzet az Apple-boltokban? Mert amit én hallottam, az messze nem ilyen szép, és még a magyar viszonyokhoz képest is pocsék. -
TARTYOM #1 Őrület :D