11
-
#11 Az ie9 már tényleg tejlesen rendben van, a 64bites meg teljesen gyors is, nem fagy be gyakran több másodpercre mint anno a firefox, mostanában ha lesz egy megoldás, hogy ie9 alól is letölthessek az indavideoról, akkor a firefox repül a gépemről. -
syn7h37ic #10 Kezdjük veled. -
TokraFan #9 Az internet tele van a Chrome adatgyűjtési megoldásairól szóló cikkekkel.
Ennek tükrében minimum érdekes a meredeken felfelé ívelő statisztikai adat...
Azt megtudhatjuk belőle, hogy a hazai netezőknek fogalmuk nincs arról, mit is használnak.
-
Reg5 #8 Azért az IE9 már egészen jó lett, bár én se azt használom :) -
TARTYOM #7 A magyarok 13%-át ki kellene végezni -
#6 Az IE arra jó, hogy megnyissam vele frissen telepített windózos géppel a ninite-ot ;) -
hunwhite #5 Remélem kiveszik a winOS-ből a sok nyomi böngészőt és csak az Explorer marad!!!
Hát igen!
"Megnyitom az internetet az asztalról úgyhogy ha kész a gép akkor légyszíves a netet tedd nekem ki az asztalra, hogy ne kelljen keresnem."
Milyen internetet?
"hááát azt az =e= betűset."
Én is chrome-t használok :D -
tomboy013 #4 Én is annyira használom még leszedem a Chrome-ot. Remélem a Win8-ban már használhatóbb lesz mint eddig. -
#3 Én még annyira se. Alapból vagy pendrive vagy hdd-n vannak a progik, friss telepitői. alap :Vírusirtó, firefox. Az már megint más tészta, hogy win update explorerben megy normálisan. szóval mégiscsak el kell indítsam. -
#2 Ezt a mindenki ..." informatikai lapon vagyunk " számára előre tudott " statisztikát nem kellet volna feltenni.... napokig fognak vívni rajta... -
#1 Én szoktam használni! 1 percig amíg leszedek egy másik böngészőt.