Prometheus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ekkora semmitmondó, lapos, idióta filmet nem láttam. Olyan sokat akartak vele mondani, de a végén egy tartalom nélküli értelmetlen katyvasz lett belõle, aminek se füle, se farka... Olyan szép lett volna csak néhány gondolatot kifejteni a filmben, de legalább azt részleteseben kidolgozni, és a többivel szépen megalapozni a folytatást... ehelyett mindenbe belekapott, de mindenféle cél vagy ok nélkül.
- David mi a fenének fertõzi meg a tudós csákót, és honnan tudja, hogy az a fekete trutyi mi a szar? David feladata az öreg faszi védelme, nem pedig az, hogy vigyék haza a Földre kivizsgálásra. Teljesen más a szitu, mint az Alien filmek esetén.
- a film végén megszületik a "mini" Alien, ami köszönõviszonyban sincs azzal, amit az ember elvárna ettõl a fajtól. Most akkor ha Alien elõzmény, akkor az a kis tetû nézzen is ki úgy, mint egy igazi Alien, ha meg nem, akkor ennyi erõvel a Hupikék törpikék elõzménye is lehetne: az öreg faszi a törpapa, aki az ürhajósokkal (= törpök) behatol Hókuszpók házába...
- ja, és a mélypont, amikor találkoztak a teremtõvel, hát az kritikán aluli... Legalább egy "Helló, seggfej; Na, mizu?" párbeszéd lehetett volna, vagy valami utalás arra, hogy miért is akarnak kinyírni minket... Ezze az az ormótlan balf@sz nekiesik az embereknek... Könyörgöm, itt lett volna a film kulcsa, az eszenciája a mondanivalónak (mint amikor Neo találkozik az építésszel).
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Ez a film a lehetõ legkisebb mértékben sem félelemetes. És épp ez a baja.
Hát nem ütés volt, hanem tarkón vágás...
Nem értem, mi történt R.Scott bátyóval, kifogyott az ötletekbõl vagy már nem emlékszik a saját Alien filmjére?Merthogy elég szépen akad átfedés: android mindkét filmben, akik természetesen mindig rosszban sántikálnak.Még a maszkmesternek sem kellett valami újat kitalálni, mert a Prometheus baltaarcú árja androidja ugyanúgy veszti el a fejét, mint Ash 1979-ben, és most is a megszokott fehér trutyi folyt a szájából.Számomra azért a '79-es Ian Holm (alias Zsákos Bilbó)alakítása hátborzongatóbb volt.
Hasonló lenyúlásnak érzem a tartályokkal teli csarnok látványát, egy az egyben az elsõ részben megtalált tojások jutottak eszembe.Csak ott még halálra izgultam magam, mik lehetnek ezek, itt viszont nem éreztem semmi feszültséget.
A hibernációból ébredõ legénység, a rosszullétek, a jópofizások mintha csak át lettek volna emelve a nagy elõdbõl(még inkább a folytatásából).
Ami nagyon hiányzott: még talán a fõhõsnõ sem igazán, de a többiek végképp nem kötõdtek hozzám a film során. A legénység tagjai az Alien-ben külön egyéniségek voltak, itt a Prometheusban csupán leendõ áldozatok.
Fiam mindössze egyszer takarta el a szemét, amikor a fõhõsnõ a robotsebésszel veteti ki magából a szörnymagzatot.Megértettem, nem mindenkinek bírja az ilyet a gyomra.Véleményem szerint viszont nem efféle eszközökkel kellett volna arra törekedni, hogy a film a beharangozások szerint az utóbbi idõk legfélelmetesebb ûrhorrorja legyen. Mert ez szerintem még egy premier plan-ban bemutatott császármetszéssel sem sikerült.
Sok mindenen dohoghatnék még(a legénység ébredése elõtt az androiddal forgatott és agyonnyújtott jelenet, a halálosan beteg vén milliárdos elfuserált maszkja, egyáltalán miért ment a teremtõk csarnokába, ha csak egy választ akart,azt más is megkérdezhette volna neki, vagy a geológus és a biológus csóka idétlen párosa és ha már egyikük biológus, még idétlenebb halála, stb.)
Azt mondják a nálam sokkal okosabb kritikusok, hogy a film nyitott kérdéseket hagy a nézõkben.
Bennem csak azokat hagyott.
Nem tudtam követni a cselekményt(nem keverendõ az akciójelenetekkel!), talán mert nem volt, és szinte semmire nem kaptam magyarázatot, csupán utalásokat.Nem volt igazi sztori, rengeteg volt a logikai bukfenc.
Egyetlen dolog miatt viszont nagyon örülök, hogy a fiam is látta ezt a filmet:ugyanis nem tudtam volna neki elmesélni.
Ellentétben az Alien-nel...Ezzel azt hiszem, mindent elárultam.
Hát amit te felvázoltál az nem SCIFI. Max FI de inkább MESEFI...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A történet egy érthetetlen katyvasz.
Az elején az valami kivégzés mint teremtés, lehet megfertõzõdött a fószer és egy addig steril világra kirakták a löttyelhogy kinyirja magát a fertõzés veszélye nélkül, csak volot egy kis mellékhatás.
Hogy a picsába téved el a faszkalap amikor az õ robotjai térképezték föl a helyet?
Minek tutujgat egy kigyószerü lényt a fazon?
A sisak levétele valami hatalmas, mikrobiologiai elemzés nélkül biztos nem vette volna le egyiksem a sisakot.
A vihar a semmibõl keletkezett 1 perc alatt.
A vén szivar meg akart gyógyulni akkor minek kisérletezett azzal a trutyival, fõleg amikor látta hogy nem éppen aszpirin.
Mi volt a fil mondanivalója, ki monta az õsembereknek hogy fessék le a jeleket, miért?
Visszajártak az idegenek, akkor miért fejezi be a küldetést az idegen amikor felébresztik, stb, stb?
Valaki értett egyáltalán ebbõl a filmbõl valamitz is?
Amíg néztem addig teljesen jól éreztem magam rajta. Pörögtek az események, jól nézett ki. Tetszett. Mondjuk volt egy rész, amit valamiért nem akart a gyomrom bevenni, szó szerint, de úgy összességében úgy álltam fel a székbõl, hogy hú az anyja...
Film után kezdtem el gondolkozni, hogy MI VAN? Amíg csak nézed és a látvány ott van és pörög a dolog és figyelsz, addig nincs idõ komolyabban gondolkodni... de miután volt idõm végig pörgetni fejben az egészet, akkor egyszerûen olyan volt mint az ementáli sajt. Gondolom jó pár részt kinyirbáltak a forgató könyvbõl (sõt errõl volt is interjúban szó, hogy nincs minden benne a filmben amit akartak), de ennek hatására elég buta lett. Néhol egyszerûen csak nem értem, hogy mi, miért történt és egyáltalán hogyan? Például a robot, miért teszi néha amit tesz és honnan van információja hozzá ha egyszer sosem találkozott még senki ezekkel a lényekkel...
Szép és jó és izgalmas és húúúha, de utólag nagyon sok részlet annyira ideg õrlõ, hogy az összes készítõt megütné az ember egyszerre. Nagyot várt mindenki, várt egy elõzményt vagy valami köztes dolgot, vagy egyszerûen várt egy nagyon jó, átgondolt és összerakott sci-fit, de igazából egyiket sem kapta meg igazán de mégis megkapta mindet.
Optimista hiszi, hogy a lehetõ legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
A kivágások miatt olyan sima és letisztult lesz a sztori, hogy mindenki megvilágosul!
Ennyi! :D
Amúgy nem lesz folytatás... 2012! Tudjátok! Finító dell gad'ó, megpusztul a világ!
Ha arra kérdezel amit én linkeltem egyszerû a válasz:
Aliens: Idegenek a Földön c. könyv. Semmit nem csinált a pilóta, csak végig röhögte a Földet utoljára elhagyó Gyarmatügyis hajókat. 500 millió élõ embert hagyva a Földön. (többi vagy elmenekült vagy meghalt)
A Platinum képregényben meg elõször fogadta az emberi küldöttséget, majd agyba-fõbe verte õket, végül ûrvédelmi rakétákkal szétlõtték a patkóhajót.
Apokalipszis képregényben meg semmit nem csinált. Aludt már több ezer éve, míg egy "kedves ember" nem fertõzte meg.
Aliens trilógiából kiderül, hogy õk csinálták biológiai fegyvernek az idegeneket. Továbbá mivel eme trilógiához kapcsolódik az AvP trilógia ezért a predator kultúra alapján, hogy a predek azt hiszik, hogy az idegenek a tökéletes prédák és E miatt több bolygón is kifejlõdtek, ebbõl az jön, hogy a predek nem tudják, hogy mesterségesen csinálták az idegenek. Holott egy predator 500 éves is lehet (1000 éves is volt már) És mivel az AvP1 film az AvP trilógiára épül ezért sejthetõ, hogy a pilóták valamit elkúrhattak mi miatt szinte kihaltak. Lásd: AvP2 játék, eme bolygó van az idegenek szülõbolygójának megjelölve, mi lehetségesen a pilóták szülõbolygója is.
Vagyis a pilótákból alig lehet néhány, de azok gonoszak. Ennek jó példája az Aliens: Acéltojás könyv. 2058-ban játszódik a Japetusznál. A lényeg, hogy a Giff hajóra pilóták (elvileg) diplomáciai tárgyalásnak álcázva idegeneket csempéztek fel. Ezt K.sz.u 1000 körül volt. Szóval hiába haltak ki majdnem, még így is gonoszkodnak a háttérbõl.
(Giffek egy idegen faj a sok közül miket az idegenek kiirtottak)
Spoiler VÉGE
Amúgy az képregényben kiderül hogy miért akartak minket (embereket) kiírtani ?
SPOILER OFF
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Íme a kép. A lényeg, hogy a 2, 3, 4, ábrázolás ugyan az a séma. Könyv amiben élõ Pilóta szerepel ha jól emlékszem 1989-ben íródott. Azt követte végül a két képregény miben két pilóta is szerepelt. Történetüket nem lõném le. A lényeg, hogy az AvP2 játék is eme 6-8m magas ormányos óriás sémát követi. Plusz nem rég készült egy 2D-s Alien játék amiben a Pilótából kikelt alien ormányos (más kérdés, hogy képregényben nincs ormánya, csak baromi nagy), ergó ama játék is az óriási ormányos sémát követi.
Szóval... a véleményem az, hogy a film egy nagy szemen köpés annak, aki olvasta a könyveket. (huszonegyedik témába való könyvemet olvasom éppen)
Mint film tetszett, de igazából az a kategória, hogy az egész forgatási költséget inkább itták volna el.
Egy dolog ,ami bennem felmerült hogy a cég végig tudott a teremtõkrõl a kutatók munkájától függetlenül? Mert lényegében nekik a fegyver kellett,nem a felfedezés.
Csak teóriáim ))
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ridley Scott: All he's doing is acting as a gardener in space. And the plant life, in fact, is the disintegration of himself
Nem lesz semmilyen rendezõi. Ez a rendezõi. Lesz DVD, amin lesznek törölt jelenetek és pár percet beletesznek a filmbe ezek közül. De az nem rendezõi lesz.
Ha én valahol életet akarnék, akkor odaviszem, és nem bohóckodok lötty ivásával, pláne úgy, hogy közben megmurdelok.
Talán a rendezõi változatból, vagy a következõ részbõl kiderül, hogy mi is akart lenni az a film elején. De hogy nem motívum, vagy jelkép, az biztos.
Nagyon orulok hogy egy ilyen tipusu filmben kikockazva keresitek a hibakat hogy hol rontottak el a grafikusok, milyen rossz ez meg az a jelenet. Aztan meg bebokod drfrog hogy vizbe dobott DNS-bol nem alakul ki az elet. De atyeg ez egy SCIFI amely felvazol egy viziot ami moge kellene latnod, ha mar itt tartunk johogy nem akadtal ki hogy miert van az urhajonak hanjga az urben...
1. A nyito jelenet, ez egy nagyon gyors felvazolt esemenysorozat, es hogy megertsd (pedig ki volt irva hogy 16 alatt nem ajanlott) a sorok moge kell nezned. Mivel nincs sok ido foleg a film kezdeten a prologusban ezert szamodra egy nagyon felgyorsitott reszletet lattal az elet kialakulasaban. Amikor a DNS belekerul a vizbe, ez egy JELKEP az elet kialakulasanak mikentjere, a rendezo nem fogja neked 8 oras reszletben ezt kielemezni hogy a dns fertozessel es szorassal hogyan fog kialakulni az egysejtu. Es nem egy szemelytol szorodott bele, ez csak egy motivum, neked kellett volna ezt felfogni.
2. Humanoid-Ember vita: eloszor is, azert kuldd be embereket, hogy meghaljanak, es hogy reagaljonak az ottani korulmenyekre, amire nem kepes egy android. Mellesleg a rendezo ezzel megint azt sugallja hogy igen is ilyen az emberiseg. Ez egy metafora amely mutatja hogy az ember felaldoz barmit a cel erdekeben, es ilyenek vagyunk. Ez ismet egy jelkep volt, nem pedig rendezoi hiba ahogy te nevezed.
Es a ket idiota aki ottmarad mert ugye ki akartak jonni es eltevedtek. Ez is egy bemutatasa az emberi reagalasra, ami mindig is igy volt es 100 ev mulva is pont ugyan igy fog megtortenni, mert ilyenek vagyunk, es lesz aki cigizni fog meg ott is. Lehet ezen rohogni pedig igy van a haboruban is. Cigi pia baszas. Ilyen az elet. Es ezt tokeletesen bemutatja a film.
Es ezert nevezik ezt SCIFI mufajnak, ugyhogy nagyon keruld el baratom.
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
6/10, na ez az amire az ember azt mondja, hogy ez a film egy 10-es skálán 6-os.......................................................................
1. A látvány világ egész jóra sikerült.
2. A szereplõkkel csak az a bajom, hogy kissé üresek.
3. Ennek a filmnek legalább 3-4 órásnak kellene lennie, hogy képbe kerüljön mindenki és, hogy a logikai bukfencek se okozzanak problémát... :)
4. Amolyan 1-2-szer nézhetõ, de nem többször.
5. Nem tudom miért kell ilyen nesze semmi fogd meg jól effektusban lefektetni a filozófiát. Pedig ezt a filmet én olyannak gondoltam, hogy gondoljam végig, de ezen nem igazán láttam olyan jelenetet mely ezt mutatta volna.
6. A koncepció nagyon jó, de amolyan félkész film lett belõle.
Ez a véleményem róla. :)
Scott és a forgatókönyvíró beszélget:
S: Mi ez amit itt olvasok? Te normális vagy? Mi az, hogy leveszik a sisakot??? Agyam eldobom!
L: Na és mi a bajod vele?
S: Hát még kérded is? Eszednél vagy? Komoly kutatók nem csinálnak ilyen baromságokat! Csak a laikus hülyék csinálnak ilyet, de azok meg nem jutnak el másik bolygóra!
L: Pontosan! És a filmet laikus hülyéknek csináljuk. Így jobban bele tudják élni magukat, hiszen õk is levennék a sisakjukat! Tehát úgy fogják érezni, hogy õk vannak a filmben!!!
S: Hm... Erre még nem is gondoltam. És ez beválik?
L: Naív barátom, nem emlékszel a Lost-ra? Hány része is volt a Lost-nak? Hahahaha. És a nézõk élvezték. Érted? Élvezték és kétpofára habzsolták az egész sorozatot. És a végén se volt olyan nagy balhé amikor kiderült hogy egy fos az egész.
S: Hm, nem láttam a Lost-ot, de most így ahogy mondod, meg kell néznem... Sokat kell még tanulnom tõled azt hiszem.
L: Igen! És eljött az idõ, hogy az ilyesmit a mozifilmekbe is bevezessük. Hidd el, a nép élvezni fogja. Senki se fog problémázni ilyen alapvetõ bakikon, néhány idõsebb hülyén kívül, akik annyira hülyék, hogy egy film szereplõibe nem önmagukat, hanem az oda illõ szereplõt képzelik bele.
S: Hm. Hát én elég öreg vagyok, és sok film van a hátam mögött... hogy nem jöttem én erre rá? Zseni vagy!!!
L: Tudom. :) Lost. Lost. Gollam. Gollam. Lost.
:)
#89: IGEN:-XD
Én sokkal inkább alapvetõ változást találtam a 3. rész DVD spec kiadása között és a mozis vágás között. Talán ezzel sokkal közelebb is került Fincher eredeti változatához. Sajna, mivel kicsit felszívta az arcát, ahogy akkor bántak vele, ezért valójában nem vett részt ennek a változatnak az újravágásában.
A dög már nem a kutyusból, hanem egy bivalyból jön elõ. Az emberek között is van egy áruló, aki kiengedi, miután sikeresen elkapják, ez az egész vonal tökre hiányzott a filmben, és csak a rohangálás maradt. Ripley ráadásul egy rabbal együtt zárja be a dögöt a nukleáris tárolóba, nagyjából rezzenéstelen arccal.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez az ó szanszkrít patagóniai nyelvjárásában hangzott el és kb ez volt:
"Na te fehérbõrû húsvéti malac, töröld ki a csipát a szemedbõl, mert lebuktatok ám, hogy mit kavartok itt a faxba ezzel a déenes alapú biofegyverrel! Én és ha haverjaim rájöttünk az egészre, és most visítani fogsz mert anyád hátán foglak megb@xni én és a haverjaim, meg a többi buzipajtásodat is, mert a filmben nem láttunk csajokat, csak az ilyen fehérseggû árja szemeteket, mint amilyen te is vagy kisg@ci!"
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Emlékezzetek vissza a Bolygó neve: Halál mozi verziójára.
Az több kérdést hagyott hátra mint választ adott volna, és tulképpen az egész egy összevissza valaminek tûnik. Még az sem derûl ki, hogy miért szakadt meg a kapcsolat Hadley reménységével. Nem derûl ki, hogy Ripley lánya 66 éves korában halt meg, nem derûl ki, hogy milyen ítélet születik a Ripley-Nostromo ügyben. Nem derûl ki, hogy miért fontos az LV426 (nem 223 mint a Prometheus-ban). Nem látjuk Hudson nagy pofáját miközben a leszálló egység kirázza a szart is belõlük, Nincs benne a Hudson vs hörcsögök a mozgásérzékelõn jelenet. Nincs benne a Newt és Ripley beszélgetése az idegen lény és a gyerek süzletése közti hasonlóságoról. Nincs benne az autómata fegyverek monitorjait bámuló beszart katonák, amikor látják, hogy már fogytán van a 3 fegyver. Nincs benne az a rész sem amikor Ripley megy Newt megmentésére és Hicktõl búcsúzva elárúlják egymásnak a keresztneveiket. + egy olyan jelenet sincs benne amit leforgattak de nem kerûlt bele még a rendezõibe sem: mikor Burke-t megtalálja Ripley és abból már gyün kifelé a dög. Ez a könyvben benne van viszont a filmbõl kihagyták az idõ problémák miatt, túl gyorsan kellne ki az elsõ részhez képet.
Szóval a fenti kis sorolásból is látszik, hogy jó pár fontos rész hiányzott a mozi verzióból. Ezek jó része nélkûl a második rész egy kagyi. Meg van mind a kettõ, csak a rendezõti nézem. A másik shit.
Könnyen lehet, hogy ez is ilyen lesz. Jönn a rendezõi, ami sokkal jobb meg szebb meg minden, viszont addígra lehetsokan nem lesznek már rá kíváncsiak...
Majd meglátjuk.
(vannak közöttük már olyanok, amiket mások is felvetettek)
1., Ha a nyitó jelenet a teremtésrõl, szól, akkor
1., A - ha csak egy DNS/RNS katalizátort akarok beoldani egy bolygón, akkor
ahoz miért kell kinyírni magamat (magyarul egy lombikbébi programhoz sem siucid hajlamú apukát anyukát keresnek)
1., B - attól hogy beleszórok egy óriási vízesésbe egy halom DNS/RNS katalizátort, attól nem lesz semmi, csak legfeljebb víz meg üledék, vagy ha valahogyan - esélye 10^-265 - elindul az egysejtû élet, akkor úgy jó 3.x milliárd év múlva lesz ember (ha lesz) - addig mit csinál a "Teremtõ"? várakozik türelmesen?.
2., Ha van nekem mindenféle lézerdetektoros szuperhightech felderítõ cuccom, meg eszméletlen intelligens humanoid robotom, akkor minek küldök be elsõre embereket egy teljesen vadidegen, veszélyeket is hordozó helyre? Miért nem robotokkal térképeztetek fel mindent, õk vesznek mintát, elemznek, kurva szigorú karantént tartok, stb?
3., Ha ott vagyok egy vadidegen helyen az univerzum túloldalán, tele olyan holografikus súgással, hogy ITT valami nagyon beszarató cucc van, és Én magam is beszartam már korábban és azt mondtam, hogy "na jó én húzok innen kifelé", akkor
utána nehogy már elkezdjem a nyilvánvalóan gyanús kígyó-polip-pénisz forma valaminek azt mondogatni, hogy "kutyuli mutyuli gyere ide megsimogatlak!"
4., semmit mondó, valódi szerep nélküli szereplõk: Wayland lánya - Charlize Therone - pl. azok kívül, hogy valamiért rohadtul gyûlüli az apját, meg nagyon szereti a csoki "banánt" - vagy minden "banánt", csak vastag legyen ? - nem tudtunk meg róla semmit
5., Ha egy levágott fejbe áramot vezetünk, attól
5., A - biztos nem fog beszélni, mert ahoz tüdõ is kellene meg a gégefõn szabályozottan átpréselt levegõ
5., B - miért robbanna fel?
6., Mit mondott a Robot a hibernált, majd feléledt "Teremtõ"-nek?
7., Miért akarnak kiírtani minket a "Teremtõ"-k?
8., Ha ki akarnak írtani, akkor
miért léptek velünk elõször kapcsolatba, amikor az egész földön szétszórva élt vagy néhány százezer/millió ember és miért nem irtottak ki akkor
9., Az már a korábbi Alien filmekben is furcsa volt, hogy hogy lesz néhány óra alatt egy 4-5 kilós Alien "baby"-bõl egy több száz kilós kifejlett Alien, itt most több tonnás óriás polip. Mit evett eddig - levegõt? és attól nõtt meg???
<#nemtudom>#nemtudom>
Úristen, hát nem az volt!?
<#hehe>#hehe>
Ez a film olyan, mintha az eddigi Alien filmek parodiaja lenne. Tele van viccesnek tartott visszautalgatasokkal, pl. mikor az oreg Weyland szovegel az eletrol es a halalrol, a kutyaja meg ott fetreng mellette. "...Mert minden magban benne van egy virag igerete. Mert minden halalban, barmily jelentektelen, benne van egy uj elet, egy uj kezdet remenysege."
<#nyes>#nyes>
pl az : említett vörös zombi csávó
tippem a filmbéli félutalásokból
SPOILER
1, meghalt a savtól, majd beleejtik a hulláját fekete trutyiba a nagy kapkodásban mikor hollowayt viszik vissza
2, visszatér, ergo "zombi" lett (1. HA) a fekete trutyitól és megtámadja a társait
3, utaltak rá a hologramok, hogy valamitõl menekültek és az utolsónak lecsapta egy ajtó a fejét ezt találják meg, lehet õ kergette a többieket? (2. HA) és elõtte zárták be direkt az ajtót? (3.HA)
4, mert õ érintkezett a trutyival ( 4.HA) és "zombi" lett belõle (5.HA), hisz 2 ezer év múlva teljesen rendben van a feje, nem rohadt el stb. és újra is tudták "éleszteni" pár amperral
5, a hullákkal csinálja csak ezt? miért csinálja? mi a trutyi, hogy ilyen hatása is van? hisz holloway még nem produkálta ezeket a tüneteket? (lehet produkálta volna)
Ezt az okfejtést alátámasztani, ha ezt akarták a készítõk ennyi lett volna filmben
Wickers: Mi történt vele?
Shaw: (Megvizsgálja a hullát) Hmmm. A fején hasonló nyomok vannak, mint az engieeren. A fekete organikus folyadék okozhatta. Amitõl féltek az a saját társuk volt.
Bla bla bla
Kb. lett volna + 10 s a filmben és minden TUTIRA tiszta
SPOILER OFF
jó ez a film hány ? és HA raktam, hogy mûködjön a film ezen jelenetei?!
Nem hibátlan film, de nekem tetszett. A hangulata és a látványvilága rendben volt, a sztori butaságait meg elnézem, ha az extra tartalommal kiadott DVD javít rajtuk valamit.
Gaming is believing.
aki ezt írta, ha a film maga lenne 10/10, akkor is azt mondanám, hogy egy kókler csávó
Meg ha nem is robot osztaggal de ne mind mar hogy nem viszel vagy 12 kazonat fullra felszerelve. az urhajomon legalabb 20 fajta fegyver lenn. meg ha nem is a tervezokre lovok de lehet loni aszteroidara vagy akarmilyen nagy testu azornyre. neem egyetlen egy fegyvert egy x milliard dollaros urhajon a kamikaze 8) stilus.