Dead Island: Riptide

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Mármint történetben folytatás... remélem azért érthetõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Mivel ez nem is folytatás. Ezt a fejlesztõk mondják. Ezután még lesz majd Dead Island 2.

azért azt ne felejtsük el, hogy egy olyan pre-alfa gameplayrõl beszélünk, amit fél éve mutogattak az újságíróknak. más kérdés, hogy nálam alapból nem szokott túl jó jel lenni, ha egy játékról 3 hónappal a megjelenés elõtt még nem lehet látni egy normális gameplay videót, fõleg abban a világban, ahol már az nagy csoda, ha nem mutatják meg az egész játékot.

wedge31
Pont erre gondoltam én is. Ez inkább kiegnek néz ki és nem folytatásnak de azért mivel az elsõ rész is nagyon bejött ezt is várom.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Ez ugyanúgy néz ki.
Maradtak a teljesen ellenszeves karakterek.
Utálom, amikor egy helyet kell védeni.
---------------------
Én biztos nem fogom megvenni.

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Dead Island Riptide Zombie Bait Edition

azért ezután a us meg uk only kiadás után kíváncsi leszek, hogy egyáltalán lesz-e olyan gyûjtõi, ami netán ide is elérhet.

tutituti
ha igazi bõrönd és nem valami papír bénaság akkor én is megfontolom!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
80 dolcsit pletykálnak rá! Ha jönne pc-re is ilyen még el is gondolkoznék a vételén!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Dead Island Riptide Rigor Mortis Edition.

Ha a sima ment szerintem a Riptide is menni fog ugyanúgy mindenkinél
Hol láttál te videót, ami alapján lejött neked, hogy nem fogja vinni a géped? Én csak trailert láttam.

Hát gyerekek, ha tényleg áprilisban fog megjelenni, akkor örülni fogok neki. Bár a videókat elnézvén nem igen fogja vinni a gépem. Azért reménykedek 😉
grebber
tutituti
gondolom az autózást váltja fel vagy ezt is azt is lehet majd használni.nekem tetszik az ötlet

Nem tudom de nem nagyon gyõzött meg eddig, remélem nem fogjuk a fél játékot csónakban evezve tölteni mert az úgy elég tré lesz. Meg remélem nem lesz ugyanúgy lekorlátozva a mozgástér mint a Ryder White DLC-ben.
grebber
tutituti

grebber
grebber
Azt hittem még idén kijön 😞 Na mindegy, remélem addig még lesz mivel játszani
grebber
grebber
MerlinW
10.000 Ft-ot😊

[merlinw.org]

grebber
Fpocok

Nem tudom mit takar ez a mindenhol víz lesz de remélem nem úszkálásból fog állni a játék :\
wedge31
" rejtélyes képességekkel megáldott szereplõ " - akkor valszeg lesz varázsló kaszt is.

Én nem a karakterek, vagy a sztori miatt szerettem az elsõ részt sem, hanem a zombis co-op móka miatt.
Fpocok
Én nevembe nebeszélj... ezek a béna karakterek számomra deal-breakerek.

grebber
Várjuk szeretettel!

"A négy túlélõ egy hajón hagyta el Banoi elátkozott szigetét..."
Helikopteren. <#buck>
Fpocok
"Azt hitték az elsõ rész hõsei, hogy megmenekültek. Nem is tévedhettek nagyobbat.

Tartotta magát az ígéretéhez a Deep Silver mögött álló Koch Media, és a mai nap folyamán szépen lerántotta a leplet a Sacred 3-ról, majd a Dead Island: Riptide-ról is, ami a kiadó szerint nem folytatás - annak ellenére sem, hogy kronológiailag 2011 meglepetéssikere után játszódik -, hanem önálló játék.

A négy túlélõ egy hajón hagyta el Banoi elátkozott szigetét, ám ahelyett, hogy az áhított biztonságba vezetett volna útjuk, egyenesen a monszunt kísérõ viharok közepébe tartottak. A lélekvesztõ hamar odavész, így egy közeli szigeten maradnak, ahol egészen véletlenül szintén zombik garázdálkodnak.

Nem éppen díjnyertes történet, de a Dead Islandet nem is ezért szerettük. A kvázi-folytatásban a szûnni nem akaró esõzéseknek és viharoknak hála hatalmas területeket önt el a víz, ezért helyenként más lesz a környezet, mint azt megszoktuk. Amellett, hogy az elõzõ részbõl áthozhatjuk (Ki õrizte meg a mentéseit?) karaktereink statisztikáit, akikhez egy új, rejtélyes képességekkel megáldott szereplõ is csatlakozik.
Újdonságnak számítanak majd az ún. védekezõ missziók, amelyek arról szólnak, hogy az élõhalott hordától kell megvédenünk aktuális menedékünket.
Megjelenés 2013-ban PC-re, PS3-ra és X360-ra."

gameszar

EZ ÍGY EGY HATALMAS NEM! Elsõ rész leggyengébb pontja pont a béna karakterek voltak... és most maradnak megint? Fasz.

Remélem nem csak trailer lesz 😊
grebber
"A jövõ héten kezdõdik a PAX Prime nevet kapott
fesztivál, melyen általában elég sok új címet
mutatnak be a kiadók. Ezúttal kettõ ilyenrõl
derült ki, hogy itt debütálnak. A Dead Island
második része, mely a Riptide alcímet kapta itt
mutatkozik be elõször a közönség elõtt. Azt még
nem tudni, hogy csak egy trailer formájában
vagy magából a programból is látunk majd
valamit."

Jó lenne már ha valami infót löknének róla 😊 Amúgy is nyárra ígérték, tudom még nincs vége de ne az utolsó pillanatra halogassák már 😄
Ezen én is mosolyogtam 😊
Muttley
"egyébként pedig szerintük a mostani konzoloknak hamarosan vége"
ez mekkkkora felfedezés... <#nevetes1>
kb olyan, minthogy "addig ma fennmaradok, amíg el nem alszok"

Just do it :)

Ez a gyors szintlépéseknek köszönhetõ, volt olyan nem egyszer hogy mivel már a 3. karakteremet játszom, voltak olyan achievementek amiket még nem csináltam meg, az új karakterrel meg level 4-en kaptam egyet valamiért és léptem 5 szintet kapásból... Még csak Act II-ben járok, csináltam pár küldit a városban és level 36 vagyok már most, az elsõ végigjátszásom során Act III vége felé voltam ekkora szintû...
ffxi
Nekem is a balance-val van bajom. Sûrûn kell fegyót cserélni. Épphogy csak felfejlesztettem max-ra és már dobhatom is el, mert "elavult" 😞 Több fast travelpont is lehetne ekkora térképeknél. Amúgy jó játék.

Fákjúal!

Az elsõ rész az egyik legjobb co-op játékom volt. Szeretettel várom ezt is.
Respawn hatósugara néha elég vicces, kipucolok egy területet, arréb megyek 20 métert valamiért, visszafelé meg megint ott állnak a zombárok... Elég illúzióromboló 😊 Nagyon nagy játékot lehetne ebbõl faragni, így is jó de még ennél is jobbá lehetne tenni. Csak picit jobb balansz kéne, meg több, ötletesebb küldik 😊
Az erõsséggel szerintem nem volt gond 😊 Mármint ha lõfegyverekre gondolsz akkor talán a zombikra lehetne kicsit többet sebezni, a fosztogatók kifekszenek a fejlövéstõl ahogy kell, viszont a zombikba kell 5 fejlövés legalább (a kicsikbe is), nem lehet ellõni a végtagokat azt hiányolom. Ha jobban a fegyverekre terelõdne a hangsúly akkor már nagyobb tömeg kellene, úgy meg szerintem el lehetetlenedik a játék a szerszámokkal gyakóknak 😊 Jó lenne ha picit több lõszert lehetne cipelni (Pisztolyokhoz még oké a 3-4 tárnyi, a sörét kevés, meg a gépkarabélyokhoz a 2 tárnyi skuló...)

Plusz szerintem jó lenne ha a nagy zomnikat is le lehetne teríteni pl. ha odavágok kettõt hármat a térdkalácsára. Lábat nem is lehet törni max levágni de akkor már meg is deglik...

Pici balansz azért nem ártana na 😊
Fpocok
Ha ez is olyan jó lesz, mint az elsõ, akkor tuti veszem. De remélem sokat javítanak rajta... pl a fegyvereken. Legyenek fontosabbak: Legyenek erõsek.

A játékot ismét a Techland fejleszti, akik az elsõ részt is készítették, a program pedig PC-re és konzolokra egyaránt napvilágot lát majd megjelenésekor. Egyelõre ennél több információt nem közöltek a Dead Island: Riptide címû játékkal kapcsolatban, a Deep Silver annyit ígért, hogy a nyár folyamán bõvebb értesüléseket is kapunk majd a készülõ játékról.