301
-
#101 KEZDŐŐŐDIK! -
sata75 #100 elég a 4 kóla is, az mégiscsak egészségesebb:) -
#99 Ez is olyan mint az előd, hogy inkább a közelharci fegyverekre hajaz?
Mert nekem már ez az első részben sem tetszett. Na meg a másik, ha lemegy az életed, itt is meg kell enni 50 almát hogy vissza menjen? -
Ironman2 #98 Igy van! -
#97 Haver leejtette a vinyóját és csak jövőhetén kapja az újat addig nem kezdjük el ketten a nélküle.
Az elsőt is 3-an toltuk végig most sem lesz másképpen addig bele se nézünk!
Coopban az igazi egyedül valóban unalmas ahogy a tesztekben is írják.A haverokkal ökörködve meg nagyon jó! -
#96 Grebber se a régi már... -
#95 Számitottam rád, hogy te is kiprobálod már egy hete "kint" van a játék. -
haxoror #94 hiszti
Visszatérő problémájuk hogy túlságosan hajaz az eredetire, arra viszont jó pontozást adtak, akkor most mi van? Ez mitől is szarabb?
Olyan fasz kifogásokkal jönnek néha hogy beszarás pl THB:
"Miért engem kér meg mindenki? Nekik is van fegyverük, meg tudnák ők is csinálni"
Ja bazdmeg csak ők nem immunisak mint te! -
#93 Eléggé lehúzzák:
Eurogamer – 6
IGN – 7.2
GameSpot – 4
MKGaming – 3/5
Destructoid – 5
Kotaku – No score; “It’s too broken to be worth your time.”
VentureBeat – 65/100
GodisaGeek – 7
GamingBolt – 7
ShopTo – No score; “a cheesy zombie bash em’ up”
VGU – 60/100
SavingContent – 3/5
PSU – 7.5
BagoGames – 4/5
OPM UK – 5
CVG – 5.9
GameInformer – 8
VideoGamer – 5
Polygon – 5.5
GamesVillage – 7
OXM US – 7.5
EGM – 6
OXM UK – 4
Machinima – 5.5 -
#92 Nem véletlenül ilyen olcsó mert ez csak egy kieg. Ha ugyanazt a szintet hozza mint az alap játék már megéri nekem. -
#91 Nem hiszem. A rajongásról nem tudok, de a videóban nem is húzta le. Elmondta, milyen hibái vannak, aztán mondta, hogy nagyon szórakoztató és ő is játszik majd még vele. -
#90 THB nem WD raijongó hanem nagyon elfogult.A kritikái sokszor csak negatívak és pozitívum alig van benne.Viszont ami negatív annak a nagy része igaz is.
Nem kell véresen komolyan venni amit mond. -
haxoror #89 NAGYON érződik rajta hogy a srác Walking Dead rajongó és kb egy olyan játékot szeretne... -
sata75 #88 Nos, én pont telbe sz..rom, hogy mit írnak a kritikusok. Akkor is megveszem. Az első rész olyan élményt nyújtott ami miatt megérdemli az esélyt a második rész is.
Olyan brutális bugok meg szerintem csak az elején voltak, utána simán játszható és főleg élvezhető lett a game. -
#87 Nem csiszoltak rajta. Ugyanazok a gondok vannak... vicc. -
mester1987 #86 Jaja egy különálló Expansion azt annyi. -
#85 Ez egy különálló dlc.Ha az előző rész szintjét hozza + csiszoltak rajta akkor nekem megfelel.Majd steam leértékelésen megveszem 50% körül. -
Ironman2 #84 Jönnek az első értékelések!
Jól lehúzták! -
#83 Ugyanazok a hibák vannak benne, amik az első részben voltak. Elfogadhatatlan. -
mester1987 #82 Ez az ökölharc ötletes, főleg ha kiegyensúlyozott lenne. Mondjuk lenne egy kicsi súlya is hogy verekszel vagy valami... -
#81 -
mester1987 #80 Hát ez tényleg ugyanaz, mint az előző. -
#79 Mivel ez csak egy kieg :D Dead Island 2 majd később jön. -
sata75 #78 lol, még nálam is bénábban játszik... -
#77 Nem is igértek mást. -
#76 Teljesen olyan mint egy kieg semmi változás az alapjátékhoz képest. -
#75 Az első óra alapján nem tűnik rossznak, bár sok újdonságra nem kell számítani... :)
-
#74 Na, ez kivételesen tényleg elég jól néz ki. Eddig nálam a Witcher polók viszik a pálmát. -
#73 A warezhoz nem jár ilyen...
-
#72 sakk és matt!
Kíváncsi vagyok most hol van a sok mellkasveregető pc buzizó.
-
#71 Várom grebber értékelését... -
#70 Egy párhuzamos univerzumban, ahol van konzolon warez, ott már kint van a játék. Nálunk persze nem, mert nálunk nincs warez konzolon. Kizárt. Pláne nem egy héttel korábban. -
#69 Az üvegbúrás kép nagyon tetszik!
Remélem itt is lesz sok humoros easter egg -
#68 Pár új kép -
#67 Bárhol veszi az ember... steames a játék. -
#66 Akit érdekel van 2 pre-order Dead Iasland : Riptide eladó!
Steam-en
Akit érdekel privátban válaszolok
Jelenlegi bolti ára kb. 12.000 Ft (40 euro ) én jóval olcsóbban adom -
#65 Elkészült a játék és megkezdődött a tömeggyártás bármikor kilophatják xboxra!Ezek szerintem nem nulla információk! -
mester1987 #64 Ez az aranylemez rizsa kb. egyenlő a nullával. Semmilyen következtetést nem lehet róla levonni, max annyit, hogy erőltetik, hogy vigyed már. -
#63 Sose jön már ki úgy érzem :)
Pedig nagyon közel van a megjelenés -
#62 Aranylemezen!