301
-
#141 Semmit az ég világon! -
sata75 #140 de a kék jelölőt ki lehet rakni nem? vagy az sem pöttyözi be az útvonalat a kis térképen? -
#139 Én sosem mondtam semmire hogy csőjáték! Nekem tökmindegy hol megyek csak haverokkal coopba cseszi a csőrünket amikor megyünk küldikre vagyis mennénk mert nem tudjuk hogy hova is kell menni!
Most úgy toljuk hogy kocsiba be mind a 3-an egy vezet egy ül szerényen 1 meg előhozza a térképet és navigál most merre menjen.
Ez a csónakba volt elég vicces mert navigálok nagyba azt a zombik kiszedtek a csónakból és megöltek
Nagyon nagy game ,hatalmasakat lehet ökörködni!
-
#138 Szerintem ez az egyik legjobb változtatás. Használd a tájékozóképességed, fedezz fel. Cseppet több élményt nyújt a dolog, mint végigmenni a pöttyös vonalon.
Ha valami csőjáték, mindenki fel van háborodva, ugyanakkor a sandbox játékokban a térképen jelzett útvonalon halad mindenhova, ergo saját maguk csinálnak belőlük csőjátékot. Érdekes nem?:) -
#137 Meg is van a leges legnagyobb hiba. Nem mutatja az első részben megszokott módon fehér pöttyös vonallal merre kell menni! De csutkára nem szinte semmit és így mindig a térképet nézegetni elég tré! -
#136 A játék hangerejét ne tekerd le teljesen, ront az összhatáson. Egyébként sem ártana hallani is a játékot, főleg azoknak akik nem játszottak vele:) -
Nika12 #135 A videóimmal azt szeretném megmutatni hogy valójában mit gondol róla egy átlag ember ha bekapcsolja és elkezd játszani. Nem feltétlenül az előre lekoreografált gameplay a tervem, hanem hogy tényleg mit gondolok róla. amolyan first look videónak mondanám :) -
#134 Az első 4-5 perc még elég jó volt.háttérsztori,saját vélemény.Aztán maradt a töltelék,a káromkodás és az idegesítő szitkok.
Érdekes lányt hallani Gameplay videó alatt de nekem ez kicsit kevéske.
Inkább legyen rövidebb és érdemes úgy tenni ahogy a nagyok.Előtte megírni a szöveget amit begyakorolsz,itt nem arra gondolok hogy végigviszed és fejből tudod a dolgokat (a la Pewdiepie) de az üresjáratok miatt sajnos gyorsan unalomba fullad. -
Nika12 #133 Sziasztok! :)
A legújabb videóm a Dead Island Riptide, nem lett túl hosszú sajnálom és köszönöm a megtekintéseket! Ha tetszettek a videóim iratkozattok fel! :)
Puszi, Nika.
Oldalam: http://nikavideos.blogspot.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Nika_W/...
Twitter: https://twitter.com/Nika_Videos
-
#132 A Boomer szerű akármi elég mókás főleg ha nem látom és éppen ölök pár zombit ő meg lazán leköpköd és már fekszek is.
Viszont a Butcher mit csinál? mert csak egyszer futottam össze vele és elégett a molotov áradattól.
csak annyit láttam hogy utolsó támadásával sebezte az előtte álló zombit. -
#131 Ja, Lvl 5-ig kb. -
#130 Konzolon eddig 1 hibát találtam!
A vízben harcoknál nagyon akad! Az érdekessége,hogy az első részben semmi ilyen nem volt vízi harcoknál. -
#129 Találkoztunk benne Thug "harcművésszel" de sokkal gyengébb mint a sima Thugok mert egy molotovtól megmurdelt! -
#128 sracok valami otlet hogy miert nem ment a gamma? -
#127 Nyereményjáték -
#126 Leírtam, olvass! -
Since #125 Hogyhogy még nem vitted végig? :) -
Ironman2 #124 vsync kikapcsolása nagyot dob az fps-en amúgy! fránya vsync! enélkül meg idegesít nagyon hogy nem folytonos a kép -
Ironman2 #123 ja:
http://www.ofzenandcomputing.com/zanswers/463/ -
Hunor1 #122 csak belső nézet van? nem találok kamera nézet váltást. -
TóthG77 #121 Szasztok, van már valami megoldás microstuttering ellen? Az első dead island-nél nem emlékszem, hogy akadt volna! -
#120 Az előbb rossz helyre ment :(
Elkezdtük haverokkal coopba! Jók a helyszínek minden más ugyanaz mint az 1-be tehát nagy királyság! -
#119 Hát mivel full ugyanaz mint az első rész tekintsd ugy mint egy BIG Expansion DLC-t ! -
#118 jó megoldottam ,hát eddig nem vagyok elájulva eddig többet vártam volna... -
#117 Ment Pü! -
#116 Jaaaa...
-
#115 hogy ha el se jutsz a menüig? -
#114 Állítsd át a game-ben singleplayer-re,mert alapból coop-on van....és menni fog!
-
#113 Még van egy eladó Riptide-om (steam-gift), ha valakit érdekel privátban! -
Hunor1 #112 ja nekem is ez van.....lehet hogy amiatt mert hivatalosan még nem jelent meg? -
#111 Hát ki akartam probálni de állandóan kidob az asztalra mint macskát szarni... -
Rodman6 #110 ELfutna ezen a gépen?
Intel Celeron 566MHz
32MB SDRAM
S3 SAVAGE 4 32MB videokártya
Windows 98, de rakok fel XP-t ha kell, csak mindig megáll telepítésnél. Egyszer felment, de összehúzva jeleníti meg a képet, a nyíl nem középen van. -
Ironman2 #109 te is? szar ügy! -
kirpill75 #108 -
#107 de jó hogy holnap délutános vagyok :D -
Ironman2 #106 Nem is kellett volna neki külön topik szerintem.DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
amúgy kurva jó lett a prolog,paráztam tőle rendesen.az viszont értelmetlen számomra hogy miért a 15-ös szinttől kezdünk rögtön az elejeén.lehet választani hogy a gép ossza el a pontokat háromféleképpen,vagy mi osszuk el,és lehet importálni karaktert is az előző részből
-
#105 Főleg ha cukormentes . -
mester1987 #104 Jól teszitek! -
ntex #103 Hát ez is olyan hogy kinek mi jön be, én pl. egyedül vittem végig Dead Islandet és tetszett így is -
pcgammer #102 PC gameplay