301
-
#61 -
#60 Gameplay -
#59 Új képek! -
sata75 #58 jó lesz ez, bár nekem meg éppen a város meg a tengerparti Act jött be igazán:) -
#57 nekem ez tetszik.Lehet hogy nem új motor(ami azért baj) de nálam is bejön a dzsungeles mocsaras dolog -
Ironman2 #56 Nembaj,a dzsungel miatt már megérte.Amúgy csak ez az egy pálya lesz benne,akkor elmehetett volna simán kiegnek is? -
#55 A hangok, zenék, hud, fegyverek mind ugyanaz mind az elöző részben itt már valszeg csak finomhangolás lesz de az összkép az marad ilyen. -
Ironman2 #54 Pre-alfa video,nem igy fog kinézni a teljes játék! -
#53 OK, vágom. -
#52 "“Dead Island: Riptide is the next instalment in the Dead Island franchise but it is not the sequel to Dead Island.” States Anthony Cardahi, Creative Producer at Deep Silver, when discussing the advances being made with the upcoming second Dead Island title.
“We wanted to provide more ‘Dead Island’ to players relatively fast and also to continue the story where we had left off, so it made sense to use the same – but improved – engine as Dead Island. The core mechanics are the same and a lot of things are familiar.”" -
#51 Mármint történetben folytatás... remélem azért érthető. -
#50 Mivel ez nem is folytatás. Ezt a fejlesztők mondják. Ezután még lesz majd Dead Island 2. -
preziosi #49 azért azt ne felejtsük el, hogy egy olyan pre-alfa gameplayről beszélünk, amit fél éve mutogattak az újságíróknak. más kérdés, hogy nálam alapból nem szokott túl jó jel lenni, ha egy játékról 3 hónappal a megjelenés előtt még nem lehet látni egy normális gameplay videót, főleg abban a világban, ahol már az nagy csoda, ha nem mutatják meg az egész játékot. -
#48 Pont erre gondoltam én is. Ez inkább kiegnek néz ki és nem folytatásnak de azért mivel az első rész is nagyon bejött ezt is várom. -
#47 Ez ugyanúgy néz ki.
Maradtak a teljesen ellenszeves karakterek.
Utálom, amikor egy helyet kell védeni.
---------------------
Én biztos nem fogom megvenni. -
#46 -
preziosi #45 Deep Silver Apologizes For Its Ridiculous Dead Island Riptide Collector's Edition -
preziosi #44 Dead Island Riptide Zombie Bait Edition
azért ezután a us meg uk only kiadás után kíváncsi leszek, hogy egyáltalán lesz-e olyan gyűjtői, ami netán ide is elérhet. -
#43 ha igazi bőrönd és nem valami papír bénaság akkor én is megfontolom! -
#42 80 dolcsit pletykálnak rá! Ha jönne pc-re is ilyen még el is gondolkoznék a vételén!
-
#41 Dead Island Riptide Rigor Mortis Edition.
-
ntex #40 Ha a sima ment szerintem a Riptide is menni fog ugyanúgy mindenkinél -
Noodlee #39 Hol láttál te videót, ami alapján lejött neked, hogy nem fogja vinni a géped? Én csak trailert láttam. -
Haulin #38 Hát gyerekek, ha tényleg áprilisban fog megjelenni, akkor örülni fogok neki. Bár a videókat elnézvén nem igen fogja vinni a gépem. Azért reménykedek ;) -
#37 Dead Island: Riptide – the importance of 4-play -
#36 gondolom az autózást váltja fel vagy ezt is azt is lehet majd használni.nekem tetszik az ötlet -
ntex #35 Nem tudom de nem nagyon győzött meg eddig, remélem nem fogjuk a fél játékot csónakban evezve tölteni mert az úgy elég tré lesz. Meg remélem nem lesz ugyanúgy lekorlátozva a mozgástér mint a Ryder White DLC-ben. -
#34 Dead Island: Riptide - még több infómorzsa -
#33 Előrendelhető -
preziosi #32 Dead Island Riptide new music video with Sam B featuring Chamillionaire
nem rossz reklám a játéknak. -
#31 Dead Island Riptide: there’s a storm coming -
#30 Lelepleződött az ötödik karakter -
ntex #29 Azt hittem még idén kijön :( Na mindegy, remélem addig még lesz mivel játszani -
#28 Dead Island: Riptide - Áprilisban becsoszognak a zombik -
#27 Sötétebb lesz a Dead Island: Riptide -
#26 Dead Island: Riptide dev talks ‘darker’ plot, 5th character & new setting -
#25 10.000 Ft-ot:) -
Te mit szeretnél látni a Dead Island: Riptide gyűjtői kiadásában? -
#23 Jönnek a Dead Island: Riptide infók -