301
-
#221 Mivel a Dead Island soha nem a lőfegyverekről szólt is ne is csodálkozz! -
Guido992 #220 jó fegyverek vannak de municiot se venne sem pedig találni nem lehet... kifogy a löszer aztán max bozotvágo lehet.. -
IXEMGabeo #219 így van rögtön az elején hozzá juthatunk egy pisztolyhoz...és lőszerek is bőven vannak. -
#218 Én az első részből importált 43-as Purna karakteremmel kezdtem a játékot, az elején lőfegyverek nélkül újra következett az elődben megszokott cumi, de szerencsére már az első pár órás kötetlen mászkálás során sikerült egy pisztolyt szereznem, kereskedőt is találtam ahol töltényt tudtam venni hozzá ha szükségem volt utánpótlásra, szóval dícséretesen megoldották a Riptide-ban az első rész nagy problémáját, hogy rettentő sok idő elmúlik mire lőfegyverhez juthatunk. Persze a pisztoly előtt ott volt a szögbelövő is, de ahhoz jóval limitáltabb a lőszer, így nem az igazi. A pisztoly után a shotira és a gépfegyverre sem kellett sokat várni, a fogyó töltények sem jelentenek immár akkora problémát mint az első részben, sőt a városban mászkálva rifle ammo blueprint birtokában a szinte méterenként elszórt barkácsasztalokkal már-már nevetségesen könnyű a játék. Hendersonban mindenki erkélyeken barkácsoló ezermester lehetett a vírus előtt... -
IXEMGabeo #217 Metallica az elején -
IXEMGabeo #216 bazmeg:DDDDDDD -
Ironman2 #215 DDDDDD -
Guido992 #214 Valaki nem tud csalást?-traniert? sehol nem találok a neten, ami van az meg virusos, vagy kilép a játék hogy baszná meg.. tudtok segiteni? -
mester1987 #213
helyett The Otherworld videoteszt:
-
IXEMGabeo #212 pedig Loganre rágyúrod a Furyt és persze az elején a sprintet utána már akármikor rádobsz egy fegyvert a zombira rögtön kidől...volt, hogy már Thugokat dobtam le egycsapásra...
Logan jó, csak tudni kell fejleszteni.
Legszarabb sztem Purna karaktere. Legalább is amig nem kapott fegyvert a kezébe. Nekem speciel Sam B sem tetszett... -
IXEMGabeo #211 már 65 ezret összegyűjtöttem vele, mert nem kell a fegyvereim megjavítani mivel a szuper elektromos rúgás be van fejlesztve rá:D Plusz a bika szintű felökleléseket is befejlesztettem ezenkívül pedig a balos felütést is:D a boxer illetve a Freddy karmok, amik a kezemen vannak azonkívül, hogy fullosok együtéssel végzek kb minden zombival:D Egyedül a Floaterrel szenvedek, de, ha mögé kerülök az is jó úgy.
Most azt tervezem, hogy a lőfegyveres képességét fejlesztem.
Amúgy irreális, hogy egy konzerv kajáért 940 $-t kapok és valami 12 ezer pontot:D:D:D Így van ez a fájdalomcsillapítóért, amit felveszek 2 perc múlva visszatérek ugyanoda és megint ott van a csillapító vagy a konzerv kaja:D Így aztán könnyű pénzt és TP-t gyűjteni -
#210 Hát nem gyenge az biztos. Én a legtöbbet a dobálós karival szenvedtem még az alap játékban. -
#209 Kicsit túl erős lett az új karakter...
A felütése, a nekifutós rúgása + lerohanás maxon, plusz critikus találtanál gyógyulás, gyak. nincs szükség gyógyszerre :D -
#208 15-ös szintről indult. Nem tudom mi a max de a thugok már a végén lv60-on voltak. -
#207 Karaktert az egyből áthozva úgy lett 58-as?
Mert ha nem, akkor nem kissé max közeli állapotra csinálhattad! -
#206 Szerintem az első rész mérföldekkel jobb, de ez csak az én véleményem :) -
#205 Lv58 és vége. Volt egy-két szívatós monszta de összeségében ugyan olyan jól szórakoztam mint az alap játékkal. -
IXEMGabeo #204 ebben már 5 főhős van és 3x írta csak le, hogy 4 van:D -
#203 82% -
#202 Lehet szidni ezt a motort, de tudnek par AAA kategorias cimet mondani, ami a kozelebe sem er ennek kinezetre, osszkepre. max ezer eve takoljak, fejlesztik, max a kovetkezo verziot fogjak hasznalni a kovetkezo jatekukban gondolom. -
Ironman2 #201 Na az király! -
#200 A Techland nagyon rákapott erre a zombis témára idén jöna még egy zombis game tőlük->Hellride -
zsombor94 #199 Köszönöm szépen! Szinte minden héten próbálok valamit összehozni, illetve szó lesz talán filmekről, könyvekről is. A következő valószínűleg a Tomb Raider lesz, az már megvan egy ideje, de valahogy kimaradt eddig. Iratkozzon fel nyugodtan akinek tetszik, meg kíváncsi a többire. Köszönöm előre is. :) Szép estét! -
ratgab #198 Nagyfokú felkészültség, élvezetes előadásmód (kellemes hangszín hozzátartozik), átgondolt és jól felépített mondanivaló, több irányból megvizsgált játékmenet és végül a következtetések levonása. Én azt mondom kedves felelő ez egy 5-ös!
Kérjük a következő tesztet! -
zsombor94 #197 Készítettem tegnap egy videotesztet a játékból, hogyha kíváncsiak vagytok rá, kérlek nézzetek bele, sokat jelentene a véleményetek, mind a játék, mind pedig a videó iránt. Szeretnék benne fejlődni, és szívesen is csinálom, de visszajelzés nélkül nehéz. Az sem baj ha nem tetszik, csak kérlek indokoljátok meg. Köszönöm előre is. videoteszt -
#196 mikrofon,rádió az asztalon,golfütő mellette és néger :D
Én is ott láttam még csak. -
#195 Eddig nem tudtam mi ez így megnéztem youtubeon.És így már tudom hogy ezt megtaláltuk! Ez mitől I am legend azóta se tudom! -
#194 Na valaki megtalálta Will Smith-t a "Legenda vagyok"-ból? -
#193 A hátulról üsd pár felütés és fekszik. -
IXEMGabeo #192 megvan Johnny gyengepontja:)
A Floaterrel valamiért nem bírok akárhogy ütöm vele a karmokkal meg bármivel kevésbé hat rá. Telibe köp és máris meghalok. Ez volt az 2. ilyen halálom azonkívül, hogy a hajóból való kiszállás után jöttek a fertőzöttek -
Ironman2 #191 Minek kellenek amúgy a pontok? Ott a piros zászló a radaron,azt kell követni -
#190 Pont ezt mondom hogy akkor sem írja ki!
De ezen már rég túlvagyunk beletörődtünk haverokkal gps-ként irányítjuk aki vezet :D -
Ironman2 #189 nem mindig jeleniti meg,de ha pl csinálsz egy waypointot a feladathoz,akkor kirajzolja a pöttyöket -
Micsu #188 a képeken ott vannak a fehér pöttyök, vagy nem arra gondoltál? -
Ironman2 #187 erre nem tudok mit mondani,mert a wirágboltival toljuk sajnos,de majd ha meglesz az Original,akkor össze tudom hasonlítani -
Ironman2 #186 de jó képek! azért nálad is jól néz ki! annak örülök hogy a bloomot lejjebb vették az alaphoz képest,vagy nincs is,mert itt élesebb a kép is! -
IXEMGabeo #185
ezen szakadtam:D
csónakázás
ez pedig tegnapi kép a kezdetek címmel:) -
IXEMGabeo #184 baszki te vettél fel barátnak? Bocsi elutasítottam. Vegyél fel újra! -
IXEMGabeo #183 John kurva jó lett pláne, ha a combatot fejleszted rá csontig:)
Viszont vigyázni kell, mert hamar lemegy az életereje:) Ő tulajdonképpen Sam B 2 boxerrel és kezes harcban -
IXEMGabeo #182 nem minden esetben mutatja csak akkor, ha közelebb érsz a célhoz. Ez szerintem nem gáz nem akkora megterhelő nézegetni a térképet.
Sokkal nagyobb baj, hogy tele van idegesítő bugokkal