301
-
sata75 #261 ah értem:)
azt hittem a szivattyúzás előtt is van valahol valami rejtett fegyver:)
-
IXEMGabeo #260 spoilerezhetem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!főküldetés. Dr Kessler üvegházas küldije után ki kell szivattyúznunk a vízet a Santa Maria "erőd" alsó szintjéből és amikor ez megvan (meg kell védeni a bázist konkrétan) akkor lemehetünk az alagútakba. Sima Dead Islandben félelmetesebbek voltak a csatornák, de azért ez sem volt kutya. Szóval az alagút végefele lesznek fegyverek, töltények is bőven.
épp most szereztem egy snipert:D állati erős
-
sata75 #259 az hol van az a bizonyos sötét rész?:) -
IXEMGabeo #258 szerintem is elég volt a jelzőfegyver. Viszont már a prológusban is kaptunk fegyverarzenált az külön tetszett:)
Egyébként a jelzőfegyver egy idő után már használhatatlan értékét veszti az elején jó. Szögbelövő nem tetszik, és a harpoon (nyílpuskaféleség) sem. Bár annak annyi előnye van h a lőszert amit ellőttem újra fel tudom venni a földről avagy a zombiból.
Ami nagyon tetszik, hogy rengetegféle bomba van benne. Húsi bomba nagyon vicces nem tudom volt-e nálad olyan. A legbrutálisabb pedig a szónikus bomba, meg a különböző aknák. -
IXEMGabeo #257 Santa Maria küldetésnél azon a bázison van lőszer dögivel és nincs is messze Paradisetól. Sőt Haileben is lehet találni lőszert. Aztán idővel egy bizonyos sötét részen nemcsak lőszer, de tömérdek fegyver is a rendelkezésünkre fog állni. -
#256 Az elején nem pisztolyhoz jutunk hozzá, hanem jelzőfegyverhez. Muníciót meg venni lehet az adott kereskedőknél, nincs ám tele szórva a sandbox pálya velük.
Máskülönben a kéne még, hogy a Dead Island lőfegyverekre összpontosítson. ott halna meg a széria, ahogy van. Moddolni kell ezerrel a közelharcos fegyókat. A lőfegyveres részek meg pont jól vannak adagolva, nincsennek eltúlozva, úgy jó ahogy van.
Az elején meg eléggé csodálkoztam, hogy rögtön kapunk egy jelzőpisztolyt, nyilván a készítők a sok sírósok miatt tették bele az elejére. Elég lett volna a szögbelövő simán, kezdetnek. -
IXEMGabeo #255 ja be lehet én most ráérek aránylag...estefele majd -
sata75 #254 ej-ej:)) nem egy műszakban dolgozunk.:) -
IXEMGabeo #253 csinálnék videót is, csak az a gáz, hogy 4 GB maradt a gépemen úgy nehéz Frapsozni -
haxoror #252 compare = összehasonlít
combine = kombinál -
Ironman2 #251 Én csak éjjel leszek megint,mert melózok.Hajnal 1-től ráérek -
Ironman2 #250 Azért hogy nézegesd! Spoileres képet nem fogunk feltenni. -
sata75 #249 be lehet szállni hozzátok coop mókázni? -
#248 Minek ez a sok semmitmondó kép? -
IXEMGabeo #247 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon odabaszott ez a minden király meghal szöveg:D -
IXEMGabeo #246 igen, de kicsit rövidebb volt, mint a sima DI-ben. Nekem is vannak képeim:) -
Ironman2 #245 Kicsit beparáztunk.D
-
Ironman2 #244 Készítők tisztelegnek a Valve (steam) elött egy kis Half-Life pályarésszel:
-
Ironman2 #243 Ez a csatornás pálya odabasz rendesen!! -
IXEMGabeo #242 Így van, a zombik tudnak a vízben futni mi nem...
Hajóval az a probléma, hogy a fuldokló zombik egy szempillantás alatt felkelnek olyankor és elkezdenek futni és hirtelen bugszerű mozdulattal le tudnak rántani menet közben. Ez csak akkor van, ha a motorral nem zúzom szét őket és sajnos előfordult már párszor. Gyalog jobban megéri menni, mint hajóval hiába gyorsabb a csónak. -
Ironman2 #241 Amúgy a víz is akkora baromság benne,gyalog átszeljük mindig azt,gyorsabb mint a hajóval kinlódni.A rohanó zombi meg a vizben kész röhej,a fizikának is ellentmond.A Thugot meg kinlódás a vizben lenyomni bármivel.Jópárat odavágott,mert lehetetlen elugrani előle.Csak gránáttal,vagy bombával célszerü azt hatástalanítani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!AZ üvegház tök állat lett!! -
Ironman2 #240 Amúgy a compare mire jó? Nem is nagyon szoktuk használni,tegnap próbálgattam,de nem értem mit lehet vele összekombinálni. -
Ironman2 #239 Idáig ez senkit se zavart amúgy! -
Ironman2 #238 Nem mondod?? -
#237 Ugy érti hogy minden egyes hsz -ban külön kép van és nem egy hsz-ban van az összes kép ! -
Ironman2 #236 -
#235 Az miért jó hogy minden postba 1 képet teszel? -
Ironman2 #234 -
Ironman2 #233 -
Ironman2 #232 -
Ironman2 #231 -
IXEMGabeo #230 milyen para volt az üvegházas küldetés:D
Hogy felkentem a drótra az egyik mutáns vegyruhás gránátost:D szakadtam rajta mint egy disznó úgy nézett ki.
Jó küldetések voltak a legutoljáraSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vissza kellett vinnünk egy motort a Santa Maria bázisra -
Ironman2 #229 Amúgy tényleg jó modokat lehet találni,meg fegyvereket -
Ironman2 #228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
haxoror #227 khm...
első részben start után pár perccel 3 pisztolyt is lehet találni és a Hotel előtti járőrkocsiban végtelen lőszer spawnol -
Ironman2 #226 na erre még nem másztam fel.D:
-
Ironman2 #225 Piromániás:
-
#224 Ezt a kalapácskezű Wreslert aki kitalálta tuti be volt szívva...egyszer eléálltam hogy direkt rámverjen mert magától esélye sincs -
Ironman2 #223 de lehet venni -
IXEMGabeo #222 Pedig itt több ízben kapható lőszer, mint az 1. részben. Eleve az elején egy flaregunnal indulunk...