19
  • Vereshegyi
    #19
    A nevetséges jelmezekkel felesleges dobálózni. Ha jobban belegondolunk, a képregényekben Batmannek, Rozsomáknak vagy akárcsak Thornak is, eléggé nevetséges cucca volt. Ehhez képest mit csináltak mikor filmre vitték? Megváltoztatták.

    Speciel én sem örülnék a gumibugyis verziónak, de mondjuk a New 52-es ruhák kifejezetten vállalhatóak. Pláne Wonder Women, akit ilyen ruhában max. a hálószobában látnék szívesen.
  • BrockSamson
    #18
    Superman pedig nem sebezhetetlen, csak az eddigi filmek keszitoiben nem volt meg a batorsag es/vagy elhatarozas, hogy rendes ellenfeleket kapjanak elo.
    Mondjuk:
    Doomsday (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Death_of_Superman)
    Darkseid (http://en.wikipedia.org/wiki/Darkseid)

    (Kivetel nehany animacios alkotas, ott mar ok is szerepeltek.)
  • BrockSamson
    #17
    En ezzel reszben vitatkoznek.
    A Justice League nem tartozik a kedvenceim koze, raadasul itthon a karakterek fele nem ismerik az emberek.
    Ellenben a Superman&Batman kepregenyvonal egeszen szerintem egeszen erdekes. A ket karakter szelsosegesen eltero szemelyisege, vilaglatasa es mindkettojuk parhuzamos narracioja sokkal reszletesebben abrazolta a kapcsolatukat es a torteneteknek is tobb melyseget adott. Raadasul a kepregenyek Batmanje meg a Nolan-fele abrazolasnal is sotettebb es baljoslatubb karakter (es lenyegeben az egyetlen karakter a Justice League-ben, akinek esze is van nem csak szuperereje es gumibugyija).
    Szoval egy jol megirt S&B filmmel nem lenne bajom.
  • Merces
    #16
    mi bajod van a kivül hordott gatyával, én is mindig kivülre húzom........
  • kalapos01
    #15
    Hogy lenne már sebezhetetlen. Olvasod egyáltalán a képregényeket? Sebezhetetlennek tűnik?
  • nlght
    #14
    sztem a superman vonal eléggé rosszul tervezett, egyrészt a kívül hordott gatya vicces manapság, másrészt a nagyobbik baj h sebezhetetlen (szinte isten), kivéve ha kriptonittal dobálják meg, még leírni is vicces, felnőttként nem tudom szeretni a superman filmeket, se az újat, se a régieket, egyszerűen az alapkoncepcióval van baj... tudom h ez az egyik legrégebbi vonal, de attól még gagyi akármilyen forgatókönyvet is írnak hozzá

    egyetértek a pesszimistákkal: jobb ha hozzá se nyúlnak (de még bottal se közelítsék meg), persze ettől még megcsinálják a filmet, mert a warner stúdiófejeseknek dolláralakúvá vált a pupillája az avangers láttán
  • Vereshegyi
    #13
    Hát nem tudom Venom, én meg az önálló történeteikből hiányolom mindig a másikat. Batman és Superman számomra tökéletesen illenek egymás mellé. Még a Smallvile-be is szükséges volt egy Batman pótlékot berakni Zöld Íjász szerepében. Egymás ideológiai ellensúlyai.

    Én annak örülnék leginkább ha hagynák a megalakulás körüli vacakolást és egyből egy érett, vagy akár poszt-JLA történetet csinálnának. Szemezgethetnének mondjuk Superman fiából vagy a Kingdom Come-ból
    esetleg a Crisis on Two Earth történetből. A lényeg hogy ne a szokásos párás szemű idealista tacskókat, hanem a cinikus deres halántékú macsókat vegyék elő.
  • tomboy013
    #12
    Ha olyan szuperhősök lesznek benne akik eddig még nem voltak mozivásznon a kutyát se fogja érdekelni a film. Batman meg Superman 1 filmben? 1 olyan Batman karakter kéne ami totál elüt a Nolan féle Batman-től, ami szintén nem hinném hogy sok embert érdekelne.
  • Venom T
    #11
    Igazság szerint még a képregény világban is gyengének számított ez az összemosódás. Valahogy egyszerűen nem illik a két főhős egy világba. Pont. Ki az egyiket szereti ki a másikat, ki mindkettőt de nem egy univerzumban.

    Én már gyerekként is utáltam, ha egy történetben szerepeltek.

    Az, hogy a Fantasztikus négyes rendszeresen szerepelt a Pókember képregényekben, még oké is volt. Valahogy a Pókember világában nem volt olyan kirívó ez. Ott mindenki megfordult már. Na de a Batman univerzum oly' távolinak hat tőle. A Superman féle meg pláne.

    Amitől még kifordult a belem, az a Superman és Pókember féle történet volt.
    Gyermetegen hatott nagyon. Végig se pörgettem inkább.

    Remélem a filmes világ nem akar divatot teremteni az ilyen mixekből. Inkább gyúrjanak normális történeteket a hősök köré.

    A Vasember, A hihetetlen Hulk, A Bosszúállók, és a Nolan féle Batman-en kívül még eddig nem sikerült nekik. A Thor még elment. De a többi egy kalap sz*rt se ér úgy ahogy van...
  • zetortraktor
    #10
    Mozifilmben sem nagyon fog.
  • WoodrowWilson
    #9
    Felejtsétek már el Wellinget, sosem fog blockbusterben játszani.
  • Darth Sith
    #8
    Bale nyilatkozta, hogy nem fog JL-ben játszani, se batmanban robinnal párost és hasonlók. Ő ezt a stílusú, önálló batmant hajlandó játszani, semmilyen másfajtát. Ergo, ha forgatnak is JL filmet, valszeg tök új szereplőkkel fogják. Batman szerepére nem tudom kit találnak majd, superman szerepére tom welling elég jó lenne szerintem, ryan reynolds jól hozta a zöld lámpást, wonder woman és flash kérdéses még. kéne mindkettőjüknek egy felvezető film a JL előtt. egy darkside elleni hatalmas földi inváziós-apokalipszises filmet eltudnék képzelni, ütős lenne :)
  • Jawarider
    #7
    "Batman és Superman közös filme" NEEEEEEEEEEEEEE.
  • armageddon666
    #6
    Ha komolyan gondolják, akkor nem ártana ennek is valami felvezetőt csinálni.
  • Axlkenobi
    #5
    Érdeklődéssel várom.

    Nagyon bírnám, ha Christian Bale-t meg tudnák szerezni oda is Batman-nek, bár sok esély nincs rá.

    Superman-nek meg jöhet Brandon Routh vagy Henry Cavill is.

    Zöld Lámpás meg adott, Ryan Reynolds nagyon el lett találva.
  • Marinecorps
    #4
    A Nolan féle batman-t legjobb tudásom szerint nem is rakhatják bele. Van valami szerződés Nolan és a stúdió között hogy az ő általa megálmodott és kivitelezett batman-t más nem fűzheti tovább, egyáltalában nem nyúlhatnak hozzá. Batman és Superman karakterének nem hiszem hogy szüksége lenne előzményfilmre. Aki róluk nem tudja hogy kicsoda az valószínű egy barlangban élt az elmúlt jópár évtizedben. A többi karakternek persze kell a bemutatkozás. De megemlíteném hogy a marveles karaktertörténetek minimum erős közepesek voltak, a vasember meg egyenesen kitűnő, és ez csak növelte az Avangers iránt érdeklődők számát. És most a dc eddigi eredményei: jó hogy superman-ről tudják az emberek hogy kicsoda, de a többség röhejesnek tartja manapság a kívül hordott fecskegatyát(hátha Snyder összehoz valami komolyat). A Nolan féle Batman helyett kell egy másik, ami mindegy milyen jól sikerülne, Nolan filmjeinek az árnyékában túlnyomó részt negatív kritikákat fog kapni. A zöld lámpás filmet meg nehéz nézőcsalogatónak nevezni.
  • G22
    #3
    Csak ne Henry Cavill legyen a Superman, akkor nem nézem meg.
    Tom Wellingnek jobban örülnék és az ő sorozatában utalás is volt a JL-re.
  • dresden1
    #2
    Gondolom, nem a Nolan-félét fogják továbbvinni. Ha Bale vállalja is, akkor egy másik Bruce Wayne-t fogunk látni, amivel megágyazhatnak az új Batman-filmeknek.
  • Picizöldfül
    #1
    Képregény kultúra ide,képregény-történelem oda,a Nolan-féle Batman nem illik bele semmilyen szinten se a szuperhősködős,repülős,lézerszemes parádéba.Jobb,ha jegelik az egészet...ráadásul azért is,mert az Avengers megvolt szépen támogatva szinte majdnem mindegyik szereplő saját eredettörténetével.Ha jól gondolom Batman,Zöld Lámpás és a 2013-as Zack Snyder-féle Supermanen kívül a többi karakternek még csak tervben sincs véve a különfilmje...Nekem ez az erőltetett próbálkozás,hogy a "szomszédnak jólmegy,nekem is sikerülni fog" bukásra van ítélve...Egyéb vélemény ?