Szekeres Viktor

Megvan, ki írja Batman és Superman közös filmjét

A bosszúállók sikerének köszönhetően a Warner Bros. elhatározta, hogy most már nincs értelme halasztgatni az Igazság Ligája-mozifilmet, így nemsokára akár Superman és Batman is összefoghat a filmvásznon.

A Warner Bros. stúdió nem először tervezi, hogy elkészíti az Igazság Ligája-mozifilmet (Justice League), azonban most végre valóban megvalósulhat a projekt, köszönhetően a Marveles A bosszúállók hatalmas sikerének. A stúdió eddig többször is megvalósíthatósági zsákutcába futott az adaptációval, de ezúttal úgy tűnik, hogy tényleg megvalósulhatnak a tervek, s azokat elősegítendő a Warner le is szerződtette Will Beallt, hogy készítse el a nagyszabású szuperhősfilm forgatókönyvét.

A nem túl ismert író nevét eddig csak a Castle című tévésorozat stáblistáján fedezhettük fel, azonban mostanában egyre gyakrabban tűnik fel filmes hírekben is, hiszen olyan, még el nem készült projektek szkriptjét írta meg, mint a Gangster Squad, illetve a Logan futásának feldolgozása, sőt, a Halálos fegyver tervezett ötödik részének történetét is neki kellene megírnia. Arról egyelőre nincs információ, hogy a Warner be fogja-e venni az Igazság Ligája csapat azon oszlopos tagjait is a történetbe, akik már rendelkeznek saját filmekkel (Batman, Superman), vagy új szuperhősökre fog építeni, de egyszerűen nem szól semmilyen racionális érv amellett, hogy eltekintsenek a két nagy név szerepeltetésétől.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vereshegyi #19
    A nevetséges jelmezekkel felesleges dobálózni. Ha jobban belegondolunk, a képregényekben Batmannek, Rozsomáknak vagy akárcsak Thornak is, eléggé nevetséges cucca volt. Ehhez képest mit csináltak mikor filmre vitték? Megváltoztatták.

    Speciel én sem örülnék a gumibugyis verziónak, de mondjuk a New 52-es ruhák kifejezetten vállalhatóak. Pláne Wonder Women, akit ilyen ruhában max. a hálószobában látnék szívesen.
  • BrockSamson #18
    Superman pedig nem sebezhetetlen, csak az eddigi filmek keszitoiben nem volt meg a batorsag es/vagy elhatarozas, hogy rendes ellenfeleket kapjanak elo.
    Mondjuk:
    Doomsday (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Death_of_Superman)
    Darkseid (http://en.wikipedia.org/wiki/Darkseid)

    (Kivetel nehany animacios alkotas, ott mar ok is szerepeltek.)
  • BrockSamson #17
    En ezzel reszben vitatkoznek.
    A Justice League nem tartozik a kedvenceim koze, raadasul itthon a karakterek fele nem ismerik az emberek.
    Ellenben a Superman&Batman kepregenyvonal egeszen szerintem egeszen erdekes. A ket karakter szelsosegesen eltero szemelyisege, vilaglatasa es mindkettojuk parhuzamos narracioja sokkal reszletesebben abrazolta a kapcsolatukat es a torteneteknek is tobb melyseget adott. Raadasul a kepregenyek Batmanje meg a Nolan-fele abrazolasnal is sotettebb es baljoslatubb karakter (es lenyegeben az egyetlen karakter a Justice League-ben, akinek esze is van nem csak szuperereje es gumibugyija).
    Szoval egy jol megirt S&B filmmel nem lenne bajom.
  • Merces #16
    mi bajod van a kivül hordott gatyával, én is mindig kivülre húzom........
  • kalapos01 #15
    Hogy lenne már sebezhetetlen. Olvasod egyáltalán a képregényeket? Sebezhetetlennek tűnik?
  • nlght #14
    sztem a superman vonal eléggé rosszul tervezett, egyrészt a kívül hordott gatya vicces manapság, másrészt a nagyobbik baj h sebezhetetlen (szinte isten), kivéve ha kriptonittal dobálják meg, még leírni is vicces, felnőttként nem tudom szeretni a superman filmeket, se az újat, se a régieket, egyszerűen az alapkoncepcióval van baj... tudom h ez az egyik legrégebbi vonal, de attól még gagyi akármilyen forgatókönyvet is írnak hozzá

    egyetértek a pesszimistákkal: jobb ha hozzá se nyúlnak (de még bottal se közelítsék meg), persze ettől még megcsinálják a filmet, mert a warner stúdiófejeseknek dolláralakúvá vált a pupillája az avangers láttán
  • Vereshegyi #13
    Hát nem tudom Venom, én meg az önálló történeteikből hiányolom mindig a másikat. Batman és Superman számomra tökéletesen illenek egymás mellé. Még a Smallvile-be is szükséges volt egy Batman pótlékot berakni Zöld Íjász szerepében. Egymás ideológiai ellensúlyai.

    Én annak örülnék leginkább ha hagynák a megalakulás körüli vacakolást és egyből egy érett, vagy akár poszt-JLA történetet csinálnának. Szemezgethetnének mondjuk Superman fiából vagy a Kingdom Come-ból
    esetleg a Crisis on Two Earth történetből. A lényeg hogy ne a szokásos párás szemű idealista tacskókat, hanem a cinikus deres halántékú macsókat vegyék elő.
  • tomboy013 #12
    Ha olyan szuperhősök lesznek benne akik eddig még nem voltak mozivásznon a kutyát se fogja érdekelni a film. Batman meg Superman 1 filmben? 1 olyan Batman karakter kéne ami totál elüt a Nolan féle Batman-től, ami szintén nem hinném hogy sok embert érdekelne.
  • Venom T #11
    Igazság szerint még a képregény világban is gyengének számított ez az összemosódás. Valahogy egyszerűen nem illik a két főhős egy világba. Pont. Ki az egyiket szereti ki a másikat, ki mindkettőt de nem egy univerzumban.

    Én már gyerekként is utáltam, ha egy történetben szerepeltek.

    Az, hogy a Fantasztikus négyes rendszeresen szerepelt a Pókember képregényekben, még oké is volt. Valahogy a Pókember világában nem volt olyan kirívó ez. Ott mindenki megfordult már. Na de a Batman univerzum oly' távolinak hat tőle. A Superman féle meg pláne.

    Amitől még kifordult a belem, az a Superman és Pókember féle történet volt.
    Gyermetegen hatott nagyon. Végig se pörgettem inkább.

    Remélem a filmes világ nem akar divatot teremteni az ilyen mixekből. Inkább gyúrjanak normális történeteket a hősök köré.

    A Vasember, A hihetetlen Hulk, A Bosszúállók, és a Nolan féle Batman-en kívül még eddig nem sikerült nekik. A Thor még elment. De a többi egy kalap sz*rt se ér úgy ahogy van...
  • zetortraktor #10
    Mozifilmben sem nagyon fog.