Számos új egység a StarCraft II-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
No ez nekem azonnali vétel. SCII egyik legjobb "befektetés" volt játék ügyileg amit mostanában vettem. Nem is tudom hány órám van benne megjelenés óta, de még mostanában is nyomjuk haverokkal.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ebben teljesen biztos lehetsz. Ugyan olyan árazása lesz, mint egy WoW kiegnek, ami nálunk jobb esetekben 10ezret jelent.

Ha az árazása Diablo 3 kategóriás lesz akkor itt a kiegészítõ ára annyi lesz mint máshol a teljes játék ára a premier napon.
Éppen azért nem lett stand-alone, mert sokat zúgolódtak miatta, hogy háromszor kell megvenni a játékot, így viszont (elvileg) egy sima kiegészítõ áráért lehet majd hozzájutni. Cserébe viszont kell hozzá a Wings of Liberty.

ohh... kösz az infót! Azt hittem stand-alone expansion, és nem sima. De hát végülis mit is vártunk el a blizzardtól?

SC évente jön.. aha..
Diablo 3 jóformán egy fizetõs béta, legalábbis amíg be nem fejezik. 😛
WoW a pofonok földje helyett a pandák földje lesz hamarosan, a HC WoWosok sírnak, egy kazuárosabb F2P MMO ma már színvonalasabb mint a wow, és komolyabb is.

Nem divatfikázni fogom. De a Warcraft 3 óta számomra semmi sem alkotott a Blizzard.
nr1ranger
Sose volt olyan hogy a kiegek multijai kompatibilisek egymással. Olyat mondtak hogyha nem veszed meg a kieget továbbra is játszhatsz multiban, de csak az alapjáték multijával, olyan emberek ellen akik szintén az alapjátékkal játszanak. Kiegesek meg játszanak a kiegesek ellen.

There is no peace. There is only WAR!

"What is StarCraft II: Heart of the Swarm?
Heart of the Swarm is the first expansion set to Blizzard Entertainment’s sci-fi real time strategy game, StarCraft II: Wings of Liberty. Heart of the Swarm continues the epic story from Wings of Liberty with an all-new campaign that focuses on Kerrigan, the erstwhile Queen of Blades. New multiplayer content will also be included in the expansion, as well as new features and upgrades to the Battle.net online platform."
illetve
"What are some of the changes made to multiplayer Heart of the Swarm?
While we’re not quite ready to go into detail about the new multiplayer content in Heart of the Swarm, we can say that this expansion set will include new units and new maps. We’ll have more details about multiplayer Heart of the Swarm content at BlizzCon."
Szoval a blizz -ismet- bekaphatja😄
Dehát ez nem is kieg hanem egy önálló rész. Vagy nem? Az új egységeket meg sztem multiban engedélyezik, de az is lehet hogy külön szerveren fognak játszani.
nekem akkora csalódás volt az SC2, hogy a kieget már nem veszem meg 😞
Szóval akkor dobják a multi kompatibilitást a Wings of Libertyvel? Mert anno azzal híresztelték nagyon a sorozatot, hogy akármelyik SC2 verzió multizhat akármelyikkel; új egységek bevezetésével viszont visszafele-kompatibilitás nuku.

Vagy ezek nem lesznek elérhetõek multiban, netán a WoL kap egy multi patchet?