15
  • bino512
    én nagyon szeretem. persze elviselne egy saját szinbeállitás menüt..nem csak 7 szin.. vagy theme packot ...esetleg letölthető témákat... de nekem igy is jó..
  • Meridian
    ez nem szép, hanem ultragagyi.
  • Evogordon
    Szerintem ez a metro dizajn nagyon jol nez ki, nem kell ezen semmit csicsazni arnyekolni.. Szerintem szazszor szebb es egyenibb mint egy ios vagy egy android azookal a sima ikonos feluletukkel..
  • asysoft
    Az, viszont a pletykák és egyes jelek szerint a WP8 NT alapú lesz, így ez egy lényeges különbség lenne a kettő között.
  • ProgServ
    Win CE alapú a win7 fon is. :)
  • asysoft
    Most éppen az a pletyka járja, hogy a jelenlegi eszközök nem a fullos WP8-at kapják meg, hanem egy WinCE kernelen alapuló, ámde WinRT API kompatibilis "WP7++" változatot, WP8 feature-einek jó részével. Szerintem ez lehet jó döntés, minden attól függ, milyen feature set-et kapnak meg a jelenlegi eszközök, új API támogatása viszont mindenképp örvendetes, hisz nem kerülnek elvágásra a régi eszközök egycsapásra (mondjuk, "mókás" is lenne:)). Persze lehet kacsa az egész, de 2 héten belül minden kiderül.
  • metaxx
    jó, hát majd csak megtanulja a m$, hogy hallgasson a user véleményekre, ha 10E-nél többet nem adnak el ebből a trágyából...
  • fergusonpapa
    túlzásba esett a májkrém hogy mindent egységesre akar.Ez lesz a nagy bukás.. Itt látszik hogy lehet szidni az applet de az legalább jól oldotta meg.
  • sanyicks
    nem, ott nem volt, a norton commanderben volt. De hát az túl futurisztikus így manapság.
  • Ferrer
    Ha lennének a csempéknek árnyékai, az már DOS lenne :)
  • tomboy013
  • ProgServ
    A szülinapomon. :) Remélem a 7-es upgadelhető.
  • sanyicks
    hát igen elég igénytelen a felület mindenhogy, de azért ha lennének a csempéknek árnyékai, esetleg valami dizájn ezen a retro 80-as évekbeli csempéken kívül... Azért gáz hogy a 80-as években azért néztek ki így a kezdetleges guik, mert gyengék voltak a gépek, de ez most azért néz ki így mert... egyszerűen elcseszték :) de csak 3 évig kell kibírni, hiszen a mikrofos 3 évenként lecseréli a grafikus dizájnjait, ha tetszik ha nem.
  • tomboy013
    Inkább ritka szép
  • Zoliz
    Ugy izgulok.. Ritka randa ez a Windows 8