5-8 év múlva a háttérbe szorul a Facebook?
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyertek már fel Google+ -ra és nézzétek már meg hogy sikertelen e vagy sem. Kibaszott jó kis magyar közösség van már most.
IWIW-re gondoltok? ami olyan lassú volt állandoan föleg újitás után hogy egy üzenetet irni kb 5perc volt? mert gyakran kaptam azt az üzenetet"a manóba probáld késöbb" és emelet ezt is töltöte percekig. 😊 Értesitések,üzenõ fal szintén egy katyvaszt volt.
Iwiwel nem lett volna baj,vannak elönyei,de elcseszte hogy nem fektetek többet szerverekbe,(de azért egynapra csak egy bejelentkezõ oldalon kerestem 4miliot)... pénz lett volna. Igy jártak,most sírnak. Ne felejtsük el sokáig volt mikor iwiw-és facebook trend ment egyszere hogy ingyenes volt mobilokon,de az igénytelenség vesztet.Ez van.
Myvip meg valami irdatlan nagy bughalmaz és annyi reklámmal ami ocsmány(bár ez iwiwre is igaz volt)
barátikör meg fapados.
van még más? Ilyenek mellet facebook hátszél és reklám nélkül megszerezte a piacot 😊
Iwiwel nem lett volna baj,vannak elönyei,de elcseszte hogy nem fektetek többet szerverekbe,(de azért egynapra csak egy bejelentkezõ oldalon kerestem 4miliot)... pénz lett volna. Igy jártak,most sírnak. Ne felejtsük el sokáig volt mikor iwiw-és facebook trend ment egyszere hogy ingyenes volt mobilokon,de az igénytelenség vesztet.Ez van.
Myvip meg valami irdatlan nagy bughalmaz és annyi reklámmal ami ocsmány(bár ez iwiwre is igaz volt)
barátikör meg fapados.
van még más? Ilyenek mellet facebook hátszél és reklám nélkül megszerezte a piacot 😊
www.icewebhu
Épp arról van szó, hogy "közösségi izék" helyett mobil alkalmazások veszik át a szerepet.
rakat közösségi oldal bedõlt a facebuuk miatt, nagyságrendekkel jobbak is, ez a trendi és kaktusz....majd lassan elsorvad
más kérdés, hogy amit lentebb írtam a legtöbb magyarnál nem áll fenn, mármint a tipikus magyar átlagember szerintem alig like-ol (követ) valami bandát, zenekart, játékot, rendezõt vagy valami ilyesmit. csak fent vannak, képeket rakosgatnak ki, játszanak néha, vagy azt sem, max ismerõsök cuccait nézegetik, lájkolgatják õket meg ilyesmi. erre persze tökéletes lenne a hazai is, de mivel a csapból és a tõzsdébõl is az FB folyik, így igazából megállíthatatlan lett.
lehet jó és használható az itthoni, de én pl. szeretem ha minden egy helyen van. és fõleg külföldi zenekarokat hallgatok, külföldi filmeket nézek (hazaiak alig vannak, azok meg általában olyanok is...), így ezen dolgok, események lekövetése természetesen csak FB illetve G+-on lehetséges. Mert õk bizony nincsenek fenn a többi, mondhatni "apró" közösségi siteokon. 😊
így egybõl értesülök FB-n, ha kijött egy új plakát, elõzetes, klip, megjelent egy single, elõrendelhetõ egy album. és sorolhatnám.
így egybõl értesülök FB-n, ha kijött egy új plakát, elõzetes, klip, megjelent egy single, elõrendelhetõ egy album. és sorolhatnám.
A fene megint jelölgethetem be az ismerõsöket másik közösségi izén 😄
globális szinten nem konkurencia egy másik sem, de olyan sokunknak van ismerõse külföldön? itthon van egy majdnem minden funkciót ellátó közösségi oldal sokkal részletesebb keresõvel, csoportbeállításokkal, chattel stb, csak éppen divat leszólni és menni FB-re, és ezek az emberek szerint meg divat leszólni az FB-t..
baromság az egész. mi az hogy az a baj, hogy "csak" egy holnap, nem pedig mobil alkalmazás... majd lesz az is, úgy beszélnek, mintha a facebook nem tanult volna az elõzõ nagyok hibáiból. mióta a google+ elindult egy lépéssel (ha nem kettõvel) még mindig a facebook jár elõrébb, nem véletlenül. ha meg a google kitalál valamit, és jó, az FB hamar alkalmazza majd ugyanazt, kicsit finomítva...
attól független, hogy nekem a G+ jobban bejön. amúgy meg addig, amíg nincs más közösségi oldal, azaz igazi konkurencia (csak a google+), addig nincs mitõl tartania az FB-nek. persze ehhez folymatosan pofozgatniuk kell a holnapot és az alkalmazást, dehát ezt is teszik. 😊
attól független, hogy nekem a G+ jobban bejön. amúgy meg addig, amíg nincs más közösségi oldal, azaz igazi konkurencia (csak a google+), addig nincs mitõl tartania az FB-nek. persze ehhez folymatosan pofozgatniuk kell a holnapot és az alkalmazást, dehát ezt is teszik. 😊
Csak? Miért nem holnap? Az sokkal izgalmasabb lenne! 😊
← ElőzőOldal 2 / 2