506
Sim City Social
-
#346 De jó, hogy van ez a Don..DD -
Ironman2 #345 Nálam már nagyon minuszban van.Már jutalmat se kapok tőle.DDD
De cserébe minden akcióért jönnek fel a tokenek,és van köztük rage is szép számmal -
#344 Nincs Rage-m, így nem tudtam maxra vinni még.. Don-hoz kellene mennem garázdálkodni egyet.. -
#343 nincs.
max gagyi a tűzoltóságot (nem maxos) -
#342 Jól látom van olyan ház, amit nem lehet megmenteni a tűzvésztől? -
Ironman2 #341 Ez nem az a játék. -
#340 Látom, meglátogattál.
A városban nem lehet üdvözölni a vendéget? -
#339 Ó, ahhoz még nem vagyok elég ügyes és tapasztalt. -
#338 meg kell építeni és szép felhőkarcoló lesz a simcity 2000-ből. -
#337 az ufót nem lehet eltüntetni a földemről? -
Ironman2 #336 Többet nem írom ki ezeket az ajánlatokat,mindenki lesse ezt az oldalt,mert itt naprakészen vannak az ajánlatok összegyüjtve.(jobb oldalt frissitik mindig,azt érdemes lesni)
Sim City Social Free Sport Tokens
Tegyétek könyvjelzőbe amíg tart az event! -
Ironman2 #335 Did you miss us? BE THE FIRST TO CLAIM FREE 30 SKILL TOKEN HERE >>> http://bit.ly/Q4uVa5 -
Ironman2 #334 Nyomj a Quick sendre! Nyugodtan elküldheted a kéréseidet mindenkinek,végül is erről szól a játék.Én is rengeteget teljesítek naponta,és nem zavar. -
#333 Köszi. Majd belejövök, és akkor nem teszek fel itt ostoba kérdéseket. -
#332 Nyomsz egy X-et, mert nem akarod kérésekkel zaklatni az ismerősöket. Vagy kattintasz a SimCity Friendsre és elküldöd a kérést azoknak akik játszanak is.
Azért egy google fordító vagy a sztaki szótár, neadj isten az angol magyar szótár a polcon segíthet. -
#331 Kéne egy kis segítség. Ha ilyet látok, akkor mit kell csinálnom? (Milyen lehetőségeim vannak?)
-
#330 Volt mellette szám, igen. -
#329 Köszi, pont ezt találtam én is, és 2. leírás alapján működik nekem. -
Ironman2 #328 Köszönjük! Remélem ez segít nekem is. -
BYpsilon #327 a hivatalos fórumból
Can’t post to facebook wall Solution 1
1. Log into FB
2. Select your "Home" page
3. In the left hand side column find "News Feeds" and select edit (you see a pencil when you run your curser over it.
4. Edit news feeds settings will come up. If you find SimCity in there, remove it by selecting it and any other game you may wish to view feeds for.
Can’t post to facebook wall Solution 2
1. Go to Privacy settings(click on Down arrow that right of home button get tit)
2. Click Ads, Apps and Websites
3.Find Simcity city social click on edit button
4. Remove 'Post On Your Behalf' .
5. Log out of facebook
6. Clear your browser cache
8. Reload, you should be able to post requests to your wall.
A második verzió muküdött nálam, mert utána azonnal kaptam amit 3 napja kértem. -
#326 Ráadásul ha nem idővonalat állított volna alapból be az fb.. -
#325 Sehol sem találom.. -
Ironman2 #324 Katt a nevedre,majd a saját üzenőfaladon látod a help help help-et,arra kattints jobb egérgomb,majd link címének másolása Chrome-ban,utána facebook gomb baloldalt felül,és a közös üzenőfalra másold be a linket.Igaz a link cimét fogja berakni,de ha hozzászólsz akkor tudja mindenki miről van szó. -
#323 Hogy tudom bemásolni? -
Ironman2 #322 Nálam sem müködik,csak a régebbi első regemnél.A linkjét másold át az üzenőfalra,és ird oda hogy nyomjanak rá,csak így lehet.Sajnos a facebook figyeli az alregeket is,és azoknál sok funkció ki van kapcsolva,sőt a 3. és további alregeknél már telefonos aktiválással lehet csak belépni.Az idővonal is csak a főregre érvényes,a többinél nincs. -
#321 Nálatok működik a falra való kipostolás? Arra gondolok, amikor kéri a feladat, hogy 1-et küldjenek a szomszédaim, de hiába teszem ki, nem jelenik meg. -
#320 Szerencse, hogy új profilomon olyanok vannak, akik játszanak vele. -
#319 ja. gondolom akik nem játszanak vele örülnek a sok spam-nak. -
#318 Értem, mert vagy 27-en költöztek be, és nem értettem, hogy miért.. Ajándékot enged küldeni házon keresztül. -
#317 sehogy. ezeknek nincs jelentősége. -
#316 Hogyan költözhetek be egy szomszédom városába? Városomban csomóan beköltöztek már, és ezért kérdem. -
Ironman2 #315 Csak akkor lehet rákkatintani ha van mellette piros szám -
#314 Van mellette szám? -
#313 Hiába kattintok rá, nem nyílik. :( -
#312 Aha, látom, köszi. :) -
#311 Jobb oldalt felül van egy kicsi boríték. Ha be vagy lépve a játékba, és felkérésed érkezik, várj pár percet, és megjelenik egy piros szám a borítéknál. Ha rákattintasz bejön a felkérés. -
#310 Ha valaki küld felkérést, akkor azt csak úgy lehet megnézni, hogy újra be kell tölteni a simCity képernyőt, vagy ha benne vagyok a játékban, akkor is meg lehet nézni? És ha igen, hogyan? -
#309 Igen, azt jelenti. Remove-re nyugodtan kattints. -
#308 Ez mit jelent? Sikerült segítséget küldeni vagy nem?
-
#307 Hogy tudok ajándékot küldeni? És milyet érdemes?