506
Sim City Social
-
#426 Iron, majd fogadd el, hogy a testvérvárosom legyél, ok? Köszi. -
Ironman2 #425 Igen -
#424 ja, úgy könnyű. :D
Ahogy nézem, egy örökkévalóság lesz területet szerezni most, hogy nincs olimpia. -
#423 olimpia event! -
#422 Honnan van annyi gyémántod? -
#421 Ha vársz és kérsz. -
Ironman2 #420 Amúgy rohadt kevés jutalmakat adnak a feladatokért,nevetséges.A Don küldetéseit is csinálom,és csak 500 simoleont ad minden befejezett feladatért -
Ironman2 #419 Most kell a simoleon az eventekhez.Szobrot is kell emelnem,meg 3 csillagossá tennem a Country klubot,csak 5 db holiday snapshot kell majd,de azt holnap tudom kérni a barátoktól,vagy lehet kiváltom inkább 6 gyémántért,úgyis van még 150 gyémántom.Szerinted mi lenne a jobb,ha várok,vagy kiváltom? -
#418 Építenél egy szupermarket-et? :)
47K lakosság és nincs egy bót se? :))
(kelleni fog az időlimites küldihez) -
#417 Hogyan lehetne gyorsan sok material-t szerezni? -
BYpsilon #416 Hát ez szépen elgépelgettem. :) -
BYpsilon #415 Változott a "katasztrofak" (űz,bűn,betegség) kezelése. Nem lehet kattintani rájuk, hanem számít hogy helyezed el a rendőrséget,tűzoltóságot,kórházat. Most már számít menniy idő ér alatt ér oda szükséges felmentő erő. és látszik, hogy küzdenek a "katasztrófa" ellen. -
Ironman2 #414 A vonat is hoz fejlesztéseket.Unity,wrath.Nekem többször is hozott már,ha magasabb értékű árut küldesz el. -
#413 Én nem a goods-ról beszélek bakter... -
Ironman2 #412 Igen.A vonat se hozza ezentúl? Mert az is szokott hozni néha -
#411 a fejlesztésekre gondoltam.
Tudod, unity, wrath, stb. -
Ironman2 #410 Nekem most van 160 ezer material. -
Ironman2 #409 A meghívásokért is gyémántot adnak.Ez is újítás.Miért nem elöbb adták ezt? És ha most kitörlök valakit az ismerőseim közül,és ujra meghívom,és ezt többször eljátszom? Na majd holnap kipróbálom ezt. -
#408 az ok, de nem lehet barátoktól kérni materialt. Ez kurva szar így. -
Ironman2 #407 Na kaptunk szép új eventeket,még az olimpiás se ért véget,de máris itt az újabbak! -
Ironman2 #406 Sőt,amikor a szomszédok csinálják neked,akkor tudok mérges lenni ám! -
#405 Szia. Sok pozitív dolgot csinálj egyik ismerősöd városában, és egyszer majd felajánlja. -
ricsa008 #404 Sziasztok
hogy lehet elérni hogy valaki Friend City rangú legyen? -
#403 az nekem is van, sőt, már felajánlotta a játék, hogy meg is változtathatom. -
#402 Akkora hülyeség ez a környezetszennyezés a játékba a hülye gyárak miatt.. -
#401 Na meg van a testvérvárosom! -
#400 jól van, igazad van, lehet, hogy majd megteszem, egyelőre elég sok időt elvesz az is, hogy normálisan megtanuljam a játékot, főleg, mivel nem tudok angolul. -
#399 Trust-ot hogy lehet egyszerűen szerezni? -
Ironman2 #398 A jutalmaknál a 40-60 energia a maximálisan elérhető energiák számát értik,és nem azt jelenti hogy ennyit adnak abban a pillanatban -
#397 Mire visszaértem, megjavult! -
#396 Inkább megyek Sims 3-azni, nem idegesítem evvel magamat :D -
#395 Próbáltam, ccleaner-el is kitisztítottam. -
#394 browser, gép restart? -
#393 Ezért érdemes volt betenni ezeket az idióta ajándékokat..
-
Ironman2 #392 20 barátnál nem érdemes többet felvenni oda,mert csak 20-at látogathatsz meg 1 nap alatt bonus energiáért -
Ironman2 #391 Nálam is jó -
#390 Szépen kicsesztek megint velem, nevetséges.. -
#389 Betölt és rögtön összeomlik. -
#388 nálam jó. -
#387 Bekrepált a Sim City..