506
Sim City Social
-
#466 Játék mindkettő profilomon jó most már.. Csoda. -
#465 Vonat működik nálatok? Vagy a szomszédaim lusták, vagy nem akarnak segíteni.. -
Ironman2 #464 2 hétig fog tartani az event,szóval idő van bőven! -
Ironman2 #463 Elindult a Japán event.Japán hét van a játékban. -
Ironman2 #462 Igen,már visszajött minden rendesen -
#461 jaja -
#460 Most már minden működik rendesen újra. -
Ironman2 #459 Nekem a 2 alregemnél már nem is müködik egyik collector sem. -
#458 Ha elárulod a facebookos elérhetőségedet, bejelöllek. (Csak ne itt, hanem privátban.) -
Tigris90 #457 Sziasztok!
Én egy új játékos vagyok. Nincs sok szomszédom, mivelnem sok ismerősöm játsza ezt. Szeretnék új szomszédokat. Remélem Ti tudtok segíteni. Köszi -
#456 Néha megy, néha nem. -
Ironman2 #455 Nem nagyon.Nálam a Sim city bonusesben már 2 napja semmi sincs -
Coolfire #454 Akkor nem mennek a kérések?Az szar ügy,most kértem egy pár cuccot. -
Ironman2 #453 4-es 5-ösre nem tudom mit kell válaszolni -
Ironman2 #452 Na azért csak megtaláltam az id-met,még jó hogy anno kiirtam:
www.facebook.com/profile.php?id=100002686464061
Mivel már azt irja ki hogy vas.ember.56 ha rámegyek a névre,ezért egy trükkel elő lehet csalni a rendes ID számot,ha Chromeban rámegyünk a főoldalon a kis fényképünkre,és nyomunk egy jobbklikket,majd elem megtekintése,és ott megtaláljuk a számot az"id=profile_pic_welcome_......" sorban. -
Ironman2 #451 Playfish hivatalos fórumjában van egy topik ahol lehet kérni hogy állítsák rendbe a profilodat,de az ID számot be kell irni,és nem tudom hol található,mert amíg nem jelent meg az idő vonal,addig ott volt a nevemen ha rákattintottam
http://forum.playfish.com/showthread.php?t=2881836 -
Ironman2 #450 Nekem tegnap délután már jó volt egyszer -
#449 Pedig alapbeállításokon van a játék, de így sem.. Vonatom kong az ürességtől.. -
#448 Ja... Nekem sem megy... próbáltam 3 browserrel, trükökkel.
Egyik se oldotta meg. -
#447 Még mindig nem jók a felkérések.. -
Ironman2 #446 Be is lehet osztani a kéréseket ha nagyon sok szomszédod van.Egy kérésnél ne jelöld ki rögtön mindet ha csak mondjuk 2-3 land permited hiányzik,a töbi szomszédot tartalékolhatod más kérésre is -
#445 Másképp nem lehet? A szomszédoktól ma már kértem mást. -
#444 Kérsz a szomszédoktól.
Azok küldenek neked a free gift-eknél. -
#443 Hogy lehet Land Permitet szerezni? -
Ironman2 #442 Rendszerhiba lehet,majd kijavítják,még van 7 napom a teljesítésre,a másik időlimites már kivégezve -
#441 Így van beállítva nekem, de itt más baj van.. Mert így sem megy. -
Ironman2 #440 Itt más probléma lesz,nem ez a megoldása.Elindul a postolás,és megy a betöltés folyamatosan,de a nevek nem jönnek elő,ugyanezt csinálja a postaládánál is,mikor mindenre nyomtam -
BYpsilon #439 Ezek közül a második metódussal nekem működik. Természetesen utána nem bökni a Get connected-re.
Can’t post to facebook wall Solution 1
1. Log into FB
2. Select your "Home" page
3. In the left hand side column find "News Feeds" and select edit (you see a pencil when you run your curser over it.
4. Edit news feeds settings will come up. If you find SimCity in there, remove it by selecting it and any other game you may wish to view feeds for.
Can’t post to facebook wall Solution 2
1. Go to Privacy settings(click on Down arrow that right of home button get tit)
2. Click Ads, Apps and Websites
3.Find Simcity city social click on edit button
4. Remove 'Post On Your Behalf' .
5. Log out of facebook
6. Clear your browser cache
8. Reload, you should be able to post requests to your wall. -
Ironman2 #438 Pedig kell az egyik feladathoz nekem -
#437 Egyáltalán nem működik a post-olás.. Pedig kikapcsoltam a direktet.. -
Ironman2 #436 Nagyon szarakodik.Postolni nem lehet a falra kérést,a postafiókban se müködik rendesen a kérés -
#435 Olvass utána csernobilnak és pripjaty-nak. -
#434 Mi a fenéért állandóan a lakóházak felé megy ez a kib*szott füst?? Még véletlen sem megy más felé, áh... Nevetséges az egész. -
Ironman2 #433 2500 materials,és free wrath:
http://www.simcitysocialcheat.com/free-2500-materials-august-15-2012/ -
#432 Iron...
Pls egy szupermarketet rakj le... 4/5 -ön állok... :( -
#431 :D -
Ironman2 #430 Ok,nem is akartam.D -
#429 Most már van nekem is egy, Svenson, most vettem észre. Szóval ne rúgd ki. -
Ironman2 #428 Már van 1,most rúgjam ki? -
#427 Na jó, most meg már kiderült, hogy Svensoné a "cím", jókor veszem észre DD