5939
-
TomStorm #1974 PS4 Retail Version -
#1973 Ühüm. -
#1972 Hiszem ha látom :) Én már örülök, ha csak a textúra van ultrán a többi high-on, 2x AA mellett. -
TomStorm #1971 Watch Dogs confirmed to run ultra settings on a mid-range GPU
From the tweet: "90% of the dev team runs on Nvidia Geforce 670, that will run Ultra if you have the CPU to match." -
#1970 Ja megvan. Az Asus Z97-A-nál 3.500 HUF-al volt drágább! Annyit meg simán megér. Az alatt meg úgy se vettem volna lapot. -
Skyline #1969 Remélem az megvan hogy a feleslegesen túlértékelt, túlhype-olt és agyontúlárazott "gamer" alaplap (amiből semmiféle előnyöd nem lesz) helyett egy sima minden igényt kielégítő középkategóriás alaplap 20-30 guriga környékén bőven elegendő bármire (sőt, rendszerint az OC-t ezek jobban bírják mint a hype szemetek, nem beszélve arról amikor a tizenezres alaplapok játékok alatt is jobban teljesítenek pár fps-el)), és amit az árból spórolsz az mehetett volna jobb vga-ra vagy procira...:) -
#1968 -
#1967 fent* -
#1966 Tagnak megvan retail PS4 verzió
Vannak fen ilyen fisemfos rövid instagram videók lineklve twitterjén. -
#1965 PlayOn-os marketing?
DEDSEC_HACK
De miért pont ilyen kutyás téma? -
#1964 Én nem vásárlok VPN-ről, mióta mindenhol bevezették a teljes account ban-t miatta. -
#1963 A második linken európai kulcsok vannak 30-ért. Az orosz kulcsoknak pedig utána kell nézni, várni. A preordernek egyébként sincs semmi értelme, a megjelenés napján illetve az azt követő héten még olcsóbbak lesznek ezek a kulcsok. -
pHNxX89 #1962 Mexikói VPN ről rendeltem elő ott kb 8700ft -
#1961 Azt írják orosz kulcsok, kell ezekről valamit tudni? Angol nyelv az gondolom benne van, más meg nem érdekel :D -
#1960 Hát aztán majd nehogy még az is kevés legyen neki :) -
#1959 Origin-en? Steam-en is ugyanannyiba kerül és akkor már inkább onnan. Egyébként fele annyiért is megkaptad volna, itt pl. 25€, itt meg 30 -
#1958 Szerintem most vettem életemben először úgy gépet, hogy az egy játék miatt tettem. Pedig még a mostani is elég lett volna. De High-ra már nem lett volna elég, szóval berendeltem egy Gamer intel lapot meg egy i5-4670K-t. Remélem megéri a játék miatt.
Elég sok nextgen jön még idén/jövőre, szerintem ki lesz használva még ez a vas. -
pHNxX89 #1957 Originon előrendeltem még pénteken, de azóta nem vont le semmilyen pénzt, és azt írja h feldolgozás alatt... Ilyen még nem volt, bármit előrendeltem egyből levonta a pénzt, valaki találkozott ilyen hibával már? -
Evoluti0N #1956 A GTA 4 nagy csalódás volt nekem is. Monoton, unalmas, ötlettelen és emiatt kicsit félve ültem az 5 elé és hihetetlen mekkora pozitív csalódás volt. Rögtön megbocsájtottam minden bűnét az előző epizódnak. Annyira változatos, hangulatos, annyi minden van benne és lehet csinálni benne, a karakterek érdekesek, mindenféle jármű, változatos küldetések. Nincs semmi hasonló játéktípusban (értsd: GTA korábbi részei és a "klónok"), ami akár kicsit is megközelíteni az 5. részt. -
TomStorm #1955 Gta5 az nagyon rendben van.Minden szempontból.Alapból 3 szereplőt irányíthattunk.A Gta4 nekem sem tetszett,azt csak az tartotta "életben",hogy sandbox.
Én 2x játszottam végig GTA5-t és ha tehetném ha lenne még konzolom akkor simán neki állnék ismét:D
Most viszont PC van és Watch Dogs lesz -
Keveqiah #1954 -
#1953 Lehet, azzal nem játszottam. -
Skyline #1952 Az 5-ből nem. A gta 5-ben a harcrendszer is frankó és a sztori is nagyon ott van, a karakterekről (a tipikus fekát leszámítva) nem beszélve. -
#1951 LOL
Azért azt se feledjük, hogy a GTA mindig is egy "komédia" volt, én halálra röhögtem magam a GTA V küldetésein, a beszólásokon stb, kivéve egy két küldetést, SD komolyra vette a témát is, csak kár hogy benne hagytak egy csomo lehetőséget, de majd a második részében, hátha.. -
#1950 "az egyetlen erőssége a harcendszer és a sztori"
Nekem pont ez az "egyetlen" erősség, ami miatt leülök játszani egy játékkal:) És pont ez a két dolog hiányzik az összes GTA-ból. -
Borg #1949 Pontosan. De azért a Watch Dogsból még akármi is lehet. -
Skyline #1948 Nem is minden gta-ról volt szó, csak a 4-ről. A Gta 5 magasra tette a lécet, kíváncsi vagyok fogja-e hozni a WD azt a szintet...
Viszont ha a GTA 5 színvonala, tartalma erős 10-es akkor a GTA 4 valahol 1-2 pont körül kullog nem magasabban... -
#1947 Egyetértek... 100 részlet... reméljük WD-ben is lesz ennyi :) -
#1946 Én pont az ellenkezőjét gondolom, részletek és igényesség szempontjából a közelébe se ér a GTA-nak más sandbox játék. Ott van a Sleeping dogs, az egyetlen erőssége a harcendszer és a sztori, egyébként süt róla középszerűség. Monoton környezet, alacsony interaktivitás, gagyi vezetési modell, stb. Egyszer nem éreztem azt, hogy kedvem támad felfedezni a várost és furikázni egy kicsit, ellentétben a GTA-val. A Watch dogs is pont ilyen sótlannak tűnik egyelőre, remélem nem lesz igazam. -
#1945 Na, hát reméljük, hogy a WD -ben történik is valami és nem egy n+1 unalmas GTA akar lenni. -
Skyline #1944 Nem mondta senki hogy nem volt, de legalább nem fulladt dögunalomba az egész, és nem volt mocskosul vontatott....
Ráadásként az akció legalább ki is nézett valahogy... -
#1943 SD-ben semmi klisé nem volt :) -
Skyline #1942 Inkább az arcade autózás, mintsem valami annyira döglesztően unalmas legyen mint a GTA 4..... Az idegesítő klisé karaktereiről nem beszélve... -
#1941 Ott a sztori volt a lényeg, meg az ázsiai hangulat:) -
#1940 Sleeping Dogs jó játék lehetett volna ha nem annyira árkád, az autózás az fájdalmas nagyon... -
#1939 GTA a részletek mekkája. Számora is unalmas mind, egyet sem sikerült végigjátszanom soha, viszont tény, hogy hónapokig el lehet pöcsölni velük, ha valaki fogékony rá. Én is inkább Sleeping Dogs, Saint's Row, és társaival játszom szívesebben, de alapvetően egy rossz szavam sincs a GTA sorozatra, mert jók. Nem számomra, de jók. -
#1938 Nem arra gondoltam, hogy katasztrófa filmbe menjen át, hanem, hogy TÖRTÉNJENEK dolgok, világ formáló dolgok, nagy dolgok, ne az legyen már a legnagyobb cselekmény, hogy na, bumm lepuffantuk valakit, 1001 +1 után már kissé unalmas! -
#1937 Egyébként a hackerkedésről mit lehet tudni a játékban? Mert erről szól a játék, de én igazán hackerkedést még nem láttam, csak nyom két gombot és nincs áram sehol, na de lesznek fejtörők mint az első 2 AC-ban vagy ez a játék már annyira ostoba lesz mint a Black Flag és csak az A gombot kell nyomogatni mindenre? :D -
#1936 középszar valami mert nem R. Emmerich szerű gagyi katasztrófafilmre hasonlit? :) -
#1935 világos, ez az indok a középszarságra...