5939
-
#2134 Komolyan, meg sem érdemlitek, hogy kijöjjön PC-re... Azt írjátok, hogy várjátok a megjelenést, de... nézzetek erre a topikra.. Itt mindenki gyűlöli ezt a játékot. Nem értem.
Vagy ez most menő és el kellene látogatnom a Battlefield, CoD, NFS topikokba leszarozni a játékokat?
Ilyen lesz a játék, megveszed, vagy nem, ennyire k* egyszerű. -
Skyline #2133 //pc-n vagy majd a modderek megoldják.:) -
Skyline #2132 Remélhetőleg az lesz. Konzolon ezen tudnak szinte legnagyobbat hozni ha plusz fps-t vagy felbontást akarnak nyerni.
A PS4 exkluzív Second Son-ban is ennyire a béka ülepe alatt a látótáv,cserébe szép a játék. -
TomStorm #2131 Miket?A járműveket amik ha nem is az orrod előtt de nem sokkal távolabb megjelennek ilyen formában?Hát sz.tem csak ezt nézem vezetés közben.
Már itt videok alatt zavart,mi lenne ingame.
Ez a LOD ez lófasz kb már bocsánat.Ha PC-n skálázható lesz meghajolok UbiSoft előtt az biztos:DD -
#2130 azért a 30 méteres autok megjelenítése broáf -
#2129 Open world, ugyanúgy lesz popup, de játék közben nem hiszem, hogy azokat fogod keresgélni. -
TomStorm #2128 PS4-en is van Popup most nézem.
Hát én nagyon reménykedek egy jó PC verzióba -
#2127 azé a popup nemsemmi -
#2126 Ugyanez lesz ott is. Mit akartok dugó szimulátort? -
TomDantes #2125 Elavultabb lesz mint a GTA3. Na rinya kör komolyan elég már. Kibírnátok amíg megjelenik? Megveszitek, telepítitek, minden beállítást toljatok a max-ra és...kiderül. -
#2124 Forgalom talán más lesz nektek, fizika ugyan az. -
Borg #2123 A grafikával én még PC-n is kiegyeznék, de remélem hogy nem ilyen gyér forgalommal, meg gagyi fizikával kapjuk... -
#2122 szerintem nem egy nagy durranás, de majd gépen meglátom -
#2121 Azért PS4en nagyon szép :) -
-
De rossz oldgenen. -
#2118 ps4es gamespot live stream -
#2117 -
#2116 Nemtom mit okoskodtok, többet fognak eladni csak x360ra belőle mint amennyi ps4 meg x1 van piacon... -
#2115 Maradjunk annyiban, hogy neked nem szép, nekem meg igen. -
Skyline #2114 Nem kell megmagyarázni.:)
1. A wolf minden csak nem összképileg szép. Itt ott valóban szép, de számtalanszor átlagos vagy az alatti. Ettől eltekintve jó játék, bejön. De a grafikájába milliószór jobban bele lehet kötni mint a WD látványába...:)
2. A DS játékmenete kárpótol. Persze engem is, szeretem. Csak itt meg megy a fika egy játékról amivel a kedves fikázók egy percet sem játszottak (ergo mit sem tudni arról hogy a játékmenet "kárpótol-e"), ráadásul olyan dologért (látvány) ami a fikázókat teszi inkább nevetségessé.:) -
#2113 Ingyen Vácsdogsz DLC konzolokra a Monster Energy-től:
Head to http://watchdogs.monsterenergy.com/desktop/
Complete the form and use this code: 2L4K-7KK5-HFM9
Don't forget to check your platform.
Unfortunately you can only get it for a console (PS3, XBOX ONE, PS4 or XBOX 360). -
#2112 Bizony-bizony - a ablakon kiszórt pénz helyett valóban inkább a következő generációra és nem a minden generációból összekalapolható bevételre gyúrtak volna... előbbinek ugyanis hosszútávon lett volna meg a haszna, még hozzá tankerhajónyi pénz képében... igaz, lassabban... -
#2111 Az lemaradt, hogy persze itt is a fejesek, keze van a dologban. Mert ugye pénz beszél. Fújj marketing. -
#2110 Szerintem is hülyeség volt prev konzolra megcsinálni. Főleg egy olyan játékot, amit a látvánnyal akarnak eladni.
Egy ilyen visszabutítási mizéria helyett inkább csiszolták volna a játékot, vagy optimalizáltak volna. Ha egy jó motort csinálnának open world-re, talán még valaki liszenszelné is. -
#2109 :DD -
TomStorm #2108 Ez esetben érthető ha ez így van.Csak tavalyról olyan hírek rémlenek,hogy mikor ezt a játékot készítették még sehol se volt Next.gen DE tény nem tudom ez a Next.gen-re való játékok készítése mikor lépett érvénybe.
Ami mellette az állításod mellett szól,hogy igen veszett jól mutat Ps4 és X1-on -
#2107 //Ezért kellene ill. kellett volna - a logikádnak megfelelően - PC-n is promózni, az X-csont, és a PS4 mellett... és az X360-as, és PS3-as példányokat le se gyártani... -
#2106 Mert a DS-ben a játékmenet mindenért kárpótolna, de igazából nem :) A Wolffal meg nem tudom mi bajod, igencsak szép az összkép, hogy neked szarul fut, pop upol, akármi, az a te problémád, de ettől még nem csúnya a Wolf, egyáltalán. -
Skyline #2105 A WD nextgenre lett kitalálva, nem véletlen hogy arra mutogatták 2012-ben. -
Skyline #2104 Én azt bírom hogy olyanok is képesek a látványt szapulni (ami továbbra is a legszebb sandbox címnek tűnik), akik lakói a Dark Souls, Wolfenstein és egyéb topikoknak...:) -
TomStorm #2103 Ez eredetileg Xbox360,PS3 és PC-re volt kitalálva.Inkább azon töprengj el mi lett volna ha Next.gen-re nem portolták volna:)
A játék fél évet csúszott.Akkor is csúszott volna ha nincs közben Next.gen?
Tehát az ellentét ugyanúgy igaz lehet de ez csak szerény gondolatmenetem volt..
Viszont! ez a forgalom(autók) előrerajzolódása ahogy Shep írta ez miez?!?
Most nem is tudom elhinni amit látok
-
#2102 Ma még nem :D -
TomDantes #2101 Az volt már hogy a GTA3 is sokkal szebb mint ez? -
#2100 nem értem amúgy a sok rinyát komolyan:D de azért szórakoztató olvasni a kommenteket!!:)))
Arra volnék kíváncsi hogy mekkora sírás lenne akkor ha azt mondták volna hogy ps3 és xbox360 változat nem lesz
szerintem sok embernek nagyon sok a fölös ideje amit másra kéne fordítania.... sokan többet érnének ha csendben maradnának:) -
#2099 Kicsit magas a fényerő, egyébként nem lenne olyan vészes szerintem. ami sokkal zavaróbb, az a 20m-re előrajzolódó autók. -
#2098 Ahol bemutatják a HBAO+ -t, vagyis a láthatatlan effektet :D -
#2097 Ez ocsmányabb, amint amire számítottam lol. -
#2096 Dehogynem. Van a PC-s verzióról egy jó kis Nvidia reklám. -
Skyline #2095 Állításuk szerint.:)
De amúgy értem, én csak az elmúlt napok friss videóiról beszéltem.