5939
-
TomDantes #2174 Ez is...most komolyan, csak fő küldetéseket? Mi van kaptál egy tesztpéldányt? Áh, tök mindegy, értem én honnan van. Nem az év játéka, és csak főküldetéseket nézted meg...eleve, miért nem lehet megvárni a megjelenést, és aztán letorrentezni? Nem pofátlanság egy kicsit? Mindegy. Még az a szerencse, hogy ez egy sand-box játék, ahol maga a világ amit felépítenek a lényeg, szóval ja, lehet úgy véleményt mondani, hogy csak a főküldetéseket nézni meg valaki. De szerintem mindegy...úgyse esik le mit pofázok. -
TomDantes #2173 De rohadtul idegesítő már ez a hozzáállás: A játék egész biztos hogy szar. Ronda, a GTA3 szebb volt. Szar a történet. Szar az egész. Kicsi a város fos. Szar vezetni a kocsikat, kicsi a forgalom ja, és nem GTA! Minden szar ami nem GTA! Ez pedig nem az, tehát, na akkor mi? Szar! Miért nem törik jobban, miért így törik, miért így mozog, miért nem úgy blablabla.. és ronda ronda ronda ronda ronda.
Ja, hogy meg se jelent? A sok kis tolvaj pöcs warez huszár ennek ellenére veri a nyálát hogy milyen szar? Hát gratulálok hozzá.
Ja meg az is hogy hülyeség amiket összehordtok. Miért lenne szar úgy mégis? Az hogy ronda, meg hazudtak meg ronda és lebutított..hagyjuk már! Rohadtul nem így van! Most komolyan azt nézitek hogy régi konzolon milyen? Milyen egy csúcs PC-n?! Milyen egy nex-gen konzolon?! Aztán lehet magyarázni.
Komolyan mondom, akik fikázzák, szerintem 5 percet nem próbálták ki! 5 percre se!
Aki meg mégis, halgasson már keddig. Pofa be. KUSS. Akkor fog megjelenni. Megjelenés előtt warezosoknak kuss legyen már! -
#2172 bocsi, ha votma'.
-
#2171 Elég negatívak idáig a vélemények a játékról...
Nem akarok látatlanban leszűrni konzekvenciát, azonban amellett én is fel akarom emelni a hangom, hogy az amit az Ubisoft és más cégek manapság csinálnak eléggé erősen a fogyasztó megtévesztése. A képünkbe vágnak első körben olyan videókat gameplay prezentáció keretén belül aminek jó ha a 40%-át sikerül hozni..Ez szerintem nagyon nem korrekt.
Gondoltam, hogy ehhez a játékhoz igazítottam volna a nextgen konzol vásárlást, de addig amíg ilyen végtelenségig lebutított verzók jönnek a currens gépekre eszem ágában sincs, hiszen így azok a nextgen verziói sincsenek kellőképp kihasználva. Jó addig nekem a Ps3 is meg a 4 éves PC-m. -
#2170 nem valami 30-at mondtak??? -
#2169 remélem a rendőr autok nem lesznek olyan gyorsak mint gtav-ben, ahol hiába vagy a leggyorsabb autoval a rendőrök még azt is utolérik :) -
-
#2167 Nálam eddig a wolfy a GOTY. -
#2166 Egynek jó.
Történet már ismert kb semmi újdonság nincs benne.
Játékmenet GTA hekkeléssel.
Nem ez lesz az év játéka az is biztos.
Örülök,hogy nem vettem meg a CE-t mert egyszer végigviszem elég is belőle.
-
#2165 Szar hát azt olvasni mindenhol. Persze akik ezt mondják azok nem tolták, de attól még az! Ronda, rövid, átbasztak, átvertek, hazudtak reggel délben meg este!!4 -
#2164 Egyébként milyen a játék? -
#2163 Ezt nem igaz, ne mondj ilyet. Bár lehet páran a PC-sek közül frusztráltabbak amiatt, hogy várniuk kell...
Amúgy meg hazudtak nem? Jogos a felháborodás. -
#2162 Na, így már okésabb! -
#2161 Nem 5 óra nyugalom!
4.5 órát raktam bele és még csak Act 1-be vagyok. Nem csinálok más csak főküldetéseket. -
#2160 Jackfrag single videója
Spoilermentes ez is elvileg. Story nincs benne. -
Ironman2 #2159 Ez hatalmasat ütött!! Mit nékem a GTA5!! Már nem is kell az! -
#2158 Csak nem hazudik az UBI...az lehetetlen :) -
#2157 Ezt így felesleges, jó magam is játékos vagyok és nagyon jól tudom, hogy ha 5 órás a főszál, nincs az a világ ami megmenti az unalomba fulladástól... -
#2156 Nem jóakaró írta, hanem láttam. Act 1-től Act 5 végéig kb. 5 óra telt el, de tényleg Speedrun volt, mint ahogy írtam is. -
#2155 5 órát nem tudok elképzelni csak speedrunolva. Ezt megint valami "jóakaró" írhatta -
#2154 30-40
Ezt írják. -
#2153 Igen, de akkor nem is játszottál, csak rohantál egyik helyről a másikra. Ha ezt nézzük, akkor nem a Watch Dogs az egyetlen, aminél kevésnek tűnik a főszál hossza. Rengeteg új játékot hamar végig lehet vinni, ha csak a főszálat nézzük. Vannak ilyen játékosok is (hamar gyorsan végigrohanni a játékon), és vannak olyanok, akik szeretnek órákat belel ölni, megnézni és "kiélvezni" mindent. 20-30 órányi cucc benne van minimum. -
#2152 Én megnéztem most Xboxon (sajáton) és hát nem mondhatnám hogy túl szép látvány fogadott. Én előrendeltem a PS4-es verziót, de most erősen elgondolkodtam a vásárláson. -
#2151 lol ez megint honnan... -
#2150 5 óra a főszál...hm -
#2149 Nem, csak gyorsan játszott és csak a fő történeti szálat nyomatta. Így viszonylag (4-5 óra alatt) gyorsan eljutott a Credits-ig. -
#2148 Lekapcsolta az ubi kommandó? :) -
#2147 Valami orosz srác is streamelt ma, X360-on, de ő végére is ért a játéknak elég gyorsan. -
#2146 És mi lesz belőle, leves, pörkölt, sült? -
TomStorm #2145 good nyúz:) -
#2144 IGN streamje egész jó volt. Majd ha fent lesz linkelem. -
#2143 Ahogy te csinálod a Wolfi grafikájával? :D -
#2142 Persze, mindenki gyűlöli de majd eladási rekordokat fog döntögetni :D Na jó ha rekord nem is lesz de szép hasznot fog majd hajtani. -
TomStorm #2141 Nem hiszem,hogy mindenki gyűlölné meg a topikkal sincs gond.Van vélemény nyílvánítás.Én eddig csak jót írtam a játékról de az utóbbi napokban volt pár zavaró dolog,hát leírtam azt is.
Meg mi az,hogy nem érdemeljük meg PC-re?Akik foglalkoztunk végig a játékkal.Te megérdemled?
Milyen lesz a játék PC-re?Leírod és eldöntöm,hogy "k* egyszerűen" megveszem vagy sem,ok? -
#2140 Ezt most úgy mondod, mintha bárki is elvárná tőled, hogy megvedd 0 day:) Én sem venném meg, de az Ubi játékait ismerve egy NV kupon árát megéri (6000 Ft). -
#2139 Dehogy is. Én sem gyűlölöm, nem is gyűlöltem. Csak nem veszem meg 0day, ennyi.
Amúgy bréking nyúz: minimális 6GB memória helyett elegendő lesz a 4 GB is. -
#2138 Engem az zavar, hogy minden casual "AAA" címnél ez megy. Nekem sem tetszik sok minden, de nekem van annyi eszem, hogy nem nyilvánítok véleményt olyanról, amit nem láttam a saját szememmel. Utána is - ha nem tetszik - leírom a véleményemet 1-2 postban, aztán hagyom a témát, hiszen nyilvánvalóan nem érdekel. Én úgy gondolom ez a civilizált módja a vélemény nyilvánításnak. -
Skyline #2137 Divatfikázás. -
Skyline #2136 Én nem gyűlölöm, alig várom hogy kedd délelött 10-re mehessek érte, eddig semmi kivetnivalót nem láttam, és a rettenetes grafikabutítás is kamu volt vagyis felfújta pár idióta ennyi. A gameplay-ek meg tetszenek. -
#2135 Mindenhol gyűlöli ezt a játékot mindenki. Eléggé hányinger, amit az emberek művelnek ekörül. Akármelyik WDvel foglalkozó videót, cikket vagy fórumot nézel csak a töménytelen fikázás megy.