Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Warezhuszár az öreganyád az.
És "nem bazdmeg", az sem jogos az EU-ban hogy VESZEL VALAMIT és NEM ADHATOD EL.
És nem a "szarért húgyért vett" játékokról van itt szó, hanem akár a 0-day megvett játékokról amikkel befürdik az ember. 20 gurigámba van a BF4 + premium. Hittem volna hogy sosem lesz belõle fogyasztható játék? Nem. El tudom adni? Nem, online acchoz kötött (nem Steam, hanem Origin).
Már rég volt egy cikk hogy az EU kötelezni fogja ezeket a szarháziakat hogy megoldják a játékok továbbadását, ezidáig még semmi, nos addig engem meg nem érdekel, csak ha nagyon durva AAA cím akkor veszem meg pc-n és még ahogy írtam akkor is mindig új ACC-ra regelve.
És nem, napjaink játékaiból az elmúlt 5 évbõl jó ha 5 olyan címet fel tudok sorolni ami érdemes arra hogy akár évek múlva is elõvegyem.

Szóval warezhuszározhatsz, védheted a steamet, fröcsögheted hogy téged nemérdekel hogy eladd a játékod, eképpen részemrõl meg egy birka vagy mert gyakorlatilag kiadsz pénzt valamiért ami felett nem rendelkezel úgy ahogyan kellene.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Meg ne sértõdj, de ez meg már a te hibád...

Caliph
talán azért mert naívan azt gondoltam hogy nem lesz bughalmaz,ha már kifizetek érte ennyit. De a tanulópénz megvolt,soha többet early access,elõrendelés stb,csak és kizárólag megjelenés után igy ahogy mondod pár teszt és hír elolvasása után fogok befektetni.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ja, de miért vetted meg egybõl? Miért nem vártál pár napot, elolvasod az elsõ híreket, teszteket róla, és azt látod mindenki felháborodik, mert bugos szar: nem veszed meg.

Tikal
Kinek adjam el a 2-3ezerért vásárolt játékaim? are you serious? 😄

tudok neked megoldást: vegyél konzolt aztán mehetsz a jatekaim.hu-ra csencselni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Caliph
erre fel tudnám hozni az új simcityt. egy rakás bughalmaz volt,sorba mentek a tûzoltók leégett a fél város,és mindez igy volt hónapokig. ha tudtam volna már rég továbbadtam volna,de hát hozzá van lõve az originhez is. van benne kb 4-5 óra játékom összesen. pénzkidobás volt szerintem,valaki meg örült volna biztos ha 2-3 ezerrel olcsóbban eladom a megjelenés után 1 hónappal.
vagy ott a battlefield. egy rakás bughalmaz teli csiterrel. szintén hozzáragadva az originhez.
és ezek elvileg elsõvonalbeli aaa+ os játékok

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Nálatok Magyarországon megy az állam felõl a basztatás a warez dolgok miatt? Úgy értem mint ahogy németországban, ahol pl büntetnek a warez miatt.

De hozzátenném azért: nekem nem azzal van bajom, ha valaki warez-ol. Tegye, de csendben. Az a baj, amikor meg is magyarázzák ezért meg azért jogos lopni...nem jogos, erre nincs indok.

De ott van az új Wolfenstein játék, már ki nézte,m hát nem adnék érte ennyit, mint amennyibe most kerül, de egy év múlva tuti lesz valami nagy leárazás , akkor egy-két ezresért megéri megvenni.

Vissza kanyarodva a Watch Dogs-ra ezt dobozosan veszem meg, azért mert így olcsóbb. Biztos lesz olyan ,hogy nagy leárazás, és steam-en olcsóbb lenne beszerezni, de ennél a játéknál nekem nincs kedvem várni.

Kandurex
<#eljen><#eljen><#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a.carkey
Ha leértékelt játékokat akarsz eladni, annak mire eladnád, már nincs értéke. Erre tökéletes a steam. Remek dolgokat lehet "ráregelni".

Értem én, hogy jobb lenne, ha dobozos, mint régen, és semmihez nem lenne köthetõ, mint régen, és el tudnád adni simán, mint régen, miután végigvitted vagy nem kell, de sajnos vagy nem sajnos változott a világ, és bár az elején sok kiadó kerülte a steamet, én spec a dobozoson is azt keresem, hogy steames-e, esetleg saját baromság (uplay, origin, stb), mint pl. állandóan a legújabb patchet vadásszam, húzzam le, keressem, mint pl. a matrix games termékeinél, vagy kõstratégiáknál, hogy fusson, ahelyett, hogy csak fellépnék, és oda se nézek, már a legújabb patcheket szedi le. Volt, hogy megvettem dobozosan, és amikor akciós volt megvettem steamen is, mert tele volt a tököm amikor a legújabb patch felrakására került sor.

De mindenki más.

A medve nem játék.

Szerintem meg csak egy szimpla warez-huszár vagy semmi egyéb, és ez csak egy kifogás ,hogy jaj nem tudom tovább adni ezért lopom el...szóval elmész a picsába úgy konkrétan. De rohadtul unom hogy minden kis warez huszár meg magyarázza miért jogos neki lopni!Nem bazd meg! Nem jogos lopnod!

A lényegen nem változtat, amit megveszel az fölött nem rendelkezel, nem tudod továbbadni nem tudod eladni. Többször jártam így elég volt.
Amíg Steamhez vagy bármihez kötnek játékot, lewarezolom a fenébe hacsak tényleg valóban nem akkora cím hogy megérje, de azt is inkább állandóan egy új accounthoz kötöm, hogy ha befürdök vele accountostúl el tudjam adni a francba.
Számomra az hogy veszek valamit ami fölött nem rendelkezem teljesen nonszensz.

a.carkey
A steamen eleve szarét hugyért vesz az ember játékokat akciósan. Ha nincs a Marosstól tényleg szarért-hugyért tudsz venni kódot.

Steamen regelsz, és ha kell, ott van. Nem kell otthon tárolni sem fizikai, sem semmilyen szinten. Csak annyit foglal, amennyit használsz és kell.

Szerintem is jó dolog. Ráadásul remek kevésbé ismert és régi játékot tudsz beszerezni potom összegért. Ha nem akarsz nem hivatalos lehetõséget, Humble Bundle, Indie Gala, stb. mind, mind akciósan adják alá a municiót.

A medve nem játék.

Miért akarnám tovább adni? Megveszem, tovább adom és újra játszani támad vele kedvem? Vagy te csak mindent egyszer-kétszer játszol ki? Többé nem is kell? Furcsa.

Lehúzás lenne? ! Nézd már meg milyen akciók szoktak lenni! Például -75% több tucat játékra? Minden évben többször van ilyen akció, ha ez neked lehúzás, hát akkor nagyon buta vagy. Akkor vegyél mindent dobozosan, drágábban. Ha neked az úgy jobb...

Az meg a te hülyeséged, hogy megvetted a BF4-et és csalódtál benne, talán mielõtt megveszel valamit, tájékozódj.

// A multis dolgokat nem tudják törni és annak vajmi kevés köze van a steamhez meg az originhez, egyszerüen bérelhetõ vagy fix szerverek vannak, és a szerverfájlokat nem adják ki ennyi.

TE nem akarod továbbadni...A döntõ többség pedig szerintem akarná...És eleve több embernél lenne eredeti játék ha használtan hozzájuthatna.
Méghogy a STEAM az egyik legjobb dolog...Ezt mond el akkor amikor van az accodon 6-8 játék és véletlenül bevásárolsz tizenezrekért pár mégsem bejövõs szart.....
És ez igaz az Originre, szerinted például a BF4-et amit a kutya se gondolt volna hogy a mai napig nem tudnak rendbetenni, nem adtam volna el 2 hónap után prémiumostul? De...
Egytõl egyig lehúzás AZ ami gátolja hogy szabadulj a feleslegtõl. Kábé mintha vennél egy kocsit és nem adhatnád el amikor akarod.

Vagy ott az Origin: bár azt annyira nem ismerem, de jóval vacakabbnak tûnik mint a steam, de pont annál, mintha a új FIFA-t még mindig nem törték volna fel. Nekem mindegy, nem izgatnak a FIFA-k, de egy haverom kérdezte sokat, feltörték-e már, és mivel sokáig nem: megvette. Bár az Origin nekem igazán tetszik, de ha már páran eredeti játékot vettek miatta...akkor már jó.

Az Uplay se nyerte ám el a tetszlsem teljesen, de az milyen jó már, hogy valami netes felhõben eltárolta a mentésket? Új gépet vettem, minden totál új, játékot újratelepítem: és folytathattam onnan, ahol a régin abba hagytam.

Ez nekem igen szimpatikus megoldás.

Persze vannak ám hátrányai, minden netes fiókot feltörhetnek. Ha gond van a szerverükkel...cseszhetem. Ha szarakszik a net szolgáltatom: cseszhetem. Van hibájuk és hátrányuk az biztos.

De ha nem lenne: jóval kevesebb játékot vehettem volna meg, és kényelemesebb is mint DVD-kkel molyolni.

Abból a szempontból problémásabb, hogy elég nehéz tört játékot patch-elni, míg az eredeti steam-es játéknál ez automatikus. De ja persze mindent feltörnek, biztos.
Sok éve mindent eredetiben veszek meg, de én emlékszem hogy jó pár éve mennyit kellet szarakodni némelyik tört steam-es játékkal hogy mûködjön. Feltörni feltörték, de határozottan szívás volt némelyik elindítása.

És amiatt is csökkenti a warez-t, hogy a steam-rõl gyakorlatilag pár kattintással megvehetõ a játék. Sok ember aki gondolkodik hogy megvegye-e vagy sem, azoknál ez igenis számít.

És persze mindezzel együtt, ja biztos manapság meg pláne mindent könnyen feltörnek, mégis általánosságban de érdekes, hogy a warez huszárok sikítanak legjobban a steam ellen.

Shep
Micsoda? Steames játékok feltörése szinte gyerekjáték a csapatoknak, pár órával a megjelenés után már ott a tört verzió.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A steam az egyik legjobb dolog ami a PC-s iparral történt.

Ugyanis: csökkenti a warez-t, mert nehezebb bár lehetetlen- a steam-es játékotoknál. Aztán, sok játékot nem lehet beszerezni dobozos verzióban. Sõt, vidéken, semmit se lehet, marad a házhoz szállítás csomagküldõvel: plusz egy ezres, legalább.
Steam-rõl bármikor belehet szerezni, ami felkerült.

Nincs olyan, hogy a lemez megsérül, elveszik. Jártam már eredeti dobozos játékkal, hogy sok év után a CD-k tönkre mentek. Na ilyen itt nincs.

Nem kell szarakodni. Letöltöm, automatikusan patch-eli magát a játék. Sokkal kényelmesebb.

Lehúzás? Egy frászt! Figyelni kell az akciókat,hihetetlenül olcsón jutottam hozzá egy rakás játékhoz. Max Payne 3, Alan Wake, Witcher-ek, Half-Life-ok, Batman, Assassin Creed, Tomb Raider, Total War-ok, L.A. Noire, Biosock, ami most hirtelen eszembe jut. Lehúzás lenne?

Az igaz, nem lehet tovább adni. És? Én nem is akarom egyiket se, se elcserélni, se tovább adni.

És amit az elején mondtam: sok játék dobozos verziójából alig fogy míg steam-en sikeres, nagyon nagyon sok játékot vesznek meg, steam nélkül sokkal szarabb lenne a PC-s ipar helyzete.

Részemrõl nyugodtan megszûnhetne a steam az uplay az origin is, egytõl egyig lehúzás... A dobozos vásárlást favorizálom,nem azt hogy ezer forinttal olcsóbban (vagy akár drágábban) digitálisan vegyek egy kódot, majd letölthessem... És fõként nem azt hogy amennyiben a játékot megunom avagy nem jön be, ne tudjam eladni, elcserélni....És számomra emiatt hányinger a felsorolt 3 bugrisgyüjtöde...

Tikal
jaja, meg reméljük az is megszûnik majd mint a windows games vagy mi a szar...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ryder62
De ha minden gémem gõzön van, akkor egy-kettõt nem fogok egy másik rendszeren tárolni.

Az most hogy a steam melett fut a uplay is az meg hol izgat.

Fut a xfire is minden játékom alatt.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hogy lehet visszamondani az elõrendelést gamestaron?? 😊 Milyen e-mailre kell írni?
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
Nem lesz ez rossz és tartalom lesz benne bõven.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Jó lenne, kissé tanácstalan vagyok az elõrendelésbe. Amit idáig kaptunk fele más volt.

TDC Geronimo
Mikor novemberben eltûnt a játék azután szinte már el is felejtettem, de most kezd újraéledni a hype 😄

TDC Geronimo
Sajnos ubi még ül a videón, de jövõ héten jönnek új dolgok, mert playstation access youtube csatornáján is watch dogs hét lesz, minden nap új tartalommal meg új gameplayel és jövõ héten jönnek a múlt héten tartott preview eventrõl az irományok/videók.

Kandurex
Ebbõl nincs valami direct feed, elég faszának tûnik! Még ebben az ótvar minõségben is!

kill3r21
Üdv srácok,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gondoltam jelzem hogy feldobtam egy Watch Dogs Special Edition PC verzát(cdgalaxis), amit a megjelenés napján sorsolok ki, ha valaki esetleg beszállna dobjon egy pm-et 😊 Peace
Kandurex
és ettõl nekem olcsóbb lesz? <#idiota>

NagyiBMX
És akinek a gépe még elég erõs, annak még szebb is. <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Kandurex
Jó a PC változat 10k körül és még egy rakat cucc is jár hozzá. PS4-re meg bakker majd 18k és lófütty jár hozzá...😞

Malakai
Az öltözet és a fegyver pl CDG-s pakkban is benne van, náluk meg még bónusz a Cyberpunk és az X2 pakk, az 576-nál meg bónusz a Palace Pack (de nincs az Untouchables), a Breakthrough meg van mindenkinél. A tárgyi extrák változnak, nekem pl pószter eleve szimpibb, mint egy gagyi pendrive. De a pendrive-ért cserébe GS-nál egy ezressel drágább, mint máshol.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Csak nem bírod megállni a fröcsögést...Ha már a grafika siránkozásod elbukott most jöjjön az hogy a játék szar lesz, optimalizálatlan és patch kell majd neki sok...😊
Egyáltalán minek vagy itt?😊

Hát pendriveot ad, meg öltözetet meg dlct. Máshol dlc, pósztert. Nekem ez tetszett a legjobban. De tudsz jobbat amúgy? 😊
Malakai
Mindenfele a spec editiont lehet elõrendelni, mondjuk változó milyen extrákat írnak a szoftveresen kívül (mission pack), CDG pl pósztert ad, nem pendriveot és legalábbis nem csak egy ajándék DLC-t említenek, hanem hármat. Ellenben a GS-en ez picivel drágább náluk, meg úgy általában.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Milyen másik demo?? <#vigyor5>
TBTPumpa
Õ egy másik demora gondolt. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem lesz demo. Persze csak olyanok vegyék akik rendelkeznek erõs géppel, de szerintem ez az ajánlat nagyon jó. 😊
Fpocok
Én mindenkinek ajánlom, hogy vásárlás elõtt nézze meg a demót, hogy fut-e gépén.

Parasite Eve 2, best game EVER!

machirarium
Láttátok-e már EZT ?

De akár lehet kapni PS4-re is mindössze 18.000ft-ért😊
livekodok 7700ft.Az még olcsóbb
MerlinW
Az UPlay-es játékok nem Steamworks játékok, ergo nincs Steam achievement , nem Steam szervereken zajlik a multi, sõt több esetben még a javításokat sem a Steam tölti le hozzájuk, de még a Steam elindítására sincs szükség a játékhoz. De legalább Steam-en drágább 😊

[merlinw.org]

Deluxe22
Én mindenképp ragaszkodok a Steamhez, közösség miatt is stb, ezt nem tudtam, hogy Uplaynek is futnia kell mellette..
MerlinW
Jah, amibõl 5 a multi-t foltozgatja. AC-n kívül is van sok Ubi játék: PoP sorozat, Driver, Settlers, SHunter, Far Cry, stb. Játékélményt befolyásoló orbitális hibákra nem igen emlékszem. AC3-ban volt a bostoni kikötõ probléma, meg Settlers 7-ben is valami hasonló.

[merlinw.org]

BoneDragon
Huh ezt fura tõled olvasni úgy, hogy minden ac topicba ott vagy. Annak is kell 5-6 patch legalább.