Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És "nem bazdmeg", az sem jogos az EU-ban hogy VESZEL VALAMIT és NEM ADHATOD EL.
És nem a "szarért húgyért vett" játékokról van itt szó, hanem akár a 0-day megvett játékokról amikkel befürdik az ember. 20 gurigámba van a BF4 + premium. Hittem volna hogy sosem lesz belõle fogyasztható játék? Nem. El tudom adni? Nem, online acchoz kötött (nem Steam, hanem Origin).
Már rég volt egy cikk hogy az EU kötelezni fogja ezeket a szarháziakat hogy megoldják a játékok továbbadását, ezidáig még semmi, nos addig engem meg nem érdekel, csak ha nagyon durva AAA cím akkor veszem meg pc-n és még ahogy írtam akkor is mindig új ACC-ra regelve.
És nem, napjaink játékaiból az elmúlt 5 évbõl jó ha 5 olyan címet fel tudok sorolni ami érdemes arra hogy akár évek múlva is elõvegyem.
Szóval warezhuszározhatsz, védheted a steamet, fröcsögheted hogy téged nemérdekel hogy eladd a játékod, eképpen részemrõl meg egy birka vagy mert gyakorlatilag kiadsz pénzt valamiért ami felett nem rendelkezel úgy ahogyan kellene.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
tudok neked megoldást: vegyél konzolt aztán mehetsz a jatekaim.hu-ra csencselni 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vagy ott a battlefield. egy rakás bughalmaz teli csiterrel. szintén hozzáragadva az originhez.
és ezek elvileg elsõvonalbeli aaa+ os játékok
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De ott van az új Wolfenstein játék, már ki nézte,m hát nem adnék érte ennyit, mint amennyibe most kerül, de egy év múlva tuti lesz valami nagy leárazás , akkor egy-két ezresért megéri megvenni.
Vissza kanyarodva a Watch Dogs-ra ezt dobozosan veszem meg, azért mert így olcsóbb. Biztos lesz olyan ,hogy nagy leárazás, és steam-en olcsóbb lenne beszerezni, de ennél a játéknál nekem nincs kedvem várni.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Értem én, hogy jobb lenne, ha dobozos, mint régen, és semmihez nem lenne köthetõ, mint régen, és el tudnád adni simán, mint régen, miután végigvitted vagy nem kell, de sajnos vagy nem sajnos változott a világ, és bár az elején sok kiadó kerülte a steamet, én spec a dobozoson is azt keresem, hogy steames-e, esetleg saját baromság (uplay, origin, stb), mint pl. állandóan a legújabb patchet vadásszam, húzzam le, keressem, mint pl. a matrix games termékeinél, vagy kõstratégiáknál, hogy fusson, ahelyett, hogy csak fellépnék, és oda se nézek, már a legújabb patcheket szedi le. Volt, hogy megvettem dobozosan, és amikor akciós volt megvettem steamen is, mert tele volt a tököm amikor a legújabb patch felrakására került sor.
De mindenki más.
A medve nem játék.
Amíg Steamhez vagy bármihez kötnek játékot, lewarezolom a fenébe hacsak tényleg valóban nem akkora cím hogy megérje, de azt is inkább állandóan egy új accounthoz kötöm, hogy ha befürdök vele accountostúl el tudjam adni a francba.
Számomra az hogy veszek valamit ami fölött nem rendelkezem teljesen nonszensz.
Steamen regelsz, és ha kell, ott van. Nem kell otthon tárolni sem fizikai, sem semmilyen szinten. Csak annyit foglal, amennyit használsz és kell.
Szerintem is jó dolog. Ráadásul remek kevésbé ismert és régi játékot tudsz beszerezni potom összegért. Ha nem akarsz nem hivatalos lehetõséget, Humble Bundle, Indie Gala, stb. mind, mind akciósan adják alá a municiót.
A medve nem játék.
Lehúzás lenne? ! Nézd már meg milyen akciók szoktak lenni! Például -75% több tucat játékra? Minden évben többször van ilyen akció, ha ez neked lehúzás, hát akkor nagyon buta vagy. Akkor vegyél mindent dobozosan, drágábban. Ha neked az úgy jobb...
Az meg a te hülyeséged, hogy megvetted a BF4-et és csalódtál benne, talán mielõtt megveszel valamit, tájékozódj.
Méghogy a STEAM az egyik legjobb dolog...Ezt mond el akkor amikor van az accodon 6-8 játék és véletlenül bevásárolsz tizenezrekért pár mégsem bejövõs szart.....
És ez igaz az Originre, szerinted például a BF4-et amit a kutya se gondolt volna hogy a mai napig nem tudnak rendbetenni, nem adtam volna el 2 hónap után prémiumostul? De...
Egytõl egyig lehúzás AZ ami gátolja hogy szabadulj a feleslegtõl. Kábé mintha vennél egy kocsit és nem adhatnád el amikor akarod.
Az Uplay se nyerte ám el a tetszlsem teljesen, de az milyen jó már, hogy valami netes felhõben eltárolta a mentésket? Új gépet vettem, minden totál új, játékot újratelepítem: és folytathattam onnan, ahol a régin abba hagytam.
Ez nekem igen szimpatikus megoldás.
Persze vannak ám hátrányai, minden netes fiókot feltörhetnek. Ha gond van a szerverükkel...cseszhetem. Ha szarakszik a net szolgáltatom: cseszhetem. Van hibájuk és hátrányuk az biztos.
De ha nem lenne: jóval kevesebb játékot vehettem volna meg, és kényelemesebb is mint DVD-kkel molyolni.
Sok éve mindent eredetiben veszek meg, de én emlékszem hogy jó pár éve mennyit kellet szarakodni némelyik tört steam-es játékkal hogy mûködjön. Feltörni feltörték, de határozottan szívás volt némelyik elindítása.
És amiatt is csökkenti a warez-t, hogy a steam-rõl gyakorlatilag pár kattintással megvehetõ a játék. Sok ember aki gondolkodik hogy megvegye-e vagy sem, azoknál ez igenis számít.
És persze mindezzel együtt, ja biztos manapság meg pláne mindent könnyen feltörnek, mégis általánosságban de érdekes, hogy a warez huszárok sikítanak legjobban a steam ellen.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ugyanis: csökkenti a warez-t, mert nehezebb bár lehetetlen- a steam-es játékotoknál. Aztán, sok játékot nem lehet beszerezni dobozos verzióban. Sõt, vidéken, semmit se lehet, marad a házhoz szállítás csomagküldõvel: plusz egy ezres, legalább.
Steam-rõl bármikor belehet szerezni, ami felkerült.
Nincs olyan, hogy a lemez megsérül, elveszik. Jártam már eredeti dobozos játékkal, hogy sok év után a CD-k tönkre mentek. Na ilyen itt nincs.
Nem kell szarakodni. Letöltöm, automatikusan patch-eli magát a játék. Sokkal kényelmesebb.
Lehúzás? Egy frászt! Figyelni kell az akciókat,hihetetlenül olcsón jutottam hozzá egy rakás játékhoz. Max Payne 3, Alan Wake, Witcher-ek, Half-Life-ok, Batman, Assassin Creed, Tomb Raider, Total War-ok, L.A. Noire, Biosock, ami most hirtelen eszembe jut. Lehúzás lenne?
Az igaz, nem lehet tovább adni. És? Én nem is akarom egyiket se, se elcserélni, se tovább adni.
És amit az elején mondtam: sok játék dobozos verziójából alig fogy míg steam-en sikeres, nagyon nagyon sok játékot vesznek meg, steam nélkül sokkal szarabb lenne a PC-s ipar helyzete.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az most hogy a steam melett fut a uplay is az meg hol izgat.
Fut a xfire is minden játékom alatt.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyáltalán minek vagy itt?😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
[merlinw.org]