5939
  • TBTPumpa
    Pedig már krekkelt relanza is van:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Watch Dogs Deluxe Edition Cracked-3DM
  • Fpocok
    Oké. Én most indultam be kicsit. Szerencsére van még pár nap, addig végigtolom a van helsginet :D
  • TomDantes
    Leírtam úgy hatvanhatszor. Ha nem érted...ez van.
  • grebber
    Pakolt fel a srác ezermillió képet.
    Nem is merek semmit mondani nézzétek meg magatok
  • TDC Geronimo
    Nem tudtad? Legnagyobb sorozata. Marhanagy az összes "tesztje" :D
  • grebber
    Itt egy rakás kép az elejéről!
  • Borg
    Inkább az lenne az érdekes, hogy viewdistance, propdistance, vehicledensity meg ehhez hasonlók állíthatók e...
  • RYO21

Képek az NFOHumpról vannak
  • grebber
    1. Mivel nincs más amihez lehetne hasonlítani csak a GTA vagy a Sleeping Dogs mindegy etekintetben.Szóval nyilván egy ilyen game-et nem egy Fifához fogok hasolítani...

2. A grafika nyivákolások meg had legyenek mit érdekel téged?
    Tények: Prev genen lehetett volna szebb is ,next genen + pc-n ütős lesz ez a videokból leszűrhető már réges rég.
    Az meg hogy lesz-e hozzá gép majd akik oda warezolják/megveszik elmondják.Addig minden csak urban legend.

• TBTPumpa
    Úgy tűnik mégis van/volt Uplay preload:
    Watch Dogs PC UplayRIP NOCRACK-TOPKEK
  • Solid Snake
    watch dogs :)
  • Borg
    Most pontosan te magyarázod félre azokat a dolgokat, amik itt elhangzottak...
  • AnuluWork #2202
    Bocs. Majd kölcsön adom az időgépem ...
  • AnuluWork #2201
    De most itt arról van szó, hogy:

-a gta5höz képest (ami sb kategóriában zseniális, és számolni sem lehet mennyit adtak el belőle) milyen (ez nem GTA V, de a 4et talán veri majd, de felesleges is összehasonlítani, más a téma)
    -xbox360on csúnya, és - állítás -: kb. next genen sem lesz szebb, PCn meg nincs hozzá gépem, azon úgy se fogom tudni maxon futtatni, tehát az nem számít (nem rólam van szó, hanem mondjuk másról, pl. Grebberől)

stb. a köbön.
  • Kandurex
    ...de hát még csak spoiler sincs...
  • Kandurex
    Egyébként én pont az ilyen véleményeket várom ami megjelenés előtt van. Mert ugye kinyírták a demo intézményét, hogy még véletlenül se tudjuk, hogy mit veszünk meg. És természetesen olyan szinten a szemedbe hazudnak, hogy nem is értem miért nem foglalkoznak már vele törvényileg mert azért nem egyszerűen verik át a fogyasztókat!

Visszatérve én azért szeretem hallgatni a megjelenés előtt kinyílt virágbolti véleményeket, hogy még véletlenül se rendeljek elő 18db jó magyar ezresért játékot. Persze PS4 -re.
  • Shep
    Ez ki van zárva, németek nem lesznek a döntőben :D
  • Shep
    Mi folyik itt Gyöngyösön, megártott a meleg?
  • AnuluWork #2196
    Ha szereted a focit, és úgy alakul, hogy a vébédöntőt felvételről nézed meg, leülsz a tévé elé, már nyomnál is a távirányító play gombjára, amikor hív a haverod, és megkérdezi, hogy mit szólsz, milyen unalmas meccsen nyertek a németek a brazilok ellen tizenegyesekkel 5:4re, akkor majd megérted ...
  • grebber
    Kérdem én mi a rohadt büdös istennyila változik meg miután hivatalosan is megjelent?

Szerinted rögtön megváltozik a sok ember véleménye hirtelen vagy mire számítotok ,nem is értem?!
  • Kandurex
    Nem tudom miről beszél, a warez most is tiltott, DE beszélni a játékról lehet.
  • Borg
    Mi köze a wareznak ahhoz amit írtam?
  • AnuluWork #2192
    Ezzel most nem értek egyet. Voltál te is modi. (Vagy vagy. Nem tudom.) Anno komolyabban néztétek a warezt itt is, sőt, egyesek még voltak annyira erényesek, hogy nyitottak warez topikokat, hogy akit nem érdekel megjelenés előtt a szokásos lewarezolom, végignyomom, véleményt formálok, míg a többi hülye várhat keddig, vagy mert csak warez, mára ez teljesen kihalt, és amióta az SG is változtatott, simán elmegy, még ha a híreket alig olvassák is, kommentelni meg pláne nem kommentelik. De tény, nem az bicskanyitogató, hogy valaki lewarezolja (ha hülye a kiadó és kiadja olyan platformra amit le lehet, szopjon), hanem hogy valakinek az nem elég, hogy:

"11 óra volt."

hanem jön a hasonlítgatás, gta így, gta úgy, stb. Egy Xbox/PS3 warezverzió alapján.

VÁRJÁTOK MÁR MEG A MEGJELENÉS NAPJÁT! Kedd reggel. De szerintem hétfő is tökéletes. Mert ugye van aki hamarabb megkapja.

Egyébként, az utolsó mondatodért anno lazán adtad volna másnak a büntipontot ...

Tomnak amúgy igaza van. Nem azért, mert fáj neki, hogy más már nyomja, míg ő csak kedden - nekem is fáj, de leszarom -, hanem mert hosszú távon mindenki szopni fog!
  • Borg
    Mert te mégis mi alapján tiltod meg, hogy valaki véleményt mondjon megjelenés előtt? Egy csomó dolog tisztán látszik a videókból, meg a tesztekből. Az hogy te nem tudsz/akarsz véleményt formálni megjelenés előtt, az nem mások fogyatékossága...
  • oneal1
    én amúgy csak azt nem értem, hogy a grafika szapulása teljesen általánosan megy... mint a pc és ps4 ill. xbox one verziók is ilyenek lennének:D

Amúgy nem tudom ki mit várt a ps3as és xbox360 változatoktól komolyan:D:D
  • TomDantes
    De újra megpróbálom: nem az a baj ha negatív véleményt írtok. Ha rossz, akkor az. Nem erről van szó! Hanem arról hogy még meg se jelent! Nem lehet ezt felfogni? Addig ne pofázzatok már amíg nem jelent meg! Ennyi! Kész nem több!
  • TomDantes
    Komolyan ennyire nem lehet megérteni amit pofázok? Hogy kibaszottul debilek?
  • Inquisitor
    Wow. Nem is tudtam az "öreg" csinál game teszteket is. :D
  • RYO21
    És az a legszörnyűbb, hogy rengeteget elfognak belőle adni, mert a 11 éves hülyegyerekeknek ez kell, hiába nem olyan a játék mint amilyennek kell lennie.
  • Borg
    Engem speciel inkább a te hisztid idegesít...

A GTA IV és V is feljebb tette a lécet, mint amit eddig videón láttunk. Ha neked ez fáj, akkor inkább neked kéne befejezni az irogatást.
    Ha grafikában határeset is, de a forgalom, a törésmodell, a fizika, az irányítás mind simán leszűrhető a videókból, hogy igénytelen. A sztori meg a játékmenet majd kiderül. Ha te inkább csukott szemmel várod, akkor hajrá, de ne várd el másoktól is, hogy dugják a fejüket a homokba mint te.

PC-n vannak lehetőségek rá, hogy feljebb skálázható legyen mindez, mint ahogy a GTA IV-ben is volt már. A nagy kérdés már csak annyi, hogy élnek e ezzel a lehetőséggel a fejlesztők, vagy lezárják olyannal amikt a videókon látunk.
  • TomDantes
    De egy rettentő ostoba vagy...ott az ACIV. A történet, a fő küldetések nagy része, elég gyengére sikerült. Legtöbb unalmas, vacak. De nem is ez a lényeg benne, hanem maga a világ, a kalózkodás, az ehhez kapcsolódó feladatok. Ettől volt jó játék. De aki csak a főküldetéseket nézi meg, az épp a legjobb részeit hagyja ki a játéknak! A GTA-kban sem a főküldetés a lényeg. Nem lehet csak az alapján megítélni.

És igenis kuss. Vagy nyiss egy warez topic-ot és ott azt írsz amit akarsz, vagy várd meg amíg megjelenik, és utána dumálj.

És éppen ezért rohadtul dühít, mert pont az ilyen hülyék miatt kell szívni sokszor. Ezért nem adnak ki játékokat PC-re, mert a sok nyomi idióta lelopja egy héttel előtte, és még dicsekszik is vele, és tele kürtöli a világot hogy szar neki nem tetszik. Igaz , most te épp konzolra loptad le, de tök mindegy, ez a lényeg az egészben.

Pontosan így van, nem érdemeltek lófaszt se. Ha lesz esetleg WD 2, ne is adják ki, csak olyan platformra amin nem lehet lelopni a megjelenés előtt egy héttel. Nagyon remélem hogy így lesz.
  • grebber
    Ki vagy te hogy bármit is megmondj nekem?
    Azt írok amit akarok.

"Nem lehet eldönteni hogy milyen" Nem a lófa**t nem,csak a beteges agyadba nem lehet.
  • Wheatley
    u mad bro?
  • TomDantes
    Nem a negatív vélemény a baj. Nem lehet felfogni? Ez olyan túl bonyolult dolog? Várjuk meg a megjelenést, és utána! Utána lehet véleményezni. Lehet én is azt mondom majd ez egy rakás szar, de keddig ez nem fog kiderülni! Ez az egyik, a másik egy ilyen játék esetében pár óra alatt nem lehet véleményt mondani. Egy-két nap után. Majd talán jövő héten ilyenkor. Nem megjelenés előtt. Ez a baj itt, nem a negatív vélemény!
  • TomDantes
    Tudtam ,hogy nem fogod fel. Bazd meg, várd meg amíg megjelenik. Utána nyomasd a szövegedet. Értem én hogy leloptad, nem is érdekel, de ne harsogd már itt! Amíg meg nem jelenik, addig kuss legyen már! Fel bírod ezt fogni?!

A másik: hogy a bánatba lehet véleményt alkotni valamiről úgy, hogy meg se nézed rendesen? Mert egy ilyen játéknál csak egy részét jelentik a főküldetések. Így nem lehet eldönteni hogy milyen. Ez nem vélemény a részedről hanem baromság. És megismétlem: keddig, tartsd magadban! Utána
    lehet.

Megjelenésre meg azért kéne várni, mert ne örömködj, hogy kis warezos tolvaj vagy! A kurva élebe már csakugyan , az ilyen hülye emberek miatt nem adnak ki sok játékot PC-re. (értem hogy konzolra warezoltad le)Megjelenés előtt napokkal letölti, és tele harsogja a netet, hogy neki ez szar. Naná hogy a kiadók kétszer is meggondolják, mit mire adjanak ki. Úgyhogy várjál már keddig. Addig ne írd ide a baromságaidat.

• grebber
    Grafikára max az xbox 360 és ps3 tulajok fujjolhatnak,mert nex genen és pc-n elég szép.
  • Kandurex
    Azért nem kell túlmisztifikálni. UBI nyitott a hazugság gyárral, közel távol nem az a végeredmény, nyilván, hogy kapják emiatt a hideget.

Ne kapjuk már fel a vizet mert negatívak az első értékelések! Mindenki azt szeretné, hogy ez egy jó játék legyen.

Viszont akik letöltötték húzzák a szájukat, mind grafikára, mind játékélményre. Sajnos elég jó az esélye, hogy erősen alulmaradt és egy jellegtelen játékot kapunk.
  • Fpocok
  • grebber
    Nyugodjál meg.Ez a véleményem kész.
    De most már van az Ubisoftnak is egy "butított gyenge" GTA-ja hekkelésre programozva. Elmondhatják nekünk is van egy ilyen.
    Csak sajnos egyszerűen nem érzem,hogy beszippantana hogy nem eresztene,hogy na most akkor haladjunk tovább mi lesz hogy lesz.
    Hangulatilag sajnos egy rosszabb CoD-al(Igen call of duty) se ér fel.
    Mellékküldetéseket meg azért nem csinálom ,mert egyszerűen nem érdekel, mivel ha a főstory se vág oda akkor azok meg pláne nem fognak.Egyszer végigviszem és Shift del várom a következő pácienset.

Megjelenésre meg minek várjak lol? Direkt azért vettem ps3-at meg xbox-ot hogy nem kelljen ilyeneket várni.
  • oneal1
    egyet értek maximálisan.

nincs valaki aki ti tudná vágni innen azt aki warezol és csak a fikázódást nyomja?