5939
-
#2254 A GTA-ban csomó minden történik, csak figyelni kell, és rohadt részletes a világ, nagyon kidolgozott minden... van rengeteg mellék küldetés amik csak úgy "random" történnek. AC sokkal unalmasabb -
#2253 na, tutorial: Q spammelés -
#2252 egy gombos hackelés vagy vannak logikai feladványok mert én még nem láttam erről semmilyen videot vagy infot, és a hackelést azért én ugy képzelném el hogy gondolkozni is kell, nem csak tartsd nyomva a Négyzetet... -
#2251 én controllerrel fogom játszani PC-n :) -
TomDantes #2250 Továbbra is idióta vagy. Emberek, ha már annyira szeretitek a GTA-hoz hasonlítani, ti a GTA-ban csak a fő küldetéseket nyomtátok végig? Semmi mellékszál, semmi csak úgy autókázás a városban? Semmi minijáték, nem fedeztétek fel a várost?
Aki így csinálja elbassza a játékélményt. És akkor azt mondja hogy unalmas...minek valakinek nyílt világú játék, ha nem használja ki amit a nyílt világ ad? Ha csak a fő sztory szálat nyomja az ember, a GTA is unalmas egy idő után. -
#2249 Gondolom akkor itt is ilyen GTA betegség van, azaz soha nem történik semmi...ilyen az Assassin Creed széria is
-
#2248 Igen csak pont erről írtam anno,hogy unalmas egy idő után már nagyon.
-
TomDantes #2247 Milyen nagy szerencse hogy nem vetted meg...és legalább bele se nézel a játék nyújtotta tartalomba....büszke is lehetsz magadra. -
#2246 Meglepődtem volna, ha más lenne egy erről szóló játékban -
#2245 Ugyanaz van mindig hekkeljé azt csá csak más körítésben... -
#2244 4k-s képek a PC verzióból! -
#2243 és...? alakul a játékmenet vagy még mindig csak 'elmegy'? -
#2242 8 óra és még mindig csak a 2. felvonás -
Skyline #2241 Pontosabb. Gyorsabb. És tuti keverem az irányítást, ha kiszállok kocsiból mert lövöldözni kell, controller szépen letesz bill mellé..:) -
#2240 Aztán amikor elkezdődik a lövöldözés ... :)
A wsda mellé befér qeíyxcTABSHIFTCTRLALT, meg az egéren még 6-8 gomb. Nem tudom mitől lenne ez jobb, mint kontrolerrel? :) -
#2239 Tény, de akkor is vannak ötletei a faszinak ami másnak vhogy nem jut eszébe. -
Skyline #2238 Pc-sek akik már tolják írják hogy erősen controller orientált a téma, vagyis az autókázás, menet közben hekkölés sokkal kényelmesebb és jobb mint AWSD és egér...
Kezdődhet a fika hogy mennyire gonoszak amiért konzol portot nyomtak az asztalra (nem)...:)
-
Zero 7th #2237 Off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennek egyébként Peter Molyneux a koronázatlan királya. Az hogy mit össze kamuzott már a játékairól a pályafutása során...
De egyébként tiszta George Lucas az ürge, amíg volt mellette csapat, minden munkájuk zseniális volt, amikor meg ő lett a főfőfőkurvaannya, onnantól ígérgetés ment, a végeredmény meg szarfos lett (B&W-ok, Fable-k). -
Skyline #2236 "A képünkbe vágnak első körben olyan videókat gameplay prezentáció keretén belül aminek jó ha a 40%-át sikerül hozni..Ez szerintem nagyon nem korrekt."
Hagyjuk már ezt az ordító sületlenséget... Még a Dark Souls is hoz egy olyan erős 60-70%-ot a képekhez/videókhoz képest, itt szinte nincs különbség, csak pár idióta annó felfújta és csinált egy összehasonlító videót amiben teljesen más napszak/időjárás/effektus van a képen... Persze butult megjelenésig ahogy MINDEN játék butul a képekhez videókhoz képest az elmúlt években, de erősen nem annyit mint amennyire egyesek felfújják. -
#2235 Ez 20 éve is pontosan ugyanígy ment, igaz csak képekkel, miután a videók terjesztése akkoriban még nehézkes volt. Tehát ez nem "manapság" megy így. A McDonalds hamburgerek sem úgy néznek ki a valóságban, mint a képeken. Ezt hívják marketingnek.
Ezért kell csak a koncepciót nézni mikor bemutatnak egy terméket. Magáról a termékről pedig csak kiadás után nyilatkozni, mert addig nem láttál semmit a valóságból. Ezek száz éves marketingfogások, semmi új nincs bennük. Csak hát az emberek szeretik felbaszni saját magukat, hülyeségeken... -
#2234 Akkor hazudtak volna, ha a kész termékre mondják amit mondanak. Ők ígértek dolgokat, amiket meg szerettek volna valósítani - oké volt benne PR is -, de nem sikerült technikai, kiadói, financiális akadályok miatt. -
#2233 Na, a platinumshop sem kap Vigilante editiont. Ha valaki esetleg ott rendelte volna meg ... -
TomDantes #2232 ja, nagy technikai dobás volt, lehet tévedek ,de mintha a GTAIV alatt is lett volna, ami rémesen optimalizálatlan volt PC-n, meg a L.A. Noire alatt is, ami meg még inkább...hát én annyira nem tapsolok neki. -
TomDantes #2231 Xbox360-asat és PS3-asat azt lehet. De mivel csak PC-m van, hát ennyi. A dolog eldőlt. -
Skyline #2230 Akcióban GTA 5 fölött. Látványt lévén nincs pc-n gta 5 hagyjuk. Autó irányítása nem sokkal GTA 5 alatt. Fizika GTA 5 alatt. Világ és életkép gta 5 fölött. Sztori+események: kiderül, de teljesen különböző téma, nekem jobban fekszik a poénos pszihológiailag kérdőjeles karaktervonal és törénés (lásd Gta 5 eseményei,szereplői a fekát leszámítva), de ettől még erre is kíváncsi vagyok, ez a rész ízlések és pofonok, meg persze rendezés kérdése.. Lévén a fő karakter(ek) és az esemény teljesen más így elég nehéz ebben összehasonlítani... A GTA 5 inkább a Guy Ritchie filmek hangulatára és karaktereire emlékeztet.:)
-
#2229 Kinek a pap, számomra máig a legjobb free-roam játék az a GTA IV. (V-öt még nem próbáltam) Órákig el tudok furikázni benne, az autóvezetés is baromi élvezetes. Az Euphoria fizikai motort meg már nem is említem, kár hogy csak a Rockstar használja, szvsz az utóbbi évek egyik legnagyobb technikai dobása. -
#2228 Miért ne lehetne a prevgen watch dogsot a gta5höz hasonlítani?
videók alapján sztem nem akkora űberfasza a graf se pcn se currgenen, hogy az vigye el, tartalomból meg eddig nem sokat láttunk, csak a hűdefasza nyomd meg x-et azt készahack, ubi meg köpött már pofán minket rendesen, sokszor.
rohadtul vártam eddig de az elmúlt pár napban kiszívárgott videók alapján jóval kevesebbnek tűnik, mint aminek ígérkezett -
#2227 grafikában felesleges is összevetni, gameplay-ben viszont lehet... -
TomDantes #2226 Kár a GTAV-el összevetni. Milyen is a GTA V PC-n? (vagy az új konzolokon). Na erről ennyit. -
Skyline #2225 És már a videókból látszik hogy tartalmilag messze a GTA 4 fölött áll.:)
Az 5 kérdéses.
De a GTA 4 gyakorlatilag a GTA sorozat leggyengébb darabja volt.
Irányítás? Azt nem dícsérném, vicc kategória az autók rugózása billegése. Egyedül az ütközés ami tetszett abban a játékban és itt ki is fújt. Ráadásul az 5-ben inkább visszavettek és árkádosabb is lett az autók irányítása.
/Tegnap pár órát beleöltünk Bogzon próbából minimálisan sztorit, főként freeroam. A városi élet, a hangulat, a lövöldözés és egyéb akció messze a gta 4 fölött áll kb az 5 szintjén csak itt több lehetőséggel, az autó irányítása pedig valahol a GTA 5 alatt. Látványilag pedig nem nem lehetett volna szebb, durván a prevgen határait feszegeti, itt ott szebb int a gta 5 itt ott rondább, de nagyjából egál. A kérdés az hogy a sztori mennyit fog mutatni, eddig bejött.
De mondjuk mit vár az ember olyanoktól akik már hónapokkal ezelött is fikázták a játékot, várható volt hogy a sok fröcsögőgép megjelenés után is tolni fogja az ordító baromságát, főként a nagy GTA fanok.:) -
Borg #2224 Most akkor ezzel mit is mondtál? Ja hogy tényleg feltette a lécet, ami az irányítást és a fizikát illeti. Az V meg szépen továbbvitte ezt, és segített azon ami még nem volt fasza. 1 éve. A Watch Dogs meg jön most, és... -
Skyline #2223 A gta 4 sehova nem tette a lécet, csak bemutatta hogyan lehet egy egész jó ütközés modellel megáldott játékba beletenni egy nagy adag klisékaraktert gyenge sztorival és iszonyatosan vontatott dögvész játékmenettel. -
Borg #2222 PC live stream...
Bár elég fos minőségű, és ráadásul kontrollerrel játszik... -
#2221 Addig míg nincs a fejlécben ez a link, addig mindenki ide fog szemetelni. -
TomDantes #2220 Na, helyes. Akkor warez-el meg más egyébbel szerintem oda kéne át fáradni. Szerintem ez mindenkinek így jobb, így normális. -
#2219 Ezekkel a szarokkal hagyjál... lesz ez még jobb is.
talán ez az egyetlen tulajdonsága az ubikliensnek a steammel szemben :D -
Gary #2218 Ezmiez?
http://sg.hu/listazas.php3?id=1400367972
Május 18. óta létezik Ironman2 jóvoltából, amit közzé is tett a #1849-es hozzászólásában! -
RYO21 #2217 Az off topik már kiment a divatból. -
TomDantes #2216 Komolyan, csináljatok már egy off/warez topic-ot. Nagy kérés ez? Oda hányjátok a warezes dolgaitokat. Ez minden nagyobb játék esetében így szokás, pláne hogy elvileg itt még tilos is. -
#2215 Az AMD-sek szopnak megint - legalábbis a fórumban ezt írják. Siralmasan teljesít a játék AMD kártyákon. Gondolom teljes Chicago tesszelláció van a játék alatt, amit csak az Nvidia bír.