5939
  • VJP
    Teljes mértékben igazad van! Én is inkább letöltöm legálisan a Watch Dogs Demóját és az alapján eldöntöm, hogy érdemes-e megvenni!

Galád módon a fenti részben elrejtettem egy hibát! Ki találja meg?
  • TBTPumpa
    Le ne merd tölteni! Még Steam-ről és Uplay-ről sem! Letöltés = PC-s játékipar tönkretétele
  • Shep
    Dehogy töltöm, majd töltik mások, aztán írnak ,vagy rínak :)
  • Shep
    Attól még loptál, büdös kölök :D
  • Fpocok
    Legutóbbi két eredeti játékomat warezon próbáltam ki először, mielőtt megvettem. Miért? Mert nem volt benne biztos, hogy menni fog.
  • Kandurex

nekem infó kell! nincs kedvem tárca nyitogatáshoz míg nem látom mit veszek

tőcsed! most!
  • Shep
    El se indítottam a letöltést :D
  • Shep
    Tutira azért :)
  • Kandurex
    Ennyire lassú a NET, hogy még nem bombáztok jó kis véleményekkel?
    //
  • Shep
    Az nem baj ha nem jön annyi, inkább az a baj ,hogy a minőség romlik, az meg, pont azért romlik, mert úgyis megvesznek a népek, minden szart, vagyis akkor minek törjék magukat a készítők (persze kicsit túloztam). Ördögi kör ez, de szerintem ez nagyon nem ide vágó téma, szóval ...
  • Kandurex
  • kastil
    Mi az hogy egyre kevesebb? Csapból is Pc játek folyik...

Érdekes mód jópár kiadó el sem tudja költeni a Pc játékok eladásából befolyt pénzt.

Egyébként szerintem vegyél konzolt, mert a pc-s piacot én és a hozzám hasonló tolvajok tönkreteszik.

• grebber
    Nem veszed észre hogy érdekes modon egyre több régebbi konzol cucc is jön pc-re? Na vajon miért? Biztos hogy a warezosoknak kedveskedjenek ugye?

• Tikal #2281
    egyre kevesebb? Hol? :D
  • TomDantes
    Szerinted nincs összefüggés a PC-s warez és aközött, hogy egyre kevesebb játék jön PC-re? áh, ez csak véletlen. Tudod mit? Lopj tovább. Legyél rá büszke. Én meg szégyellem magam. Micsoda rohadék vagyok. Fizetek egy termékért! Vérlázító dolog valamiért fizetni.
  • kastil
    Miért, te ki vagy, hogy megmond, hányan veszik majd meg, vagy hogy hányan "lophatják" le?

Menj kampányolj a törvényeink szigorításár, ne itt vernyákolj.. főleg, hogy kurvára de nincs itt warez téma, csak a játékkal kapcsolatban beszélünk.. egy linket nem látok, amin letöltési lehetőség lenne. Inkább örülj neki, hogy lesz pár vélemény mielőtt a burzsuj fejeddel day1 mennél megvenni egy agyonhypeolt szart látatlanba.

Szerintem egy nagyon gagyi játék lett, pedig videók alapján kurvára tetszett... kinek okoztam ezzel kárt, hogyan basztam ezzel haza a pc-s piacot?
  • TomDantes
    Te megveszed. De szerinted hányan teszik így? Százból 5-10%? A többség simán lelopja, és büszke is magára érte. Legalább nem kéne hangoztatni mint valami dicsőséget! De van külön warez topic is, ott lehetne arról tárgyalni ki honnan tölti le. Ha már van, akkor legyen értelme is. Pláne, hogy elvileg a warez tilos is itt. És mégegyszer: nem csak arról van szó, hogy nekem tetszik-e, meg mi közöm van hozzá, hát tudod annyi közöm van hozzá, hogy mint PC-s , akarok PC-s játékokat. Ellenben ha a többség lelopja, nem lesznek , még kevesebbet adnak ki PC-re. Ez a közöm hozzá.
  • TomDantes
    Igen, képzeld meg. Mi ebben az érdekes?
  • Kandurex
    Azt a hörcsög fajtád!
  • MerlinW
    Lewarezolom. Mi közöd hozzá? Gondolod, ha tetszik nem veszem meg utána? Mint írtam, nem mindta bármi közöd is lenne hozzá.
  • Shep
    Te akkor ezek szerint megvetted a WD-ot a Wolfot, meg a többit is, igaz?
  • Shep
    Nekem ez mire sorra kerül lehet június lesz, de ki izgat, nem óvoda ez már, bár néha azért nem úgy fest :)
  • TomDantes
    Nekem a kibaszott warez-ból van rohadtul elegem! Nem fogjátok fel? Nem csak az a baj, hogy a warez lopás, hanem ezzel a PC-s ipart vágjátok tönkre. Azért nem adnak ki sok mindent PC-re, mert ha kiadnák megjelenés előtt napokkal már lelopjátok! Aztán meg a kiadót szidjátok hogy milyen köcsög, miért nem adja ki. Na ezért. Mert megjelenés előtt négy nappal már lelopjátok. Majd csodálkozok ha esetleg lesz Watch Dogs 2 és nem jön PC-re. de jó warez-olást. Örüljetek ám neki.
  • grebber
    Ezt a rövidet nem tudom ki találta ki.
    Felénél se vagyok és már 9 óra 40 perc (2. felvonás továbbra is)
  • Kandurex
    [vállat von] nálam is, de azt hiszem már elhagytam az ilyen 'szomszéd lova is' allűröket...
  • AntiHero
    Szopjon le a warez : Én meg várjak keddig és még fizessek is
  • Kandurex
    Kint a virágbolt, mindenhonnan tölthető, ...aki tud go vissza review -olni, mert kíváncsiak vagyunk!

Spoiler miatt viszont instant BAN innen egy napig.

• HeadHunter86
    Megálltam. Nyomtam egy közlekedési lámpa hacket. Összementek, kiszálltak a kocsiból értetlenkedtek, a járókelők lestek mi az isten van, majd az egyik naná hogy előkapta a telefont és fényképezte. Tipikus :D

Le lehet nyugodni a picsába, teljesen jól optimalizált és jól is néz ki.
  • Shep
    Kicsit tényleg unalmas már amit művelsz, persze ha ettől jobban érzed magad, akkor csak nyugodtan. :)
  • Fpocok
    Jó lenne ha bevennél valami pirulát és lenyugodnál, mert már kezdesz nagyon unalmas lenni.
  • TomDantes
    Itt kéne ezt a beszélgetést tovább folytatni...

Ez a videó volt már? Na akkor a szokásos szöveg: csúnya, kicsi, rövid, unalmas, vacak, rossz az autók irányítása, rossz a fizika, stb, hazudtak, csúnya, GTA3 szebb volt.
  • Prince23
    Conan az első hivatalos vidoteszter - WATCH DOGS videoteszt
  • PeeTeR
    igen?! banyeg... en meg nem jutok tovabb az uPlay bejelentkezesen u.u
  • HeadHunter86
    Nekem kedden jön meg a játék PC-re, de nem bírtam ki hogy ne próbáljam ki.
    Első misszión túlvagyok. Akárki akármit mond, PC-n marha szép! Legtöbb dolog high-on, egy két dolgot tettem Ultrára. FPS-t nem mértem, de kint is jól fut. Benti részek meg szerintem 60FPS. Ja és szokásos magyar felirat, mint a többi Ubi-s játéknál. Irányítás tök hasonló mint az AC-ben. Free run és a többi.
    Még egy órát nézegetem azt delete, majd kedden az eredetivel :)
  • Shep
    ÖÖÖ, szép a víz :)
    Jól látod, tévedsz, mert én a fizikai engine-ről beszélek. Az LA Noire-ban meg amúgy is Havok van.
  • MerlinW
    Persze, mert kiadják a melót a fejlesztőknek, hogy ezt szeretnénk. A fejlesztők összedobják a legjobb tudásuk szerint -> megy a sajtónak az anyag. Kiadó részéről megindul a piackutatás. Ha a kiadó lát benne pénzt azt mondja, hogy oké ez kell, ennyi időt és pénzt fordíthattok rá.

Ekkor a fejlesztő nekiesik a projektnek igyekezve megtartani az általa megálmodott minőséget. Mikor az ütemterv bizonyos részéhez érnek - ez általában az alpha fázis - elkezdik látni a fényt az alagút végén. A szükséges hátralevő időt, a szoftver várható hardveres igényeit, a ráfordítandó pénz mennyiségét és itt kezdődik a variálás. A szoftvernek el kell készülnie időben, XY platformra, megfelelő teljesítményt kell produkálnia.

Ekkor két variáció lehetséges. Megtartják az eredeti koncepciót és egyéb megoldásokkal "butítják" a szoftvert hogy jól fusson bizonyos platformokon, így lehetőséget adva, hogy teszem azt PC-n/erősebb hardveren jobban/úgy nézzen ki ahogy szeretnék. Ez sokkal több = idő = pénz.
    Mert ez nem úgy működik, hogy a 4K-s texurából csak úgy 2K-sat konvertálunk (az id Tech 5 motor speciel pont ezt tudná, ha nem lenne elba**va a koncepció), mert ez egyrészt erőforrás igényes, másrészt helyigényes ami konzolon érzékeny téma.

Vagy veszik a leggyengébb láncszemet és annak függvényében készítik el a terméket, ami által mindenhol a megfelelő teljesítményt érik el. Így lesz a marketing anyagból X360 minőség. Aztán szerencsés esetben a PC-s verziót teletolják post process inject-ekkel, ami által szebbnek tűnik, és/vagy kiadnak külön egy xGB-os HiRes pakkot (a'la Sleeping Dogs).

Magyarul, nem hazudik senki. Mind a kiadó, mind a fejlesztő olyan terméket akar kiadni, ami tetszik a közönségnek, építi a presztízsüket, pénzt hoz a konyhára. Viszont vannak komoly változók, mint idő és pénz. A mai világban minden kiadónak produkálnia kell időről időre, hogy fenntartsa a vállalat értékét, megtartsa a részvényeseit, különben elhullik.

A fejlesztőknek pedig két lehetőségük van, vagy bérmunkásként dolgoznak kényelmesen, biztonságban egy kiadó alatt, vagy átmennek indie-be. Viszont ha nincs kiadó akkor is kb ugyanott vannak, csak ebben az esetben a saját pénzükön ülnek. Ami mint tudjuk még értékesebb, mint a másoké:) Továbbá ha független vagy, valószínűleg nincs 50-100 milliód egy AAA címhez. Max a Kickstarter és hasonló megoldások jöhetnek szóba, de ott sem fognak milliókat adni valakinek akinek nincs neve az iparban.

Szóval nem olyan egyszerű téma ez, mint ahogy gondoljátok. Senki nem "hazudik" nektek, mindenki igyekszik olyat készíteni, amit megvesztek, amivel elégedettek vagytok, hiszen valakinek el kell adni a következő játékot is. Senkinek sem áll érdekében átverni a végfelhasználót.
    Egyszerűen ilyen a világ, üdv a 21. században.
  • Zero 7th
    Amit aztán nem tudnak megvalósítani. Tök jó, tényleg.

A másik meg a B&W, ami teljesen fasza, tényleg egyedi ötletekkel van tele, és mindazokkal együtt az életemet elunom játék közben...
  • grebber
    Van "logikai" része is de nem kell hozzá egyetem.
  • Fpocok
    Én is. Ahogy a GTA4nél is tettem. Autózás gamepaddal, minden más egérrel.