Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Be lehet fejezni az Off-ot neked is nekem is mindenkinek.Tessék bejönni Teso topikba és oda írni.Ja várj,inkább ne!
MerlinW
Minden tisztelettel, de ha szerinted a TESO egy jó MMO, akkor te még soha nem játszottál jó MMO-val...😊 TESO még single játékként sem állná meg a helyét. Játszottam vele sokat, nem vakvilágba beszélek.

[merlinw.org]

Malakai
Szerintem meg túl sok az off már a topicban...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem nyelem, egy az egybe igaza van, 3 alkalommal BETA-ztam bõven megerõsített benne hogy a TESO egy szemét. És mielött hülyeségeket leírnál újra fröcsögve akárcsak a wareztémában, nem a teljes játék nem különbözik a BETA-tól, pár hibajavítás ment rá a legutolsóhoz képest és ennyi. Ettõl még bárgyú ötlettelen és primitív.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BoneDragon
Inkább te vagy ezzel a hozzáállással, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter. 13 évesen volt utoljára elõttem ennyi rózsaszín köd... 😄

Na ne vicceskedj már ezzel a videóval mert még pofán röhöglek téged is ezzel a szakállas szarral együtt meg az összes igénytelen videójával.Eteti a népet ez a majom és ilyenek mint te meg nyelitek.GRAT😊)
<#eljen>

Errõl is ennyi. Majd amikor fél év- év után ingyenessé válik mert lecseng a fellángolás és pofáraesés jön..😊

Off tényleg vége.😊

Jaa jaa alaptalan jaaa...
Színvonaltalan szemét, nem csoda hogy a neten már videó is van ami 30 percig fikázza szénné teljesen jogosan az egészet, kezdve azzal hogy nincs értelme a groupoknak, úgyis mindenhol rohangál mindenki..De mind1 is off vége...

Az meg hogy szart sem vettem: ha nem képes felfogni az agyad amiket leírtam meg azt hogy bizony én veszek játékot csak jól megávlogatom hogy mit akkor az a te gondod. Ha nem veszek semmit ha gondolod tekints rá az origin accomra idióta...

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na TES haterek én mentem innen,ezt nem olvasom tovább az alaptalan hülyeségeket
MerlinW
Én is gondoltam rá, de... a TESO tényleg ultragáz... így hagytam <#vigyor>

[merlinw.org]

AntiHero
Pont ezért nem reagáltam rájuk. 😊 Trolkodnak, majd megunják.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fpocok
Bazmeg ... ESKÜSZÖM Skyline, hogy bennem volt, hogy írok neked egy kommentet, hogy csak okosan a teso fikázással, mert jön a véresszájú TomStorm, aki egy személyben képviseli a fejlesztõket és mindenkinek leharapja a fejét, aki rosszat mer szólni róla 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az a játék nem szemét.Max.neked nem tetszik de különben is egy olyan véleménye aki meg se vette szart sem ér maradjunk annyiban.
Ha még odaírtad volna,hogy "szerintem" és kis indoklás akkor még átfutottam volna ezen a hsz.-on de így ez egy szimpla Troll,off,flame baromság

No offense
Az....<#idiota>

BoneDragon
Ilyet ne írj! Hisz az a legjobb mmo a piacon!

<#idiota>

Hát valahogy ebben nem tudok hinni...
Még a videók alapján is tartalmasabb mintha megvettem volna az Elder Scrolls online szemetet holott az rpg (igaz bárgyú MMO szinten)....

JaSoN HuNTeR
<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TDC Geronimo
Ajaj lesznek ilyen OPCIONÁLIS fun melléküldik. Most mi lesz 😄

AntiHero
oké. Nem is kell. Részemrõl lezártam a dolgot, csak mondtam.

Aha, persze. Én ezt valahogy nem tudom elhinni.

AntiHero
Ubisoft Magyar marketinges.

De mint mondtam, nem a játék ellen akarok kampányolni, mert engem is érdekel a játék. Csak szar ilyeneket hallani, még ha nem is lesz igaz.

Milyen belsõs infó. Ki mondta valaki Ubisoft-tól, vagy a szomszéd Józsi

Nem lesz kötelezõ használni. Szóval nem értem elõre minek sírni miatta

grebber
Minigame lesz ha nem szeded elõ szerintem nem kötelezõ vele játszani majd!
De ha igen az se lesz nagy gáz pár perces szösszenetek ezek.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Ezzel a virtuál realitys faszsággal teljesen elvették a kedvemet. Eddig tökre az jött le, hogy közelebb lesz a valósághoz, mint pl a gta4, de ilyen saints row faszságokkal? bassza meg.

grebber
Azt hogy mi az értelme mit kell csinálni ?

TDC Geronimo
Mit nem értesz rajta? Nekem tetszik a multi ötlete. Ilyesmi integráció van GTA 5ben is meg átvették az invade cuccot dark soulsból.

TDC Geronimo
35-40 órát mondanak storylinera. Nem nevezném rövidnek. Az is kikerült már hogy mennyi story meg mennyi sidemission van.

JaSoN HuNTeR
Magyar mentalitás. Negatív posztok állandóan.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Shep
Én is ettõl tartok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
A rövidsége az elõnyére válik az 100%.
Alapból az lesz hogy majd 3 óra gameplay után amikor már a jövõ hetet is széthekkelte mindenki onnantól hot unalom lesz szerintem.

Bucser
Ezeket a belsos infokat szeretem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

AntiHero
Belsõs infó szerint a játék nem lesz nagyon nagy durranás. Rövid lesz és kevés "fél kész" tartalom lesz benne. Azért nyomatják ezt az akora nagy marketing szöveget, hogy sokan megvegyék.

Minden esetre én akkor is beszerzem majd PS4-re elsõ nap.
Miért?
- Mert magyar lesz.
- Mert PS4-re nincs hasonló játék
- Hátha jó lesz idõvel és ami benne van hátha leköt vagy 30 óráig.

Ha meg nem akkor se fogom fikázni, hanem egyszerûen túladok rajta.

grebber
Mivan? Nem is értem mi a multi lényege.<#falbav>
De legalább sporoltak nekem 10k-t!

A sztorit senki nem ismeri mert még meg se jelent. A robot pók meg egy poén játék a játékban. De szerintem véletlenül se olvassunk cikkeket a játékról hasznosabb faszságokat beszélni<#eljen>

NagyiBMX
Ezt a baromságot, hogy a multiplayerben mindenki Aiden-ként látja önmagát... Pedig abból is kitudnának szedni egy csomó pént, hogy customizálhatod a karaktered, viszont bizonyos ruhákat csak igazi pénzért vehetnél meg. Itt van még ez a gépigény is, az egész sztorit sem értem,a jövõbeli robotos pók halálfasza képet meg se említem.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Bucser
Neki az Nvidia 550-el semmi nem lesz 60 FPS mar😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

speed01

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Értelmes autóhangot valamiért szinte csak az EA-s NFS játékokban találsz...

JaSoN HuNTeR
Amúgy nehéz lenne egyszer már végre értelmes autó hangokat belerakni már egy ilyen sanbox játékba?...

TDC Geronimo
Amúgy jó hogy megint a baromságokról van szó és nem a játékról meg az ezer infóról, ami ma kijött. Gratulálok.

Fpocok
Akkor is 😄

Hát persze, hogy nem netxgen, hanem currentgen. Mivel kijött, ezért már currentgen. Addig volt nextgen, ameddig nem jelent meg. Most a PS4, a One és a Wii U a currentgen, a PS3, a 360 és a Wii a prevgen.
TDC Geronimo
ez kb 8 hónapos videóból van

Fpocok
Nem. Viszont 30fpstõl NEM LESZ NEXT GEN 😄

Amúgy most ebbe is belekötök

TDC Geronimo
😄D

Ezt majd mond el 2-3 év múlva is....😊

//Nem fikázom én a konzolt, a ps4 majd jön az asztalra ha van már rá értelmes exkluzív (Új Uncharted, Lou HD, stb), de hogy ezekre a "nextgen" jelzõ már túlzás az fix....Currentgen nemtöbb...