Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne ferdítsünk.Megérné, csak büdös a pc-sek pénze mert nem jön be egy nap alatt ezermilliárd dollár akkor már neki se állnak.Ilyenek ezek a mocskos pénzéhes szarkupac népségek egytõl egyig.
A mostanában zajló tendencia is ezt támasztja alá hogy nekem van igazam. Egyre több régebbi xbox360 -as cím jön ki pc-re mert rájöttek szinte 0 ráfordítással + bevételre tehetnek szert.Szóval már nem büdös a pc-sek pénze.Nyomorult parasztok mind.
Next PC upgrade: 2022
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Már rég kész kellett volna,hogy legyen legalább Cur.gen-re.Amit a régebbi játékok közül akartak azt már portolták,kiadták vagy hírbe van már fél éve az a pár amit még ígértek.Gta5 sehol nem lesz már és én úgy vélem már javában szerkesztik inkább a következõ részét😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kezd úgy érdekelni minél jobban a game.GTA5 már-már a múltba vészett és ez tényleg remek lenne egy ilyen jelenben játszódó sandbox-nak.
Mintha tudták volna,hogy nem lesz Gta5 Pc-re.Így kivárni ezt a +fél évet kételkedéssel nem lehet.Ebbe biztosak voltak,hogy tiszta lesz a terep nekik.
Mit szídtuk itt õket emlékszem és így visszagondolva még mindig fogalmunk sincs,hogy jogosan vagy sem mert semmi olyan érdemû információnk nincs ami esetleg a játék fejlesztést szolgálta volna ez idõ alatt.
Annyi biztos,hogy ez idõ alatt a GTA5 hype train,elment😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
[merlinw.org]
megvétel elõtt mondjuk én is kipróbálom azért, mert szerintem a GTX 660-t megeszi élve 😄
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Én mindenképpen elõször valamilyen módon ki akarom próbálni mielõtt megveszem a gépigény miatt.Nekem furcsa és hiába van jó gépem ha nincs normálisan optimalizálva akkor cseszhetem
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Next PC upgrade: 2022
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Utolsó játékuk is AC4 milyen jól mutatott már Prev.gen-en ahoz képest mennyi idõs a konzol.Na mindegy szerintem ezeket az idei meg a jövõ évi játékokat még simán lehet játszani régebbi konzolokon is.
Persze ha van pénz akkor ajánlott lecserélni Cur.gen-re és akkor nem kell törnöd a fejed vajon,hogy fognak mutatni ezek a játékok😊
Nemrég figyeltem, hogy kijött a hivatalos gépigény. Nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek, felháborító volt.
DE. Mondjuk rá, hogy ok, next gen játék, esetleg tényleg szükséges hozzá egy atomerõmû. VISZONT akkor hogy lehet, hogy a játékot kiadják PS3-ra és Xbox 360-ra is? PC-bõl miért kell hozzá egy mai high end konfig, amikor konzolból elég hozzá egy 10 éves is?
A medve nem játék.