Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem ferdítés. Nem kell túl bonyolítani, ha valamit úgy gondolnak megéri, és bevételt hoz, kiadják. Ha nem, akkor nem. Persze, biztos hozna bevételt, de ha a programozók inkább mással foglalkoznak, ami több bevételt hoz, akkor na? Mégis hogy dönt a kiadó? De emiatt kár bosszankodni. Minden cég így dolgozik, és itt nem a videó játékokról van szó, ha van elõttem két lehetõség, azt választom amelyik több bevételt hoz.

grebber
" A kiadó szerintem osztott-szorzott, és úgy látják nem éri meg a pénzt és idõt ráfordítani a PC-s verzióra"

Ne ferdítsünk.Megérné, csak büdös a pc-sek pénze mert nem jön be egy nap alatt ezermilliárd dollár akkor már neki se állnak.Ilyenek ezek a mocskos pénzéhes szarkupac népségek egytõl egyig.
A mostanában zajló tendencia is ezt támasztja alá hogy nekem van igazam. Egyre több régebbi xbox360 -as cím jön ki pc-re mert rájöttek szinte 0 ráfordítással + bevételre tehetnek szert.Szóval már nem büdös a pc-sek pénze.Nyomorult parasztok mind.

Next PC upgrade: 2022

Tikal
és honnan tudod?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Google Mapsnak jobb a grafikája. Ez van... 😞

TBTPumpa
Powered by Photoshop!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Deluxe22
Aztak**va!!! Ez elég jól néz ki!

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Jó, de nem engem kell errõl meggyõzni hanem a kiadót, õk döntenek.

Deluxe22
Valóban sokan warezolnak, de 100% megtérülne az átírás költsége. Hisz nem kell új játékot készíteni 😄
😄
Maxtreme
istenem csak ezt el ne kezdjétek megint...

Mekkora vásárlóbázist? PC-n a többség lewarezolja úgy is. A kiadó szerintem osztott-szorzott, és úgy látják nem éri meg a pénzt és idõt ráfordítani a PC-s verzióra.

Deluxe22
Ja a WD-t már nagyon várom PC-re, azért remélem a GTA V se marad ki, ekkora vásárlóbázist miért hagynának ki?
Teljesen mindegy, hogy a IV mennyi idõ után jött ki, gondolod a V rész kiadása és PC-s bejelentése attól függ, hogy mikor jött ki a IV rész? Ugyanmár.

Szerintem se. Ha akarnának PC-s vagy nexgen GTAV-öt már bejelentették volna. De nulla hír, semmi. Legalább a WD mindenre jön.

Caliph
és aug 6án jelentették be hivatalosan hogy jön pcre

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
sztem nem fogják kihagyni a pc piacot. gta 4 is aprilisban jött konzolra,pcre meg december 3án

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Sz.tem az már semmire sem jön.Egy prev.gen játék volt,ennyi kb.
Már rég kész kellett volna,hogy legyen legalább Cur.gen-re.Amit a régebbi játékok közül akartak azt már portolták,kiadták vagy hírbe van már fél éve az a pár amit még ígértek.Gta5 sehol nem lesz már és én úgy vélem már javában szerkesztik inkább a következõ részét😊
Erre ne nagyon számíts. GTAV PC-s verzió nem valószínû hogy lesz. De a nex-gen konzolokra is kérdéses, mert semmiféle bejelentés nem volt.

De nem volt WD elött sem Májusban.Csak ezért írtam az idõzítést.
Bucser
Tudtommal lesz GTA5 PS4+Xboxone verzioval egyutt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jó egy ilyen cockpit nézet sandbox játékba nagy extra az biztos de remélem nem így fogja azért rángatni a kormányt mindig mikor játszunk vagyis vezetünk😊

Kezd úgy érdekelni minél jobban a game.GTA5 már-már a múltba vészett és ez tényleg remek lenne egy ilyen jelenben játszódó sandbox-nak.

Mintha tudták volna,hogy nem lesz Gta5 Pc-re.Így kivárni ezt a +fél évet kételkedéssel nem lehet.Ebbe biztosak voltak,hogy tiszta lesz a terep nekik.
Mit szídtuk itt õket emlékszem és így visszagondolva még mindig fogalmunk sincs,hogy jogosan vagy sem mert semmi olyan érdemû információnk nincs ami esetleg a játék fejlesztést szolgálta volna ez idõ alatt.
Annyi biztos,hogy ez idõ alatt a GTA5 hype train,elment😄
TDC Geronimo
youtube link

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

srácok..ha itthon nv kártyákhoz adnak watch dogs játékot,az is lokalizált magyar feliratos lesz?
Shep
Nem úgy fest, ráadásul rájöttek szerintem a kódosok is ,hogy nem éri meg nekik 3e Ft-ér odaadni mikor el lehet kérni érte a dupláját is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Overburner
Sziasztok, elõ szeretném rendelni a WD-t és azon gondolkodok hol járnék a legjobban. Eddig a Platinum Shop a nyerõ. Náluk már vásároltam és meg voltam elégedve velük. Azt néztem hogy kb minden boltban más DLC-t adnak hozzá ajándékba és most már nem tudom hogy honnan vegyem xD. CD Galaxis mintha többet adna hozzá de én azt hittem hogy ebben a special day-1 editionba alapbol benne vannak ezek. Szoval WTF 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

JaSoN HuNTeR
<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Sok.Remélem Nv kulcsok lesznek olcsóbban majd!

Jövõhéttõl ha minden igaz 8800 forintért lesznek preorder kulcsok ha látom szólok ha érdekel itt valakit.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MerlinW
AC single-hez sosem jött 1-2 javításnál több. 90%-ban a multit kalapálták. Ubisoft többnyire kész játékot szokott kiadni. Talán a Settlers 7 volt, amihez a legtöbb javítás jött (6-7), mondjuk az olyan komplex játék, aminél érthetõ.

[merlinw.org]

speed01
Szerintem a AC 4 elég jól volt optimalizálva, és szép is volt.
megvétel elõtt mondjuk én is kipróbálom azért, mert szerintem a GTX 660-t megeszi élve 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

NagyiBMX
Szerintem az elsõ 1 hetet várd meg amíg jön hozzá egy rakat update meg fix. Ahogy az AC sorozatnál ez lenni szokott.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Még Season Pass-al is 13 e.ft lesz PC-re és akkor tényleg van/lesz bõven tartalom.Sõt ha lesz multi DLC is season pass-ba akkor az még több extra annak aki megveszi.
Én mindenképpen elõször valamilyen módon ki akarom próbálni mielõtt megveszem a gépigény miatt.Nekem furcsa és hiába van jó gépem ha nincs normálisan optimalizálva akkor cseszhetem
NagyiBMX
Mi a faszért kell ezt is elvinni egy ilyen Far Cry 3 Blood Dragon szintû hülyeségbe? Mért nem lehet tényleg csak az, hogy van egy átlagos csávó, akinek a kezében van egy olyan hekker szerkezet ami mindent tud ami az elektronikához köthetõ...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

speed01
Poén am hogy egy kis single gameplay sincs még mindig.

Shep
Semmi gond, a virágbolt mindig nyitva áll 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Tessék. Itt vannak a kivágott részek a játékból. Ezért nem fogom megvenni, már kurvára elegem van. Azt hiszem most telt be a pohár.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
NV VGA mellé adják a játékot!Aki esetleg lát majd olcsón azonnal jelezze 😄

speed01
Jöhetne már új videó 😊 <#banplz>

wollnerd
Óóó, egy mekkora fake. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

speed01

A tartalom nem és biztos vagyok benne,hogy X360 és Ps3-on is élvezhetõ lesz a játék egy jó TV-n.Annyi,hogy nem lesz sok effect meg animáció aztán élsimítás meg az egyéb grafikai dolgok.
Utolsó játékuk is AC4 milyen jól mutatott már Prev.gen-en ahoz képest mennyi idõs a konzol.Na mindegy szerintem ezeket az idei meg a jövõ évi játékokat még simán lehet játszani régebbi konzolokon is.
Persze ha van pénz akkor ajánlott lecserélni Cur.gen-re és akkor nem kell törnöd a fejed vajon,hogy fognak mutatni ezek a játékok😊
Emellett még csökkenthetik az utcán sétálgató emberek számát is illetve kivehetik a dinamikus idõjárást, csökkentik a látótávolságot stb stb. -> ps3,x360
Nem. A ps3,xbox360 verzió valószínûleg olyan gyenge grafikával lesz megoldva amilyen alacsony minõséget pc-n nem is tudsz beállítani. Amit leírtak ajánlott gépigénynek az tényleg csak az ultra grafikához kell. A minimum gépigény pedig gondolom az alacsony beállitáshoz van belõve full hd felbontásban. Ha neked jó egy 720p felbontás is akkor még gyengébb gépen is elfut. Az persze már más kérdés hogy úgy mennyire lehet élvezni. Ha összességében nézem akkor egy 200-250 ezer ft-os gépen normál-high beállításon el kell menjen.
Hát, ez aztán egy komplex és mindenre kiterjedõ érvelés volt. :p Kifejtenéd bõvebben? Mi van benne szarrá butítva? Kisebb a város? Kevesebb a misszió?

Fpocok
Konzol verzió szarrá van butítva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na, a hivatalos gépigény megismerése után lenne 1 kérdésem itt, hátha valaki képes elfogadható választ adni rá.
Nemrég figyeltem, hogy kijött a hivatalos gépigény. Nem tudtam, hogy sírjak, vagy röhögjek, felháborító volt.
DE. Mondjuk rá, hogy ok, next gen játék, esetleg tényleg szükséges hozzá egy atomerõmû. VISZONT akkor hogy lehet, hogy a játékot kiadják PS3-ra és Xbox 360-ra is? PC-bõl miért kell hozzá egy mai high end konfig, amikor konzolból elég hozzá egy 10 éves is?

a.carkey
Miért pont orbáni? Kilõtték valakinek a szemét a topikban? Esetleg nem állnak szóba TESO témában a Hír tévével?

A medve nem játék.

BoneDragon
Oda nem lehet csak úgy bemenni. Ha észrevetted volna ott max 5 emberke ir.. Ja meg még páran akik adják el az accjukat. Amint oda ir valaki egy nem tetszõ véleményt egybõl törlés van. Igazi orbán politika. Ha nem tetszik tegyük el láb alól. Nesze neked szólásszabadság.