5939
  • Shep
    Na de érdekes, a két nagy oldalról lekerült a játék.
  • TBTPumpa
    Változó. Némely játékokban az AMD R9 270X jobban teljesít, mint a GTX 760. Némely játékban pedig az Nvidia teljesít jobban (persze csak az Nvidia logóval ellátott játékokban). Viszont árban nem egy súlycsoport a kettő.

R9 270X: 55k körül van
    GTX 760: 65-70k környékén mozog

Az, hogy az AMD Driverekkel hiba van, az picit sarkítás. Már 5. éve van AMD kártyám, eddig nem volt vele problémám.
  • Skyline
    Korlátozva van? vagy belőhető ultrára 2gb-al? Ha belőhető nincs több kérdésem.. A Bf4-nek is elkellett volna a 3gb ultrán mégis mosolyogva ment 2gb-vel is gond nélkül.
    770-esen ez simán fog menni ultrán 2gb-vel is hacsak nem direktbe a menüben korlátozták.

//abból a release-ből ami kinnvan warezben mindent lehet csak megfelelő következtetést a futásról levonni na azt nem, lévén egy noname szar crack nem több.:)
  • BoneDragon
    Inkább 270x és az is alulról nyaldossa. Amúgy nagyon sok gond van amd driverekkel, szóval mostanában jó messzire elkerülöm az amd-t.
  • Skyline
    Még talán talán de a 650-es vidia meg az r7-es....Bohóckodás ezeken az a 4gb nem több...:)
  • TBTPumpa
    Amúgy csak azért írtam, mert tavaly a Tomb Raider-t/Bioshock Infinite-t olyan kártyákhoz adták, amivel Ultrán (maximális grafikai szint) tudtál játszani a játékkal (HD7870 és fölfele).
    Itt pedig közel sem tudsz Ultrán játszani a játékkal egy GTX760 vagy 770 kártyával (és mindegy, hogy milyen az Nvidia memóriakezelése. Ha 3 GB-ot ír a játék, akkor annyi kell neki. Hiába jobb egy 2GB-os Nvidia, mint az AMD, attól még csak 2 GB marad). Biztosan High grafikán is szép a játék, csak érdekesnek tartom. Persze az izmos és high-end Nvidia kártyákat is el kell adni valahogy...
  • MerlinW
    Az R270 az olyan GTX 760 környéke, tehát még jó is lehet mindenre.
  • Shep
    Physx, apuka! :D
  • MerlinW
    Jatényleg:)
  • Skyline
    Sok értelme van ezeknél a kártyáknál a 4gb-nek emiatt a játék miatt...:)
  • TBTPumpa
    De nem Nvidiából. Az Nvidiának jobb a memóriakezelése, jobban tesszellál óceánokat és komplett csikágót, zöldebb a doboza, drágább és "jobb".
  • MerlinW
    30-ért kapsz 4GB-os R7 250-et, GT650-et, 55-ért pedig R270X-et.
  • Shep
    320x240-ben elég egy geforce 4400 is :D
  • Skyline
    Csak az Nvidia kártyán a memóriakezelés nem olyan gyatra mint a radeonokon.:)
  • IMYke2.0.0.0
    Ahhoz, hogy tényleg szép legyen: 4K és 2 darab GTX Titan Black kell... vagy 2 darab ilyen: [URL=http://ipon.hu/hir/6_gb_nyi_vram_ot_kapott_az_asus_gtx_780_strix/29747]"6 GB-nyi VRAM-ot kapott az ASUS GTX 780 STRIX"[/URL]
  • Shep
    Textúra javításra ott a sweetfx :)
  • kill3r21
    Durva eléggé, de felraktam kipróbálásképp, 1 FPS viszont nem lett szebb :D
  • TBTPumpa
    Jah, az Ultra grafikához 3GB videómemória szükséges. Ez azért érdekes, mert Nvidia kártyák mellé adják a játékot és az Nvidia legtöbb kártyája jelenleg csak 2 GB-os, az pedig nem elég hozzá.

Jó, jó, vennikő egy 200 000 Ft-os Nvidia VGA-t és akkor menni fog vele.
  • Fpocok
    Akkor nincs tovább. Így sem nagyon érdekel, van mivel játszanom, nem fogok sírni miatta.
  • a.carkey
    És ha nem? Akkor hogyan tovább?
  • kill3r21
    Furcsa egy kicsit a sok infó az arcba....pár 5letet loptak innen onnan, pl FarCry3!
    Autók irányítása nem olyan rossz mint sokan mondják, story kellemes lesz....lehetőség nagyon sok...stbstb

Nekem azért nagyon lekell vennem a grafikát...igy olyan 30 feletti az fps 1080p-ben....de néztem az ultra texturához 3GB videómemória kell....
  • Fpocok
    Nálam egyelőre játszhatatlan, de lehet csak a demó mivoltsága miatt.
  • IMYke2.0.0.0
    Meg is válaszolnám magamnak - egyúttal le is hűtve magam:

Minimum gépigény:

Minimum:

OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.)
    Processor: Intel Core 2 Quad [email protected] or AMD Phenom II X4 [email protected]
    Memory: 6 GB RAM
    Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
    DirectX: Version 11
    Hard Drive: 25 GB available space
    Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
    Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode.
    Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500,
    GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000,
    R7 and R9 series Intel Ÿ Iris ™ Pro HD 5200

//az sem vigasztal, hogy 4 GB-al is beéri RAM-ból...
  • bakkerman
    elég szájbarágós a játék,a látványra nincs panasz,tényleg "él" a város,de picit lehetett volna hezebbre csinálni ezt a hackelős dolgot
  • gergou
    Igen, amíg nem kezdték kiszállítani, bármikor visszamondhatod.
  • kirol
    Lemondtam én is az előrendelést. De az előrendelést bármikor visszamondhatom? Időben voltam még most?
  • a.carkey
    Részemről tavaly nyáron vagy mikor rendeltem meg PCre, most már ezt a három napot kibírom.
  • Shep
    Ahogy mondod :)
  • grebber
    Nézzél be torrent site-okra és ott olvasgass rengetegen tolják már!
  • gergou
    Én is Ps4-re rendeltem elő, de már hét elején visszamondtam. Ez a játék sajna nekem nem ér meg 18K-t. a Thief-el ezt bebuktam, most nem fogom...
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig az a Szent Grál...

//Irónia kikapcsoló gomb megnyom.
  • Kandurex
    Én is ebben a cipőben járok :(
  • kirol
    Van itt egy rendes, játékról szóló vélemény is?
    Mert én előrendeltem PS4-re és az elég húzós (18k).

Ha a játék valóban gagyi, akkor visszamondom a rendelést. Csak jó lenne valami korrekt vélemény.
    Van itt valaki, aki előrendelte a játékot?
  • TBTPumpa
    Nekem sincs SSD-m és egyelőre még nem is lesz. Eddig sem haltam bele a hiányába, ezután sem fogok.
  • IMYke2.0.0.0
    Azt ugye el se képzeljem, hogy
    * E8400 (2 mag) / 4 GB / HD4850 / semmi SSD vagy
    * AMD 6000+ (2 mag) / 4 GB / HD4870 / semmi SSD-n
    esélyes a vásárlás előtti és utáni kipróbálás...

• kill3r21
    Fasza a játék, még jó hogy két páldányt rendeltem xD
  • kastil
    alapból kicsi a magyar piac. fizetős MMOnak sincs magyar szerója hiába tolja sok magyar, nem elég. am ki ne találd már hogy a magyar a világ gecije...
  • TBTPumpa
    Az EA nem pont Magyarország miatt nem adta ki magyarul a játékait. Össze voltunk "kötve" a cseh és lengyel EA kiadókkal is. És mivel ebben a 3 Országban nem volt nagy érdeklődés/népességszám alapján számították ki, ezért a továbbiakban már nem is adtak ki játékot ezzel a 3 lokalizációval (Fifa és Sims sorozat kivétel). De ez sarkítás, mert rengeteg helyen ezt csinálta az EA, nem csak nálunk. Korábban 14 nyelvet tartalmaztak a játékaik, ma már csak 5-6 nyelvre vannak lefordítva. És itt nem a Magyar piac a hibás. Ez az EA döntése volt, spórolási szempontból.
  • TomDantes
    Szerinted GTAV miért nincs PC-re? Vagy kérdezek mást. Régebben az EA magyar nyelven adta ki a játékokat. Miért nem teszi? Azt mondták kicsi a magyar piac, ergo kevesen vennék meg. Te nem látsz itt összefüggést a warez-al? Ha nem , semmi gond.
  • Solid Snake
    Talán hogy, az és előtt a vessző hiányzik