Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagyd már a baromságaidat. (Már a warez témánál is villantottál)
150-bõl bikább gép rakható ki mint ps4. 200-ból keresztbe pisálja. És nem nem fog elavulni, ha full grafikát nézed akkor persze fejleszteni kell, csakhogy ahogyan a mostani 150k-s pc-n nem fog menni fullon minden 2-3 év múlva csak mediumon mondjuk, úgy a nextgen konzol is egyre távolabb és távolabb kerül a pc-s fulltól.
Tipikus konzolfanboy baromság és mendemonda az "évenként fejlesztés" meg a többi sületlenség.

//Ps4-re én is be fogok ruházni, majd ha csökken még az ára, és kellõ mennyiségû és tartalmú EXKLUZÍV érkezik rá. Egy közepes vagy jobb pc mellett ennyire jó a "nextgen"...Exkluzívokra. Pont.
Ha meg valakinek dönteni kell, nos az alapján döntsön hogy tetszenek-e neki a konzolos exkluzívok. Ha nem akkor a pc mindenképp jobb befektetés, fõként ha az illetõ értelmes framerate-et, szebb látványt vagy akár modokat akar...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

De ha nagyon érdekel, elárulom, hogy 2 magos cpu van benne (2.93 GHz), 3 gb rammal (márkák megnevezése nélkül). A vga-t nyáron vettem, az egy radeon hd 7770, de nagyon érezni rajta, hogy kéne mögé egy izmosabb cpu a bottleneck miatt.

Egyszer már volt fejlesztve, majd' 4 éve, akkor 200-ból, de akkor hdd, monitor és ház is be lett szerezve. Mostanában kezdem érezni, hogy kevés 1-2 dologhoz. Így átszámolva egy 100-as fejlesztés után jónak kell lennie újabb 3-4 évig, fõleg hogy a hardverek teljesítményének a növekedése láthatóan csökken az elmúlt pár évben.

De miééért kell a végére mindig az a gonosz mosoly? 😊

Én azt nem tudom neked milyen PC-d van.Azt viszont igen,hogy nekem egy igen jónak nevezhetõ de mégis veszek Next.gen-t és itt bukik ki,hogy most azt gondolom inkább új konzolra adtam volna ki mivel a PC már megvolt és simán elfogadhatóan futott minden.
Prev.gen volt sokáig PC mellett nekem.Most se lesz máshogy.Biztos nem fogok lemaradni olyan címekrõl amik érdekelnek.

Egyébiránt 100-110ezer ft-ért simán beszerezhetõ PS4 már most is.

Fejleszd fel a PC-det 90ezerbõl és találkozzunk itt újra mikor megjelentek a 2014-es játékok ill.2015 Q1-esek.Aztán kiváncsian várom az észrevételeket😊
Kicsit utánanéztem/utánaszámoltam a dolgoknak és úgy tûnik, túlzásokba estem.:p Ha már adott egy alap (hdd, lemezmeghajtók, monitor, vga, ilyesmik), akkor ha csak a fõbb részeket kell cserélni (alaplap, cpu, ram), akkor 90 körül kijönne egy aránylag jó pc, 8 gb rammal egy intel i5-tel. Ha a tápot is cserélni kéne, max. 100. De ez továbbra is csak megerõsíti azt a véleményemet, hogy egy jó pc érezhetõen olcsóbb, mint egy hasonló teljesítményû konzol.

TDC Geronimo
Csütörtökön jön új videó. Karaktereket mutatja be elvileg.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

*30 mintsem 60

Maradjunk annyiban hogy a nextgen konzol inkább 30fps mintsem 30, kompromisszumokkal 60fps, és a 150k-s pc szebben kitol mindent, fõként a Bone-hoz képest (ami rendszerint még csak nem is fhd), rece bizony van ha 60fps-t akarnak, itt ott egy 2x élsimi nem több.
A fejlesztgetés meg továbbra is mese szöveg egy jól összerakott gép mellett, hacsak nem MINDIG full grafikát akar a kedves játékos, amit ugyebár a konzoltól sem várna el 2-3 év múlva, akárcsak a pctõl sem (de persze elvár mert mindig ez a nagy ellenérv a pc-nél hogy fejleszteni kell...Meseszöveg.)

És még PC-be akarod "tolni" azt a 150 ezret ezek után😄

Én biztos,hogy veszek új konzolt mert:Full hd,30-60 fps de inkább 60,semmi rece és k...a jól néznek ki rajta az eddigi játékok is hát még ezek után majd.

A mostani Pc-m meg addig lesz meg,még el nem rohad😄 max elromlik benne valami akkor cserélem
Ez a PC fejlesztgetés nemhogy költséges de sz.tem már unalmas is..
Mi ebben a röhej?
Jóval szebbek? Igen. Ennyi. A 4 mag manapság már alapnak kéne lenni, az alatt kb irodai számítógépek figyelnek.
Ez az ablakmellérakom dolog ilyen gépekkel egy ordító sületlenség.
Kartelezés, miegymás? Bizonyára azért van az hogy egy nextgennél alig drágább pc jobb minõségben kitolja a cuccokat..Hagyjuk már ezeket az összeesküvés hülyeségeket.

Azért témától és vitától függetlenül azt mindenki elismerheti, hogy egyre inkább olyan játékok jelennek meg, amiknek a gépigénye kész röhej. 4 magos processzor, 6 gb ram... MINIMUM konfignak. Pedig akkor fejlõdés a grafikában nincs, ami feltételezné az 1-2 évvel ezelõtti szint duplájának az igényét. Ilyen gépigényekkel a játékoknak már úgy kéne kinézni, hogyha az ablak mellé rakom a monitort, akkor ne tudjam, melyik a valóság, és melyik a játék.
Lehet összeesküvés elméletet kiáltani, de az én véleményem az, hogy a mai játékokat direkt adják ki optimalizálatlanul, ezzel élénkítve a hardver piacot. Tipikus kartelezés a hw és sw gyártók között, amiért az iparág minden tagja büszkén átveheti a "kabbeafaszt" díjat.

Malakai
Ahogy az ajánlott géprõl sem lehet pontosan tudni mire értik, tippre valami high beállítást, FHD-ben közepes-alacsony AA-val.

És a high nem a kimaxolt beállítások lesznek, emlegetnek ugye ultrát és pl a szebb PC-s videók (pl az nvidiás) ultra beállításokkal készültek. Ahhoz már valószínûleg csúcsgép kell, jobb i7, GTX760-780, meg több RAM is. De ez csak tipp.

Az ajánlott konfighoz hasonlítva egyébként RAM-od elméletileg megvan, vga rendben, a proci ami viszont gyengébb, azt valószínûleg megérzed. Plusz sandbox játékként meglehet, hogy vinyót agyon akarja járatni, tehát kellhet annak a 25GB-nak egy jobb tárhely.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez miért nem látszik?😊

Na meg persze a felbontás sem mindegy.😊

Nyílván nem 1440p-ben 8X-os élsimítással gondolta.😊

Az a kérdés ki mit ért maxnak.
Például az is max ha élsimítást lerakod 2X-re de minden más marad legmagasabb beállításon.... Így rendszerint a legtöbb mai játék elfut egy alsó közepes gépen is szépen.

Például mert 4x annyi a nextgen ára a prevgenhez képest és a játékkínálat is elég gyér még az új konzolgenerációra.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ozzyehh
de miért kérdezek hülyeséget.... nem azt kértem, hogy valaki jósoljon nekem, mert nyilván nem lehet, csak pár VÉLEMÉNYT akartam volna 😄, hogy szerintetek... am igazad van egyébként AC BF elfutott maxon és a Metro Last light-is akkor ezzel sem lesz gond 😄, csak gondoltam kikérem a véleményeteket

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

grebber
Hülyeségek minek kérdezel? <#banplz>Dehogy fut el maxon ,de majd ha kint a game úgyis meglátod!

Next PC upgrade: 2022

Ozzyehh
Bakter, hogy mennyire másfelé ment el a téma, pedig csak annyit kérdeztem, hogy ezen elfutna e maxon?😄 Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

4: Ha jól tudom, One-nál nincs backwards compatibility a 360 felé, így hiába vennék One-t, ha engem a 360-ra megjelent cuccok érdekelnének.
5: Nem kell szó szerint venni, amit az 1. pontban leírtam. Úgy értettem, hogy én a büdös életben nem fogok 150 ezret adni egy foschtos konzolért, még akkor sem, ha megnyerném az ötös lottót. (ld. 3. pont)

Erõsen kétlem, hogy a magyarországi, illetve a kelet-európai konzoltulajdonosok nagy részének anyuci vette meg a konzolt.
Bucser
32 vagyok bocsanat😊 Anyuci nem ad nekem sem 150-et hulyesegre (marha menyasszonyomrol beszelunk), de azert megkeresni meg megtudom😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MerlinW
Anyuci? Ugye tudod, hogy az átlagéletkor SG-n 30 körül van?

[merlinw.org]

Arra gondoltál már, hogy dolgozz, és úgy vegyél valamit? Én például így szereztem a PC-mre pénzt. Tudom ez manapság furcsa, dolgozni? Nahát.

1: Nem ad mindenkinek anyuci csak úgy 150 ezret hülyeségre, ezért
2: Csak 360-ra lenne anyagi háttér, amit meg futtatni akarnék rajta, az mind prev. gen., a watchdogsot kivéve (forza4+horizon, gta, rdr...).
3: Ha lenne 150-em nextgenre, akkor inkább pc-be tolnám bele azt a pénzt.

JaSoN HuNTeR
<#wave>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Jó nagy marhaság.

Shep
Hogy neked mindenre van valami szar gif-ed 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bucser
minek vennel x360-at ilyen melyen a next generationben? akkor ps4 vagy xboxone.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

a.carkey
"De ha a géped 1 évnél régebbi, akkor fel se rakd."

Ez azért erõs. 😄

A medve nem játék.

grebber
Én is ezért vettem xbox360-at és ps3-at.Játszani jók csak hát látvány az nokedli.
Most vagy vagy én inkább tolom 10 fpsel pcn de szépen ;-)

Bár ha 1 héttel elõbb jön a konzolwarez gyors végigrohanék azért konzolon is rajta ;-)

Ha ma (2014-ben) bemész a "pécé bótba", és veszel egy gépet, ami nem kerül kevesebbe, mint 300 ezer jó magyar forint, akkor már elviselhetõ lehet. De ha a géped 1 évnél régebbi, akkor fel se rakd. Én is már inkább azon gondolkodom, hogy a nyáron veszek egy 360-at, aztán az összes pc-re optimalizálatlan fosch mehet azon.

Ozzyehh
nyaljatok halat 😊

Solid Snake
Shep
Szarul.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ozzyehh
Szerintetek, hogy fog futni a gépemen? D:

Deluxe22
Az iponnál, az aquanál is elérhetõ ez az akció például.
Az Nvidia ismét egy olyan akciót hirdetett, melynek keretében a kiválasztott videokártyák mellé egy játékot adnak. A promóció alanya ezúttal a Watch Dogs, amit ingyen megkapunk, ha a következõ Nvidia kártyák egyikét megvásároljuk: GeForce GTX TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti, 660. Meg kell jegyezni, hogy nálunk, Magyarországon nincs ilyen akció, de semmi akadálya annak, hogy az egyik szomszédunktól rendeljük. Részletek a hivatalos oldalon.

JaSoN HuNTeR
<#banplz> Ott a pont. Off vége!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

speed01
Nem tom mikor veszitek észre hogy ez egy másik játék topikja...
Amúgy meg tudjátok hogy a GTA IV is mikor kijött egy optimalizálatlan fos volt. Sok patch alig segített rajta. Hozzá tenném hogy kb 1 év után játszható volt a játék, szóval várjatok még vele pár évet!! <#banplz>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Ryder62
Azért ne temessük a pc-s V-öt.

De ha a konzolos kiadás elsõ évfordulóján, tehát szeptemberig nem történik meg legalább a bejelentés, akkor már lehet gyanakodni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

JaSoN HuNTeR
<#wave>

Már az RDR se jött PCre 😞 , sajnos ez sem fog .
Szerintem meg NextGenre sem csinálják.

Túl sok idõ telt el.

GTA VI dolgoznak, ezt már valahol olvastam.

Malakai
Itt kényszerítenek mindenkit, hogy offoljon?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tikal
ha jönnek PC-re akkor jönnie kell nextgenre is, az lenne a legjobb😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grebber
Ha a GTA 5-rõl van szó akkor szerintem:

1. Szerintem jönni fog idõvel
2. Ha jönni is fog még azért nem adják ki mert gondolom még mindig sokan veszik konzolra.
3. Az is közrejátszhat hogy a next genre való áttültetés fontosabb nekik a pc-nél.(Már ha tényleg lesz ilyen next gen verzió)
4. Mint mondtam ha egy nap alatt nem gazdagodnak meg belõle akkor az már nekik bukás és ki se fogják adni soha PC-re

Tikal
Hol most a legolcsóbb a játék? Tudtok valami kódos oldalt?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
GTA V multi elég nagy, szerintem azt kár kihagyni, warezzal meg úgy se menne

Caliph
másik pénzügyi negyedévben akarják kihozni,esetleg megvárják a karácsonyi dömpinget,vagy annak ellenére hogy csak portolni kell pcre nem lesz meg két hónappal a konzolos kiadás után.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Tikal
ha neked van igazad és a trend is azt mutatja hogy ma már megéri PC-re fejleszteni, akkor miért nem jönnek ki vele? ...