5939
-
#2374 A nagy különbség az, hogy ha egy kézzel fogható tárgyat lopsz el, azzal közvetlen kárt okozol, míg ha lewarezolsz valamit azzal nem okozol közvetlen kárt.(esetleg egy kis haszontól esnek el miattad, de persze az hogy nem warezolod le még nem jelenti azt hogy megveszed) -
xalyy #2373 "This game was created for ps4 and xbox one and ported to pc, so graphics on pc are pretty much identical to console, except for frames per second"
Emberek itt egy okos hsz a videónál igazat mond ezt már megszokhattuk volna... Ez mindig is így volt és így lesz. -
Ra1n #2372 Mintha a te neved is làttam volna a waret topikban,mint "csak kipròbàlò"...A tesztekben meg manapsàg nemigen lehet bízni...fail..:) -
TomDantes #2371 Látom továbbra is mindenki vígan tobzódik a warez-ban . Jó is az.
Az a nagyon érdekes, hogy miért érzitek mindezt jogosnak? Még fel is háborodtok ,hogy mi az, hogy megvenni?! Lelopni, az a jogos! Marha furcsa ám, hol is lehet ugyanezt hallani? (na most lesz felháborodás) Dolgozik több ismerősöm is boltban eladóként. A cigányok egy része, teljesen természetesnek tarja, hogy lopjon. Drága, márkás ruhát. Miért? Mert neki az jár. Nincs rá pénze, miért ne lophatná akkor el?
Érdekes, ezen bezzeg mindenki felháborodik. Miért? Ha nincs rá pénz , el lehet lopni!
Vagy amikor lenyúlnak pár telefont? Attól hogy nincs rá pénze, miért ne járkálhatna a legújabb okostelefonnal? Ez jár nekik. Ja, ha valakire legközelebb bicskát fognak a buszmegállóban, gondoljon erre. Jár nekik. Mint ahogy nekik is jár a feltört játék.
Az meg rohadt nagy tévedés, hogy ez nem ugyanaz. Miért lenne más? Mert ez szellemi termék? A telefon meg a gatya az kézzel fogható? Hát ilyen nincs! Attól hogy valami szellemi termék, egy program ugyanúgy lopás! Nem az adott dolog értékétől, vagy attól függ hogy kézzel fogható-e!. Lopás, ennyi kész.
Amúgy a cigányok pontosan ezért lopnak, és ez nem rasszizmus, az ő gondolataik, erkölcsük, társadalmuk primitívebb. Nem negatív értelemben mondom, egyszerűen sokuk nem is érti hogy magántulajdon=tehát nem vehetem el. Évszázadokon keresztül így szocializálódtak, hogy amit csak lehet, nyugodtan el lehet lopni, nekik ez jár. Mi meg felháborodunk rajta, hogy mocsok szemét tolvajok! Miért is akkor? Miért rosszabb az amit csinálnak? Az nem magyarázat, hogy ez program, ezt lehet.
Az a baj, hogy mintahogy a cigányság egy részében sem alakult ki az, hogy lopni=rossz dolog, bennetek se alakult ki az, ugyanez a programok, játékok tekintetében. Ingyen van ott van a neten, miért ne lehetne? Miért fizessek érte? Nincs rá pénzem, tehát letöltöm. Ja, neki meg nincs pénze Adidas melegítőre, tehát ellopja . Ez pontosan ugyanaz.
Az a magyarázat, hogy csak kirpóbálom és ha tetszik megveszem, egy fokkal jobb, de ez se elfogadható. A telefonos boltba se mehetek be, hogy egy hétre lenyúlom és ha tetszik megveszem. Vagyis tessék: meg lehet próbálni. Meglátjuk egy bíró mit szólna hozzá. Lehet, amúgy Lakatos Gazsika és csak azért lopott el hat márkás melegítőnadrágot a boltból, mert ki akarta próbálni. Hordja pár napig, és ha tetszik neki megveszi. Érdekes, mégis mindenki felháborodik, hogy szemét tolvaj. Meg rendőrt hívnak. Olyan nincs, hogy kipróbálom. Semmilyen termék esetében! Nagyon szeretnék egy plazma TV-t. Szerintetek csak úgy elvihetem a boltból? Kipróbálni? Nem. Legfeljebb a boltban bekapcsolják ha kérem, de nem lehet fizetés nélkül elvinni. És ismét: rohadtul mindegy, hogy TV vagy játék. Termék, termék mindkettő!
Miért nem lehet azt tenni, ha nincs rá pénz, gyűjteni rá, és egy akcióban amikor leárazzák megvenni? Ez eszetekbe se jut?
Előtte ki kell próbálni? Pár napon belül lesznek tesztek(és nem Gamestsar féle tesztekre gondolok) nagyon sok. Nagyon sok gameplay videó, nagyon sok leírás, hogy kinek hogy fut milyen gépen. Miért nem lehet ezt megvárni, és ha videók, leírások alapján tetszik, megvenni? Miért jobb előtte letölteni? Ez a normális magatartás, nem a letöltés. tessék várni vele, aki nem biztos benne, hogy kell-e neki.
Én se vettem biztosra, hogy a Metro 2033 tetszene-e. Megnéztem teszteket, videókat, elolvastam miket írnak róla játékosok a neten, megnéztem milyen gépeken hogy fut, és döntöttem: és csak most nem régiben vettem meg. Nem kellet lelopnom ahhoz, hogy dönteni tudjak, és jó régen jelent már meg, és tudtam várni. Nem dőlt össze a világ, hogy ennyit vártam megjelenés után. Nem kell ám mindent a megjelenéskor feltelepíteni! Nem kényszer ez. Ismét csak: Várjatok. Fél évet akár, addigra sok minden kiderül belőle, és addigra olcsóbb is lesz. Lehet nem ér meg 10 ezret, de majd valami akció keretében jó lesz. Nem tudtok várni? Nem kötelező ám mindent megjelenés előtt végigjátszani! Nehogy azt gondoljátok már hogy ez jogosan jár nektek! Csak az a baj, pontosan ezt gondoljátok, hogy igenis, ez részetekről teljesen jogos.
Ja, én meg nem tudok várni a plazma TV-mre, meg csak kipróbálom hátha nem is jó....na szerintetek? Ezt bárki is értékelné? Nem, azt mondanák, rohadt tolvaj vagyok.
A másik dolog. Unalmas, vacak kicsi a térkép, csúnya. (eleve, nem elég ám, hogy majd ellopom a TV-t, majd vssza megyek a bolt elé, és még kiabálok is hogy szar, nekem nem tetszik...pofátlanság csúcsa!)
Lehet, hogy így van, lehet hogy én is ezt fogom mondani, minden további nélkül lehet, hogy az év egyik nagy bukása, leggyengébb alkotása. Simán lehetségesnek tartom.
De ezt hogy sikerült leszűrni ilyen gyorsan? Pár óra játék alatt? Rohadtul nem értem. És ne jöjjön senki a dumával, hogy ő olyan fasza gyerek, hogy neki ez így megy. Hülyeség. Mindig a GTAV-höz hasonlítja mindenki.
Kérdeznék valamit: a GTAV-el is ezt csináltátok? Pár óra játék és kész, meg van a vélemény hogy milyen? Nem kell elmerülni a város adta lehetőségekben, csak pár főküldetésbe elég volt beleszagolni? Ennyi elég hozzá? Igaz, a GTAV-öt nem próbáltam, de a korábbi GTA-k esetében mindig, órák hosszat csak a várost jártam, körbe autóztam, felfedeztem. Nem kezdtem el buzgón nyomni a történetet, mert az csak egy kis része az egésznek! És csak úgy lehet róla véleményt alkotni ha az egészet nézem. Nem csak egy részét. Azt meg nem hiszem el, hogy van aki akkora mágus, hogy óh, neki pár óra elég ahhoz, hogy mindent megnézzen egy ilyen játékban. Ez egyszerűen hülyeség, ilyen nincs. De mondom: lehet az egész szar. De ahhoz több időt kell bele tenni, hogy normálisan el lehessen dönteni.
Az a baj, hogy egyiket se fogjátok megérteni, mert úgy vélitek jogos a warez mert
-nincs rá pénzem
-vagy csak kipróbálom(ez egy fokkal jobb azért)
és simán lehet róla véleményt alkotni pár óra alapján. -
Ra1n #2370 Tehàt a törés jò,de a jàték mégis érdekes fps droppokat csinàl és szarul fut. Értjük...:) -
#2369 Az árnyékon és a csillogáson kivül kb semmi különbség...
-
#2368 Gondolom az online dolgokat nem probáltátok ki törttel, állítólag meg lehet hackelni más játékosokat akik szintén nyomják a gamet, meg be lehet kerülni az ő játékukba úgymond. Tehát kb így single playerben van egy kis multiplayer rész.
Erre kíváncsi leszek azért. -
bcrics #2367 Ez kár volt felvenni.
Vmi értelmesebb összeállításra nem futja?:D -
#2366 PS4-en remélem nem lesz semmi gond vele, azon fogom tolni.
De nem akarok senkinek se a képébe röhögni. -
Matte #2365 közepes laptopomon (aláírásban) közepesen fut, bár ha nem SSD-n lenne, akadna mint az állat, erre a fejemet teszem.
A játékmenet nem rossz, de nem kiemelkedő, az irányítás viszont egyszerűen pocsék, főként az autók fizikája. Az idő nagy részében a lehető leglassabb kocsit keresem meg, hogy valahogy menni tudjak vele...
Összességében nagy csalódás, de az Ubitól valahogy nem is vártam mást :( -
#2364 Enyémbe nehezen az xbox 360-as verziónak semmiféle futás gondja nincs -
#2363 Meg a tiédbe is :D -
#2362 Majd jön hozzá amd driver mert bajok vannak velük.NV nem hazuttolja meg magát most se.
A next gen konzolosok meg ismét a pcsek arcába röhögnek... -
#2361 Köszi, akkor jól tettem, hogy lemondtam az előrendelést.
A nagy hype a nagy semmir eredményezte, csodás. :(
Várjuk akkor a Murdered: Soul Suspect -et. :) -
ACE #2360 Na én is nyomtam, mindent max-ra raktam és olyan 35-40 között szaladgál az FPS, de ahogy kiértem az utcára akkora FPS drop-ok vannak hogy lemegy 2-3 FPS-re és játszhatatlan. Holnap próbálok kicsit visszavenni a grafból, bár furcsa hogy van olyan időszak, amikor megvan a stabil 40 fps, és egyszer csak leesik egyik pillanatról a másikra. -
#2359 A gépemen, ami elvileg pont a minimum, vegyes beállításokkal (javarészt medium) tökéletesen játszható, más kérdés, hogy a játékmenetet igen nehézkesnek találom. -
#2358 A rossz hír, kíváncsiságból feldobtam öcsém gépére a cuccot: i5-2500K, 8GB RAM, HD6950/1GB és majdnem minimum beállítások mellett futott úgy ahogy... emellett tényleg randa volt.
Az én gépemen high-on fut 40-50fps körül. A vicc, hogy zárt tereken és műszerfalas vezetés közben esik az fps egy 10-est.
Szóval izé. A játékról, a sztori jól indul, de a játékmenet, irányítás nem tetszik, szóval keresünk más szórakozást. Delete, -fav, további jó társalgást:) -
MinimumGame #2357 -
#2356 Tökéletes a crack, most játszottam vele pár órát, szóval bullshit. -
#2355 Crysis Warhead szinkronja a legjobb, az angoltól meg fényévekkel. -
#2354 Mondjuk ez nem is baj. -
#2353 de legyen igazatok!!!!! -
#2352 de legyen igazatok!!!!! -
#2351 vagy csak pont olyan röhejesen minimális a különbség low és ultra között mint az elmúlt 3 évben mindennél? nekem semmi bajom nem volt vele -
Skyline #2350 Fake és nem fut rendesen, rakat embernél szarakodik, nem rakja fel a grafikát de zuhan az fps, stbstbstb. -
#2349 meglehet, de megy rendesen, ment és normális rls se lesz jobb szvsz -
#2348 Skidrowos verzió fake? :D -
TomStorm #2347 PC-n nincs gond LOD-al hát meghajolok előttük ahogy igértem:) -
#2346 Mondjuk ezzel nem értek egyet, ami pozitívum manapság, hogy jóval magasabbat írnak ki minimumnak, mint ami kell.
Manapság szerintem már belekalkulálják a 60+ fps-t, vagy nemtom, de én így vettem észre. -
#2345 Nem kevés ez a 14 GB?
Egyáltalán final verzió ez? Lehet ezért fut mindenkinél elég érdekesen... -
#2344 Ríviai Gerált vagyok.
Wicser vagyok.
Bezzeg a régi szép idők, amikor még egy B kategóriás címnek is Ganxta döglégy zoli kölcsönözte a szinkronhangját. (Chrome?) -
Skyline #2343 HÁLA a jóégnek hogy nem szinkronnal jönnek a játékok. Witcher...Crysis...Mocskosrosszak voltak...Maradjunk a feliratnál.:) -
Skyline #2342 Nincs ebben semmi érdekes, bugos szar crack, sokak még a grafikát is hiába állították, nem változott semmi de az fps lement 1-re. -
Inquisitor #2341 Azért a cseheket egy mondatba hozni velünk eladási ügyben ... a sokkal kevesebb lakos ellenére 3-4x annyi audio CD, film vagy játék fogy el náluk, pont ezért rengeteg konzolos játékból van lokalizáció, meg rengeteg steames játéknál is alap. Ellentétbe ugye a magyarral. Mert emlékezzünk is csak vissza, hogy a Crysis sorozatban miért egy résznek volt magyar szinkronja, vagy a Witchernél is miért csak első résznek volt szinkronja? Csak nem azért, mert itt senki sem vette meg? -
#2340 bh + nc, amikről tudok -
RYO21 #2339 Milyen oldalakról van szó? -
Skyline #2338 Meglátjuk, nem hiszem én ezt a belassulást.:)
Már csak abból kiindulva sem hogy mint írtam a közel 3gb-t igénylő bf4 sem lassult semmit...És továbbra is egy bugos szar kamu Skidrow crack van pc-n nemtöbb.
-
#2337 Persze, a kiadó kérésére. A legtöbb hazai oldalon tiltólistán is van a játék (valahol csak a magyar verzió, valahol mindenféle WD verzió).
Azt írták azért, mert ha nem kerül ki idő előtt a magyar verzió, akkor a továbbiakban is lesz esély magyar felirattal ellátott Ubisoft játékokra.
-
#2336 Nincs korlátozva. Átteheted, csak baromira belassul a játék.
"A textúrát levettem ultráról high-ra mert szépen meglassult.
Szerintem azért mert 2Gb a VRAM a GTX770-en. S írja is hogy ultrán 3Gb-ot igényel." -
#2335 Eddig nem, na de ezután? :)