Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
150-bõl bikább gép rakható ki mint ps4. 200-ból keresztbe pisálja. És nem nem fog elavulni, ha full grafikát nézed akkor persze fejleszteni kell, csakhogy ahogyan a mostani 150k-s pc-n nem fog menni fullon minden 2-3 év múlva csak mediumon mondjuk, úgy a nextgen konzol is egyre távolabb és távolabb kerül a pc-s fulltól.
Tipikus konzolfanboy baromság és mendemonda az "évenként fejlesztés" meg a többi sületlenség.
//Ps4-re én is be fogok ruházni, majd ha csökken még az ára, és kellõ mennyiségû és tartalmú EXKLUZÍV érkezik rá. Egy közepes vagy jobb pc mellett ennyire jó a "nextgen"...Exkluzívokra. Pont.
Ha meg valakinek dönteni kell, nos az alapján döntsön hogy tetszenek-e neki a konzolos exkluzívok. Ha nem akkor a pc mindenképp jobb befektetés, fõként ha az illetõ értelmes framerate-et, szebb látványt vagy akár modokat akar...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Prev.gen volt sokáig PC mellett nekem.Most se lesz máshogy.Biztos nem fogok lemaradni olyan címekrõl amik érdekelnek.
Egyébiránt 100-110ezer ft-ért simán beszerezhetõ PS4 már most is.
Fejleszd fel a PC-det 90ezerbõl és találkozzunk itt újra mikor megjelentek a 2014-es játékok ill.2015 Q1-esek.Aztán kiváncsian várom az észrevételeket😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A fejlesztgetés meg továbbra is mese szöveg egy jól összerakott gép mellett, hacsak nem MINDIG full grafikát akar a kedves játékos, amit ugyebár a konzoltól sem várna el 2-3 év múlva, akárcsak a pctõl sem (de persze elvár mert mindig ez a nagy ellenérv a pc-nél hogy fejleszteni kell...Meseszöveg.)
Én biztos,hogy veszek új konzolt mert:Full hd,30-60 fps de inkább 60,semmi rece és k...a jól néznek ki rajta az eddigi játékok is hát még ezek után majd.
A mostani Pc-m meg addig lesz meg,még el nem rohad😄 max elromlik benne valami akkor cserélem
Ez a PC fejlesztgetés nemhogy költséges de sz.tem már unalmas is..
Jóval szebbek? Igen. Ennyi. A 4 mag manapság már alapnak kéne lenni, az alatt kb irodai számítógépek figyelnek.
Ez az ablakmellérakom dolog ilyen gépekkel egy ordító sületlenség.
Kartelezés, miegymás? Bizonyára azért van az hogy egy nextgennél alig drágább pc jobb minõségben kitolja a cuccokat..Hagyjuk már ezeket az összeesküvés hülyeségeket.
Lehet összeesküvés elméletet kiáltani, de az én véleményem az, hogy a mai játékokat direkt adják ki optimalizálatlanul, ezzel élénkítve a hardver piacot. Tipikus kartelezés a hw és sw gyártók között, amiért az iparág minden tagja büszkén átveheti a "kabbeafaszt" díjat.
És a high nem a kimaxolt beállítások lesznek, emlegetnek ugye ultrát és pl a szebb PC-s videók (pl az nvidiás) ultra beállításokkal készültek. Ahhoz már valószínûleg csúcsgép kell, jobb i7, GTX760-780, meg több RAM is. De ez csak tipp.
Az ajánlott konfighoz hasonlítva egyébként RAM-od elméletileg megvan, vga rendben, a proci ami viszont gyengébb, azt valószínûleg megérzed. Plusz sandbox játékként meglehet, hogy vinyót agyon akarja járatni, tehát kellhet annak a 25GB-nak egy jobb tárhely.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nyílván nem 1440p-ben 8X-os élsimítással gondolta.😊
Például az is max ha élsimítást lerakod 2X-re de minden más marad legmagasabb beállításon.... Így rendszerint a legtöbb mai játék elfut egy alsó közepes gépen is szépen.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Next PC upgrade: 2022
5: Nem kell szó szerint venni, amit az 1. pontban leírtam. Úgy értettem, hogy én a büdös életben nem fogok 150 ezret adni egy foschtos konzolért, még akkor sem, ha megnyerném az ötös lottót. (ld. 3. pont)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2: Csak 360-ra lenne anyagi háttér, amit meg futtatni akarnék rajta, az mind prev. gen., a watchdogsot kivéve (forza4+horizon, gta, rdr...).
3: Ha lenne 150-em nextgenre, akkor inkább pc-be tolnám bele azt a pénzt.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most vagy vagy én inkább tolom 10 fpsel pcn de szépen ;-)
Bár ha 1 héttel elõbb jön a konzolwarez gyors végigrohanék azért konzolon is rajta ;-)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amúgy meg tudjátok hogy a GTA IV is mikor kijött egy optimalizálatlan fos volt. Sok patch alig segített rajta. Hozzá tenném hogy kb 1 év után játszható volt a játék, szóval várjatok még vele pár évet!! <#banplz>#banplz>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
De ha a konzolos kiadás elsõ évfordulóján, tehát szeptemberig nem történik meg legalább a bejelentés, akkor már lehet gyanakodni.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Már az RDR se jött PCre 😞 , sajnos ez sem fog
Szerintem meg NextGenre sem csinálják.
Túl sok idõ telt el.
GTA VI dolgoznak, ezt már valahol olvastam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. Szerintem jönni fog idõvel
2. Ha jönni is fog még azért nem adják ki mert gondolom még mindig sokan veszik konzolra.
3. Az is közrejátszhat hogy a next genre való áttültetés fontosabb nekik a pc-nél.(Már ha tényleg lesz ilyen next gen verzió)
4. Mint mondtam ha egy nap alatt nem gazdagodnak meg belõle akkor az már nekik bukás és ki se fogják adni soha PC-re
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.