5939
  • bendáj17
    Csak elmegy lowon, merem remélni. Felírom a listámra hogy ha lesz jobb gépem vagy olcsóbb lesz a game akkor vegyem meg.
  • a.carkey
    De ha nem megy, akkor hogyan tovább? Te is elfelejted, mert van más, vagy rohansz gépet fejleszteni?
  • TomDantes
    Értem, elvileg sok mellékfeladat lesz benne, meg minijátékok, meg el lehet foglalni ilyen területetek a városban, (hasonlóan a far cry 3 bázis foglalásaihoz, aki emlékszik) persze értem én marketing ígéretek, stb, de eléggé furcsállom hogy ennyire kevés lehetőség lenne benne. De majd kiderül. Végülis az AC is úgy működött, pár mellékfeladat azután nyílt meg hogy a történetben is haladtunk előre.
  • bendáj17
    Teljesen jól mondod, érdemes az embernek kipróbálni és magának eldönteni mennyire jó vagy nem. Én magam részéről érdeklődve várom a játékot, azért töltöm le hogy megnézem egyáltalán menne-e a gépemen, meg hogy milyen, a gépigény gyakran túlzás meg a videók alapján se lehet eldönteni. Mivel nincs demo csak úgy nem adnék ki pénzt érte, ha nem is megy. Ha meg nekem adja a game, akkor meg fogom venni. Ez az én véleményem.
  • IMYke2.0.0.0
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen gépen futhat így ki nézően MINDEN játék körülmény közepette a minimális 30 FPS felett...
  • a.carkey
    Undorító! A Vice City szebb nála!
  • bakkerman
    közel sincs annyi lehetőség mint egy GTA-ban (ha már mindenáron ezt hozzák fel minden fórumon). Én hagytam egy picit a küldetéseket és bejártam autóval a várost,nézelődtem,vannak ruha boltok,fegyver bolt tehát a szokásos,a hackerkedés küldetésen kívül kimerül annyiban,hogy baszkurálod a lámpákat,úttorlaszokat,felrobbantasz áramvezérlőket. Vagy csak én járok még nagyon az elején,ezért nincs annyi lehetőség,nem tudom. A látványra szerintem nem lehet panasz,a játékmenet is jó azért,leköti az embert,de van némi hiányérzet azért
  • wedge31
    Akkor ezek szerint aki megveszi se mond igazat mert ugy se fogja beismerni ha valami szar mert pénzt adott érte?
    A legjobb ha mindent magad csekolsz és mások véleményére csak adalékként tekintesz és nem szentírásként.
  • alma2
    Lehet, feluletes, valoszinu sokan nem is igy mukodnek, de inkabb vagyok egy jatek kapcsan feluletes, mint massal az eletben. Foleg, hogy annyi van beloluk mint a szemet, szo szerint.
    Na meg amire vágyom van ami egybol megadja, tehat nem az a helyzet, hogy soha semmelyik jatek nem tud magaba szippantani fel perc alatt. Legyen indie vagy aaa-s cim.

mr károgó fejlesztonek uzennem, total nem erdekel mas mivel tolja, mennyire istenei a jatekot,nem befolyasol. Ha most megvettem volna ezert az 1-1,5 ora jatekert, amit meg csak nem is elveztem, visszadnad a penzem? Vagy azt mondanam idoaranyosan kifizetem elegedett lennel? na ugye...akkor meg hallgass...
  • enlightened
    Én amúgy előrendeltem PS4-re és nem mondom vissza, mert egy két embernek nem tetszik a játékmenet. Más helyében sem tenném. Warezolok véleményére nem szabad adni nekik az értékrendszerük el van csúszva, mivel ingyen hozzájutnak mindenhez, így nagyon gyorsan tudnak fikázni is, mert törölni játékokat, nekik nem számít, lejött a game nem tetszik törli, azt ennyi volt. Nem az ő véleményükre adnék.
  • TomDantes
    Na majd kiderül. Pedig nagyon ígérték a sok tartalmat, persze ha fele igaz már jó lenne. De ezt kissé kétkedéssel fogadom, épp hogy az ilyen plusz tartalmak tekintetében például az AC4 nagyon jól sikerült.
  • enlightened
    Egyet kell értenem TomDantes-sel. Fejlesztő vagyok én is, nem nagyon lenne fizetésem, meg munkám, ha a programokat amiket csinálunk mindenki ellopná. Szerencsére nem jétkiparban tevékenykedek, mivel Magyarországon az nem is igen van, így a warez nem nagyon játszik a mi termékeinknél.

És reagálva arra, hogy miért baj ha valaki lewarezolja ha úgyse venné meg. Ez azért nem teljesen így van, rengeteg enber van, aki ha nem lenne warez, addig enné magát, hogy csak bemenne és megvenné, mert azért játszani mindenki szeret.

Pl lásd az MMO-kat mivel ott a warez eleve, ki van lőve mert online az egész, mindenki kénytelen megvenni. Pl. WoW, nem mondanám hogy a Blizzardnak nem érte meg. Alkottak valami jót, nem tudták ellopni sem, és kaszált a cég. Ennyi.

És akkor végére, egy kis jogi cucc, hogy senki ne érezze úgy hogy nem követ el bűnt amikor warezol.

A program termék. A termék szerzői jogok védik. A szerzői jogok pedig a gyártónál vagy kiadónál vannak. Így amikor ellopod más termékét, az ő beleegyezése nélkül akkor a szerzői jogokat sérted meg, és ez bírságot vonhat maga után. Más tészta, hogy ezzel Magyarországon nem igen foglalkoznak MÉG.
  • mike01010101
    Ez abszolute így van, sajnos ezen a téren nem mutat sok újat a játék.
  • TomDantes
    Értem amit mondasz, csak ez felületes dolog nem? Amit én megnéznék, és majd meg is fogok, elsőre, hogy körbe járom a várost. Kipróbálok autókat. Milyen a zenék, rádióadók. Miket lehet csinálni a városban? Milyen boltok vannak, miket lehet venni? Minijátékok, mellékküldetések. Mennyire él a város, a forgalom, a gyalogosok. Nem arra gondolok mennyire sűrű, hanem hogy reagálnak dolgokra, mit csinálnak, stb. Szerintem az ilyen dolgok adják meg egy sand box játék hangulatát.
  • xalyy
    Neked lehet de a többi elégedett 90%-nak pedig nagyon is tetszeni fog vagy tetszik.
  • gergou
    Köszi az infót :)
  • alma2
    Ahhoz el kellene ernie a jateknak, hogy akarjon is par orat jatszani vele az ember, azert senki nem jatszik grebberen, meg a fiatalsagon kivul, hogy elmondhassa vegigtoltam, de rohadt szar elmeny volt...
  • mike01010101
    Ja és azért a hackelés nincs túl bonyolítva:)
  • mike01010101
    Mikor olvastam pár régebbi sajtó értékelést, ahol azt írták, hogy jó játék, szép játék, de messze nem forradalom, nem igazán értettem. A hivatalos anyagok, trailerek egy szuper játékot mutattak. Most, pár óra játék után már értem miről beszéltek. A millió dolláros hype gépezet mögött egy szépen megcsinált játék van, de semmi több. Előrendeltem, most már nem mondom le, de a világot nem ez a játék fogja megváltani. Ez egy közepes GTA klón egy ma divatos hack-elős plusszal.
  • xalyy
    Erőltetett a francot majd ha pár órát játszottál azután alkoss róla véleményt, mert ez hanem semmis...
    Bohóckodni, ha ez neked bohóckodás akkor a már nem azért de ennyi erővel a többi játék is bohóckodás. Minek vetted meg vagy töltötted le egyáltalán?
  • grebber
    Picit bővebb vélemény a játékról:

11,5 óra után (2.felvonásban továbbra is)

-Küldetések egy kaptafa: hekkeld meg, kövesd,öld meg ,kamerák segítségével menekítsed ki stb. Szóval én nem mondanám valami non plusz ultra dolognak az egész témát.
    -Grafika: X360-on megye 3-ba elmegy,nem kimagasló láttam már szebbet is.
    -Story: Kb lerágott csont láthattuk már filmekben ,más játékokban "a családért" bármit bla bla bla.
    -Irányítással nincs semmi gond full egyszerű
    -Fizika: Van de árkád jellegű szarrá törhetsz minden autót,de elég későn lesz gatter a mi autónk

Az meg engem minősít hogy majd fél nap gameplay után se jöttem rá ,hogy az autóból ki lehet-e lőni (ha igen hogyan?) vagy sem ,engem darál a gép az tény de üldözés így elég hosszadalmas fegyver nélkül.
  • alma2
    Elinditod es nem ragad magaval.
    Konkretan az elso 10 percben amikor bohockodni kellett az epuleten belul , max grafikan az allam keresgeltem. De mar a harmadik percben idegesitett a felesleges eroltetett jatekmenet, bohockodas.
    Aztan 10 perc utan az utcan talalod magad, szakado esoben, na az is valami hatalmas latvanybeli elmeny volt. Aztan vissza a lakasodba masnap reggel, mintha uj jatekot latnal, az orrod elott kirajzolt autok, ertelmetlen kuldetesek, eltunt a grafika varazsa is, oszinten lehet, hogy tobbet el sem inditom :)
    Mig a gta-val peldalozva, nem vagyok egy nagy fan, de vegigtoltam, mert rohadtul erdekelt az egesz, itt viszont meg a tortenet sem, mert az is eroltetett.
  • xalyy
    Nem értem ez mostanában divat lett az új open world játékoknál, hogy semmi jó zenét nem raknak bele? Én eddig egy jó számot hallottam Kid Cudi-tól a Day N Nite de az is csak a butított változata még véletlenül se a Crookeres.
  • TomDantes
    Na mindegy, aki nem érti miért nem jó a warez, úgyse lehet meggyőzni.

Akkor inkább: miért szar a játék, mi a baj vele? Csúnya? Unalmas? Jó ,azt hogy csúnya azt lehet látni egyből, (de nem mindegy milyen gépen!) de unalmas? Továbbra se értem, hogy lehet pár óra alatt ezt leszűrni? Igen ,ezt is sokadjára írom: ha már GTA-hoz hasonlítja mindenki, a GTA-val is sok órát kell eltölteni, hogy kiderüljön milyen. Vagy talán nem? Lehet én látom rosszul, hogy egy nyílt világú játékban az a első ,hogy milyen a világ, felfedezni, mit nyújt, mennyire élő, miket lehet benne csinálni stb. Ezt hogy derül ki ilyen gyorsan?
    Még jó hogy van demo, és el tudom dönteni hogy a játék megéri a pénzemet-vagy nem.
  • Fehercsoki
    Oké de ha valaki semmiképp nem venne meg egy játékot akkor kinek számít az hogy lewarezolja vagy nem?
  • grebber
    Akkor is mocsok mindenki nem érted minden egyes legyártott bitet eleve meg kell venni ha nem így van--> A warez a bűnös egyértelmű.
  • TomDantes
    Nem látok különbséget, szerintem ugyanúgy kárt okozol vele.
  • Fehercsoki
    Elírtam, szóval nem veszi meg de lewarezolja.(egyébként én nem igazán warezolok mivel csak MMOval játszok)
  • Fpocok
    Az egy másik Tomxxxx. Én is összekevertelek már titeket. :D
  • TomDantes
    Az eléggé kizárt...
  • Fehercsoki
    Oké akkor megpróbálom máshogy elmagyarázni, fejlesztő/kiadó szempontjából mit számít az hogy valaki nem veszi meg és nem warezolja le vagy csak simán nem veszi meg?
  • Fpocok
    Nálam már a főmenüben szarakodik, tuti nem kóser. Szerencsére.
  • Csokis
  • grebber
    Olyan istentelen hülyeségeket írsz hogy az már fizikailag fáj.

De ha csak állandóan ezt tudod szajkózni fejezd be mert kurva unalmas.El lehet innen takarodni másfelé...

• a.carkey
    .. és még szavaznak is ...
  • yesname #2378
    Aha persze. Még egy hülyeség. Szerinted a szellemi termékek létrehozása nem időbe kerül, az nem munka? Nem okozol kárt vele? Remélem ha dolgozni fogsz egyszer (mert tuti nem teszed... akkor nem tennél ilyen ostobna kiejlentést) nem kapsz majd fizetést. Akkor majd mondogasd ugyanezt és vígasztald magad. :D:D:D
  • a.carkey
    Azért mondtad le, mert Merlin gépén highon szarul fut (a warez) és a játékmenet/irányítás neki (Merlinnek) nem tetszik? :)

Sebaj, max. majd később lewarezolod ha másnak majd igen ...
  • yesname #2376
    Amit mond a lopással kapcsolatban abban pedig 100% igaza van. Sok képmutató (ide egy nagyon csúnya szó) felháborodik, ha megmondja nekik valaki, hogy ha tetszik (demó, warez verzió alkapján stb.) nem ártana megvenni, pl. hogy elismerd a munkájukat, adjanak ki újabb játékokat is (PC-re is), kapjon folytatást esetleg a játékhoz stb.
    De nem, ennyi IQ-ja, esze ostobajankóknak nincs. Legalább annyi, hogy belássa ez igaz. Szóvbal önkritikáról meg ne is beszéljünk. És ezeknek áll feljebb... Nevetséges és szánalmas a hasonlókra nézve. Tisztelet a (hála isten) egyre szaporodó kivételnek.
  • DJHalfHit