Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
a grafika mindig fontos volt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Most azt jelenti?
Régen a jó játék nem azt jelentette, hogy "hûdef@sza" a grafika. Sõt, elõször már annak is örülni lehetett, hogy egyáltalán volt grafika.

speed01
Jöhetne már egy normális videó a játékról... <#idiota>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Ne! Ne! Utálom ezt a "régen minden jobb volt" dumát. Régen is voltak szar játékok, most is vannak szar játékok. Régen is voltak jó játékok, most is vannak jó játékok. Több a fejlesztõcsapat, több a játék, több a jó játék, több a szar játék. Ilyen egyszerû.
Pont rossz példa, nekem max. 1 órát volt fent a gépen, annyira idegesítõ egy fosch volt. 😄

Ha egy játék sz@r, akkor ott már a grafika nem segít (az én esetemben legalábbis biztosan nem). Ha fogunk egy szép adag kutyasz@rt, beborítjuk tejszínhabbal, rakunk rá cseresznyét és nyakon öntjük sziruppal, attól az marha jól fog kinézni, de az íze attól még sz@r lesz.
Nagyon nem tetszik nekem az irány, amerre a játékipar ma halad.

bertino
azert a max payne 3 szerencsere nem lett nagyon szar

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

BoneDragon
Épp ez az, hogy annyira szarok a mai játékok, hogy csak grafikával lehet eladni õket.

Lehet, hogy túl öreg vagyok, de felfoghatnátok már, hogy a látvány másodlagos. B@szhatod hogy "hûdeszép" a játék, ha sz@r az interfész, 0 a sztori és félkész (mint ahogy az elmúlt idõben kiadott játékok többsége). A játékélmény a lényeg, nem a látvány. Mai napig szoktam játszani 5-6 éves játékokkal, amiknek mai szemmel már csúnya a grafikája. De mégis megéri játszani velük, a játékélmény és nem a grafika miatt. A jó játék ismérve, hogy a grafika nem számít.

Ozzyehh
ütõs lesz, csak jönne már...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

speed01
De õk a gépigényt nem úgy nézik, és ezt tudja mindenki. szerinted a ubisoft milyen gépen tesztelte le a játékot?

Ozzyehh
Azért azt hozzá kell tenni, hogy oké, hogy egy városban mint említettétek több object van mint egy Black Flag városban DE mint említettem ott se fakunyhók és simán csak fû volt 😄 azért tele volt olyan elemekkel amik jócskán felérnek a WD elemeivel... és félreértettél, nem egy játékot nézünk, mert mint mondtam esélytelen, hogy a két játék között ekkora eltérés legyen, oké, tegyük fel több object van, tûzpárbajok, robbanások (ami mellesleg a BF-be is volt).... DE vannak más játékok amik ezerszer jobban néznek ki és mégse kell akkora gépigény nekik.. mind1 egy szó mint száz ez a része nagyon össze van zavarodva és elég ködös minden 😄 majd 27.-én kiderül minden

Nem egy játékot nézünk? Black Flag veri? Dehogy veri....Szokásos "tengeri" hangulat ami szebb színeket ad mint egy városi környezet ettõl szebbnek hat, de kidolgozásban összképileg messze nem veri, és akkor még csak youtube videókat nézegethetünk a WD-bõl...
És továbbra is: a városi környezethez, akcióhoz jóval több effekt kell, valamint a bejárható terep (elméletileg) nincs le ezredelve szakasztöltésekre....
Ozzyehh
fejlesztették*

Ozzyehh
ez hülyeség 😄 a hardver igény miért ne lenne idõhöz kötve?? ahogy telik az idõ ugye egyre inkább fejlesztik a játékokat és a fejlesztéssel együtt nõ a hardver igény... 😄 de akkor is én azt mondom, hogy nem telt el annyi idõ, mert oké, hogy 2009 óta fejlesztik, egyébként a Blacket is régebb óta fejlesztik, hogy ekkora ugrás legyen a két játék közöt, amikor azért valljuk be, hogy eddig a Black Flag grafban veri a WD-t

Jaa......😄
Azesetben meg ugye ott a tény hogy a bejárható terepet töltés szakította sok részre, és a látvány is foghíjasabbnak tûnik jóval. De tény az jó volt.😊
MerlinW
A BF nem Battlefield, hanem Black Flag... xD

[merlinw.org]

A tökéletestõl messze van...Fényévekre...Moslék víz szimuláció, a hullámzás mozgása, az animációja, a benne mozgó jármûvek, emberek animációja gagyi.
A rombolás scriptelt, fizika nincs benne, minden mindig ugyan úgy dõl össze ugyan annyitól, a tank simán fennakad egy bokron ha a készítõk azt épp kidönthetetlennek találták. Az a minimális fizika ami van benne inkább nevetség tárgya, elég csak a háztetõkre robbantott hajókra gondolni, vagy a fél órán át utas nélkül zuhanó lebegõ jármûvekre.
És még lehetne kilóméter hosszasan sorolni....

Neked ezek "fölösleges" szírszarok. Amiket valószínüleg majd ki is kapcsolhatsz mondjuk az effektusokat nem ultrán nyomva. Másnak ezek számítanak, növelik a látványt.
Hasonló "szírszar" a Tomb Raiderben is Lara hajszimulációja. Zabálja a gépet. Mégis látványos, és dob az összképen. Ennyi.
TDC Geronimo

Ma jön trailer karakterekrõl. Gondolom szokás szerint 6kor.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MerlinW
Én okosan cserélgetem a gépemet, így nem para. fél-1 évente eladom (proci+vga, illetve lap/ram mikor új tokozás van), és 20-30k-ért veszem a következõ generációt. Így mindig naprakész gépem van évi max 50e magyar forintért.
Autót sem 10 évesen adja el az okos ember, hanem amíg még van értéke😊

[merlinw.org]

Pont ezt mondtam én is. Nincs mindenféle fölösleges gépzabáló szirszar, mégis tökéletes úgy ahogy van.

MerlinW
BF-ben nincs dinamikusan számolt levegõszimuláció. Ott elõre scriptelt animációk vannak.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem fél év. 2009-ben kezdték fejleszteni a játékot. A hardverigény pedig egyébként sem idõhöz kötött, hanem funkciókhoz.

[merlinw.org]

A Black Flagben is van szél, mozognak a fák, a vitorlák. Ott mégsem emelték ki, hogy ez "fúdenagyonszimulálvavan", mégis minden jól néz ki, és normális gépigénye van.

Ozzyehh
emberek... itt nem arról van szó, hogy bárki az ellen van, hogy fejlõdjön egy játék és nyilván újabb hardverek kellenek, de azt ne magyarázza meg nekem senki, hogy ugyan annak a cégnek a két játéka között ekkora különbség van és, hogy fél év alatt ekkora hardver igény növekedés történt volna (a két játék a Blackflag és a Watch Dogs természetesen) ugye ezt nem hiszi el senki 😄

Bucser
Hogyha a jatek engineje hasznalja ezt az informaciot (marpedig a fizikai modellezesek manapsag mar az engine reszei) akkor igencsak nehez lenne ezt kivenni es kikapcsolhatova tenni. Masreszrol sokkal olcsobb nekik a fizikai modellezest megoldani mint mondjuk minden egyes fizikai behatast inkabb kezzel lemodellezni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Itt inkább az a gond, hogy olyan marhaságok miatt lesz a mai cuccoknak brutál gépigénye, mint amit machirarium is leírt. Sz@rom le hogy hogy szimulálja a szelet a játék, ez egy olyan opció, ami teljesen haszontalan és fölösleges. Sokkal régebbi játékokban is mozogtak már a fák, mégsem volt nagyobb a gépigény az átlagosnál. Vagy legalább oldanák meg ezeket a hülyeségeket úgy, hogy kikapcsolható legyen annak, akinek megfelel a "sima" scriptelt famozgás is.

Tehát ahhoz hogy szebb grafika legyen, jobb fizikával, haladni kell a korral a hardverekkel is? Nanebasszfel! Micsoda gecik ezek...

Pedig alap lenne, hogy Vér István 10 éves, már akkor is középszerû fosnak számító gépén ma is tökéletesen fusson...
machirarium
Azért nagy a WD gépigénye, mert dobálóznak a hangzatos effektekkel, mint pl . szél szimuláció, csak azt elfelejtik megemlíteni, hogy az egész csak parasztvakítás és valójában azért rakták bele a játékba, hogy mesterségesen felpeckeljék a gépigényt.
Azért írom ezt, mert volt az egyik videóban, hogy a fák ágai vidáman lengedeztek, közben a zászlók mintha kõbõl lettek volna faragva, nem is reagáltak a hyperszuper szél szimulációra. Ráadásul PC-n több az NPC mint bármelyik más platformon, nagyobb a forgalom az utakon, tehát több számítást kell végeznie a processzornak alapból.
És még erre rájön egy lapáttal, hogy alapból kicsit a tényleges gépigény felé lõnek, mint ahogyan azt általában szokás minden játéknál.

Milyen 4 gépigényt?

Ozzyehh
az igaz, csak ugye most az elmúlt idõszak alatt kaptunk kb 4 gépigényt, ami azért elég furcsa 😄

Én bízom bennük, fõként hogy hangsúlyozottan a pc a "superior" változat, nomeg Ubiék eddig egyszer hibáztak, az AC3-nál optimalizáció tekintetében, se elõtte se utána komoly probléma ilyen téren nem volt.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ozzyehh
Jah... hát meglátjuk, minden kiderül 3 hét múlva 😄

Shep
Hát történetek már furcsa dolgok a játékvilágban, PC-s optimalizáció terén meg pláne. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ozzyehh
Hát igen, de amúgy nagyon kusza és teljesen zavaros ami a játék körül megy és ez az ami elég aggasztó, hiszen, ekkora teljesítménybeli ugrás nagyon nagy a félévvel ezelõtti Ac-hoz képest ami elég furcsa lenne, nem?

Shep
Persze az igaz ,hogy használ elemeket az AC4 motorjából is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ozzyehh
Hát azért... oké, hogy egy városban több a fizikai elem, (modern városban)
de a blackflag-nél is voltak nagyon zsúfolt részek+ dzsungel, szal ráadásul egyéb elemek is voltak nem csak kunyhók növényekkel, meg emberekkel szal kb ugyan ott tartunk 😄

Shep
Más a motor, így szerintem bármi lehet, de legfõképp egy optimalizálatlan szaggató valami várható.

Hát, ha azt veszed hogy a képen jóval több a fizikai elem, több a jármû/járókelõ/városi képbõl és lövöldözésbõl adódó effekt, valamint csak azt hogy a bejárható terep (hacsak nem lesz töltés szakaszok között) jóval nagyobb...És látványra szebbnek is tûnik...😊

Ugyanakkor a LEÍRT gépigény szokás szerint túlzó és rendszerint nincs odaírva hogy nagy felbontás és kimaxolt graf mellett soksoksokszoros élsimítással értendõ...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Ozzyehh
Szerintem, csak beböfögték azt az ultra brutál gépigényt...

Ozzyehh
Am gondolkoztam ezen a, gépigény vitán ami itt régebben ment.... azért emberek, ne hogy már azt gondoljátok, hogy egy AC Black Flagnél nagyobb gépigény kell majd hozzá... 😄 ugyan az a cég, az ac is sandbox volt gyönyörû graffal... biztos, hogy nem fog kelleni neki nagyobb gép, ugyan azt a motort használják valszeg és nincs az az isten, hogy (mivel egyszerre fejlesztették kb akettõt) ennek durvább gép kellene majd mint a Black Flagnek...

speed01
Én csak 1x linkeltem be. xD

OFF

Az az oka, hogy videó beszúrásakor ez a default link, amit a script beilleszt! Ha nem írod fölül, belespammel a topicba (szépenjólmagyarul <#eplus2>).

ON

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

machirarium
Ja, BOCS, ne haragudj, már látom, hogy nem minden esetben te voltál a linkelõ, csak már úgy a retinámba égett ez az arc, hogy most, amikor újra megláttam, automatikusan hozzád társítottam a többi hasonló esetet is.
Sorry. Mindendesetre ez a Michael Calfan elég pofátlan egy alak, hogy állandóan idenyomul.

machirarium
Te figyi már, de most úgy komolyan... leplezd le a titkod, miért van az, hogy amikor be akarsz linkelni egy videót, állandóan ezt a Michael gyereket linkeled be és utána mindig beírod, hogy "Bocs, tévedtem skacok" és továbbállsz? 😄
Ha ez egy nemzetközi fórum lenne, ebbõl már mém lenne.

speed01
Nem pont ezt akartam. -.-'

speed01

speed01
Multira várom majd az emberek jelentkezését! 😄
Csapatban aprítani fogunk 😛 <#nyes>