Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A grafika csak ahhoz "kell", hogy a vérpistikék is _elkezdjenek_ játszani. A tartósságon és az élvezhetõségen semmit nem befolyásol, csak az elsõ benyomást határozza meg.
Undorító.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
(Csak akkor nyilván borulna a sw gyártók megállapodása a hw gyártókkal és az emberek nem lennének rákényszerítve, hogy megvegyék a legújabb pc alkatrészeket.)
A grafikának és a játékélménynek is meg kell lennie. Tehát kell egy balansz.
Ha egy játék 10/10-es graffal rendelkezik de monoton, nem köt le, sablonos a sztori és van pár hiányossága (pl nem tökéletes a fedezékrendszer) akkor kuka.
Ha egy játék ugyan nem rendelkezik olyan ûberbrutálextrém graffal, hanem szimplán csak kellemes a látvány (szvsz pl a ME2) és van hangulata akkor az telitalálat.
Ha viszont egy gém hangulatos, és beszippant de a graf kissé fapados akkor az levesz az játékélmény értékébõl.
Pl: most tolom a Fallout 3-at olyan modokkal hogy bitang hangulatos lett. Csak hát a low res 512 felbontású textúráknak hála a graf kissé elavult volt. Rádobtam egy textúra pakkot és voilá: Bitang hangulatos és még szép is. Így játékélmény = 10/10.
Mivel olyan modokat tettem fel ami kissé realizálja a dolgokat, az eredeti graffal tolva biztos hogy csak 8/10-es lett volna a játékélmény.
Watcs Dogi -> Majd meglátjuk. Ha a játék a 30%-nál kifullad akkor nem lesz több mint egy AC modernben. Az meg már nem köt le.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
a jó graf hozzáadhat a játékélményhez, de nem követelmény
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ÉRTEM AMIT MONDASZ!!! Amit én mondok az az hogy, a grafika mindig is fontos volt, nem az állítom hogy csak az számít, hanem azt hogy mindig FONTOS volt a játékosoknak, a fejlesztõknek a hardvergyártóknak. ennyi. Ha még mindig nem megy az értelmezés, akkor kérd meg anyukádat segítsen.
szóval ha nem is létszükségszerûen dominál a grafika, de simán egálba lehet a játékmenettel,...és most nyilván nem a sakkra gondolok
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
10 évvel ezelõtt sokkal nehezebb volt egy sandbox játékot megalkotni, úgy hogy egy nagy élõ, lélegzõ világ legyen benne! Igaz, a játék ettõl még lehetett jó, meg a játékélmény, de a mai technika kell ahhoz, hogy ilyen fasznán lemodellezenek egy várost, vagy a karibi tengert.
Vagy...én szerettem anno a Gothic-ot, vagy a Morrowind-et, és a Skyrim játékélményben elmaradt ezekhez képest, de a világ?! A hatalmas játéktér, a városok részletessége?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
értem én mit akart, csak azt is kellett volna írnia, erre próbáltam rávilágítani, de neki ez sajtreszelés 😄
Valahol irigyellek titeket, hogy tudjátok élvezni a mai csodákat, én nem, de legalább így több idõm jut másra.
😊
Egyébként én is elvagyok mai és régi játékokkal ugyanúgy még mindig, jippí? 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szóval irigyelsz, hogy tudom élvezni a mai csodákat, és örülsz is, mert neked így jut idõd másra.... kifejthetnéd, hogy ez a kettõ hogyan függ össze, nem értem 😊
<#vigyor>#vigyor>
[merlinw.org]
Neked miért is marad több idõd élni ha én élvezem a mai csodákat? 😄
Wachdogs nálam kb olyan lesz, mint az összes GTA. Játszom vele 2-4 órát aztán megunom és sosem indítom el többet. Persze majd meglátjuk. Sosem bírtam a Rockstar játékait, Ubisoft-ban viszont mindig volt potenciál, talán még jó is kisülhet belõle.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ugyanakkor várom a más játékokat amik sandbox címek ezerszer jobban néznek ki és hasonló bejárható terep effekt stb van a képen...😊
Nem a GTA 4 fossámodolva SE..😊