Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Azon se lepõdnék meg ha a végén 360-ba futna. <#idiota>#idiota>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Jelenlegi példák és mostani trendek alapján.
Next PC upgrade: 2022
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Parasite Eve 2, best game EVER!
nem tudom megvegyem-e a játékot?! nem akarok csalódni
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nocsak... végre lesz egy ilyen játék is? Persze kérdés, hogy meddig kell butítani nekik ehhez a grafikát a PC-hez képest...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Arra kéne példát hoznod, hogy amikor az 1624. ellenséget ölöd le, akkor is azon élvezkedsz/bosszankodsz, hogy hány poligonra mekkora felbontású textúrák feszülnek. Mert én biztos vagyok benne, hogy ilyen nem történik, vagy ha igen, akkor az a játék eleve olyan volt, amibe kár volt órákat ölni, mert játszani vele szar.
Leidiótáztál azon az alapon, hogy nem arról beszélgetek, amit te látni szeretnél. Még finoman jártam el, amikor nem csuklóból a kurvaanyádba küldtelek el.
Van sok más fórum ahol tudtok vitatkozni azon ki a nagyobb kocka, ki játszik még 2D-be mert az olyan menõ O_o
Kell még érv, hogy én bizony ezt így gondolom, vagy elég ennyi?
Esetleg te le mered írni, hogy miért is gondolod, hogy ez így nem igaz?
Egy vita meg már csak olyan, hogy vagy van érved, vagy nekem van igazam.
Egyébként érdekelne, hogy miben nincs igazam szerinted, de ha nem akarod elmondani, az sem baj.