5939
-
#2494 hogy lehetsz ekkora ostoba paraszt??
Ma probáltam ki először, ahhoz hogy véleményem lehessen róla ahhoz játszanom kell te majom, csak azután tudom azt mondani, hogy szar! DE még ha azt is mondom hogy ez a része szar a játéknak, ettől még játszhatok vele, mert ez nem egy olyan nagy probléma, sehol nem írtam, hogy az, de ha a játék többi eleme sem fog tetszeni pár óra játék után, akkor majd eldöntöm, hogy megveszem e vagy sem.... egyébként meg nem hiszem hogy játszani fogok vele a napokban, mert nagyon szarul fut a gépemen.
De mondom én is : akaszd már magad szögre és ne azzal foglalkozz ki veszi meg a játékot és ki nem, tényleg nagyon fárasztó már amit itt művelsz, próbáljunk már meg a játékról beszélni. -
#2493 Watch Dogs Main Menu Showcase -
TomDantes #2492 Mondom haladjunk tovább( csak azt nem értem, ha kipróbáltad és jó, akkor megveszed? Ha meg szar, akkor nem veszed meg de mégis játszol vele? Ez hogy a bánatos faszba van?)
Na, és sikerült megoldani? Billentyűzet kiosztás? Látsz olyat, hogy zene választás, rádió, akármi? -
#2491 Nem abban mérjük, írtam ezt valahol? Nem. Amit viszont írtam az pl az autok irányítása és hangja. Ez nekem azért már fontos, mert a zenéken túl teszem magam majd, és ha lehet berakni saját zenét akkor még oké is lesz, de az autozás az egy fontos része a játéknak :) -
#2490 A mai vergődésed a warezon már rohadt fárasztó és rendkivül szánalmas :DD
-
#2489 Nemár, hogy a zenében mérjük mennyire jó egy játék.. :D GTA V-ben is 2 szám volt, ami tetszett, amúgy meg mindig offolva volt a rádió.. na ennyit erről :) -
TomDantes #2488 Az egy dolog, hogy leloptad. De hogy utána még szidod mint a bokrot, ráadásul még igazad sincs, na ez a gond! Töröld le, akkor. Kész. Ha ennyire nem tetszik, akkor meg sem fogod venni, nem? Hiszen ezért próbáltad ki. Nem értem akkor mit problémázol, minek játszol vele még mindig? Na mindegy hagyjuk, költői kérdés volt.
Na most, lehet rosszul emlékszem, de talán még saját mp3-at is lehet bele tenni.
Aztán szintén úgy tudom vannak rádióállomások, sőt ezt mások is így tudják, az előzőben nem vagyok biztos. Az hogy nálad nem működik...billentyűzet kiosztást nézted már esetleg? Esetleg nézd magyar nyelven. Mondanám hogy esetleg kézikönyv...de az bizonyára nincs, esetleg ubi-ék fórumán kérdezd meg...hátha szeretnének érte. De szóval bill. kiosztással próbálkoznék.
Ja, és lehet megint csak tévedek, de a lent felsorolt zenék, csak pár példa, ennél több lesz benne.
De inkább a játék a szar és kész. -
#2487 Amúgy sajnálom, hogy neked ez ennyire fáj, de inkább megnézem a játékot előre, mint hogy csalódás érjen jövő héten, és akkor elúszott 10ezer forint egy szarra. Ha jövő héten próbálnám ki akkor is ugyanezt írtam volna: kevés és szar a zene és nincsenek rádióállomások :) -
#2486 Te játszottál vele vagy én?
Ömlesztett playlist van. A kevés zene ami benne van, az meg egyenesen fos az SD-hez vagy a GTA V-höz viszonyítva, de úgy általában is.
És most kérlek mutasd meg nekem segg hülyének, hogyan kell rádióálomást választani a játékban. -
TomDantes #2485 Nem erről van szó hanem a segghülye felhasználóról aki nem csak lelopja, de még hülye is, ennek hangot is ad, és a játékot kezdi el szidni. Bocs ha sértő voltam. -
#2484 Több zenei stilus van, de mikor beülsz egy autoba csak a SKIP song-ot ajánlja fel, nem tudom hogyan kell rádiot választani. Mikor nyomsz egy SKIP-et akkor jön a következő zene ami lehet rap, blues vagy valami szar "rock"
-
#2483 Elnézve a listát, első dolgom lenne kilőni az űrbe a zenéket menüből... ahogy szint 99%-ban minden ilyen játékban. Hulladék zenéket tesznek bele majd' mindegyikbe.
-
#2482 nem vagy sértő, de sok ilyen lesz még, ha nem akarod olvasni akkor huzz innen, bocs ha sértő voltam. -
#2481 elég szegényes...
GTA V tracklist -
TomDantes #2480 Eh, és akkor a játék a szar...nincs benne rádió...ej. Nem akarok sértő lenni, de hány ilyen lesz még? -
#2479 Nem én warezolok. :) -
#2478 És hogy kell előhozni? Vagy unlockolni kell azt is? -
#2477 Radio Stations in WD -
#2476 Ja, én is úgy láttam, hogy lehetett választani rádióállomást.
de ha csak egy van, az elég nagy szívás... -
TomDantes #2475 Nincsenek rádióállomások?! A videók alapján pedig úgy tűnt van. -
#2474 Faszalakú jel a holnapi napon lesz több helyen is. :) -
#2473 Tudtommal itt is vannak rádióállomások. Sőt, még saját zenét is be tudsz tenni. -
#2472 A Facebook-os Grammar Nazi profilban nem egy olyan "írást" posztoltunk már... és még durvábbakat is. Jellemzően helyi forrásból, de az élet produlál máshol is furákat.
Mindegy. Bocs a többiektől! -
#2471 Hát szerintem lassan már a kérdőjelet sem fogják tudni használni. A felkiáltó jel meg gyanítom már most is problémás sokaknál. -
#2470 Szerintem senki nem szarja le, mert nehézkes lenne feltakarítania utána, bár ha hagyja rászáradni :D -
#2469 Engem csak az zavar az egészben, hogy ez rögzül a magyar játékos palántákban. Hogy ez így akár helyes is lehet.
Már így is olyan satnyán beszél a lájk-generáció, és még fokozzák is az ilyen - le kell írnom, bocs - igénytelen magyar helyesírású fordítások is.
De mindegy, ez az én fájdalmam, szeretem a szép és helyes magyar nyelvet. -
#2468 Most őszintén szerinted mennyi ember szarja ez le nagy ívben?
Engem az se érdekel ha a mondat végén egy faszalkú jel van ,ÉRTEM miről szól és ez a lényeg. -
#2467 Több képet is láttam és, ugyanez a helyzet, de ha a fordítás rendben, van akkor ez már csak apróság, túl lehet rajta lendülni, bár tény ,hogy nem túl szép. -
#2466 Az általános magyar értelmezése.
-
#2465 Jómagam nem látom a játék szövegállományát [a képe alapanyagát HeadHunter86 képlopása nyújtotta], és próbálok optimistán hozzáállni - de, ha ilyet látni, akkor túl sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy egyszeri eset legyen a dolog a játékban... :(
Kénytelen leszek nektek, akik tudtok majd játszani vele, elhinni, ha tévednék. -
#2464 google fordítós feling. -
#2463 Az agyam kikaparom a szememen keresztül, amikor angol központozású magyarításokat látok...
-
#2462 vsync nélül meg nézem ahogy szétszakad a kép, kösz nem. -
#2461 Nem tudom mit sírtok itt annyira, szerintem korrekten van optimalizálva. Nálam nincsenek fura laggok. Van SSD-m, de csak a win van rajta a játékok nem.
Ezeket a GPU bufferelés ahogy észrevettem minél nagyobb annál smoothabb a játék, viszont a latency is nől vele, pl. ha húzod az egeret. Nekem a 2.-s beállítás jött be.
VSYNC-et rögtön kinyomtam, mert rohadtul bekorlátozza az FPS-t.
Screenshots -
#2460 Abból már playstation-t veszek és nincs gondom semmivel egy darabig :)
egyébként az autók irányítása szarabb mint a GTA V-ben, a hangjuk szintén, és nincsenek RÁDIO ÁLLOMÁSOK, csak valami vegyes playlist ami tele van szar zenékkel, Sleeping Dogs-ban imádtam csak zenét hallgatni is, GTA V-ben szintén :( -
#2459 -
Matte #2458 ha ennyire áll közel egymáshoz a bemutatott játékkép és a valóság a divisionnél, mint a WD-nál, akkor annyira nem is sajnálom. -
#2457 Most néztem pcgameshardware.de-n ahol a 4K-s képek vannak Core i5-3550 @ 3.7Ghz+ Geforce GTX 670 szépen viszi már a game-et van videó is frapsal róla! -
#2456 720p MSAA2x, High Settings, Motion Blur OFF, Depth of Field OFF = szaggat rohadul.... -
#2455 Lószart.Inkább optimalizálni kéne megtanulni...