Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végülis 6.5k-t megért... ha meg tényleg jó, max késõbb veszek egy season passt is mellé.
speed01
Hát remélem hogy benne lesz mert én is ezt rendeltem meg! 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

NagyiBMX
Éppen ezért érdeklõdtem én is 1827. hsz-ben. <#email>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

speed01
Speckó kiadásban elméletileg benne lesz!

Ezen kívül, a készletek erejéig ajándékba adjuk:
* Ajándék poszter
* Ajándék Tripla DLC csomag: három tartalom egy kóddal
– Untouchables pack: Tommy Gun (ikonikus gépfegyver 1920-as évekbõl) + 1920-as korhû öltözet,
– Cyberpunk pack: cyberpunk öltözet és fegyver,
– X2 Egyjátékos csomag: Dedsec Shadow + Chicago Club: DedSec öltözet, South Club Enforcer öltözet, Hacker bónusz, Vezetési bónusz

TDC Geronimo
Nekem ez az outfit kell 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A játék az egyértelmû volt, a Season Pass volt nekem újdonság. Köszi a segítséget!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

MerlinW
A játékot megveheted dobozosan is, abban lesz a kód. A season pass-t... elvileg csak online.

[merlinw.org]

NagyiBMX
Ez alapján akkor amit mondjuk a CD Galaxis-nál lehet rendelni Special Edition, az nem is tartalmazza az Untouchables, Cyberpunk, DedSec Shadow és Club Justice dolgokat?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

speed01
Már csak 10 nap O_o_o_O

GTX660 és ettõl feljebb mindegyikhez
Milyen videokártyák mellé lehet kapni a game-t?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nahát,képesek odaadni 1000ft-al olcsóbban az ajándékba kapott kuponjukat?
Jól van lesz az még olcsóbb is.Azért köszi a tippet persze.Majd ha lesz 5000ft-ért arra azonnal lecsapok,Háhá!!😄
TDC Geronimo
Srác csinálhatott volna más twitch accot és nyomhatta volna tovább. Nézném 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Igazad van Uplay! Lehet venni kódot boltban is (pl.: Bioware pontok), vagy ez kizárólag virtuális? A lényeg lehet venni készpénzért vagy mindenféleképpen bankkártyás, PayPal, stb. (Biztos én vagy a hülye, de semmi infót nem találok a vásárásáról)

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

MerlinW
Nincs Origin. Uplay van. A kódot beváltod és majdnem az összes DLC-t megkapod. Azt is ami még nem jelent meg.

[merlinw.org]

nvidia kuponhoz melyik watch dogs verzió jár?
Köszi!
Ha már most ennyi extra tartalom van, mi lesz itt késõbb? <#wilting>

Még egy kérdésem had legyen: A Season Pass-t hogyan kell elképzelni? Egy kód amit be lehet váltani Originben? És hol lehet venni?

Shep
Nem visz át semmit, uplayen kell felvenned akit akarsz, legalábbis eddig így volt és szerintem most is így lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az elõbb linkelt oldalon lévõ táblázat összehasonlítása alapján igazad van!
A White Hat Pack nem lesz benne!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Összehasonlító táblázat az oldal alja felé:
http://watchdogs.wikia.com/wiki/Watch_Dogs

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mert mondjuk ez is üzlet és szeretnék hogy a tetves kis szarjukra is átszokj. És ha már ott vagy költs némi pénzt ott is. Ezen kívül más oka nincs.... :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tikal
igen, csak legalább steam-en ott lesz a listádon. Mondjuk azt nem tudom, hogy a barát listámat átviszi e oda, vagy uplay-en megint mindenkit fel kell vennem... ilyenkor fog el a düh, hogy mi a faszért kellett ezeknek is megcsinálni a tetves kis szarukat

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
Elvileg igen, szóval tök 8.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De a steames is olyan nem, hogy uplayt fog indítani valójában?
Tikal
steam-en is fenn van, nekem pár hozzászólással lentebb ajánlottak egy oldalt, de az szerintem uplay kulcs

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
Mint a játék 😊

Most digitálisan csak uplayen lehet megvenni/regisztrálni? Se steam, se semmi más?
Tikal
Színészek. Nagyon gagyi.

Ozzyehh
Csak úgy mellesleg megsúgnám emberek, hogy azokon a bizonyos oldalakon ahol tiltva van az csak a magyar verzióra vonatkozik 😊 ha kiveszik a magyar lokalizációt akkor bárhová fellehet rakni még a hazai legnagyobb oldalakra is és általában ilyenek a repack-ok (de ezt nem láttátok és én nem mondtam semmit) <#banplz>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Shep
Biztos nagy Shakespeare rajongó vagy 😊

Szerintem meg mindegyik színész.
Shep
Ez jó, és még be is vették ,hogy egy gombnyomással megy a dolog 😄

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A dobozos kiadások akkor vesztették legnagyobb értelmét (nálam), amikor kinyírták PC-n a használt játék kereskedelmet azzal, hogy szinte mindegyiket be kell regisztrálni valahova: Origin, Steam, Uplay, stb.
speed01
Nem kell folyamatosan a DVD szerintem, aktiválod a kulcsot, és az Uplay berakja a játékaid közé.

Tikal
Még DVD meghajtó sincs a gépemben... de ha lenne se akarnék minden alkalommal azzal szarakodni mikor játszani akarok 😊

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Én mindig dobozosan veszem.Csak most éppen nincs annyim rá és gondoltam olcsón jó lenne kód.Nekem az "szent",hogy itt legyen kitéve szépen a doboza a játéknak.
Hazaérek,végignézek rajtuk és eldöntöm melyikkel fogok játszani😄

Most nagyon be vagyok indulva erre a játékra és el is késtem vele mivel ugye Stream elõtt fogalmam sem volt jó e vagy sem aztán kiderült,hogy klassz game csakis azért venném meg digitálisan.De végülis tökmind1 mert 9000-ért se tudom megvenni csak egy kódot,ez így bullshit akkor is.

Esetleg elkezdek vadászni ilyen VGA mellé kapott kódokat,hátha szerencsém lesz..
Három számjegyû az eredeti játékaim száma. Köztük van egy csomó dobozos is, de még életemben nem voltam játéküzletben. 😄
Tikal
Nem, mert akkor a boltok tönkremennek, szóval direkt egy szinten tartják a kettõt, nem mintha olyan nagy szükség lenne a boltokra... ti szoktatok ilyen helyen vásárolni? Én már legalább 5 éve nem vettem dobozos cuccot, de azt is online rendeltem, nem a boltban vettem le a polcról.

Tikal
az ár az jó, de nem látom hol írják, hogy Steam-es

Egy nyamvadt Uplay kulcs is minimum 9000ft.Nem igaz nem lehet különbséget tenni egy letöltõ kód meg egy dobozos verzió között mivel majdnem rohadtul ugyanannyiba kerülnek
Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

A Season Pass tartalmazza a CD Galaxis féle "Ajándék Tripla DLC csomag: három tartalom egy kóddal" DLC-ket is?

A GOTY jó ötlet, de nem biztos hogy akarok várni.

Tikal
steam kulcs merre a legolcsóbb most?

grebber
"Abban minden benne van" Sajnos ez rég nem igaz már 28 millió dlc lesz még mellette amit nem fog tartlamzni.

Majd 2 év múlva a Goty Complete Collectiont kell megvenni!

Next PC upgrade: 2022

Vegyél új Nvidia videokártyát, amihez adják, majd veszel egy Season Pass-t. :Ð

Egyébként meg a legolcsóbbat keresd és Season Pass 20 euróért. Abban minden benne van.

Ez eddig is egyértelmû volt!<#vigyor5>
De viszont úgy döntöttem érdekel a multis rész is, így eredetiben kellene.

Fpocok
A virágboltban.

Parasite Eve 2, best game EVER!