5939
-
#2654 Illetve de. Az új nintendo konzol :p -
#2653 Biztos hogy nem jön 3 év múlva új. -
#2652 Előbb fognak kiadni egy újabb konzolgenerációt, mint gépet kellene frissítenem. 7 év? Évente újabb típusú mobil jön ki ugyanabból, amit ugyanazok, mint akik a régebbit is ugyanúgy megvesznek. stb. stb. Szerintem három éven belül ráncfelvarrás jön a mai nextgen konzoloknál is. -
#2651 mit akarsz eltuntetni?:)) -
#2650 No ezt azért nem szeretem, mert ez úgy van beállítva pc oldalon, hogy ez SZÜKSÉGSZERŰ, ami nem igaz. Van ra precedens, hogy az, minthogy tudjuk, hogy van precedens a konzolos szopásra is. Ez pusztán egy LEHETŐSÉG, és a kettő között pont annyi a különbség, hogy elszenvedője vagy-e, vagy kezdeményezője. -
Borg #2649 Amúgy hiába kérdezek a játékról, arra sose jön válasz :) -
#2648 Örülök neki akkor játszhatsz is rajta tovább még évekig. -
#2647 ennyi -
Borg #2646 Baromság, úgy ahogy van. 2 éves a gépem, és mindent maxon tudok futtatni minimum 60 fps-el 1080p-ben. Ráadásul se a windowst, se a drivert nem frissítettem azóta se... ja amúgy nvidia. -
#2645 Nem szállok bele ebbe a 120ks konzol 7+ évre vs "végtelen pénzt ráköltök a gépre" vitába. Aki nem akar driverekkel, crashekkel, évenkénti HW cserével bajlódni, hanem JÁTSZANI akar és nem a frapset nézni a bal felső sarokba meg a CPU használatot, az vesz konzolt. Aki mókerolni akar meg 4kt meg 800 frémet az vesz PCt. Ilyen marha egyszerű.
Lesz amúgy szó a játékról is vagy még mindig a telibelökött grafikát elemezzük? -
Borg #2644 Na, hogy ON legyek: Nemigaz hogy senki se nézte még meg, hogy a bal alsó fekete-fehér ikon eltüntethető-e? -
#2643 Na várj! Ezek szerint a PS4 sem képes rá, mert az új focivébés progi csak az előző generációra jelent meg. :) -
Borg #2642 Ja, mert a játékosok mozgását séderből oldották meg, amit csak az amd csodahardver tud... és ettől mindenkinek olyan jó lett, hogy ihajj. Igaz, hogy a PC-meg prociból megoldaná 2x különbül, de ezt jobb nem hangoztatni... -
Skyline #2641 Ilyenkor szokott előkerülni az idióta Fifa kártya, miszerint azért nem nyomják ki pc-re úgy mint nextgenen mert a pc nem képes rá...:D -
#2640 A legszebb a x360/ps3-hoz nézni a pc-st. :D mert olyat is olvastam. :D
szerintem is baromság , de nem csak itt, mindig mindenhol előjön a téma. -
#2639 Június 20. The Last of Us. Na arra kurva kíváncsi leszek PS4en! -
Borg #2638 Aha, szal 3 év múlva majd már tudják azt a szintet, amit most a PC? 1080p60? Dejólesz...
Megkérjük akkor addig őket, hogy a PC fejlesztéseket meg jegeljék, hogy a konzolok be tudják érni. -
#2637 Röhejes, hogy egy olyan játék topikja van szarráoffolva a konzol vs. pc marhaságokkal, amiből nincs olyan konzolverza, ahol vállalták volna a 1080-at...
Biztos helye van ennek a vitának, meg talán még valami értelme is, de hogy nem a WD kapcsán, az eléggé valószínűnek látszik :) -
#2636 MSI Afterburnerrel -
Vincentcloud #2635 Kívánom hogy legyen igazad, de addig hiába hangoztatják hogy mennyire megváltja a világot. Majd ha megtanulnak rá programozni beszélhetünk vételről, de míg a 2,5 éves pc-m többre képes nem tud meghatni mennyire exklúzív -
#2634 Ti mivel szoktátok mérni az FPS-t? Meg a hőfokokat CPU + VGA-n? FRAPS-ot ismerem, nem arra gondolok.
Amúgy nem értem egy jó kis benchamarkot miért nem tudtak beletenni a játékba. -
Skyline #2633 Ettől még egyre messzebb és messzebb kerül a fulltól.:)
-
#2632 Konzolnál ugyanúgy fejlődnek a fejlesztői eszközök, megtanulják a különféle trükköket stb. Nem véletlen van hatalmas különbség az első és az utolsó 1-2 évben megjelent játékok között. -
Skyline #2631 Prohaver Abu85 sokat írt, csodás is volt, ettől még a tényeken nem változtat semmi, a PS4 nagy jóindulattal képes hozni a multiplatformok alatt azt a szintet amit egy gtx 660-al szerelt gép, a Bone még ennyit se.
Az időtállóságban pedig továbbra is mindig azt felejti el a fajtád akik szerint évente gépet kell cserélni. Hogy a látvány FEJLŐDIK. Eképpen NŐ a gépigény. Az 1-2 éves konfig lehet már nem fogja vinni fullban a játékot és kicsit vissza kell venni. Csakhogy az 1-2 éves konzol is ennyivel messzebb kerül a fulltól, vagy jönnek a nevetséges kompromisszumok (pl 25 fps-es sebesség)....
-
#2630 Nem az a baj hogy mi a maximum, hanem hogy a minimum nem minimum. :D
Vagyis jobbanmondva annak jó akinek minimumon gyorsabb, de a látvány korrekt marad, csak ellenkezőleg is lehetne valamit optimalizálni talán, mindenki a konzolokra hivatkozik de szerintem nem sok beleszólásuk van, pláne hogy most sokkal jobb az összhang. -
#2629 mert a p2p-t másra irtam.
azt más hsz-ra kérdeztem vissza.
most nem értem akkor mi a bugos a steam vagy a warez. -
#2628 Nem értem mi köze a P2P-nek a Steam-hez. Vagy a egyáltalán ennek a játéknak. Ha pedig játszanak vele, akkor preload + crack formájában, mert a játék 27.-én lesz elérhető (Ausztráloknak már holnap). -
#2627 Oks de nem aktív már steam-en néhány régióban mert azt olvastam steam-en játszottak vele már páran. -
#2626 Mire érted hogy sötét oldal? a gamerkedésre? :D -
#2625 P2P az nem scene, hanem natúr iso elosztó. Nincs törés, semmi. Egyébként ma jött 3DM scene release. -
#2624 Nemtudom, hallottam ma már olyat is, hogy a pécék konzolosodnak
Nyilván nem fogom letölteni, hogy igazoljam, de kedden meg tudom mondani, hogy az eredeti mennyire tróger (ubisoft, tehát arra készülök, hogy nagyon). -
neszoljalbe #2623 Nekem is P2P verzió van . -
Ironman2 #2622 Igen,nekem is ez a gondom vele,majd lesz normális release belőle.Egyelőre játszhatatlan így! -
#2621 Igen. Nekem P2P változatnál jelentkezik ez a próbléma. -
#2620 Csak a főszálat játszva nem nyitható meg mind ,mert van amelyikhez mellékküldetéseket kell csinálni.
Elég sok mindent fel lehet oldani fősztori alatt is aminek a 95%-át soha nem is használtam mert nem kellett. -
TomDantes #2619 Szerintem a robbanásnál sokkal fontosabb vagy érdekesebb, hogy állítólag-és nem én találtam ki, hanem másik fórumon olyanoktól olvastam akiknél szintén a próba verzió fut- tényleg nagyon sok egyedi telefonbeszélgetés, adat, sms-beszélgetést lehet leszedni a járókelők telefonjairól, és maga a város is él, a járókelők mindenféle tevékenységet csinálnak. de tuti mindjárt megmagyarázzátok hogy ez se így van. Akik mondták, biztos álmodták. -
#2618 Van már normális krekkelt kiadás? Illetve megtalálni valahol magyar felirattal? Köszönöm -
drago14 #2617 Mármint skilleket pl. meg tudod állítani a vonatot. -
drago14 #2616 Mennyi skill pointot lehet kapni?
És meg lehet nyitni az összeset? (egy mentésen belül) -
neszoljalbe #2615 Másnál is meg-meg fagy a játék akár 3-4 másodpercre is ? Iszonyú idegesítő . És teljesen minimum beállítással is .