5939
  • Moby
    Nos aki meg lecigánykodja friendsharinggel, az ne picsogjon a warezverzáson, aki meg benyögi hogy ingyenvót. Ugyebár.
    Ennyibe kerül, ennyi az ára. Akinek nincs failgenes ismerőse, az ennyiért tudja megvenni. Pont.
    Ennek analógiájára akkor a pécés verza ingyen van, mert annyiért is hozzá lehet jutni, ha valaki most vesz nvidia vga-t. Gondolom. Akkor általánosíthatunk ez alapján is.
  • Tatyla
    Jaj dehogy volt annyi...
  • Moby
    Ó hát egy jelentéktelen 60-65 font, és már élvezheted is a KOMPROMISSZUMMENTES* élményt!
    LÁL

/mind a 900sor, és 20 frém kompromisszummentesen ott lesz a kijelzőn! Csakapjúrjátékélmény #fortheplayers (tm) :)
  • Kandurex
    Nincsen ezzel gond, jó a digitális verzió, viszont nem eladható, de cserébe legalább drága? Mert ugye simán felpöccenti a winchester -re a tartalmat... szóval
  • Fpocok
    Meg sem merem kérdezni... PS STOREn keresztül mennyi volt?
  • enlightened
    Na már csak 15 hour-t ír a PS4 store nekem, hátralévő időnek és elkezdi az auto downloadot.

Valszeg éjfélkor már nem fogom nyomni, de már le lesz töltve mire holnap hazaérek, és nem lesz disc pörgetés zaj sem, meg egyéb kellemetlen tényezők, szép csöndesen fut majd a vinyóról. Ráadásul ugyannyiért mint a boltban a disces verzió a store-os digital deluxe edition sokkal több mindent ad.

Szóval én ajánlom mindenkinek, hogy akinek esetleg nem sapka meg kendő, meg ilyesmi, hanem inkább a tartalomra megy annak egyértalmuen a PS Store-os verziót ajánlom és még a boltba se kell elmenni, mert leszedi auto downloaddal, ahogy megjelenik, ma éjfélkor.
  • Fpocok
    Nem bántalak.
    Neki is megírtam, de ő is ezt linkelte. Akkor sem az.
  • MerlinW
    Ne bántsd a hírnököt, én csak bemásoltam.
  • Fpocok
    Szóval a devek mondták? Nem ők mondták azt is, hogy nem lett lebutítva. Meg kéne várni, míg kijön arra is, aztán hasonlítgatni. Az továbbra sem Xbone videó, a cím meg klikkvadász.
  • MerlinW
    "Keep in mind, this was not recorded on a XBOX One but instead on the PC using the same settings the XBOX One version runs on. We know this because the developers themselves stated that the XBOX One and PS4 versions run at the high equivalent on the PC. Also, they stated that the XBOX One version runs at 792p and the PS4 at 900p. "

Digital Storm
  • DarkSector
    Mifasz értelme ha nem egyenesen a konzolról veszik fel?
    az hogy pc-n beállítanak egy High opciót hasraütésre, az KIBASZOTTUL nem jelent semmit.

Szarság az egész.
  • Fpocok
    De akkor sem xbone on vették fel basszák meg. Van már arról a konzolról felvétel? Ki tudja, mennyire lesz más.
  • HeadHunter86
    Ezt most komoly? Bone? Ez most a trendi? Nehogy kiírás hogy Xbox One vagy Xone, mert azt még értékének is.
  • Skyline
    Alá is van írva egyébként a készítők által, hogy nem Bone-on vették fel hanem a pc-t lőtték be arra a beállításra amin a Bone fut, vagyis 792p HIGH beállításokkal (a ps4 900p high beállításokkal)...
  • HeadHunter86
    Ez tetszik benne a legjobban. Nagyon sokféle animációt pakoltak bele.
    Ami tetszik még, hogy elég erősen fúj a szél néha, elég jó! Amúgy letöröltem a játékot. Most már kibírom megjelenésig :)
  • Fpocok
    Remélem lehet majd modolni és ad neki egy öltönyt :D Ha már onnan koppintották.
  • scomcomputers
    This is true!
  • TDC Geronimo
    Elég szépen bemutatja ez a videó az "élő" várost. Ezt nagyon eltalálták.

• Fpocok
    Karakterünk szinte eltűnik a tömegben, láthatatlanná válik.

• Fpocok
    mekkora kamu lol.
  • JaSoN HuNTeR #2674
    Én is azt vettem észre.
  • RYO21
    az a baj, hogy mindkettő videó PC-n lett felvéve, és csak a grafikán lett állítva
  • Shep
    Nem tudom volt-e már de PC vs Xbone
    http://www.youtube.com/watch?v=XgzE8tDBxYE
  • TomStorm
    Nekem mióta van PC és konzol is,rutinból ugrom át ezt a sok buta konzolVS pc témát:D
  • smog15
    Ultra és Low grafika

https://www.youtube.com/watch?v=yuEUKPZg9xg
  • HeadHunter86
    Amúgy maga a város nagyon tetszik. Az emberek mászkálnak, telefonálnak, megállnak megkötik a cipőfűzöjüket, rágyújtanak, rágóba lépnek, csak hogy egy párat említsek. A metroval is tök jó utazni. Most inkább csak nézelődtem a városban, nem akarok a játékkal haladni, úgy is kedden előről kezdem amint megjön az eredeti. Viszont most már megvan, hogy a grafikát hogy lőjem be.
  • HeadHunter86
    CPU + alaplap csere volt. VGA maradt a régi 660GTX
  • CalebJoe
    Szerintem ezt nem nekem akartad válaszként mert én egy szót sem említettem a grafikáról, amúgy vágom hogy több meló van az ilyen típusú játékokban nem is kérdőjeleztem meg.
  • TBTPumpa
    ???
    Steam-en azt írtad, hogy vasat újítottál. Akkor hogyhogy mégis CPU limit van? Vagy csak más hardvercsere volt?
  • HeadHunter86
    Akarom mondani GPU limit.
  • HeadHunter86
    Köszi. CPU limit van nálam, bár ez nem volt kétséges :)
    MHBAO-val 35-40 FPS high-ultrán, Smooth MSAAO van bekapcsolva élsimításnak vagy mi a neve. Ha az MHBAO-t kikapcsolom akkor 8-10 FPS-t nyerek vele.
  • enlightened
    Na megtörtént a Pre order. PS4-re a Storebol pre ordereltem.

Egyrészt nem szeretem amikor be kell tennem a discet minden áron, a pörgetésének a zaját még úgysem, de nem is értem ha felrakja a játékot minek kell berakni a discet minden indításnál, na mind1 ez kivédve. Másrészt a digital deluxe editionben elérhetőek csak PS4 exclusive missionok is, amiket egyik bolti veruioban sem láttam. És most nem a PS exclusive missionokre gondolok, azok be vannak a boltiban is hanem a kizárolag PS4 exclusiveokra.

Na mind1 auto download elkezdodik pontosan 1d 4 hour 11 minute múlva.

Nem lesz lag, nem lesz grafika állítgatás, csak felhőtlen játék, kompromisszumok nélkül.
  • MerlinW
    De a Crysis meg a Metro csőjátékok. Fele annyi munka van velük, mint egy sandbox játékkal. A hardvert is százszor jobban megdolgoztatja egy sandbox játék, mint egy scriptelt akciójáték. Ezért nem fog soha ugyanúgy kinézni.
  • Borg
    thx
  • Tikal #2660
    hm... majd megnézem:)
  • CalebJoe
    ja tényleg a Metro kimaradt de cserébe annak iszonyat atmoszférája van
  • a.carkey
    Akkor PCre nem jönnek majd a nagy nevek. :)
  • TomDantes
    Hm. A Cryis 3-at is max-on futtatom. Eddig egyedül a Metro Last Light-nál vettem vissza egy kisebb dolgot.
  • CalebJoe
    Ezen meg a Crysis 3-on kívül én is maxon futtatok mindent, de ez kb olyan mint annó a GTAIV vagy 1 évig kellett várni mire játszható volt a játék.

Amúgy meg 1óra alatt sem fogott meg a játék úgy mint mondjuk annó a GTA vagy a Saints Row, azért ez a hekkelés dolog nem váltsa meg a világot.
    Az vezetés meg annyira szar hogy ilyet utoljára nem csak a Sleeping Dogs-ban hanem a Saints Row 2-ben tapasztaltam, az ubi még elég kezdő ezen a téren úgy látszik.
  • Borg