Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://wccftech.com/review/watch-dogs-review-hacker-hoped/ Ki jött az elsõ teszt 7.2 pont a 10-bõl.
http://www.liveleak.com/view?i=2e9_1400371115 Nem tudom, hogy ez a videó volt e már.

JaSoN HuNTeR
Ne okoskodjatok már annyit. Majd ha kijön akkor kiderül minden.!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

speed01
Én még csak másodjára jártam így!!!! 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

TDC Geronimo
Be kéne talán másolni a te linkedet és nem a defaultot kirakni és akkor nem ez lenne mindig...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Malakai
De ugye tudod, hogy miért ez jelenik meg?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

speed01
Bazzeg hogy megint. xD

speed01

speed01
De lehet rosszul tudom 😊

speed01
Hát pc verzió esetében gondolom ott aktiválod a játékot, írták is hogy internet nélkül offos a játék. de attól függetlenül offline módban gondolom majd tolhatod. Feltételezem berakja a játékaid közé mikor aktiválod, ugyan úgy mint a Origin-nél <#vigyor5>

Attól Single kampányt még lehet játszani ha nem regisztráljuk be Uplay-t én úgy tudom.
Mert ha így van akkor felesleges aggódni ezen a megvegyem v.sem dolgon.Mert ha nem regisztrálod be akkor jó pénzért el lehet adni a játékot akkor is ha kijátszottuk
Egyébként a Uplay-t csak akkor kell aktiválni ha multira lépünk be vagy a DLC-ket akarjuk indítani nem?
Nekem elsõ sorban nem grafika a lényeg, csak a szaggatás miatt izgultam, ezért nem tudtam rendeljem e elõ.

Tippre sz.tem még jobb Frame lesz mint GTA5 esetében..
Nem fog szaggatni.Prev.gen bemutató volt pár és teljesen jó frame volt.
Itt egyedül csak PC-n van a hangsúly milyen lesz.
Persze grafikailag X360-on sokat ne várj de ez a játék elsõsorban Prev.gen-re készült(Xbox+Ps3) + PC így megvan ez csinálva.
Az csak hab a tortán,hogy mit alkottak Ps4 és X1-ra😊
Én azon izgulok, hogy 360-on ne szaggasson, mert gondolkozok rajta, hogy megveszem. Csak ezen izélek, hogy nem fog e szaggatni stb.

speed01
Nekem így is jó volt 😊

TDC Geronimo

Ezt linkeltem sokkal jobb minõségben.

speed01
ohh

Kandurex
Nem teljesen így megy, ha a grafika parádés akkor tökéletes a beleélés és valóban nem figyelsz rá, viszont ha veszít a minõségbõl egybõl kizökkensz a hangulatból és az élmény faktor is csökken!

...a grafika nagyon, nagyon fontos dolog, az adhatja a játékélmény jelentõs részét!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

speed01
Minden játékban van hiba, WD-ben se lesz másképp 😊

grebber
Sok esetben így van ahol jó a game és magával ragad ott nem is nézi az ember,de van ahol annyira szembetûnõen ocsmány hogy elront mindent nem tudsz mellette szó nélkül elmenni!

Next PC upgrade: 2022

speed01
Õszintén, sose volt konzolom, de nem csak a grafika a lényeg. Számomra a játék menet fontosabb lesz mint a grafika, egy darabig biztos hogy a grafikát is nézni fogom, hogy szép stb. de több óra játék után már úgy sem a grafikát figyeled. Szerény véleményem szerint <#bee1>

grebber
És én mit szóljak az ezer éves fosommal?
De erre tartom az xbox360-at és a ps3 kettõst. Igaz a látványról ott le kell mondani ,de legalább lehet játszani velük.

Next PC upgrade: 2022

speed01
hát a 6 magos procimal és a GTX 660-al nemtom mit mûvel majd a játék, de félek 😄

TDC Geronimo
Mi másra venném? :p

Fpocok
PS4-re veszed?

Jól néz ki amúgy. Remélem PCn is jól fog menni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
1080p PS4 direct feed videó. Marha jó minõségû.

Jöjjön már :y

kirol
Ja, remek lesz, ha nem tûnik el sose. Nekem is plazmám van.
De lehet menüben majd el lehet rejteni.

speed01
Videóban is lehet látni, szóval ja 😄

zzeN
Azt hiszem a mobilnak a "töltöttsége", használatkor csökken. De nem vagyok biztos benne.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ozzyehh
Nagyon gondolkozom rajta, hogy megrendeljem e, mert másra is kéne a pénz, de a fenébe is D:

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Bal alul a fekete fehér ikon vajon minek van ott állandóan? Már látom elõre, hogy hetekig azt fogom lesni még windowsban is a plazmámon 😛
Annyiért lõttem nvidia kupont.
Ozzyehh
?????

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kinyílott a wirágbolt:

http://sg.hu/listazas.php3?id=1400367972

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

NagyiBMX
Nem viccelsz. 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Hát azért a robbanás szétszedte az autót meg mikor a rendõrautó hátulját lõtte az se volt semmi😊
Shep
Reméljük az nv addigra kiad még egy WD optimalizált drivert és lesz a 15 helyett 17 fps 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TDC Geronimo
Nincs? Teljes szél szimuláció is van, ami kihatással van a ruhákra meg tárgyakra is. Milyen semmilyen fizika sincs? Továbbá NPC ai stb. Fog az a proci izzadni rendesen...

Törölt felhasználó
Na meg fizika gyakorlatilag nincs is, úgyhogy remélem nem fog annyira izzadni a proci. (Bár az AC-ben se volt, mégis milyen trehányul futott)
Ja lehet,még meglátjuk de szerintem inkább VGA igényes lesz a játék nem processzor.Akkora tömeg nincs sem forgalom viszont effektek,tesselation és társai dögivel😊
A konzolhoz visszakanyarodva amit írtam azért írtam mert kb.100e.ft és itt a példa.Nincs kivetni való benne sz.tem teljesen korrekt.
PC-re is biztos jó lesz csak jöjjön már!!:-)
Shep
PC-n ugyanez meg szebb lesz, csak 15 fps-el fog futni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyon szép X.One verzió is.Simán hozza az elvárt Next.Gen szintet és Sandbox ez a durva😊
zzeN
Mert szerinted az a béta amit többen kipróbáltak, pár napos build? Valószínûleg jó pár hónaposról van szó.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo

10 nappal megjelenés elõtt? Na ne. A játék goldban van, kétlem, hogy most állnak neki textúrákat újrarajzolni.
Amúgy az eddig kiszivárgott anyagok sokkal jobban néznek ki hál' Istennek, mint a hivatalos gameplay videók.

Tikal
akkor tényleg nincs sok értelme steam-esnek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ozzyehh
hol kapni 6,5k ért??