5939
  • totyak
    Kis Humor Herold
  • Ironman2
    Most a cseresznyét,mert annak van ideje
  • Sufa
    Köszi az infót! :)
  • totyak
    Mindegyik kiadásban van magyar nyelv? Csúnya vagyok és virágboltiban keresem, de nem tudom mit érdemes szedni.
  • Skypack
    Lehet, benne később is választani nyelvet.
  • Sufa
    Nem találtam erről infót, úgyhogy megkérdezem itt:

Az, hogy magyar felirattal jön ki itthon, azt is jelenti, hogy _csak_ magyar felirat választható, mint a SimCity esetén, vagy benne van az angol is, és lehet angol hang-angol felirat változatban játszani vele?
  • Tatyla
    Nem kell us bankkártya,ha van paypalod regisztrálsz egy amerikai szálloda cimmel egy us paypalt majd a magyar paypalrol át küldöd a lóvét magadnak és ezt a paypal fiókot rendeled hozzá a US PS accodhoz...
  • a.carkey
    Meg majd gépet frissít, hogy amit lewaretzol, az fusson is rajta. :)
  • enlightened
    Az átlag jelen pillanatban warezol...
  • enlightened
    Itthon se az átlag veszi meg PS4-re. Főleg hogy az átlag még PS4-et se vett 140k-150k ért.
  • IMYke2.0.0.0
    Diplomásan: ~200-300.000 - [értem ez alatt a kevésbé jól megfizetett nyelvtanárokat, és a jobban megfizetett középiskolai tanárokat]
    IT- és banki (stb.) szakemberként persze kereshetsz havi 400+ -t is, de nem az az átlag.

Average Salary for Country: Japan 2013
  • V43 1105
    Minden Ultrán, Highon 50-60 fps, néha 40. Semmi szaggatás eddig pofás .. :-)
  • TDC Geronimo
    Stabil 30 kb mint AC PS4en. Az hogy te megint mit láttál egy streamelős videóba az más kérdés. Onnan szakérteni kb mintha youtuberól írnád le a grafot.
  • V43 1105
    Havi átlag 400.000 yenes fizetéssel belefér az két zsömle meg fél liter tej mellé..
  • Ironman2
    Holnap jönnek az új driverek!
  • IMYke2.0.0.0
    Japánban is baromi drágák a játékok - 7800 yen pl. a Wolfenstein (2014) egy felső-közép kategóriás alaplap közeli ár...

• enlightened
    A One-nál olvastam valamit, hogy mintha megszűntették volna a régiókat, ami szerint egy jó dolog, mert semmit értelme nem volt, csak hogy mindenkinek az agyára ment.

De x360nál még sajna nem volt így, ezért is lett a next gen konzolom PS4 én nagyon sokat szívtam a xbox360 marketjével, amikor felraktak régio lockolt játékot, (lásd fable trilogy) a MAGYAR marketre, megvettem, és nem lehetett letölteni. Support közölte, hogy az régió lockolt nálam nem elérhető, mondom akkor esetleg nem kéne HUF-ért felrakni a magyar marketre és elvenni a pénzt.

1 hétig kellett könyörögni mire visszafizették, akkor ott lett elegem az xboxbol.

A One lehet hogy jobb már, de én a PS4-el is meg vagyok elégedve most eléggé.
  • RolEnD
    Ez lesz, kösz!
    Még a memórián gondolkodtam, de az nem okozhat ilyet.
  • The Norberto
    Xbox One nem csinál ilyet. Simán vásárolok US-ból.
  • enlightened
    Nem csak US acc, kell hozzá, hanem egy US-es bankkártya is. Már próbálkoztam vele régen amikor régió blokkolt volt sok játék, visszavágja a bankkártyát felismeri, hogy nem US-es. Európán belül nem ellenőrzi mert az ugyanez a régió. Tehát UK-es accounttal ahol font van ott pl használható a magyar bankkártya, de régión kívül már nem jó.

Természetesen a US accountos vásárlást ki lehet úgy váltani hogy veszel egy digitális gamecardot az amazonon.com-on ott egyelőre nem ellenőrzi le a bakkártya hova tartozását. És gamecarddal már fizethetsz a US storeban is.

US-ből vásárolni se teljesen legális, mert mások az adók, adócsalásnak is minősülhet, mint pl amikor vpn-en meg proxy-n keresztül vásároltak sokan steamen. Persze ennyire mág nem mentek erre rá, hogy ezt ellenőrizzék, de már így is szígorított, mert a bankkártyát már simán visszadobja, az XBOX meg még durvább mert ott még az IP-t is becsekkolja és élből dob vissza (itt jönne a VPN proxy trükközés stb...) nem éri meg.
  • HeadHunter86
    Azt tudom tanácsolni, hogy MSI Afterburnerrel nézd meg, hogy fut a játék. Kapcsold be a CPU és a GPU terheltséget. Látni fogod melyikből fogy el az erő. Gondolom a te esetedben ez a proci lesz.
    Környezeti kitakarást vedd lejjebb, igaz nem lesznek ilyen szép kontrasztos részek, de elég sok plusz FPS-t jelent.
  • Kandurex
    Egyébként miért nem az USA piacon vetted meg? Ott fele annyi (azt hiszem az alap valami 60 dollár ~ 12-13.000 Ft), igaz kell hozzá US acc, de annyi baj legyen.
  • enlightened
    Mindegy hagyjuk ezt, lassan úgy néz ki, hogy én vagyok a balfasz, mert legálisan megvettem a játékot és kifizettem, és azok a királyok akik ellopták. ha valakinek van rá pénze úgyis megveszi a PS4-re ha valakinek nincs meg úgyse.

Amúgy zavar, igen a telepítés alatt is, meg az is zavar, hogy miután felrakta akkor is benn kell legyen a disc egész játék alatt, amikor már nem tolt be rola semmit kb. Meg fizikailag is foglalja a helyet és szemetet termel :P

Környezetvédelem . Most majd erre is ugorjatok rá :D

Kicsit eltorzult a világ...ha azok a h*lyék akik legálisan vásárolnak és a warezhuszárok a királyak, akik még sírnak is hogy esik az FPS.
  • bruna #2711
    így nem lehet trollkodni :D
  • kastil
    next gen, mit vártál, ma már csak a kés meg a lőfegyver megy
  • bruna #2709
    Nem lehet ütni a játékban ? Nem találom sehol ,midníg csak a fegyvert veszi elő... A Fizikai erőszak meg az f ha megnyomom akkor se csinál semmit O.o
  • Kandurex
    'Nincs disc pörgetés zaj,' ...még is mire gondolsz ezzel kapcsolatban, az zavar míg feltelepíti?
  • kastil
    aztakurva, 3 game és van egy(kettő) évre simán egy olyan vgam ami üti a konzol felbontás/frame kombót.
  • Kandurex
    van ilyen frame test videó? linket...
  • enlightened
    Ja és ehhez hozzájön az exclusive 60 minute PS content is.
  • enlightened
    A disces vigilante edition PS4-re mondjuk az 576-ban 27 rugo és in game tartalom ennyi: - Palace Pack - egyjátékos küldetés, két exkluzív jutalommal. Pörgeti a discet és el kell menni érte.

PS Store-on 24 rugo a Digital Deluxe edition és in game tartalom ennyi:

BLUME AGENT Pack
    Rewards: Blume Outfit
    Perk: Weapon Boost: Less recoil on shots

DIGITAL DELUXE EDITION

CLUB JUSTICE PACK
    Rewards: Chicago South Club skin
    Perk: Driving boost: More Hit Points to Vehicles
    BREATHROUGH Mission:
    15 minutes additional gameplay
    Reward: VEHICLE EXPERT PERK: Get free vehicles from your Underground Car Contact and earn discounts on select cars.
    SIGNATURE SHOT Mission:
    20 minutes additional gameplay
    Rewards:
    - BLACK VICEROYS GANG COLORS OUTFIT
    - BIOMETRIC ASSAULT RIFLE
    PALACE Mission:
    20 minutes additional gameplay
    Rewards:
    - INVESTIGATION BONUS: Unlock more investigation opportunities inside the network databanks.
    - ATM HACK BOOST: Boost your cash rewards when hacking bank accounts.

Nincs disc pörgetés zaj, és nem kell elmenni a boltba és 3 rugóval olcsóbb, és 5 ször annyi minden van benne in game.

Igen sapka meg kendő nem jár hozzá, de nem is terveztem hogy azokban fogok az utcán járkálni....

Osszotatok szorozzatok és utána lehet gondolkodni kinek melyik éri meg jobban.
  • RolEnD
    Kb. az én beállításaim is ilyenek, bár tulajdonképpen a részletességi szinten kívül és az élsimításon kívül ami most FXAA, bármit állíthatok, nincs hatással a sebességre.
    De ha a részletességet közepesnél feljebb állítom, vége a dalnak. Ennyire proci limites lenne? Mert a videókártyánk kb. megegyezik.
  • kill3r21
    nekem is ilyen van csak a videokártya más, menni fog :)
  • Voltan
    Szevasztok. Hardveres kérdés:

Phenom x4 965, 4 gig RAM, ATI 5850 - van rá bármilyen esély, hogy akár legalapabb részletességgel használhatóan fusson, vagy hagyjam az egészet a fenébe?
  • HeadHunter86
    Én nem sírok, én örülök :) Procim max 40-50%-ban hajtja ki magonként, VGA-m pedig 98%-ban járatja. Ez kint 35-45 FPS-re elég, ez a legrosszabb eset. A GTX 660 ennyit tud. Egy erősebb VGA megoldaná. De szerintem egy két hét és jönnek majd a frissítések, mint driver oldalról, mint játék oldalról. Ami szerintem még pár FPS-t hozzáad.
    Beállításom1
    Beállításaim2
  • bakvarnyu
    Kipróbáltam gyengébb géppel mint ami az előírt (Radeon 5770 ) kb. 15 perc
    játék után majdnem tönkrement a VGA, szóval csak óvatosan
  • Moby
    ->ign ps4 gameplay video. Javaslom a az autós részeket. Bár simán a városban is olyanokat zuhan 30-ról, hogy öröm nézni.
    Gondolom holnap-holnapután már fent lesz a df-en a faceoff cikk. Lesz sírás mindenkinek, platformfüggetlenül.
  • Kandurex
    ...a 20 frémen gondolkoztam...
  • Moby
    Mittetszik? :) PS3-ra nem gondoltom ma még egyáltalán :)
  • Kandurex
    a ps3 -ra gondolsz?