Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
pfff, a GTA nem Call of Duty vagy Battlefield 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Prince23
Kandurex
nem hiszem, h nem megoldható, kis ügyeskedéssel, meg egyébként is láttunk már hasonlókat..egyértelmûen R* bénázás, h a GTA játékok nem tudnak többet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egyetlen ilyen jelenet köré egy teljes játékot felépítenének, ha bírna ilyet a fos konzolos hardver. De amíg azon kell a fejlesztõknek balanszírozni, hogy vagy grafika, vagy nagy pályák, vagy jó AI, vagy összetett játékmechanika (és ezekbõl csak egy vagy kettõ per játék), addig ilyen soha nem lesz.

Kandurex
Nekem a GTA -ból a grandiózus dolgok hiányoznak. Pl. tornádó tör a városra és brutális viharba kerülsz, vagy átszakad a gát és a jó féle látvány filmekben megszokottan hömpölyög az iram, vagy leomlik egy toronyház vagy kisiklik egy vonat és begázol az utcákra stb. stb ezeregy izgalmas dolog...de ehelyett csk a puff - puff és üldözés a maximális történés....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A GTA 4 az SD-hez képest egy minden tekintetben full monoton szar volt, több hónap volt mire végigtoltam, annyira unalmas vontatott volt a sztori az ismétlõdõ küldetésekkel. Gyakorlatilag a sorozat leggyengébb darabjának tartom, hiába a frankó ütközés fizika.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hát nemtom, én a GTA4-et a mai napig elõszedem, a rengeteg moddal, míg a SD kb két hétig volt a gépemen... a röhejes játékmenetre meg irányításra, még a konzolos körökben megfelelõen csillogó grafika se volt mentség. Az hogy verekedni lehetett, meg új környezet, új ötletek, az vajmi kevés volt ahhoz, hogy élvezetes legyen. Ráadásul a városban is mindig az volt az érzésem, hogy ugyanaz ismétlõdik mindenfelé...
Mert a keletiben baromi sok van de mégsem annyi hogy pillanatok alatt összeverõdjön több ezer, és azért láncfûrésszel mert kivégzésre alkalmas, ugyanakkor hivatalosan munkaeszköz tehát a retkeket csak még jobban megrettenti.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Mehetsz Miskolcra is ha az neked jobban tetszik.... 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ozzyehh

és miért pont láncfûrésszel?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

De miért pont a keletire?

speed01
Állat!<#nyes> XD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Istenem mit tudtok ennyit sírni a rohadt grafikán!!!
Sok ember örülni fog hogy ha elindul ez a tetves játék... Ti meg folyton a kurva grafikáról beszéltek vagy 1 hete....
Ha megy tetszik, örülsz neki, elvagy....
Ha meg nem tetszik letörlöd a játékot kimész a keleti pályaudvarra és elkezded kergetni lánc fûrészel a cigányokat! PEACE 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

JaSoN HuNTeR
SD nagyon jó játék. 1x már végig vittem.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

50 órát beleraktam én is, egyetértek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Eleinte tényleg gáz volt az irányítás de pár patch után már nem volt vele gond. Amúgy meg szerintem pl. egy GTA4-tõl sokkal jobb és érdekesebb, meg hát nem fulladt unalomba, mint a nagy elõd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én motorral mentem végig.Az még tûrhetõ volt.A bunyó viszont tetszett meg a sztori is.Vettem 4e.ft megjelenéskor dobozosan,simán megérte.Sz.tem jó kis game
speed01
Eredeti True Crime név jobban ment volna hozzá, ott mindegyik olyan fos volt 😄

speed01
SD jól nézet ki, de a irányítás és a játékmenet egy rakat hoki volt. Amikor abba hagyták a fejlesztést, és a just cause fejlesztõi vették meg a jogot, ott el is rontották a gamet, vagy már úgy vették át.

Shep
Bár, hülye kérdés a válsz úgyis a FC3 lesz 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja, világos 😊

Shep
Jól van akkor, több éves játék. Akkoriban melyik sandbox játék nézett ki jobban?

Persze, ha sok a csillvilli fény, akkor már jól is néz ki, más nem is kell... persze a ház textúrák közelrõl már egyáltalán nem, meg ahogy az aló kép is látszik, 150 méternél már olyan homályt csinál a dof, hogy "élvezet" száguldozni...
Kvarcjátékon lehet hogy jónak számított, PC-n aligha.
TBTPumpa
Nem érted!
Nem úgy néz ki, mint a Vácsdogsz = szar. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ott a pont! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Aha, tényleg szarul néz ki

Shep
Igen, mert egyelõre semmit nem tudunk arról ,hogy PC-n hogyan is fog futni.

7000 jó magyar forintért szerintetek rossz vétel lenne az uplay-es verzió (sima, standard kiadás, szinte semmi nem jár hozzá). Erõsen gondolkodóba estem... Így a lenti videó alapján meg fõleg.

SD jó játék??? Hát... nekem valahogy a törhetetlen autók, a béna irányítás, és városkivitelezésben az interaktivitás teljes hiánya jut eszembe róla.Nem beszélve a PS2 szintû textúrázási mûvészetükrõl...
De végülis verekedni lehetett benne...
Ne akard úgy beállítani, hogy ez lett volna az általános vélekedés a játékról, mivel igencsak pozitív volt a fogadtatása.
Shep
Már nem azért de a SD egy jó játék, ha a WD legalább olyan jó lesz akkor nagy baj már nem lehet.

Shep
Elõbb várd ki ,hogy hogy fut a gépeden, szerintem, hacsak nem a ps3 verzióra gondoltál.

Igen, igen persze, persze. Kamu az egész. vagyis, azt lehetségesnek tartom, hogy van nekik teszt példány, de ennyi? Az egész teszt? Pikk-pakk összecsaptak róla egy oldalt? Ugyan már, marha sok órát kell bele ölni ahhoz, hogy fogalmunk lehessen a játékról. Mondom, csak az a lényeg, hogy mindenki az õ oldalukra kattintson.

Ja,hogy béta.Az más.
Meg különben is észbe kaptam mivel még mindig az új konzolokból látunk hallunk dolgokat amihez bármennyire is szeretném de semmi közöm nincs és nem is lesz jó darabig(sajnos)😄
PC sehol semmi😞
Ugyanakkor a videókból mi sem tudunk mindent leszûrni. Ott volt a Sleeping Dogs is, elsõre mindenki fel volt tüzelve tõle, hogy milyen jól néz ki, meg GTA szerû, aztán ahogy elkezdtél játszani vele, akkor derült ki, hogy egy cukormázas szarkupac az egész.
Malakai
A tesztverziók már kint vannak sajtónak, itt meg nagy cégrõl van szó, õk biztosítanak nekik szervert, hogy egymás közt (meg a dev-ekkel együtt általában) tudjanak multiplayert is játszani.
Általában azoknál a játékoknál nem tudnak a multiról elõre szólni, amik kis kiadósak/indiek, mert azok nem mindig biztosítanak szervereket és/vagy nem játsszák elegen, mert nem foglalkozik vele annyi ember.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

speed01
PS4-nél már nemtom mi a helyzet 😄

speed01
Xbox One-ra zárt béta van, olvass utána.

Nem hiszem,hogy van public szerver.Leak játékkal meg,hogy menne már online?
Ha csak nem egy Dev.adja itt az infókat<#idiota>
A szervereket biztos tesztelik, az Ubi-nál.

De a játék meg se jelent, mégis hogy kerültek fel a szerverre a cikk írói? Õket felengedték a még nem éles szerverekre? Mert bizonyára nem élesek még. Vagy ha mégis, kikkel multizott ez a jó ember? Az Ubi munkatársaival, mert nincsenek játékosok.

A következõt gondolom. Ki se próbálta. Vagy ha igen, épp csak belenézett, mert a tesztben leírt információkat eddig is tudtok. Én is írhattam volna akár. Semmitmondó teszt, egy ekkora kaliberû címrõl?! Szóval jó esetben van valami úton-módon egy példányuk, belenéztek, és fél óra után írt is róla egy cikket. Miért? Mert mindenki az õ honlapjukra fog kattintani az elsõ Watch Dogs cikkért. Kattintás-szám generálás. Semmi több.

Maga a honlap is egy vicc. A kecskeszimulátorra 10 pontot adtak. Erre meg hetet? Aha. Ja, és alapvetõen hardveres dolgokról írnak, na majd pont õk kapják a lehetõséget az UBi-tól hogy teszteljék. Nem ám a leghíresebb gamer oldal, nem. Pont õk. Na persze.

speed01
hát megjelenés elõtt 9 nappal vagyunk, gondolhatod hogy már tesztelik a szervereket, nem akarnak bakit.

Hogy írtak a multiplayerrõl, de ki tudja, hogy egyáltalán fel van e a serverek lõve, meg kikkel játszottak volna stb.

Érdekes nekem ez meghozta a játékhoz a kedvem. A freeroam az nagyon pofás, a vezetés is jónak tûnik, lövölde rész is korrektnek tûnik.

Még a végén kénytelen leszek megvenni.

elég érdekes, egy ekkora kaliberû játékról, rövid és semmit mondó ,,teszt" és pont nekik van meg már a tesztpéldány na mindegy.

speed01
Van egy multis videó is, 15 perc.

TBTPumpa
Ki ez az aranyos fickó? Õ szerezte a Vácsdogsz zenéjét vagy mi? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Na és úgy mégis mi a baj vele?

Valahogy gondoltam, hogy baj van vele.

TDC Geronimo
jaj ezt ne... Ez egy baromság. Nincsenek is tesztpéldányok, mert review event volt Ubinál. Max beta alapján tesztelhetett, de olyan baromságokat hord össze az xboxos videó elején is, hogy komolytalan az egész.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx