5939
-
Skyline #2774 Mindkettő feka..Namajd jönnek a fajvédők még...:D -
#2773 Nem csak 2014-ben kommunikált veled... több évtizede tud magyarul. -
Zero 7th #2772 Eh, tudom, hogy 2014 van, de még mindig hülyét kapok tőle, ha a számítógép magyarul kommunikál velem... Legyen az oprendszer, felhasználói program, vagy játék. -
Zero 7th #2771 Ami egyébként padka, D-vel.
AC-ben is elég korrekt ez a játékos karakternél, főleg mászásnál a falon. Az NPC-k meg úgysem élnek addig, hogy ezt figyeld... :P -
#2770 Azért vannak, itt érdekes emberek...
-
#2769 pakarol -> patkáról -
#2768 ha jol emlekszem par naprol visszamenoleg, ha viszont labon lovod, akkor elesnek az emberek.
Amit meg en hianyoltam, szinten ha jol emlekszem, hogy a lepcsore nincs kulon anim csinalva, ahogy gyalogol. Emlekszem anno a gta IV.ben odaig voltam, hogy meg a pakarol lelepve is az egyik labbal maskepp allt az emberke -
Zero 7th #2767 Hekkerkedős játékot nem warezolni..? -
#2766 Haha ez nagyon jó!!! -
#2765 Lehet inkább feltelepítem a GTA4-et. :D -
#2764 Hát igen. Én is csak így tudokr reagálni a játékra mint az orosz kolega. -
#2763 Itt a párja ha már berakták. :D
-
#2762 -
#2761 Meg is érkezett a megbízható scene relanza (demó) az ÚJRATÖLTÖTT csapattól. Érdekes, náluk 22GB-ot kóstál a játék, nem 14-et. -
#2760 Nem. Ez egy új motor(disrupt), amiben használtak fel elemeket a duniaból, meg az anvil(next)ből is, de a lényegi részeket állítólag a nulláról kezdték. Ez nagyjából meg is magyarázná a bajokat :) -
TomDantes #2759 Kiváncsi lennék az összehasonlító videóban a WD vajon maximuon van-e? És a GtaIV? Nem is tudom, a régi gépemen soha nem tudtam maximumra venni a GTAIV-et, és bizony alacsony grafikán, igen csúnya volt. ettől még eléggé gáz dolgokat is látni a WD kapcsán. Az is lehet grafikai/fizikai bug-ok. -
Ironman2 #2758 Nvidia tweaking guide -
#2757 Ahahahahaha -
#2756 -
#2755 nextgen:
-
#2754 Az ACIV után semmi jóra nem számítottam, de sikerült még azt is alulmúlni. -
#2753 Meg a vasigényüket is összeadták ahogy így olvasom :)) -
#2752 FC+AC motorja van egybegyúrva. -
Ironman2 #2751 Az ausztráloknál már feloldották a játékot a steamen! -
#2750 Végén még kiderül, hogy ez egy jó játék :) -
#2749 Amúgy nem tudom mire föl ez az istenverte vasigény, ahogy nézem, a fileok alapján a farcry sorozat motorja fut alatta (Dunia).. -
RYO21 #2748 Egyébként jó lett az optimizáció? Ilyesmire számítottatok? -
#2747 Már értem miért mondják sokan, hogy olyasmi a gameplay sokszor, mint egy open world splinter cell. Tetszik, amit látok...
-
RolEnD #2746 És AMD-s kártyával rendelkezőknek is jó hír: http://videocardz.com/50583/amd-catalyst-14-6-brings-eyefinity-mixed-resolutions-support -
Ironman2 #2745 Megjött az új Nvidia driver! -
#2744 Egy 30fps-es videón nem lehet 30fps-t értelmezni?
Vakhit, bullshit, hazugságmarketing, nextgen a neved! :) -
#2743 Menni fog, csak szarul. -
#2742 Mindegyikben. -
Ironman2 #2741 Ez nem így működik,de ebbe most nem megyek bele. -
#2740 majd kedden megmondja valaki, nekem már nem indul el, aztán lehet meg sem veszem a játékot -
#2739 Mint ha nem lenne full mindegy hol kérdezem. Ott is ugyan ezek az emberek vannak, mint itt. Mindenki lewarezolja először. Aki nem, az kamuzik. -
#2738 ez nem a GTA, itt már az autokat is gombnyomással törik fel, és már akkor elinditja mikor még be sem szállt :) -
Ironman2 #2737 Ott van felül a link,nem igaz hogy idáig nem vetted észre!! -
#2736 Csomóan letöltöttétek már, de senki nem tudja melyikben van magyar felirat? -
#2735 Na kicsit kipróbálgattam a játékot, storyval nem foglalkoztam csak úgy a freeroamingel random eventekkel bűnüldözéssel.
Egész pofás ez azért, autók irányítása billentyűzeten kegyetlen pocsék, xbox controllerrel viszont teljesen vállalható, hangjuk ettől még rettenet gagyi.
Grafikáról nem nyilatkozok, mert nincs vasam ultrához, viszont közepes (majdnem low) és ultra között AKKORA egetverő különbséget nem látok, minimumnak írt vga-m van, hd 5770, 4gb ram, i5 4670 1600*900 msaa és mint említettem közepes beállításokkal stabil 30 fps HA nem autókázok, olyankor ugyanis teljesen játszhatatlan (5-30 között ugrál folyamatosan).
Játékmenet a furcsa Q/X spemmelés ellenére egész korrekt, van minden mint a bucsuba, rengeteg telefonbeszélgetés, a legtöbb még jó is, hétköznapi beszélgetések asszonnyal, veszekedések ésatöbbi. Viszont itt sajnos mintha hallottam volna össz vagy 3 férfi meg 3 női hangot, dehát nem várhatjuk el hogy minden beszélgetést más mondjon szalagra. Rendőrös üldözés kurva jó, lehet őket szivatni rendesen lámpák hekkelésével, hidakkal útzárakkal stb.
zenék nagyon csövesek, ahogy néztem nincs rádióállomás, csak egy playlist ahogy többen is írták, kezdetben ott sincs sok zene viszont mások mobiljáról lehet letöltögetni (warez nyehhe)
AIval már elég vegyesek az érzelmeim, többen írták, hogy balesetnél fotózkodnak meg ilyenek, hát ezzel én sajna nem találkoztam, innkább csak fizikai bugokkal, mint pl pattog az autó, sofőr az autó mellett ül olyan pózban mintha a volán mögött lenne, és fotózkodás helyett inkább csak a kocsiban maradnak és semmit sem csinálnak, vagy egyszerűen továbbhajtanak.
Le se szarják, amikor bepattanok a kerítésen és odamegyek kertipartizni velük, senki nem szól semmit, nem zavarja őket.
Kellemes volt viszont amikor egy parkólóban vmi részeg barom odament egy csávóhoz meg egy csajhoz nekiállt ölelgetni a csajt mire a srác lepaterolta róla, ez dobott sokat a hangulaton és szerencsére elég sok ilyen dolog van.
irányítás egész korrekt sztem, bár a controlleren vannak érdekes megoldások, ettől függetlenül meg lehet szokni, kiosztástől eltekintve sztem full AC az egész.
konzolhoz képest ha valaki még nem tudná, fényévekkel magasabb a látótávolság, nincsenek arcunkban kirajzolódó autók stb, kegyetlen nagy a forgalom, pikkpakk dugó van, rengeteg gyalogos.
Volt it ta várost átautókázos videó ps4ről, abban a látótáv jó ha harmada a pc-snek, gondolom itt sajtolták ki nagyon az fpst
Sztem ha foglalkoznak majd még vele rls után és patchelik kicsit akkor akár rohadt jó is lehet, de így is simán vállalható.