Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
From the tweet: "90% of the dev team runs on Nvidia Geforce 670, that will run Ultra if you have the CPU to match."
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Vannak fen ilyen fisemfos rövid instagram videók lineklve twitterjén.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Elég sok nextgen jön még idén/jövõre, szerintem ki lesz használva még ez a vas.
Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz
Én 2x játszottam végig GTA5-t és ha tehetném ha lenne még konzolom akkor simán neki állnék ismét😄
Most viszont PC van és Watch Dogs lesz

Azért azt se feledjük, hogy a GTA mindig is egy "komédia" volt, én halálra röhögtem magam a GTA V küldetésein, a beszólásokon stb, kivéve egy két küldetést, SD komolyra vette a témát is, csak kár hogy benne hagytak egy csomo lehetõséget, de majd a második részében, hátha..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem pont ez az "egyetlen" erõsség, ami miatt leülök játszani egy játékkal😊 És pont ez a két dolog hiányzik az összes GTA-ból.
[merlinw.org]
Viszont ha a GTA 5 színvonala, tartalma erõs 10-es akkor a GTA 4 valahol 1-2 pont körül kullog nem magasabban...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ráadásként az akció legalább ki is nézett valahogy...
[merlinw.org]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯