Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
speed01
Kamu szaga van 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

zooleeh
Warez trailer 😄D

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Prince23

speed01
Ez mi ez? 😄😄

zooleeh
EZ Bocs

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
Nem semmi 😛

Kandurex
A víz elég fasza!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ott a belsõ nézet is utolsó kis videóban
speed01
örülök ha a GTX 660 közepes beállításon elviszi D😄😄

Fpocok
Ühüm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

HeadHunter86
Hiszem ha látom 😊 Én már örülök, ha csak a textúra van ultrán a többi high-on, 2x AA mellett.

Watch Dogs confirmed to run ultra settings on a mid-range GPU

From the tweet: "90% of the dev team runs on Nvidia Geforce 670, that will run Ultra if you have the CPU to match."
HeadHunter86
Ja megvan. Az Asus Z97-A-nál 3.500 HUF-al volt drágább! Annyit meg simán megér. Az alatt meg úgy se vettem volna lapot.

Remélem az megvan hogy a feleslegesen túlértékelt, túlhype-olt és agyontúlárazott "gamer" alaplap (amibõl semmiféle elõnyöd nem lesz) helyett egy sima minden igényt kielégítõ középkategóriás alaplap 20-30 guriga környékén bõven elegendõ bármire (sõt, rendszerint az OC-t ezek jobban bírják mint a hype szemetek, nem beszélve arról amikor a tizenezres alaplapok játékok alatt is jobban teljesítenek pár fps-el)), és amit az árból spórolsz az mehetett volna jobb vga-ra vagy procira...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TDC Geronimo
fent*

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Tagnak megvan retail PS4 verzió

Vannak fen ilyen fisemfos rövid instagram videók lineklve twitterjén.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HeadHunter86
PlayOn-os marketing?
DEDSEC_HACK
De miért pont ilyen kutyás téma?

MerlinW
Én nem vásárlok VPN-rõl, mióta mindenhol bevezették a teljes account ban-t miatta.

[merlinw.org]

MerlinW
A második linken európai kulcsok vannak 30-ért. Az orosz kulcsoknak pedig utána kell nézni, várni. A preordernek egyébként sincs semmi értelme, a megjelenés napján illetve az azt követõ héten még olcsóbbak lesznek ezek a kulcsok.

[merlinw.org]

Mexikói VPN rõl rendeltem elõ ott kb 8700ft

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

Tikal
Azt írják orosz kulcsok, kell ezekrõl valamit tudni? Angol nyelv az gondolom benne van, más meg nem érdekel 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Shep
Hát aztán majd nehogy még az is kevés legyen neki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Origin-en? Steam-en is ugyanannyiba kerül és akkor már inkább onnan. Egyébként fele annyiért is megkaptad volna, itt pl. 25€, itt meg 30

[merlinw.org]

HeadHunter86
Szerintem most vettem életemben elõször úgy gépet, hogy az egy játék miatt tettem. Pedig még a mostani is elég lett volna. De High-ra már nem lett volna elég, szóval berendeltem egy Gamer intel lapot meg egy i5-4670K-t. Remélem megéri a játék miatt.
Elég sok nextgen jön még idén/jövõre, szerintem ki lesz használva még ez a vas.

Originon elõrendeltem még pénteken, de azóta nem vont le semmilyen pénzt, és azt írja h feldolgozás alatt... Ilyen még nem volt, bármit elõrendeltem egybõl levonta a pénzt, valaki találkozott ilyen hibával már?

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz

A GTA 4 nagy csalódás volt nekem is. Monoton, unalmas, ötlettelen és emiatt kicsit félve ültem az 5 elé és hihetetlen mekkora pozitív csalódás volt. Rögtön megbocsájtottam minden bûnét az elõzõ epizódnak. Annyira változatos, hangulatos, annyi minden van benne és lehet csinálni benne, a karakterek érdekesek, mindenféle jármû, változatos küldetések. Nincs semmi hasonló játéktípusban (értsd: GTA korábbi részei és a "klónok"), ami akár kicsit is megközelíteni az 5. részt.
Gta5 az nagyon rendben van.Minden szempontból.Alapból 3 szereplõt irányíthattunk.A Gta4 nekem sem tetszett,azt csak az tartotta "életben",hogy sandbox.
Én 2x játszottam végig GTA5-t és ha tehetném ha lenne még konzolom akkor simán neki állnék ismét😄
Most viszont PC van és Watch Dogs lesz
MerlinW
Lehet, azzal nem játszottam.

[merlinw.org]

Az 5-bõl nem. A gta 5-ben a harcrendszer is frankó és a sztori is nagyon ott van, a karakterekrõl (a tipikus fekát leszámítva) nem beszélve.

Tikal
LOL

Azért azt se feledjük, hogy a GTA mindig is egy "komédia" volt, én halálra röhögtem magam a GTA V küldetésein, a beszólásokon stb, kivéve egy két küldetést, SD komolyra vette a témát is, csak kár hogy benne hagytak egy csomo lehetõséget, de majd a második részében, hátha..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
"az egyetlen erõssége a harcendszer és a sztori"

Nekem pont ez az "egyetlen" erõsség, ami miatt leülök játszani egy játékkal😊 És pont ez a két dolog hiányzik az összes GTA-ból.

[merlinw.org]

Pontosan. De azért a Watch Dogsból még akármi is lehet.
Nem is minden gta-ról volt szó, csak a 4-rõl. A Gta 5 magasra tette a lécet, kíváncsi vagyok fogja-e hozni a WD azt a szintet...
Viszont ha a GTA 5 színvonala, tartalma erõs 10-es akkor a GTA 4 valahol 1-2 pont körül kullog nem magasabban...

Tikal

Törölt felhasználó
Én pont az ellenkezõjét gondolom, részletek és igényesség szempontjából a közelébe se ér a GTA-nak más sandbox játék. Ott van a Sleeping dogs, az egyetlen erõssége a harcendszer és a sztori, egyébként süt róla középszerûség. Monoton környezet, alacsony interaktivitás, gagyi vezetési modell, stb. Egyszer nem éreztem azt, hogy kedvem támad felfedezni a várost és furikázni egy kicsit, ellentétben a GTA-val. A Watch dogs is pont ilyen sótlannak tûnik egyelõre, remélem nem lesz igazam.
Kandurex
Na, hát reméljük, hogy a WD -ben történik is valami és nem egy n+1 unalmas GTA akar lenni.

Nem mondta senki hogy nem volt, de legalább nem fulladt dögunalomba az egész, és nem volt mocskosul vontatott....
Ráadásként az akció legalább ki is nézett valahogy...

Tikal
SD-ben semmi klisé nem volt 😊

Inkább az arcade autózás, mintsem valami annyira döglesztõen unalmas legyen mint a GTA 4..... Az idegesítõ klisé karaktereirõl nem beszélve...

MerlinW
Ott a sztori volt a lényeg, meg az ázsiai hangulat😊

[merlinw.org]

Tikal
Sleeping Dogs jó játék lehetett volna ha nem annyira árkád, az autózás az fájdalmas nagyon...

MerlinW
GTA a részletek mekkája. Számora is unalmas mind, egyet sem sikerült végigjátszanom soha, viszont tény, hogy hónapokig el lehet pöcsölni velük, ha valaki fogékony rá. Én is inkább Sleeping Dogs, Saint's Row, és társaival játszom szívesebben, de alapvetõen egy rossz szavam sincs a GTA sorozatra, mert jók. Nem számomra, de jók.

[merlinw.org]

Kandurex
Nem arra gondoltam, hogy katasztrófa filmbe menjen át, hanem, hogy TÖRTÉNJENEK dolgok, világ formáló dolgok, nagy dolgok, ne az legyen már a legnagyobb cselekmény, hogy na, bumm lepuffantuk valakit, 1001 +1 után már kissé unalmas!

Tikal
Egyébként a hackerkedésrõl mit lehet tudni a játékban? Mert errõl szól a játék, de én igazán hackerkedést még nem láttam, csak nyom két gombot és nincs áram sehol, na de lesznek fejtörõk mint az elsõ 2 AC-ban vagy ez a játék már annyira ostoba lesz mint a Black Flag és csak az A gombot kell nyomogatni mindenre? 😄

Tikal
középszar valami mert nem R. Emmerich szerû gagyi katasztrófafilmre hasonlit? 😊

Kandurex
világos, ez az indok a középszarságra...