5939
  • Skyline
    Az 5 nincs pc-n, és a történet/hangulat teljesen más játékot hoz. Pá.:)
  • Overburner
    Trükkös. :D Megjegyzem :D
  • Sippie
    uplay-es watchdogsot hogy lehet beregelni steamre? :D
  • oneal1
  • oneal1
    ezért kértem már rutinból posta pontig a szállítást:D
    mindig odaviszik nyitásra a cuccot
  • Gary
    Szerintem, oneil1 föltartja a futárt! :Ð
  • Overburner
    Jöhetne már a házhoz szállítás :D
  • Shep
    Sztori a DS-ban? Tuti nem egy játékra gondolunk :D
  • Gary
    Valószínűsítem, a sírás nem emiatt alakult ki!
    Nekem csak 7,5-el jön, de potyogni fognak a könnyeim, ha nekem is belassul a végére.
    Picit frusztráló, hogy már játszható lenne, de várni kell, míg a Ubi fölrakja a saját bitcoin bányászó utility-jét! :Ð
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, de szívesen sírnék, ha olyan netem lenne, amivel 9-10 MB/s-el tudnék töltögetni...
  • Gary
    Akko' tőccsük wazze! :Ð
  • Borg
    A szomorú az, hogy a legtöbb aspektusból a IV is...
  • zzeN
    Szintén.
  • chase
    WTF? 14262 MB-ig töltötte 9-10 MB/sec-kel, aztán meg belassult 25 kB/sec-re és így szivárog már több mint fél órája.

• oneal1
    na emberek érkeznek a futárok?:D

nekem most jött meg
  • Overburner
    Egyáltalán össze se kéne hasonlítani semmivel. Saint's Row ot is mindig hasonlitgatták pedig az is egy külön kategória teljesen felesleges hasonlitgatni bármit bármihez. Csak veszekedést szül. Meg félreértést.
  • Overburner
    8/10 az érhető de ha ennyire rossz akkor ez hátszeles lesz :D
  • Voltan
    De könyörgöm, ne már a GTA IV-el állítsátok egy ringbe a WD-t.
    Az egy 6 éves játék. Ha már GTA, akkor vonultassátok fel ellene az V-t.

Az eddig olvasottak alapján az pedig megeszi reggelire a WD-t.
    (Igaz, WD-al nem játszottam, GTA V-el igen)
  • Gary
    Nekem most lett tölthető Uplay-ről. (VGA-hoz adott példány)
  • HeadHunter86
    CVG Review (9/10)
    Azért nem adták ki ősszel, mert a GTA V a földbe döngölte volna az eladásokat. Teljes joggal, ez minden tekintetben egy silányabb játék.
  • Skyline
    Dark Souls...Ahol se a gagyi fizika se a grafika miatt nem fröcsög az úriember mert a játékmenet a sztori viszi a sokszínűség viszi a hátán az egészet.
    A WD-nél ez szóba sem jöhet, a WD egy szar mert a fizika gyenge...:)
  • IMYke2.0.0.0
    A "Deus Ex: Human Revolutions" esetében jutalmaz is érte:
    Pacifist - Complete Deus Ex: Human Revolution without anyone dying by your hand. (Boss fights do not count.)

A "Deus Ex: Human Revolutions - The Missing Link" tovább megy:
    Factory Zero - You survived The Missing Link using no Praxis kits, weapons, or explosives. Whoa.
  • Overburner
    Elvileg lehet de közel sem biztos, szerintem itt ott kötelezni fog harc-ra IGN en mintha olvastam volna hogy nem megy mindig stealth-be a téma. :D
  • Fpocok
    1 perc alatt ki lehet deríteni, hogy ha bár a nagy részét meg lehet csinálni úgy, van ahol rá vagy kényszerítve az ölésre. 1 perc. Mellesleg mi a baj vele? Deus ex3at is meg lehet csinálni így, nincs azzal semmi gond.
  • Shep
    A játékról nem szabad kérdezni, mert arra senki nem válaszol. Az értelmetlen vita most itt a lényeg.
  • Overburner
    Szerintem Dark Souls-ra gondol.
  • HeadHunter86
    Mi az a DS topik?
  • Skyline
    Akkor fáradj át kérlek a DS topikba és kezd el fikázni a látványt. Köszi.:)
    Minden nap folyamatosan. Köszi.:)
  • Overburner
    San Andreashoz képest tényleg voltak minuszok amik feltüntek nekem is de annyira nem zavartak. Pl.: kocsi tuning, biciklisek meg hasonlók de annyira nem volt gáz a hiányuk mert elvoltam én legalábbis nékülük. De a R* észre vette a hibáit és csinált egy jó játékot a GTA5 őt amihez még sajnos nem tudtam hozzá nyulni :D
  • Skyline
    A Gta 4 tartalma kimerült pár mellékküldetésben, a dögrovás főküldetésben. Gyüjtögetésen és a 15 perc után unalmassá váló autós romboláson kívül egy nagy nullát lehetett benne csinálni, megspékelve az unalmas városi életképpel. Akció? Arra mindent lehetne mondani csak azt nem hogy jó... A WD-ben szinte splinter cell színvonalú a lopakodás/lövöldözés/akció...GTA 4-ben? Na ne röhögtess....
    A Gta 4 volt a sorozat legalja..Főként a San Andreas után, egy grafikai fizikai demó volt semmi több...
  • enlightened
    Nagyon elment a topik a GTA vs WD irányba.

Lehet, hogy senkit nem érdekel ha a játékkal kapcsolatban teszek fel kérdést, ez esetben elnézést.

De kérdeztem már egyszer, hogy igaz e a cikk ami szerint 100% stealthben végig lehet vinni a gamet, anélkül hogy lövöldöznék, vagy muszáj lődözni?

Köszönöm előre is a választ.
  • Fpocok
    Hagyjuk már ezt a divat "divatfika" szöveget, mert unalmas már. Ha a kritika jogos, akkor jogos.
  • Skyline
    Több egy francot....Nyomod a divatfikát a kezdetek óta, mocskosul unalmas... Ne hazudj a gta 4-ről...Főkén így ne...:)
  • Borg
    A San Andreashoz képest lehet hogy kevesebb volt a tartalom benne, viszont a WD-hez képest még mindig több...
  • Skyline
    A GTA 4 pont ott bukott meg sokak szemében hogy tartalomra egy nagy büdös nulla volt a San Andreashoz képest....Tartalomra freeroamingra, sztorira..Mindenre kívétel látvány, fizika..:)
  • Skyline
    Bejárható éület meg ezerféle lehetőség?? Legalább ne HAZUDJÁL..:)
  • Overburner
    Szerintem a GTA4 nem érdemel ilyen szintű leszólást a WD-ről még nem tudok nyilatkozni. Jó megvannak a saját hibái de mutasson már valaki egy tökéletes játékot amiben minden tökéletes. Szerintem jó kis játék volt és még mindig van hogy felrakom hogy bohockodjak. Nincs vele semmi baj, de aki ilyen "hisztis díva" hogy ha egy nyulszart talál a játékba kicsapja a hisztit az elmehet a búsba szerintem. :D
  • Skyline
    Nem tudom miről beszélsz de ez egy alapból nextgen játéknak indult.
    Nem véletlenül nyomatta még tavaly év végén a sok nextgenes vérpisti amikor előjött a pc vs konzol téma hogy majd kíváncsian várják mennyire fognak sírni a pc-sek..:)
    Hát sírok is mert 900p-ben high-on 30fps-el egy 2-3 éves konfig is mosolyogva viszi..:D
  • Borg
    Egy logikai fasság továbbra is amit hajtogatsz... GTA4-ben ezer féle mellékküldetés, szórakozási lehetőség, tombolási lehetőség volt, használható objektumokkal, bejárható épületekkel, változatos várossal. A WD-ben mi is van? Hackelés...

Ráadásul a játék élvezetességét pont a jó fizika adja, irányítás, lövöldözés. Ha ez el van baszva, akkor írhattak akármilyen sztorit hozzá.