Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És igenis kuss. Vagy nyiss egy warez topic-ot és ott azt írsz amit akarsz, vagy várd meg amíg megjelenik, és utána dumálj.
És éppen ezért rohadtul dühít, mert pont az ilyen hülyék miatt kell szívni sokszor. Ezért nem adnak ki játékokat PC-re, mert a sok nyomi idióta lelopja egy héttel elõtte, és még dicsekszik is vele, és tele kürtöli a világot hogy szar neki nem tetszik. Igaz , most te épp konzolra loptad le, de tök mindegy, ez a lényeg az egészben.
Pontosan így van, nem érdemeltek lófaszt se. Ha lesz esetleg WD 2, ne is adják ki, csak olyan platformra amin nem lehet lelopni a megjelenés elõtt egy héttel. Nagyon remélem hogy így lesz.
Azt írok amit akarok.
"Nem lehet eldönteni hogy milyen" Nem a lófa**t nem,csak a beteges agyadba nem lehet.
Next PC upgrade: 2022
i5 6600k - GTX1070 FE - 16 GB DDR4 ram - ASRock Z170 Pro4
A másik: hogy a bánatba lehet véleményt alkotni valamirõl úgy, hogy meg se nézed rendesen? Mert egy ilyen játéknál csak egy részét jelentik a fõküldetések. Így nem lehet eldönteni hogy milyen. Ez nem vélemény a részedrõl hanem baromság. És megismétlem: keddig, tartsd magadban! Utána
lehet.
Megjelenésre meg azért kéne várni, mert ne örömködj, hogy kis warezos tolvaj vagy! A kurva élebe már csakugyan , az ilyen hülye emberek miatt nem adnak ki sok játékot PC-re. (értem hogy konzolra warezoltad le)Megjelenés elõtt napokkal letölti, és tele harsogja a netet, hogy neki ez szar. Naná hogy a kiadók kétszer is meggondolják, mit mire adjanak ki. Úgyhogy várjál már keddig. Addig ne írd ide a baromságaidat.
Ne kapjuk már fel a vizet mert negatívak az elsõ értékelések! Mindenki azt szeretné, hogy ez egy jó játék legyen.
Viszont akik letöltötték húzzák a szájukat, mind grafikára, mind játékélményre. Sajnos elég jó az esélye, hogy erõsen alulmaradt és egy jellegtelen játékot kapunk.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
De most már van az Ubisoftnak is egy "butított gyenge" GTA-ja hekkelésre programozva. Elmondhatják nekünk is van egy ilyen.
Csak sajnos egyszerûen nem érzem,hogy beszippantana hogy nem eresztene,hogy na most akkor haladjunk tovább mi lesz hogy lesz.
Hangulatilag sajnos egy rosszabb CoD-al(Igen call of duty) se ér fel.
Mellékküldetéseket meg azért nem csinálom ,mert egyszerûen nem érdekel, mivel ha a fõstory se vág oda akkor azok meg pláne nem fognak.Egyszer végigviszem és Shift del várom a következõ pácienset.
Megjelenésre meg minek várjak lol? Direkt azért vettem ps3-at meg xbox-ot hogy nem kelljen ilyeneket várni.
nincs valaki aki ti tudná vágni innen azt aki warezol és csak a fikázódást nyomja?
!Forza Ferrari!
Ja, hogy meg se jelent? A sok kis tolvaj pöcs warez huszár ennek ellenére veri a nyálát hogy milyen szar? Hát gratulálok hozzá.
Ja meg az is hogy hülyeség amiket összehordtok. Miért lenne szar úgy mégis? Az hogy ronda, meg hazudtak meg ronda és lebutított..hagyjuk már! Rohadtul nem így van! Most komolyan azt nézitek hogy régi konzolon milyen? Milyen egy csúcs PC-n?! Milyen egy nex-gen konzolon?! Aztán lehet magyarázni.
Komolyan mondom, akik fikázzák, szerintem 5 percet nem próbálták ki! 5 percre se!
Aki meg mégis, halgasson már keddig. Pofa be. KUSS. Akkor fog megjelenni. Megjelenés elõtt warezosoknak kuss legyen már!
Nem akarok látatlanban leszûrni konzekvenciát, azonban amellett én is fel akarom emelni a hangom, hogy az amit az Ubisoft és más cégek manapság csinálnak eléggé erõsen a fogyasztó megtévesztése. A képünkbe vágnak elsõ körben olyan videókat gameplay prezentáció keretén belül aminek jó ha a 40%-át sikerül hozni..Ez szerintem nagyon nem korrekt.
Gondoltam, hogy ehhez a játékhoz igazítottam volna a nextgen konzol vásárlást, de addig amíg ilyen végtelenségig lebutított verzók jönnek a currens gépekre eszem ágában sincs, hiszen így azok a nextgen verziói sincsenek kellõképp kihasználva. Jó addig nekem a Ps3 is meg a 4 éves PC-m.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Történet már ismert kb semmi újdonság nincs benne.
Játékmenet GTA hekkeléssel.
Nem ez lesz az év játéka az is biztos.
Örülök,hogy nem vettem meg a CE-t mert egyszer végigviszem elég is belõle.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy meg hazudtak nem? Jogos a felháborodás.
Parasite Eve 2, best game EVER!
4.5 órát raktam bele és még csak Act 1-be vagyok. Nem csinálok más csak fõküldetéseket.
Spoilermentes ez is elvileg. Story nincs benne.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg mi az,hogy nem érdemeljük meg PC-re?Akik foglalkoztunk végig a játékkal.Te megérdemled?
Milyen lesz a játék PC-re?Leírod és eldöntöm,hogy "k* egyszerûen" megveszem vagy sem,ok?
[merlinw.org]
Amúgy bréking nyúz: minimális 6GB memória helyett elegendõ lesz a 4 GB is.
[merlinw.org]
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n