Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De egy rettentõ ostoba vagy...ott az ACIV. A történet, a fõ küldetések nagy része, elég gyengére sikerült. Legtöbb unalmas, vacak. De nem is ez a lényeg benne, hanem maga a világ, a kalózkodás, az ehhez kapcsolódó feladatok. Ettõl volt jó játék. De aki csak a fõküldetéseket nézi meg, az épp a legjobb részeit hagyja ki a játéknak! A GTA-kban sem a fõküldetés a lényeg. Nem lehet csak az alapján megítélni.

És igenis kuss. Vagy nyiss egy warez topic-ot és ott azt írsz amit akarsz, vagy várd meg amíg megjelenik, és utána dumálj.

És éppen ezért rohadtul dühít, mert pont az ilyen hülyék miatt kell szívni sokszor. Ezért nem adnak ki játékokat PC-re, mert a sok nyomi idióta lelopja egy héttel elõtte, és még dicsekszik is vele, és tele kürtöli a világot hogy szar neki nem tetszik. Igaz , most te épp konzolra loptad le, de tök mindegy, ez a lényeg az egészben.

Pontosan így van, nem érdemeltek lófaszt se. Ha lesz esetleg WD 2, ne is adják ki, csak olyan platformra amin nem lehet lelopni a megjelenés elõtt egy héttel. Nagyon remélem hogy így lesz.

grebber
Ki vagy te hogy bármit is megmondj nekem?
Azt írok amit akarok.

"Nem lehet eldönteni hogy milyen" Nem a lófa**t nem,csak a beteges agyadba nem lehet.

Next PC upgrade: 2022

u mad bro?

i5 6600k - GTX1070 FE - 16 GB DDR4 ram - ASRock Z170 Pro4

Nem a negatív vélemény a baj. Nem lehet felfogni? Ez olyan túl bonyolult dolog? Várjuk meg a megjelenést, és utána! Utána lehet véleményezni. Lehet én is azt mondom majd ez egy rakás szar, de keddig ez nem fog kiderülni! Ez az egyik, a másik egy ilyen játék esetében pár óra alatt nem lehet véleményt mondani. Egy-két nap után. Majd talán jövõ héten ilyenkor. Nem megjelenés elõtt. Ez a baj itt, nem a negatív vélemény!

Tudtam ,hogy nem fogod fel. Bazd meg, várd meg amíg megjelenik. Utána nyomasd a szövegedet. Értem én hogy leloptad, nem is érdekel, de ne harsogd már itt! Amíg meg nem jelenik, addig kuss legyen már! Fel bírod ezt fogni?!

A másik: hogy a bánatba lehet véleményt alkotni valamirõl úgy, hogy meg se nézed rendesen? Mert egy ilyen játéknál csak egy részét jelentik a fõküldetések. Így nem lehet eldönteni hogy milyen. Ez nem vélemény a részedrõl hanem baromság. És megismétlem: keddig, tartsd magadban! Utána
lehet.

Megjelenésre meg azért kéne várni, mert ne örömködj, hogy kis warezos tolvaj vagy! A kurva élebe már csakugyan , az ilyen hülye emberek miatt nem adnak ki sok játékot PC-re. (értem hogy konzolra warezoltad le)Megjelenés elõtt napokkal letölti, és tele harsogja a netet, hogy neki ez szar. Naná hogy a kiadók kétszer is meggondolják, mit mire adjanak ki. Úgyhogy várjál már keddig. Addig ne írd ide a baromságaidat.

grebber
Grafikára max az xbox 360 és ps3 tulajok fujjolhatnak,mert nex genen és pc-n elég szép.

Kandurex
Azért nem kell túlmisztifikálni. UBI nyitott a hazugság gyárral, közel távol nem az a végeredmény, nyilván, hogy kapják emiatt a hideget.

Ne kapjuk már fel a vizet mert negatívak az elsõ értékelések! Mindenki azt szeretné, hogy ez egy jó játék legyen.

Viszont akik letöltötték húzzák a szájukat, mind grafikára, mind játékélményre. Sajnos elég jó az esélye, hogy erõsen alulmaradt és egy jellegtelen játékot kapunk.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Nyugodjál meg.Ez a véleményem kész.
De most már van az Ubisoftnak is egy "butított gyenge" GTA-ja hekkelésre programozva. Elmondhatják nekünk is van egy ilyen.
Csak sajnos egyszerûen nem érzem,hogy beszippantana hogy nem eresztene,hogy na most akkor haladjunk tovább mi lesz hogy lesz.
Hangulatilag sajnos egy rosszabb CoD-al(Igen call of duty) se ér fel.
Mellékküldetéseket meg azért nem csinálom ,mert egyszerûen nem érdekel, mivel ha a fõstory se vág oda akkor azok meg pláne nem fognak.Egyszer végigviszem és Shift del várom a következõ pácienset.

Megjelenésre meg minek várjak lol? Direkt azért vettem ps3-at meg xbox-ot hogy nem kelljen ilyeneket várni.

oneal1
egyet értek maximálisan.

nincs valaki aki ti tudná vágni innen azt aki warezol és csak a fikázódást nyomja?

!Forza Ferrari!

Ez is...most komolyan, csak fõ küldetéseket? Mi van kaptál egy tesztpéldányt? Áh, tök mindegy, értem én honnan van. Nem az év játéka, és csak fõküldetéseket nézted meg...eleve, miért nem lehet megvárni a megjelenést, és aztán letorrentezni? Nem pofátlanság egy kicsit? Mindegy. Még az a szerencse, hogy ez egy sand-box játék, ahol maga a világ amit felépítenek a lényeg, szóval ja, lehet úgy véleményt mondani, hogy csak a fõküldetéseket nézni meg valaki. De szerintem mindegy...úgyse esik le mit pofázok.

De rohadtul idegesítõ már ez a hozzáállás: A játék egész biztos hogy szar. Ronda, a GTA3 szebb volt. Szar a történet. Szar az egész. Kicsi a város fos. Szar vezetni a kocsikat, kicsi a forgalom ja, és nem GTA! Minden szar ami nem GTA! Ez pedig nem az, tehát, na akkor mi? Szar! Miért nem törik jobban, miért így törik, miért így mozog, miért nem úgy blablabla.. és ronda ronda ronda ronda ronda.

Ja, hogy meg se jelent? A sok kis tolvaj pöcs warez huszár ennek ellenére veri a nyálát hogy milyen szar? Hát gratulálok hozzá.

Ja meg az is hogy hülyeség amiket összehordtok. Miért lenne szar úgy mégis? Az hogy ronda, meg hazudtak meg ronda és lebutított..hagyjuk már! Rohadtul nem így van! Most komolyan azt nézitek hogy régi konzolon milyen? Milyen egy csúcs PC-n?! Milyen egy nex-gen konzolon?! Aztán lehet magyarázni.

Komolyan mondom, akik fikázzák, szerintem 5 percet nem próbálták ki! 5 percre se!

Aki meg mégis, halgasson már keddig. Pofa be. KUSS. Akkor fog megjelenni. Megjelenés elõtt warezosoknak kuss legyen már!

bertino
bocsi, ha votma'.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Victor1103
Elég negatívak idáig a vélemények a játékról...

Nem akarok látatlanban leszûrni konzekvenciát, azonban amellett én is fel akarom emelni a hangom, hogy az amit az Ubisoft és más cégek manapság csinálnak eléggé erõsen a fogyasztó megtévesztése. A képünkbe vágnak elsõ körben olyan videókat gameplay prezentáció keretén belül aminek jó ha a 40%-át sikerül hozni..Ez szerintem nagyon nem korrekt.

Gondoltam, hogy ehhez a játékhoz igazítottam volna a nextgen konzol vásárlást, de addig amíg ilyen végtelenségig lebutított verzók jönnek a currens gépekre eszem ágában sincs, hiszen így azok a nextgen verziói sincsenek kellõképp kihasználva. Jó addig nekem a Ps3 is meg a 4 éves PC-m.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Tikal
nem valami 30-at mondtak???

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
remélem a rendõr autok nem lesznek olyan gyorsak mint gtav-ben, ahol hiába vagy a leggyorsabb autoval a rendõrök még azt is utolérik 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rayden02
<#whatever>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Fpocok
Nálam eddig a wolfy a GOTY.

grebber
Egynek jó.
Történet már ismert kb semmi újdonság nincs benne.
Játékmenet GTA hekkeléssel.
Nem ez lesz az év játéka az is biztos.

Örülök,hogy nem vettem meg a CE-t mert egyszer végigviszem elég is belõle.

TDC Geronimo
Szar hát azt olvasni mindenhol. Persze akik ezt mondják azok nem tolták, de attól még az! Ronda, rövid, átbasztak, átvertek, hazudtak reggel délben meg este!!4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Egyébként milyen a játék?

Fpocok
Ezt nem igaz, ne mondj ilyet. Bár lehet páran a PC-sek közül frusztráltabbak amiatt, hogy várniuk kell...
Amúgy meg hazudtak nem? Jogos a felháborodás.

Kandurex
Na, így már okésabb!

grebber
Nem 5 óra nyugalom!

4.5 órát raktam bele és még csak Act 1-be vagyok. Nem csinálok más csak fõküldetéseket.

TDC Geronimo
Jackfrag single videója

Spoilermentes ez is elvileg. Story nincs benne.

Ez hatalmasat ütött!! Mit nékem a GTA5!! Már nem is kell az!<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kandurex
Csak nem hazudik az UBI...az lehetetlen 😊

Kandurex
Ezt így felesleges, jó magam is játékos vagyok és nagyon jól tudom, hogy ha 5 órás a fõszál, nincs az a világ ami megmenti az unalomba fulladástól...

TBTPumpa
Nem jóakaró írta, hanem láttam. Act 1-tõl Act 5 végéig kb. 5 óra telt el, de tényleg Speedrun volt, mint ahogy írtam is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TDC Geronimo
5 órát nem tudok elképzelni csak speedrunolva. Ezt megint valami "jóakaró" írhatta

JaSoN HuNTeR
30-40

Ezt írják.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TBTPumpa
Igen, de akkor nem is játszottál, csak rohantál egyik helyrõl a másikra. Ha ezt nézzük, akkor nem a Watch Dogs az egyetlen, aminél kevésnek tûnik a fõszál hossza. Rengeteg új játékot hamar végig lehet vinni, ha csak a fõszálat nézzük. Vannak ilyen játékosok is (hamar gyorsan végigrohanni a játékon), és vannak olyanok, akik szeretnek órákat belel ölni, megnézni és "kiélvezni" mindent. 20-30 órányi cucc benne van minimum.

kirol
Én megnéztem most Xboxon (sajáton) és hát nem mondhatnám hogy túl szép látvány fogadott. Én elõrendeltem a PS4-es verziót, de most erõsen elgondolkodtam a vásárláson.

TDC Geronimo
lol ez megint honnan...

Kandurex
5 óra a fõszál...hm

TBTPumpa
Nem, csak gyorsan játszott és csak a fõ történeti szálat nyomatta. Így viszonylag (4-5 óra alatt) gyorsan eljutott a Credits-ig.

Shep
Lekapcsolta az ubi kommandó? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Valami orosz srác is streamelt ma, X360-on, de õ végére is ért a játéknak elég gyorsan. <#idiota>

Shep
És mi lesz belõle, leves, pörkölt, sült?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

good nyúz😊<#eljen>
TDC Geronimo
IGN streamje egész jó volt. Majd ha fent lesz linkelem.

Shep
Ahogy te csinálod a Wolfi grafikájával? 😄

Shep
Persze, mindenki gyûlöli de majd eladási rekordokat fog döntögetni 😄 Na jó ha rekord nem is lesz de szép hasznot fog majd hajtani.

Nem hiszem,hogy mindenki gyûlölné meg a topikkal sincs gond.Van vélemény nyílvánítás.Én eddig csak jót írtam a játékról de az utóbbi napokban volt pár zavaró dolog,hát leírtam azt is.
Meg mi az,hogy nem érdemeljük meg PC-re?Akik foglalkoztunk végig a játékkal.Te megérdemled?
Milyen lesz a játék PC-re?Leírod és eldöntöm,hogy "k* egyszerûen" megveszem vagy sem,ok?
MerlinW
Ezt most úgy mondod, mintha bárki is elvárná tõled, hogy megvedd 0 day😊 Én sem venném meg, de az Ubi játékait ismerve egy NV kupon árát megéri (6000 Ft).

[merlinw.org]

TBTPumpa
Dehogy is. Én sem gyûlölöm, nem is gyûlöltem. Csak nem veszem meg 0day, ennyi.

Amúgy bréking nyúz: minimális 6GB memória helyett elegendõ lesz a 4 GB is.

MerlinW
Engem az zavar, hogy minden casual "AAA" címnél ez megy. Nekem sem tetszik sok minden, de nekem van annyi eszem, hogy nem nyilvánítok véleményt olyanról, amit nem láttam a saját szememmel. Utána is - ha nem tetszik - leírom a véleményemet 1-2 postban, aztán hagyom a témát, hiszen nyilvánvalóan nem érdekel. Én úgy gondolom ez a civilizált módja a vélemény nyilvánításnak.

[merlinw.org]

Divatfikázás.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Én nem gyûlölöm, alig várom hogy kedd délelött 10-re mehessek érte, eddig semmi kivetnivalót nem láttam, és a rettenetes grafikabutítás is kamu volt vagyis felfújta pár idióta ennyi. A gameplay-ek meg tetszenek.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TDC Geronimo
Mindenhol gyûlöli ezt a játékot mindenki. Eléggé hányinger, amit az emberek mûvelnek ekörül. Akármelyik WDvel foglalkozó videót, cikket vagy fórumot nézel csak a töménytelen fikázás megy.