5939
-
#2974 -
#2973 Ja ok ezt nem tudtam akkor semmi. :D -
#2972 én tudom, ő volt aki nem hitte el korábban... -
#2971 Rádió nincs de lophatsz zenéket meg mindent mások emberektől stb és azt hallgathatod. Amúgy köszönjük az infókat TomDantes -
Zero 7th #2970 Itt egy cikk:
http://www.rockpapershotgun.com/2014/05/27/watch-dogs-pc-review/#more-209351
Egy rohadt szó nincs benne a grafikáról, mégis szétcincálja a játékot. Ha igaz, ami ebben van, akkor a legkevésbé sem baj, hogy nem olyan szép, mint lehetne, mert az sem mentené meg. -
#2969 jéé, nincs rádio.... -
TomDantes #2968 Akkor vélemény, az első két óra után. Csak a legelső bemelegítő küldetést csináltam meg. Utána gyerünk ki a városba. Az nagy marhaság hogy nincs mit csinálni. Két óra alatt egyetlen minijátékot se próbáltam ki, elmentem két boltba, vettem fegyvert meg ruhát. Elszedtem emberek pénzét. Megcsináltam valami mellékküldetést. Aztán néhány felbukkanó bűnügynél elkaptam a elkövetőt. És ez szinte semmi, még egy rakás dolgot ki kell még próbálni. De ez utóbbi, amikor bűnesetet észlelünk, és od kell menni megakadályozni, egész ötletes.
Igen, a vízbe tényleg nem látszik a lövés. Ennek ellenére a íz különben marha jól néz ki. Szar ügy, hogy nincsenek rádiók, de érthetetlen: mert híreket meg mondanak, az nagyon pofás, háttér dolgokat tudhatunk meg.
A lakosság , fú, jó sok embert figyeltem, de tényleg változatosak. Vanna kissé hülyék kitalált profilok, de van ami rohadt poénos.
A rendőröket nem is olyan egyszerű lerázni, egészen jól követnek. Kipróbáltam, eltűntem a szemük elől, be egy másik kocsiba, lebuktam, hogy ne lássanak, erre megállnak a rendőrkocsik, kiszállnak, és egyenként a parkoló kocsikat végig böngészik. Meg is találtak. ez jó. Meg az egész rendszer, ha lelövünk valakit, telefonálnak a lakosok, majd kiérkeznek a rendőrök, stb, az egész üldözés-rendőr rendszer elsőre jó.
A járművek irányítása, ej hát elég fura.Nem is értem néha mi bajuk van. Azért hozzá lehet szokni, csak ha nagy hajsza van, akaratlanul is sikerül elcsapni a gyalogosokat. Ami nem jó, ront hírnéven.
Szinte minden beállítást ultrára raktam, kivéve a Vsync-t, meg még valamit. Teljesen jól fut, bár előfordult egyszer-kétszer hogy pár másodpercre volt némi akadás. De nem volt zavaró, ettől eltekintve, teljesen jól fut. És jól is néz ki, akinek ez csúnya...az vegyen szemüveget.
Ha mi vezetünk egy autót elég lassan amortizálódik le, bár tényleg szarrá lehet törni, ajtók leszakadnak róla, stb. Azt gondolom arról van szó, a fejlsztők részéről egy kis könnyítés, ha mi vezetünk jobban bírja a kocsi. Mert ha tömegbalesetet csinálunk a lámpa feltörésével, egyből jön a roncsderbi. Azok a kocsik egyből és szépen zúzzák le egymást.
Az biztos a fizikát tekintve, vannak furcsaságok, és nem túl jól működő dolgok, de van ami meg tényleg jól működik.
De mind ez igazából tök mindegy, vagyis nem ez a legfontosabb. Fontos, de a játék nem csak grafikából meg fizikából áll. Van tenni való a játékban bőven, sok a feladat, érdekes a lakosok telefonját feltörni stb.Sok mindenbe bele lehet kötni ha valaki mindenképp a hibákat keresni benne, amik vannak jócskán, de mikor volt tökéletes játék? Ha már állandóan a nagy GTA összehasonlítás, mintha annak nem lettek volna hibái. -
Fantasy18 #2967 Ezt most videóztam :D nagyon faszán megvan csinálva a benzinkút robbanás... NPC csávót figyeljétek mire le esik neki hogy mivan XD
-
#2966 :))
-
#2965 Basszák meg a bétájukat :D -
szapor #2964 Új Ati driver is megérkezett! -
#2963 Miert a Rome 2-vel jatszik valaki ? Szerintem a jatekosok 99% mar el is felejtette. -
sztar007 #2962 Valakinek akinek 6950 1gb vagy phenom II X4-es procija van megnézné hogy fut a játék? -
#2961 Nekem 8 csak ne hagyják félbe akkor, igenis javitsák a dolgokat. :D -
#2960 Emlékeztek a Rome 2re? Aztán most hol tartunk? Itt is az lesz. Csak ugye az UBIról van szó, aki először besöpri a zsét, aztán javítgat. -
#2959 megnéznéd nekem, hogy van e árnyéka a karakterednek, mikor az autod elé állsz?:) -
#2958 Hogy lenne már lényegtelen! Azért megy MEGINT a fika, mert nem fut egyes gépeket, meg egy nappali videó össze van hasonlítva egy éjszakai szélcsendes videóval. -
RYO21 #2957 Viszont akkor is meglehetne csinálni, hogy alacsonyabb grafikán így nézzen ki ahogy most, és mondjuk ultrán úgy ahogy a 2012-es videóban. -
#2956 Na nem 22 hanem "csak" 19 óra volt a story :D (Ez van amikor spórol az ember a papírral )
És ez az egész így a gameben fellelhető cuccok 32%-át tette ki!
-
#2955 Ez lényegtelen -
#2954 Ami szintén megjelent PCre? -
#2953 Nekem megjött az email is, hogy a rendelésem elérhető, csak épp a uplayben nem jelent meg :D -
#2952 Nekem Fx 8350 van meg 7850 2gb 8gb ram. Kíváncsi vagyok mit hoz ki a dologbol. :D -
Itt nem is fut rosszul, meg nem is néz ki vacakul sztem.
A gépem kábé ilyen kaliber. Most már annyira kíváncsi vagyok, hogy asszem, ma megveszem a játékot. -
#2950 Te se látod a fától az erdőt. -
Skyline #2949 Kapásból az elején a baloldalon eső után naplemente van a jobb oldalon este, tovább nem is néztem,szokásos bullshit. -
#2948 Tipikus ubifos játék, összes játékukkal ez van. Talán AC kivétel. -
#2947 azt is de örülnének is -
#2946 Szerintem meg mindenki anyázna, hogy GTX 770-el csak 25 FPS van :D -
#2945 hát nem gyengén le lett ha ilyen lenne most szerintem mindenki kussolna -
#2944 Eddigi legjobb összehasonlító videó.
Hiányzik az atmoszféra, a sok füst, amit talán a Physx adott volna. Na meg kevesebb is lett az NPC meg az autók az utakon, de gondolom legtöbb dolog a gépigények miatt lett lebutítva.
-
Skyline #2943 Te fröcsögsz valótlanságokat, de amióta van a topik azóta ide jársz és flémeled a baromságaidat, rohadtul unalmas.
-
#2942 Értem én de szerintem itt többen PC-sek vagyunk és mi hozzá se tudtunk ahoz szagulni még szoval nem tudunk kb semmit mondani róla csak amit láttunk ill. olvastunk. Ezért hasonlitottuk a GTA4-hez szerintem. -
#2941 Egyébként pedig nem fikáztam a WD-t, hiszen nem is játszottam még vele. Pusztán azt jegyeztem meg, hogy ha már hasonlítgatni akarjuk valamihez, akkor ne egy hat évvel ezelőtti, valóban kevésbé sikerült GTA-hoz hasonlítsuk, hanem annak az újabb, és sokkal jobb viszonylag friss folytatásához. -
#2940 Leszarom, hogy nincs PC-n. 2 sandbox jellegű játékot hasonlítottuk össze egymással, hangulattól és történettől függetlenül. Pá. :) -
Borg #2939 Kár, hogy mondjuk senki más nem fröcsög itt rajtad kívül... Ha meg nem tetszik a jogos kritika, akkor én is csak hasonlókat tudok javasolni. -
Gary #2938 Nekem még a chase által beszúrt szopatós képernyő van. -
#2937 feltelepült, már patchet szed:) -
#2936 Szerintem normálisan lehet "fikázni" mivel 1 játék se tökéletes de azért mindennek vannak határai. Kulturáltan nyugodt körülmények között kéne ezeket megbeszélni és akkor lenne egy jó témánk. :D -
Skyline #2935 A legkevesebb aspektusból. Tényleg, el lehet húzni a topikból ha csak a flémelés megy a hazudozás meg a fröcsögés és a játék be se jön.