Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Akkor hazudtak volna, ha a kész termékre mondják amit mondanak. Õk ígértek dolgokat, amiket meg szerettek volna valósítani - oké volt benne PR is -, de nem sikerült technikai, kiadói, financiális akadályok miatt.

[merlinw.org]

AnuluWork
Na, a platinumshop sem kap Vigilante editiont. Ha valaki esetleg ott rendelte volna meg ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ja, nagy technikai dobás volt, lehet tévedek ,de mintha a GTAIV alatt is lett volna, ami rémesen optimalizálatlan volt PC-n, meg a L.A. Noire alatt is, ami meg még inkább...hát én annyira nem tapsolok neki.

Xbox360-asat és PS3-asat azt lehet. De mivel csak PC-m van, hát ennyi. A dolog eldõlt.

Akcióban GTA 5 fölött. Látványt lévén nincs pc-n gta 5 hagyjuk. Autó irányítása nem sokkal GTA 5 alatt. Fizika GTA 5 alatt. Világ és életkép gta 5 fölött. Sztori+események: kiderül, de teljesen különbözõ téma, nekem jobban fekszik a poénos pszihológiailag kérdõjeles karaktervonal és törénés (lásd Gta 5 eseményei,szereplõi a fekát leszámítva), de ettõl még erre is kíváncsi vagyok, ez a rész ízlések és pofonok, meg persze rendezés kérdése.. Lévén a fõ karakter(ek) és az esemény teljesen más így elég nehéz ebben összehasonlítani... A GTA 5 inkább a Guy Ritchie filmek hangulatára és karaktereire emlékeztet.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Törölt felhasználó
Kinek a pap, számomra máig a legjobb free-roam játék az a GTA IV. (V-öt még nem próbáltam) Órákig el tudok furikázni benne, az autóvezetés is baromi élvezetes. Az Euphoria fizikai motort meg már nem is említem, kár hogy csak a Rockstar használja, szvsz az utóbbi évek egyik legnagyobb technikai dobása.
kastil
Miért ne lehetne a prevgen watch dogsot a gta5höz hasonlítani?

videók alapján sztem nem akkora ûberfasza a graf se pcn se currgenen, hogy az vigye el, tartalomból meg eddig nem sokat láttunk, csak a hûdefasza nyomd meg x-et azt készahack, ubi meg köpött már pofán minket rendesen, sokszor.

rohadtul vártam eddig de az elmúlt pár napban kiszívárgott videók alapján jóval kevesebbnek tûnik, mint aminek ígérkezett

Tikal
grafikában felesleges is összevetni, gameplay-ben viszont lehet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kár a GTAV-el összevetni. Milyen is a GTA V PC-n? (vagy az új konzolokon). Na errõl ennyit.

És már a videókból látszik hogy tartalmilag messze a GTA 4 fölött áll.😊
Az 5 kérdéses.
De a GTA 4 gyakorlatilag a GTA sorozat leggyengébb darabja volt.
Irányítás? Azt nem dícsérném, vicc kategória az autók rugózása billegése. Egyedül az ütközés ami tetszett abban a játékban és itt ki is fújt. Ráadásul az 5-ben inkább visszavettek és árkádosabb is lett az autók irányítása.

/Tegnap pár órát beleöltünk Bogzon próbából minimálisan sztorit, fõként freeroam. A városi élet, a hangulat, a lövöldözés és egyéb akció messze a gta 4 fölött áll kb az 5 szintjén csak itt több lehetõséggel, az autó irányítása pedig valahol a GTA 5 alatt. Látványilag pedig nem nem lehetett volna szebb, durván a prevgen határait feszegeti, itt ott szebb int a gta 5 itt ott rondább, de nagyjából egál. A kérdés az hogy a sztori mennyit fog mutatni, eddig bejött.

De mondjuk mit vár az ember olyanoktól akik már hónapokkal ezelött is fikázták a játékot, várható volt hogy a sok fröcsögõgép megjelenés után is tolni fogja az ordító baromságát, fõként a nagy GTA fanok.😊

Most akkor ezzel mit is mondtál? Ja hogy tényleg feltette a lécet, ami az irányítást és a fizikát illeti. Az V meg szépen továbbvitte ezt, és segített azon ami még nem volt fasza. 1 éve. A Watch Dogs meg jön most, és...
A gta 4 sehova nem tette a lécet, csak bemutatta hogyan lehet egy egész jó ütközés modellel megáldott játékba beletenni egy nagy adag klisékaraktert gyenge sztorival és iszonyatosan vontatott dögvész játékmenettel.

PC live stream...
Bár elég fos minõségû, és ráadásul kontrollerrel játszik...
HeadHunter86
Addig míg nincs a fejlécben ez a link, addig mindenki ide fog szemetelni.

Na, helyes. Akkor warez-el meg más egyébbel szerintem oda kéne át fáradni. Szerintem ez mindenkinek így jobb, így normális.

Fpocok
Ezekkel a szarokkal hagyjál... lesz ez még jobb is.
talán ez az egyetlen tulajdonsága az ubikliensnek a steammel szemben 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ezmiez?
http://sg.hu/listazas.php3?id=1400367972

Május 18. óta létezik Ironman2 jóvoltából, amit közzé is tett a #1849-es hozzászólásában! <#eplus2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Az off topik már kiment a divatból.

Komolyan, csináljatok már egy off/warez topic-ot. Nagy kérés ez? Oda hányjátok a warezes dolgaitokat. Ez minden nagyobb játék esetében így szokás, pláne hogy elvileg itt még tilos is.

TBTPumpa
Az AMD-sek szopnak megint - legalábbis a fórumban ezt írják. Siralmasan teljesít a játék AMD kártyákon. Gondolom teljes Chicago tesszelláció van a játék alatt, amit csak az Nvidia bír. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Pedig már krekkelt relanza is van:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Watch Dogs Deluxe Edition Cracked-3DM

Fpocok
Oké. Én most indultam be kicsit. Szerencsére van még pár nap, addig végigtolom a van helsginet 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Leírtam úgy hatvanhatszor. Ha nem érted...ez van.

grebber
Pakolt fel a srác ezermillió képet.
Nem is merek semmit mondani nézzétek meg magatok<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Nem tudtad? Legnagyobb sorozata. Marhanagy az összes "tesztje" 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
Inkább az lenne az érdekes, hogy viewdistance, propdistance, vehicledensity meg ehhez hasonlók állíthatók e...

Képek az NFOHumpról vannak

grebber
1. Mivel nincs más amihez lehetne hasonlítani csak a GTA vagy a Sleeping Dogs mindegy etekintetben.Szóval nyilván egy ilyen game-et nem egy Fifához fogok hasolítani...

2. A grafika nyivákolások meg had legyenek mit érdekel téged?
Tények: Prev genen lehetett volna szebb is ,next genen + pc-n ütõs lesz ez a videokból leszûrhetõ már réges rég.
Az meg hogy lesz-e hozzá gép majd akik oda warezolják/megveszik elmondják.Addig minden csak urban legend.

TBTPumpa
Úgy tûnik mégis van/volt Uplay preload:
Watch Dogs PC UplayRIP NOCRACK-TOPKEK

Solid Snake
Most pontosan te magyarázod félre azokat a dolgokat, amik itt elhangzottak...
AnuluWork
Bocs. Majd kölcsön adom az idõgépem ...

AnuluWork
De most itt arról van szó, hogy:

-a gta5höz képest (ami sb kategóriában zseniális, és számolni sem lehet mennyit adtak el belõle) milyen (ez nem GTA V, de a 4et talán veri majd, de felesleges is összehasonlítani, más a téma)
-xbox360on csúnya, és - állítás -: kb. next genen sem lesz szebb, PCn meg nincs hozzá gépem, azon úgy se fogom tudni maxon futtatni, tehát az nem számít (nem rólam van szó, hanem mondjuk másról, pl. Grebberõl)

stb. a köbön.

Kandurex
...de hát még csak spoiler sincs...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Egyébként én pont az ilyen véleményeket várom ami megjelenés elõtt van. Mert ugye kinyírták a demo intézményét, hogy még véletlenül se tudjuk, hogy mit veszünk meg. És természetesen olyan szinten a szemedbe hazudnak, hogy nem is értem miért nem foglalkoznak már vele törvényileg mert azért nem egyszerûen verik át a fogyasztókat!

Visszatérve én azért szeretem hallgatni a megjelenés elõtt kinyílt virágbolti véleményeket, hogy még véletlenül se rendeljek elõ 18db jó magyar ezresért játékot. Persze PS4 -re.

Shep
Ez ki van zárva, németek nem lesznek a döntõben 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mi folyik itt Gyöngyösön, megártott a meleg?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AnuluWork
Ha szereted a focit, és úgy alakul, hogy a vébédöntõt felvételrõl nézed meg, leülsz a tévé elé, már nyomnál is a távirányító play gombjára, amikor hív a haverod, és megkérdezi, hogy mit szólsz, milyen unalmas meccsen nyertek a németek a brazilok ellen tizenegyesekkel 5:4re, akkor majd megérted ...

grebber
Kérdem én mi a rohadt büdös istennyila változik meg miután hivatalosan is megjelent?

Szerinted rögtön megváltozik a sok ember véleménye hirtelen vagy mire számítotok ,nem is értem?!

Kandurex
Nem tudom mirõl beszél, a warez most is tiltott, DE beszélni a játékról lehet.

Mi köze a wareznak ahhoz amit írtam?
AnuluWork
Ezzel most nem értek egyet. Voltál te is modi. (Vagy vagy. Nem tudom.) Anno komolyabban néztétek a warezt itt is, sõt, egyesek még voltak annyira erényesek, hogy nyitottak warez topikokat, hogy akit nem érdekel megjelenés elõtt a szokásos lewarezolom, végignyomom, véleményt formálok, míg a többi hülye várhat keddig, vagy mert csak warez, mára ez teljesen kihalt, és amióta az SG is változtatott, simán elmegy, még ha a híreket alig olvassák is, kommentelni meg pláne nem kommentelik. De tény, nem az bicskanyitogató, hogy valaki lewarezolja (ha hülye a kiadó és kiadja olyan platformra amit le lehet, szopjon), hanem hogy valakinek az nem elég, hogy:

"11 óra volt."

hanem jön a hasonlítgatás, gta így, gta úgy, stb. Egy Xbox/PS3 warezverzió alapján.

VÁRJÁTOK MÁR MEG A MEGJELENÉS NAPJÁT! Kedd reggel. De szerintem hétfõ is tökéletes. Mert ugye van aki hamarabb megkapja.

Egyébként, az utolsó mondatodért anno lazán adtad volna másnak a büntipontot ...

Tomnak amúgy igaza van. Nem azért, mert fáj neki, hogy más már nyomja, míg õ csak kedden - nekem is fáj, de leszarom -, hanem mert hosszú távon mindenki szopni fog!

Mert te mégis mi alapján tiltod meg, hogy valaki véleményt mondjon megjelenés elõtt? Egy csomó dolog tisztán látszik a videókból, meg a tesztekbõl. Az hogy te nem tudsz/akarsz véleményt formálni megjelenés elõtt, az nem mások fogyatékossága...
oneal1
én amúgy csak azt nem értem, hogy a grafika szapulása teljesen általánosan megy... mint a pc és ps4 ill. xbox one verziók is ilyenek lennének😄

Amúgy nem tudom ki mit várt a ps3as és xbox360 változatoktól komolyan😄😄

!Forza Ferrari!

De újra megpróbálom: nem az a baj ha negatív véleményt írtok. Ha rossz, akkor az. Nem errõl van szó! Hanem arról hogy még meg se jelent! Nem lehet ezt felfogni? Addig ne pofázzatok már amíg nem jelent meg! Ennyi! Kész nem több!

Komolyan ennyire nem lehet megérteni amit pofázok? Hogy kibaszottul debilek?

Wow. Nem is tudtam az "öreg" csinál game teszteket is. 😄

És az a legszörnyûbb, hogy rengeteget elfognak belõle adni, mert a 11 éves hülyegyerekeknek ez kell, hiába nem olyan a játék mint amilyennek kell lennie.

Engem speciel inkább a te hisztid idegesít...

A GTA IV és V is feljebb tette a lécet, mint amit eddig videón láttunk. Ha neked ez fáj, akkor inkább neked kéne befejezni az irogatást.
Ha grafikában határeset is, de a forgalom, a törésmodell, a fizika, az irányítás mind simán leszûrhetõ a videókból, hogy igénytelen. A sztori meg a játékmenet majd kiderül. Ha te inkább csukott szemmel várod, akkor hajrá, de ne várd el másoktól is, hogy dugják a fejüket a homokba mint te.

PC-n vannak lehetõségek rá, hogy feljebb skálázható legyen mindez, mint ahogy a GTA IV-ben is volt már. A nagy kérdés már csak annyi, hogy élnek e ezzel a lehetõséggel a fejlesztõk, vagy lezárják olyannal amikt a videókon látunk.