Watch Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
videók alapján sztem nem akkora ûberfasza a graf se pcn se currgenen, hogy az vigye el, tartalomból meg eddig nem sokat láttunk, csak a hûdefasza nyomd meg x-et azt készahack, ubi meg köpött már pofán minket rendesen, sokszor.
rohadtul vártam eddig de az elmúlt pár napban kiszívárgott videók alapján jóval kevesebbnek tûnik, mint aminek ígérkezett
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az 5 kérdéses.
De a GTA 4 gyakorlatilag a GTA sorozat leggyengébb darabja volt.
Irányítás? Azt nem dícsérném, vicc kategória az autók rugózása billegése. Egyedül az ütközés ami tetszett abban a játékban és itt ki is fújt. Ráadásul az 5-ben inkább visszavettek és árkádosabb is lett az autók irányítása.
/Tegnap pár órát beleöltünk Bogzon próbából minimálisan sztorit, fõként freeroam. A városi élet, a hangulat, a lövöldözés és egyéb akció messze a gta 4 fölött áll kb az 5 szintjén csak itt több lehetõséggel, az autó irányítása pedig valahol a GTA 5 alatt. Látványilag pedig nem nem lehetett volna szebb, durván a prevgen határait feszegeti, itt ott szebb int a gta 5 itt ott rondább, de nagyjából egál. A kérdés az hogy a sztori mennyit fog mutatni, eddig bejött.
De mondjuk mit vár az ember olyanoktól akik már hónapokkal ezelött is fikázták a játékot, várható volt hogy a sok fröcsögõgép megjelenés után is tolni fogja az ordító baromságát, fõként a nagy GTA fanok.😊
Bár elég fos minõségû, és ráadásul kontrollerrel játszik...
talán ez az egyetlen tulajdonsága az ubikliensnek a steammel szemben 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://sg.hu/listazas.php3?id=1400367972
Május 18. óta létezik Ironman2 jóvoltából, amit közzé is tett a #1849-es hozzászólásában! <#eplus2>#eplus2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem is merek semmit mondani nézzétek meg magatok<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Képek az NFOHumpról vannak
2. A grafika nyivákolások meg had legyenek mit érdekel téged?
Tények: Prev genen lehetett volna szebb is ,next genen + pc-n ütõs lesz ez a videokból leszûrhetõ már réges rég.
Az meg hogy lesz-e hozzá gép majd akik oda warezolják/megveszik elmondják.Addig minden csak urban legend.
-a gta5höz képest (ami sb kategóriában zseniális, és számolni sem lehet mennyit adtak el belõle) milyen (ez nem GTA V, de a 4et talán veri majd, de felesleges is összehasonlítani, más a téma)
-xbox360on csúnya, és - állítás -: kb. next genen sem lesz szebb, PCn meg nincs hozzá gépem, azon úgy se fogom tudni maxon futtatni, tehát az nem számít (nem rólam van szó, hanem mondjuk másról, pl. Grebberõl)
stb. a köbön.
Visszatérve én azért szeretem hallgatni a megjelenés elõtt kinyílt virágbolti véleményeket, hogy még véletlenül se rendeljek elõ 18db jó magyar ezresért játékot. Persze PS4 -re.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerinted rögtön megváltozik a sok ember véleménye hirtelen vagy mire számítotok ,nem is értem?!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"11 óra volt."
hanem jön a hasonlítgatás, gta így, gta úgy, stb. Egy Xbox/PS3 warezverzió alapján.
VÁRJÁTOK MÁR MEG A MEGJELENÉS NAPJÁT! Kedd reggel. De szerintem hétfõ is tökéletes. Mert ugye van aki hamarabb megkapja.
Egyébként, az utolsó mondatodért anno lazán adtad volna másnak a büntipontot ...
Tomnak amúgy igaza van. Nem azért, mert fáj neki, hogy más már nyomja, míg õ csak kedden - nekem is fáj, de leszarom -, hanem mert hosszú távon mindenki szopni fog!
Amúgy nem tudom ki mit várt a ps3as és xbox360 változatoktól komolyan😄😄
!Forza Ferrari!
A GTA IV és V is feljebb tette a lécet, mint amit eddig videón láttunk. Ha neked ez fáj, akkor inkább neked kéne befejezni az irogatást.
Ha grafikában határeset is, de a forgalom, a törésmodell, a fizika, az irányítás mind simán leszûrhetõ a videókból, hogy igénytelen. A sztori meg a játékmenet majd kiderül. Ha te inkább csukott szemmel várod, akkor hajrá, de ne várd el másoktól is, hogy dugják a fejüket a homokba mint te.
PC-n vannak lehetõségek rá, hogy feljebb skálázható legyen mindez, mint ahogy a GTA IV-ben is volt már. A nagy kérdés már csak annyi, hogy élnek e ezzel a lehetõséggel a fejlesztõk, vagy lezárják olyannal amikt a videókon látunk.