Watch Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na de érdekes, a két nagy oldalról lekerült a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Változó. Némely játékokban az AMD R9 270X jobban teljesít, mint a GTX 760. Némely játékban pedig az Nvidia teljesít jobban (persze csak az Nvidia logóval ellátott játékokban). Viszont árban nem egy súlycsoport a kettõ.

R9 270X: 55k körül van
GTX 760: 65-70k környékén mozog

Az, hogy az AMD Driverekkel hiba van, az picit sarkítás. Már 5. éve van AMD kártyám, eddig nem volt vele problémám.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Korlátozva van? vagy belõhetõ ultrára 2gb-al? Ha belõhetõ nincs több kérdésem.. A Bf4-nek is elkellett volna a 3gb ultrán mégis mosolyogva ment 2gb-vel is gond nélkül.
770-esen ez simán fog menni ultrán 2gb-vel is hacsak nem direktbe a menüben korlátozták.

//abból a release-bõl ami kinnvan warezben mindent lehet csak megfelelõ következtetést a futásról levonni na azt nem, lévén egy noname szar crack nem több.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

BoneDragon
Inkább 270x és az is alulról nyaldossa. Amúgy nagyon sok gond van amd driverekkel, szóval mostanában jó messzire elkerülöm az amd-t.

Még talán talán de a 650-es vidia meg az r7-es....Bohóckodás ezeken az a 4gb nem több...😊

TBTPumpa
Amúgy csak azért írtam, mert tavaly a Tomb Raider-t/Bioshock Infinite-t olyan kártyákhoz adták, amivel Ultrán (maximális grafikai szint) tudtál játszani a játékkal (HD7870 és fölfele).
Itt pedig közel sem tudsz Ultrán játszani a játékkal egy GTX760 vagy 770 kártyával (és mindegy, hogy milyen az Nvidia memóriakezelése. Ha 3 GB-ot ír a játék, akkor annyi kell neki. Hiába jobb egy 2GB-os Nvidia, mint az AMD, attól még csak 2 GB marad). Biztosan High grafikán is szép a játék, csak érdekesnek tartom. Persze az izmos és high-end Nvidia kártyákat is el kell adni valahogy...

MerlinW
Az R270 az olyan GTX 760 környéke, tehát még jó is lehet mindenre.

[merlinw.org]

Shep
Physx, apuka! 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Jatényleg😊

[merlinw.org]

Sok értelme van ezeknél a kártyáknál a 4gb-nek emiatt a játék miatt...😊

TBTPumpa
De nem Nvidiából. Az Nvidiának jobb a memóriakezelése, jobban tesszellál óceánokat és komplett csikágót, zöldebb a doboza, drágább és "jobb". <#idiota>

MerlinW
30-ért kapsz 4GB-os R7 250-et, GT650-et, 55-ért pedig R270X-et.

[merlinw.org]

Shep
320x240-ben elég egy geforce 4400 is 😄

Csak az Nvidia kártyán a memóriakezelés nem olyan gyatra mint a radeonokon.😊

IMYke2.0.0.0
Ahhoz, hogy tényleg szép legyen: 4K és 2 darab GTX Titan Black kell... vagy 2 darab ilyen: "6 GB-nyi VRAM-ot kapott az ASUS GTX 780 STRIX"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Textúra javításra ott a sweetfx 😊

kill3r21
Durva eléggé, de felraktam kipróbálásképp, 1 FPS viszont nem lett szebb 😄
TBTPumpa
Jah, az Ultra grafikához 3GB videómemória szükséges. Ez azért érdekes, mert Nvidia kártyák mellé adják a játékot és az Nvidia legtöbb kártyája jelenleg csak 2 GB-os, az pedig nem elég hozzá.

Jó, jó, vennikõ egy 200 000 Ft-os Nvidia VGA-t és akkor menni fog vele. <#idiota>

Fpocok
Akkor nincs tovább. Így sem nagyon érdekel, van mivel játszanom, nem fogok sírni miatta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

a.carkey
És ha nem? Akkor hogyan tovább?

A medve nem játék.

kill3r21
Furcsa egy kicsit a sok infó az arcba....pár 5letet loptak innen onnan, pl FarCry3!
Autók irányítása nem olyan rossz mint sokan mondják, story kellemes lesz....lehetõség nagyon sok...stbstb

Nekem azért nagyon lekell vennem a grafikát...igy olyan 30 feletti az fps 1080p-ben....de néztem az ultra texturához 3GB videómemória kell....
Fpocok
Nálam egyelõre játszhatatlan, de lehet csak a demó mivoltsága miatt.

IMYke2.0.0.0
Meg is válaszolnám magamnak - egyúttal le is hûtve magam:

Minimum gépigény:

Minimum:

OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.)
Processor: Intel Core 2 Quad [email protected] or AMD Phenom II X4 [email protected]
Memory: 6 GB RAM
Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
DirectX: Version 11
Hard Drive: 25 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode.
Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500,
GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000,
R7 and R9 series Intel Ÿ Iris ™ Pro HD 5200

//az sem vigasztal, hogy 4 GB-al is beéri RAM-ból...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bakkerman
elég szájbarágós a játék,a látványra nincs panasz,tényleg "él" a város,de picit lehetett volna hezebbre csinálni ezt a hackelõs dolgot

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gergou
Igen, amíg nem kezdték kiszállítani, bármikor visszamondhatod.

`Take a look to the sky just before you die`

kirol
Lemondtam én is az elõrendelést. De az elõrendelést bármikor visszamondhatom? Idõben voltam még most?

a.carkey
Részemrõl tavaly nyáron vagy mikor rendeltem meg PCre, most már ezt a három napot kibírom.

A medve nem játék.

Shep
Ahogy mondod 😊

grebber
Nézzél be torrent site-okra és ott olvasgass rengetegen tolják már!

Next PC upgrade: 2022

gergou
Én is Ps4-re rendeltem elõ, de már hét elején visszamondtam. Ez a játék sajna nekem nem ér meg 18K-t. a Thief-el ezt bebuktam, most nem fogom...

`Take a look to the sky just before you die`

IMYke2.0.0.0
Pedig az a Szent Grál...

//Irónia kikapcsoló gomb megnyom.

Kandurex
Én is ebben a cipõben járok 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Van itt egy rendes, játékról szóló vélemény is?
Mert én elõrendeltem PS4-re és az elég húzós (18k).

Ha a játék valóban gagyi, akkor visszamondom a rendelést. Csak jó lenne valami korrekt vélemény.
Van itt valaki, aki elõrendelte a játékot?

TBTPumpa
Nekem sincs SSD-m és egyelõre még nem is lesz. Eddig sem haltam bele a hiányába, ezután sem fogok. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Azt ugye el se képzeljem, hogy
* E8400 (2 mag) / 4 GB / HD4850 / semmi SSD vagy
* AMD 6000+ (2 mag) / 4 GB / HD4870 / semmi SSD-n
esélyes a vásárlás elõtti és utáni kipróbálás...

kill3r21
Fasza a játék, még jó hogy két páldányt rendeltem xD
kastil
alapból kicsi a magyar piac. fizetõs MMOnak sincs magyar szerója hiába tolja sok magyar, nem elég. am ki ne találd már hogy a magyar a világ gecije...

TBTPumpa
Az EA nem pont Magyarország miatt nem adta ki magyarul a játékait. Össze voltunk "kötve" a cseh és lengyel EA kiadókkal is. És mivel ebben a 3 Országban nem volt nagy érdeklõdés/népességszám alapján számították ki, ezért a továbbiakban már nem is adtak ki játékot ezzel a 3 lokalizációval (Fifa és Sims sorozat kivétel). De ez sarkítás, mert rengeteg helyen ezt csinálta az EA, nem csak nálunk. Korábban 14 nyelvet tartalmaztak a játékaik, ma már csak 5-6 nyelvre vannak lefordítva. És itt nem a Magyar piac a hibás. Ez az EA döntése volt, spórolási szempontból.

Szerinted GTAV miért nincs PC-re? Vagy kérdezek mást. Régebben az EA magyar nyelven adta ki a játékokat. Miért nem teszi? Azt mondták kicsi a magyar piac, ergo kevesen vennék meg. Te nem látsz itt összefüggést a warez-al? Ha nem , semmi gond.

Solid Snake
Talán hogy, az és elõtt a vesszõ hiányzik <#idiota>
Teljes mértékben igazad van! Én is inkább letöltöm legálisan a Watch Dogs Demóját és az alapján eldöntöm, hogy érdemes-e megvenni!

Galád módon a fenti részben elrejtettem egy hibát! Ki találja meg? <#idiota>

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

TBTPumpa
Le ne merd tölteni! Még Steam-rõl és Uplay-rõl sem! Letöltés = PC-s játékipar tönkretétele <#idiota>

Shep
Dehogy töltöm, majd töltik mások, aztán írnak ,vagy rínak 😊

Shep
Attól még loptál, büdös kölök 😄

Fpocok
Legutóbbi két eredeti játékomat warezon próbáltam ki elõször, mielõtt megvettem. Miért? Mert nem volt benne biztos, hogy menni fog.

Kandurex
<#boxer>

nekem infó kell! nincs kedvem tárca nyitogatáshoz míg nem látom mit veszek

tõcsed! most! <#banplz>

Shep
El se indítottam a letöltést 😄

Shep
Tutira azért 😊

Kandurex
Ennyire lassú a NET, hogy még nem bombáztok jó kis véleményekkel?
//

Shep
Az nem baj ha nem jön annyi, inkább az a baj ,hogy a minõség romlik, az meg, pont azért romlik, mert úgyis megvesznek a népek, minden szart, vagyis akkor minek törjék magukat a készítõk (persze kicsit túloztam). Ördögi kör ez, de szerintem ez nagyon nem ide vágó téma, szóval ...