5939
-
#3054 A 6 GB RAM minimum mennyire komoly? Vajon játszható 4-gyel is, megfelelő méretű lapozó fájl mellett? -
#3053 sehol, dynamikus skyrimba sincs csak enb v dynavisionnel. nem igen láttam még "alapból" játékban.
valaki nem tudja elo lehet e csalni feliratot járókelők párbeszédeire?
vezetés közbeni hiccupok meg a kevés ram miatt vannak -
#3052 A DoFnál erre gondolok:
Ez tök jó. Videón láttam, de ingame nem ilyen. Hol lehet beállítani így, mint a Skyrimnál:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csicskakapitany #3051 Végre megérkezett :
-
Gary #3050 A HotSpotoknál majd hagyok Nektek pirulákat (ha fölvesztek pajtásnak: dre4mw4r)! :Ð
A publikba meg majd 7 aranyat... izé dollárt. -
Gary #3049 Toltam mind a kettőt. A "demót" HDD-ről, az eredetit SSD-ről, de a vezetés közbeni beszaggatások ugyan úgy megvannak :(
Néha már előbb hallom az ütközés hangját, mint a monitoron látom... -
Gary #3048 Jaja, nekem is ez volt. Szüneteltettem a letöltést, leállítottam az Uplay-t, majd újraindítás után elindult a játék, de már a menüben összeomlott. Ha Neked is, akkor az Uplay-ben, a JÁTÉK gomb mellett van egy legördülő menü, ebből engedd rá a file-ok ellenőrzését. -
#3047 Ha ki lehetne kapcsolni az egérgyorsítást és az auto aimet, az jó lenne. -
#3046 Hazudtak?
#3041 Pedig pont controllerrel jók az ilyenek tv-n, mondjuk én már fpst is azzal tolom.. -
#3045 Nem tudja mit beszél (ír). Nem kell foglalkozni vele. -
#3044 Mi nem megy egérrel? nálam tökéletesen megy vele. -
Skyline #3043 A fröcsögésük alapján az, és amit írtak ordító baromság, de ahogy tetszik. -
Skyline #3042 Köszönjük akkor viszont látásra nem ebben a topikban.
-
#3041 Közben azért sikerült "játszhatóra" konfigurálnom és tolnám is, hogy többet lássak belőle... de egérrel nem megy, kontrollerrel meg nem vagyok hajlandó tolni. Marad a várás. -
#3040 Mondom, tetszik -
#3039 Ez egy SandBox Max Payne Splinter Celles elemekkel, GTA stílusban, Sleeping Dogsos autókázással. :D -
mike01010101 #3038 Azért azt tudd, hogy ott is kellett 3-4 patch mire belőtték az irányítást. Én első nap vettem még és szoptam is. Volt olyan tetőn üldözős küldetés, amit nem lehetett szinte megcsinálni eleinte. -
#3037 Valaki próbálta már amd 14.6 beta drivert? -
#3036 Nekem is meghozta hozzá kedvem, pedig ez is tetszik összességében -
#3035 Azért hogy ne csak negatív legyek... valami jó dolog is kisült ebből: Rávett, hogy életemben először indítsam el a Sleeping Dogst, ha már megnyertem és nem csak hogy szép, nagyon jól fut, de még irányítható is. Szóval köszönöm ubifos! -
#3034 az a depth of field amit #3024 is kérdezett -
Zero 7th #3033 RPS mint "noname" tesztoldal, LOL! :D -
bruna #3032 elírtam a procit: 6x3,8 ghz -
warcat #3031 Amúgy,bár lehet már más is írta, a motorok viszont elég jól használhatóak. -
bruna #3030 az a környezeti kitakarás az mi ? :S megjött a játék ,és próbálom belőni a legjobbra a grafikát ,hogy jól is fusson... r9 270x 2g ,amd fx 6200 6x 6,8 ghz + 8gb ram és magas graffal meg az új catalystal is csak 25-45 fps
a battlefield4 ultrán 50-70... -
warcat #3029 Legyél egy kicsit kreatívabb,tenyereljél rá az OK gombra,majd indítsd újra a Uplayt.Ha épp elérhető,ezek után frissít és rá fog jönni,hogy letöltötted a játékot és megjelenik a play gomb. -
mike01010101 #3028 Van itt olyan, aki játszott a warezzel és megvan már neki eredetiben is? Van különbség futás teljesítményben? Jobban fut az eredeti és tényleg a crack szar? (csak este lesz a kezembe az eredeti) -
#3027 Pár óra játék után nekem teljesen bejön ez a sandbox splinter cell játékmenet.
Az autós hibák szerencsére nem érintenek mert én mindenhova vagy gyalog vagy valami gyorsutazásal megyek, azt meg ugye nem lehet elcseszni...
-
#3026 Uplay rendesen be van szarva xD -
#3025 Uplay-ről letöltős verzióval mi fax van már? Másnál is így jön?
-
#3024 "Azt gondolom arról van szó, a fejlesztők részéről egy kis könnyítés, ha mi vezetünk jobban bírja a kocsi."
A nehézségi szint variálható, szerintem ott tudsz jobban széteső autót összehozni pillanatok alatt.
Egy órát nyomtam, és CSAK az első rejtekhelyig gyalogoltam el.
Szerintem remek, pontosabban így írom: úgy odaszögez a székbe, hogy el is felejtettem elmenni a gyerekért az oviba. (Pótolva. :D)
Két dolgot kérdeznék.
A Depth of Fields hatást, ahhoz hasonlót, mint a Skyrim modjaiban, azt hogy lehet előhozni? Mármint ami pl. van olyankor, amikor az Y-t megnyomod. Eddig nekem nem jött elő ez a fícsör, pedig a Skyrimben imádtam.
A V Sync pedig tényleg tök felesleges. Többet ront, mint használ, ráadásul az irányítást is szopatja.
Részemről eddig totál okés a cucc, amikor átváltott videóból irányíthatóságba, meglepődtem mennyire okés.
Viszont kezdődik a szokásos sync szopatás az ubitól ...
-
#3023 Köszönjük, egy normális terjedelmű értékelés. :) -
Skyline #3022 Na közel 3 órányi játék után + a lentebbi noname gagyi teszthez hozzászólva:
Intro lement kezdőrészek lementek. Már az utcára kilépve kaptam egy adag hangulatot az arcomba, nézelődő emberek, fotózós túristák, zenész nyomja az utcán...A hekkelés mint olyan egyszerű, de mégis van varázsa lévén számtalan lehetőséget ad, és a csakúgy hekkelgetés is jópofa, elég mókás kis telefonbeszélgetéseket lehet meghallgatni. Aztán hazahúztam a rendőrök elöl a kecómba (a kőrözöttség külön pozitívum). Másnap: Utcára ki, utcai árusok, drogdíler..Lehet itt találni mindent. Belefutottam jópár bűncselekménybe is, + van egy valag mellékküldetés, persze senki ne várjon hűdeösszetett feladatokat...
A sztori joféle, a karakter teljesen hétköznapi, nem is értem mi baj az ominózus tesztben vele, nem akcebntusos baromarcú ukrán pöcs, hanem egy mezei hekker családapa aki elvesztette a családját X hogy miért.
Amik tetszenek:
- Sokszínűség, baromi sokmindent lehet csinálni a városban a bűnüldözéstől a fejvadász, elterelő, követő, szállító feladatokon kívül is, és a város ÉL.
- Rendőri kőrözöttség. Nagyon frankó, ha felismerik az arcod kőröznek, keresnek üldöznek. A kamerákra is oda kell figyelni ha meg akarunk szökni mert az is segít nekik hacsak meg nem hekkeljük. Az egyik esetben szinte megszöktem előlük, parkoló mellett megálltam berohantam parkolóba beültem és elbújtam másik kocsiba...De buktam mert jött két rendőrautó a rendőrök kiszálltak és elkezdték átnézni a közeli kocsikat...:)
- Akció. Tényleg Splinter celles, baromi jól lehet lopakodni, és ezidáig a fejvadászos mellékküldetéseket leszámítva nem kellett ölnöm, minden ment lopakodva //Apropó ölés, a láblövés nem számít ölésnek! Például a városi hírnév teljesen máshogy változik ha a rendőröket nem kinyírjuk hanem lábonlőjük és otthagyjuk...:)
- Fejlődési rendszer. Van ilyen is jópofa, növeli a játék sokszínűségét.
- Üldözések. Durván lekövetnek a rendőrök, néha még a hekkelés sem segít, de baromi hangulatos, ráadásul nem lerázhatatlanok, és nem a semmiből teremnek az orrunk elé sokszor amikor már azt hittük hogy leráztuk őket...
- Online. Ez a legnagyobb.:) Játszom, mászkálok. Fura volt, hogy néha nem is hekkelek és beváltott elöttem lámpa, stb...Aztán gyanús lett hogy egy autót mindig mindenhol ahol csak mászkáltam láttam, és az egyik helyszínre miután odaértem megint megláttam kissé lezúzva... Elkezdtem keresgélni nézegetni az embereket, erre egyszercsak az egyik felém sétáló előkapott egy stukkert és kaptam egy fejest..Na bejött egy multis ellenfél..:D (a menüben lőjétek be az összes multis opciót)
+ van jópár féle online mód, fő küldetéseket nem lehet sajnos coop-ban nyomni viszont a mellékküldetéseket igen.:)
- Látvány.. Itt ott tud ritkán rondácska lenni, egyébként frankó, 1080p ultrán tolom [email protected] / gtx 770 2gb-al, tökéletesen fut. Nappal átlagos a látvány, este teleeffektelve a képet átlagon felüli, főként esőben vagy az után...Valamint a szél tényleg egész jópofa, mindig van iránya és minden arra visz, a fákat arra fújja a bokrokat, és még a ruhánkat is...Kipróbáltam a "titikos" grafikai opciót, valamennyit dob a látványon, főként a fények lesznek jóval ütősebbek egy egy helyszínen, de azzal azért a stabil 50 fölötti fps igencsak le tud zuhanni ilyen beállításokkal 10-15 felé...
Ami elmegy:
- Mellékküldetések.. A tesztben nagyon fikázva van a küldetések szintje, de könyörgöm mutasson sandbox címet amikben ennél több van. Még a GTA 5 is kimerült a "vidd ide" "öld meg" "kövesd" és hasonló szinten + egy két poén feladattal, a 4 még ezt a szintet sem hozza...
- Rádió.. Ami nincs és van...Vannak zenék,+lehet is szerezni, váltogatni. A rádió kábé ennyi + néha bemondanak híreket. Ez kicsit kevés, de legalább tudom váltogatni a számokat amik bejöhetnek (+ van valami songs a telefonban amire nem jöttem rá mi, egyelőre azt írja nem elérhető, lehet valami online rádió lesz, vagy saját zenét lehet berakni,passz)
- Hangok.. Néhány autó hangját állítom porszívóval rögzítették..Néhány autó hangja pedig jó (pl Camaro szerűség).. A fegyverek hangja elmegy. A pozícionálás nem rossz, hallásból lehet tudni mi folyik körülötted (egyik online-os így bukott le, csattanást hallottam vezetés közben hátulról, visszanéztem és láttam hogy épp balfaxkodik mert nekiment egy kocsinak)
- Irányítás.. Az akció, lövöldözés frankó. Az autó irányítása könnyű, elmegy kategória, gamepaddal tolom, erre van kitalálva az egész játék. Ha lövöldözni kell nagyon akkor lép életbe az egér...
- Assassins creed felépítés.. Egy az egybe modern AC túlzott mászkálás képesség nélkül. Vannak szektorok amikben van rádiótorony amire itt nem fel kell mászni hanem bejutni és meghekkelni, ezáltal látjuk az adott szektor dolgait...Kicsit elvonatkoztathattak volna az AC sorozattól..:)
Ami nem tetszik:
- Fizika. Gyenge. Nincs rá jobb szó, ha az autó vagy az ütközés, vagy az emberek elcsapását nézzük. A Saints Row című játék és a GTA között helyezkedik el. Ugyanakkor meg kell jegyezni sokkal több a nem statikus elem a pályán mint mondjuk a GTA 4-ben, például egy egy üldözésnél csakúgy repkednek a kerítés és egyéb elemek, nem akadunk minden szaron fel...
- Néha ostoba populáció. Sokmindenre rögtön reagálnak. De például csinálsz egy lámpahekkeléssel egy csattanást..Egyik autó ég...Van aki csak sétál, oda se néz, majd amikor robban a kocsi "What the fuck" és elfut...
- Apropó karambol..baromira hiányzik, de ilyen nagy csattanásoknál mindenki áll néz, nyomja a dudát..Nem jön se mentő se tűzoltó se rendőr...Állnak nézik egymást, esetleg elkezdenek telefonálni meg sms-ezni a történésről de ennyi. Ez kicsit rontja az életképet.
- Idegesítő "visszatérő elemek"...Ez az egy pont van a tesztben amivel egyetértek. Mondjuk adott egy fő feladat. Elvégezzük. Következő esemény úgy indul hogy telefonon hívnak. Ezután AKÁRMIT csinálunk (kilépünk a játékból, vagy online-ozunk kicsit, vagy akár melléküldetést csinálunk), megint jön a beszélgetés a telefonba..Ez kissé idegesítő, főként hogy nem jöttem rá hogy hogyan lehetne elnyomni (szerintem nem lehet)...Például ahol tartok minden egyes melléküldetés vagy online-ozás után végig kell hallgatnom egy közel 2 perces telefonbeszélgetést..mindig ugyan azt....
Összegezve:
Nagy volt a hype vonat, a játék nem akkora durranás mint ahogy be volt állítva. De messze nem is akkora szar mint ahogy itt egyesek fröcsögik, vagy ahogy ez a noname tesztoldal "kákániscsomót" szinten szétfikázza (miközben a legtöbb dolog amit felhoz a valószínűleg teszter által hőn szeretett GTA-kban is megvan)... A játék egy splinter cell/AC keverve GTA szerű szabadsággal, hangulatos főküldetésekkel,sokszínű várossal és tennivalóval. A legnagyobb hibája a jármű/csattanás és ragdoll fizika, ettől eltekintve simán a hasonló városos autós sandbox címekben felülhet a GTA 5 alá a második helyre. Lehet tovább fikázni hogy a GTA4 így meg úgy...Ez a pár óra vastagon megerősített abban hogy messze tartalmasabb játékról van szó mint amilyen a GTA 4 volt, csak sajnos szarabb fizikával, de ez van. Viszont messze nem merül olyan szintű unalomba mert messze változatosabb fő és mellékküldetésekkel van teletömve + fejlődési rendszer + online módok + messze tartalmasabb freeroaming... Inkább ez, mintsem megint egy dögvész dögunalmas játékot nyomjanak le az ember torkán...Remélhetőleg ha lesz második rész, tanulnak a hibákból ahogy a rockstar is tanult a GTA 4 hibáiból és a negatívumokat vastagon javítva jön ki a folytatás...
8/10-et simán ér.
-
#3021 játszom már pár órája, nagyon pozitív a dolog.
kiváló a grafika.
ultrán megy 40 fps körül. 35-50 között kb
konfig: i5 4670
8gb ram
radeon 7950 3GB
Sztori egyáltalán nem lapos mint ahogy a fikázódók írták.
érdekes vele játszani és még szinte csak körbenéztem a mapon.
multit is ki kéne próbálni.
Aki megvette volna kedve valamikor csapatni egyet?:) -
Mester01 #3020
Érdekes mert én Németben vettem meg a játékot! Még pedig a Media Marktban ott volt 55€! :S A reálban meg már 59.95€ hmmm érdekes... :D Na nem sokára feltelepiti kíváncsi vagyok rá! :D -
#3019 Egész AC IV ilyenekből állt, és annyira unalmas és semmitmondó volt, mindegyik ,hogy arra szavak nincsenek. Ennyire futja már nekik csak, köv AC is tuti ilyen lesz :) -
#3018 Végre megjött, csoda már :D -
#3017 Király kösz az infót. -
TomDantes #3016 Persze, az olcsóbbik előrendelés, nem a drágább. -
#3015 De gondolom nem collector's edition. :D Hanem sima 1-Day Special Edition.