5939
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékszem a videódra és a kezdeményezésedre :)
    Nemes gesztus.

//Az ajánlatom továbbra is áll :))))
  • Jaffa 2843
    Asszem visszatérek rá egy peccs múlva. Ez röhej :D
  • Gary
    Én javában SpiderTank-oztam, mikor elkezdett sikítani a játék és úgy megfagyott a windózzal együtt, hogy öröm volt nézni! :Ð
    Hát, nekem is régen volt ilyen élményem!
  • MrDevil
    azért reménykedek még, ha leszedem egyszer Uplayről akkor ott lesz benne angol is :DD
  • enlightened
    sotre = PS Store
  • Jaffa 2843
    Oké, már indításnál megadja magát a uplay. Bele se merek gondolni, hogy milyen lenne a játék, ha nem tolják el.
  • Doom 4
    Nekem mostanában, random kékhalál szokott fellépni ha bezárom a böngészőm xD
  • enlightened
    Ezért örülök hogy a sotre-rol szedtem le és nincs bemagyarítva a cucc, viszont minden más europai nyelv kiválaszthato :D szerencsére nem az orosz lengyel cseh stb... régios cuccot tolták fel.
  • Jaffa 2843
    Ott csak magyar van meg cseh(ha jól emlékszem)
    Viszont első indításra (pályabetöltésre) olyan szép kékhalál fogadott, hogy csak lestem, majd újraindult a gép. Évek óta nem láttam ilyet, de ennek sikerült. :D
  • kill3r21
    beállításokban szerintem, bazzki ha ma este tolni akarom lekell ma is warezolnom? kiprobáltam de töröltem mert ma megjött, erre bammeg :O
  • wedge31
    Azért egész jól beszéled...
  • MrDevil
    ez komoly , hogy nincs benne ANGOL nyelv ? :DDDD
  • Jaffa 2843
    Azt valaki tudja hogyan lehet angolra állítani? Megbolondulok ettől a magyar szövegtől...
  • kill3r21
    Egyiket kisorsoltam ma :)
  • IMYke2.0.0.0
    [Tudom miért van 2 példányod, de ellövöm]: teáscsészémnek keresek alátétet - 500 Ft + postaköltség?
  • ede0001
    Nálam megy, de szakadozik. Most vetten online és sikerült is regelnem. Most jön le, néha meg áll, aztán újra tölti.
  • grebber
    Nem tudom mit vártok a "kőkemény atombrutál steam" is összefossa magát nagy rohamkor Uplay meg 100000x rosszabb kb. Agyon van terhelve türelem....
  • Doom 4
    Ilyen volt, amikor az L4D2 ingyenes lett és majdnem minden játék ami ilyen rendszerhez van kötve
  • Jaffa 2843
    Naja, én már feltelepítettem és akkor vágott pofon a valóság. :D
    Megyek is krumplit szedni, azzal is megy az idő...
  • Doom 4
    Köszi a választ, most kiléptem de nem tudok vissza lépni. Hát még jó hogy regisztrálni tudtam Uplayre, most nem megy :D

Amúgy valakit(ket) fel lehet venni barátnak Uplayen?
  • TBTPumpa
    SimCity 0day és Diablo 3 0day szagot érzek!
  • kill3r21
    Durva
    Itt pihen a példány :O
    :(
  • wedge31
    Akkor szerencsém van mert az autókázás tényleg nem érdekel, gyalogosan meg tökéletesen megy az írányitás.
  • Jaffa 2843
    Nem kell megijedni, csak behalt a rendszer.
  • kill3r21
    megjött a játék, de nemtudok uplay-re fellépni, tud valaki valamit?
  • Voltan
    Másnál is be van rohadva a UPlay?

Nem tudok bejelentkezni
  • Prince23
    Elégedetlen PC felhasználók..
  • Gary
    A "demó" nekem nem zavart be, nem is takarítottam utána. Biztos, hogy Online indul az Uplay?
  • Gary
    Úgy rémlik, hogy a történet előrehaladtával (talán a Nagytesó után) lehet majd az Online dolgokat elérni.
  • Doom 4
    Hali!

Megvan a játék a doboza itt csücsül az asztalomon, de az lenne a kérdésem/gondom, hogy az első felvonásban az elején rögtön a stadion után akár City Hotspothoz, akár valamilyen online ranglistához akarok kapcsolódni, nem sikerül az Uplaynek. Ezek csak a valahányadik küldetés után vállnak elérhetővé, ide véve a többi online interakció lehetőségét is? Vagy nálam van a gond? Gondolom az nem nagyon lehet, hogy kiprobáltam a tört verziót előtte, de azt fullra lepucoltam, az azzal felrakott uplayel együtt. Ja igen, a mentéseket se nagyon akarja szinkronizálni, illetve amit beregisztráltam vigilante pack kódot azt se látom sehol. Ez az Uplay hibája? Azt hallottam, hogy rakás szar, de hogy ennyire Vagy csak túlterheltek a szerverek?
  • foxpal
    hogy a ganéba lehet ennyire szar, most regeltem ez volt 20p uplayn nem enged be, meg offlineba se
  • Doom 4
    Hali!

Megvan a játék a doboza itt csücsül az asztalomon, de az lenne a kérdésem/gondom, hogy az első felvonásban az elején rögtön a stadion után akár City Hotspothoz, akár valamilyen online ranglistához akarok kapcsolódni, nem sikerül az Uplaynek. Ezek csak a valahányadik küldetés után vállnak elérhetővé, ide véve a többi online interakció lehetőségét is? Vagy nálam van a gond? Gondolom az nem nagyon lehet, hogy kiprobáltam a tört verziót előtte, de azt fullra lepucoltam, az azzal felrakott uplayel együtt.
  • Gary
    Hmm... 8GB RAM (1600MHz). Ebből, hogy átváltottam, 85% van használva (3,75GB a játék, 270MB a Uplay, és 450MB a böngésző)
  • Skyline
    Kontrollerrel tökéletes.:)
  • Fpocok
    Ó... elnézést, ha tökéletes irányítást szeretnék és nem érem be a gagyival. Nem csak nálam rossz, mindenkinél ilyen, csak valakit nem érdekel.
  • kastil
    játszható csak ne akarj 300al száguldozni, mert akkor förtelem, am simán, youtubeon nézz róla videót, még magyar is van már 4gb rammal
  • DarkSector
    semennyure.
  • Prince23
    Pedig eléggé fapados az irányítás, mind a lövészetnél, mind a vezetésnél.
  • Overburner
    Aktiváltam 2 DLC-t az hogy kerül be a játékba tudja vki?:D
  • HeadHunter86
    Van egy ilyen rögeszméje. Csak nála rossz az irányítás... Van ilyen...