5939
-
#3094 Emlékszem a videódra és a kezdeményezésedre :)
Nemes gesztus.
//Az ajánlatom továbbra is áll :)))) -
#3093 Asszem visszatérek rá egy peccs múlva. Ez röhej :D -
Gary #3092 Én javában SpiderTank-oztam, mikor elkezdett sikítani a játék és úgy megfagyott a windózzal együtt, hogy öröm volt nézni! :Ð
Hát, nekem is régen volt ilyen élményem! -
#3091 azért reménykedek még, ha leszedem egyszer Uplayről akkor ott lesz benne angol is :DD -
#3090 sotre = PS Store -
#3089 Oké, már indításnál megadja magát a uplay. Bele se merek gondolni, hogy milyen lenne a játék, ha nem tolják el. -
#3088 Nekem mostanában, random kékhalál szokott fellépni ha bezárom a böngészőm xD -
#3087 Ezért örülök hogy a sotre-rol szedtem le és nincs bemagyarítva a cucc, viszont minden más europai nyelv kiválaszthato :D szerencsére nem az orosz lengyel cseh stb... régios cuccot tolták fel. -
#3086 Ott csak magyar van meg cseh(ha jól emlékszem)
Viszont első indításra (pályabetöltésre) olyan szép kékhalál fogadott, hogy csak lestem, majd újraindult a gép. Évek óta nem láttam ilyet, de ennek sikerült. :D -
#3085 beállításokban szerintem, bazzki ha ma este tolni akarom lekell ma is warezolnom? kiprobáltam de töröltem mert ma megjött, erre bammeg :O -
#3084 Azért egész jól beszéled... -
#3083 ez komoly , hogy nincs benne ANGOL nyelv ? :DDDD -
#3082 Azt valaki tudja hogyan lehet angolra állítani? Megbolondulok ettől a magyar szövegtől... -
#3081 Egyiket kisorsoltam ma :) -
#3080 [Tudom miért van 2 példányod, de ellövöm]: teáscsészémnek keresek alátétet - 500 Ft + postaköltség? -
#3079 Nálam megy, de szakadozik. Most vetten online és sikerült is regelnem. Most jön le, néha meg áll, aztán újra tölti. -
#3078 Nem tudom mit vártok a "kőkemény atombrutál steam" is összefossa magát nagy rohamkor Uplay meg 100000x rosszabb kb. Agyon van terhelve türelem.... -
#3077 Ilyen volt, amikor az L4D2 ingyenes lett és majdnem minden játék ami ilyen rendszerhez van kötve -
#3076 Naja, én már feltelepítettem és akkor vágott pofon a valóság. :D
Megyek is krumplit szedni, azzal is megy az idő... -
#3075 Köszi a választ, most kiléptem de nem tudok vissza lépni. Hát még jó hogy regisztrálni tudtam Uplayre, most nem megy :D
Amúgy valakit(ket) fel lehet venni barátnak Uplayen? -
#3074 SimCity 0day és Diablo 3 0day szagot érzek! -
#3073 Durva
Itt pihen a példány :O
:(
-
#3072 Akkor szerencsém van mert az autókázás tényleg nem érdekel, gyalogosan meg tökéletesen megy az írányitás. -
#3071 Nem kell megijedni, csak behalt a rendszer. -
#3070 megjött a játék, de nemtudok uplay-re fellépni, tud valaki valamit? -
#3069 Másnál is be van rohadva a UPlay?
Nem tudok bejelentkezni -
#3068 Elégedetlen PC felhasználók.. -
Gary #3067 A "demó" nekem nem zavart be, nem is takarítottam utána. Biztos, hogy Online indul az Uplay? -
Gary #3066 Úgy rémlik, hogy a történet előrehaladtával (talán a Nagytesó után) lehet majd az Online dolgokat elérni. -
#3065 Hali!
Megvan a játék a doboza itt csücsül az asztalomon, de az lenne a kérdésem/gondom, hogy az első felvonásban az elején rögtön a stadion után akár City Hotspothoz, akár valamilyen online ranglistához akarok kapcsolódni, nem sikerül az Uplaynek. Ezek csak a valahányadik küldetés után vállnak elérhetővé, ide véve a többi online interakció lehetőségét is? Vagy nálam van a gond? Gondolom az nem nagyon lehet, hogy kiprobáltam a tört verziót előtte, de azt fullra lepucoltam, az azzal felrakott uplayel együtt. Ja igen, a mentéseket se nagyon akarja szinkronizálni, illetve amit beregisztráltam vigilante pack kódot azt se látom sehol. Ez az Uplay hibája? Azt hallottam, hogy rakás szar, de hogy ennyire Vagy csak túlterheltek a szerverek? -
#3064 hogy a ganéba lehet ennyire szar, most regeltem ez volt 20p uplayn nem enged be, meg offlineba se -
#3063 Hali!
Megvan a játék a doboza itt csücsül az asztalomon, de az lenne a kérdésem/gondom, hogy az első felvonásban az elején rögtön a stadion után akár City Hotspothoz, akár valamilyen online ranglistához akarok kapcsolódni, nem sikerül az Uplaynek. Ezek csak a valahányadik küldetés után vállnak elérhetővé, ide véve a többi online interakció lehetőségét is? Vagy nálam van a gond? Gondolom az nem nagyon lehet, hogy kiprobáltam a tört verziót előtte, de azt fullra lepucoltam, az azzal felrakott uplayel együtt. -
Gary #3062 Hmm... 8GB RAM (1600MHz). Ebből, hogy átváltottam, 85% van használva (3,75GB a játék, 270MB a Uplay, és 450MB a böngésző) -
Skyline #3061 Kontrollerrel tökéletes.:) -
#3060 Ó... elnézést, ha tökéletes irányítást szeretnék és nem érem be a gagyival. Nem csak nálam rossz, mindenkinél ilyen, csak valakit nem érdekel. -
#3059 játszható csak ne akarj 300al száguldozni, mert akkor förtelem, am simán, youtubeon nézz róla videót, még magyar is van már 4gb rammal -
#3058 semennyure. -
#3057 Pedig eléggé fapados az irányítás, mind a lövészetnél, mind a vezetésnél. -
#3056 Aktiváltam 2 DLC-t az hogy kerül be a játékba tudja vki?:D -
#3055 Van egy ilyen rögeszméje. Csak nála rossz az irányítás... Van ilyen...